herkese hayırlı cumalarrr hatunlar
ben çok giremedim yakınlarda. okuyorum ara ara..yeni heveslerdeyim de. dikişi makinası aldım. farklı meşguliyetler lazım malum
dikiş makinam gelince başta çok sewindim. sonra baktım baktım ...kızım olsaydı zor girerdin bu eve dedim. senle dikmeyi bırak aklıma bile gelmezdin dedim ama... neyse.. bişeyler üretmek, oyalanmak lazım dimi
faceden ekleyenler beni de ekleyin yaww zelalperd yine ben.. msn yok ama bende
Bu ocak Bala tarafındaymış canım.Komşumun 3 ölü doğumu var bide engelli kızı vardı oda vefat etti 12 yaşında.5.sezeryanında bi kızı olmuş şimdi 2.sınıfa gidiyo.Bana önceden beri der gidelim diye ama eşim razı olmadı Kabede dua ettin daha ocak diyosun dedi.Kaynanam götürdü bi yere bişey verdi adam onu taktım hamile kalınca ama yine olmadı.Herkese bişey vesile oluyo işte.Kayınvalidem şimdide bi kemer göndercekmiş:)Herkes gayretle uğraşıyo bi şeyler tavsiye ediyo hangisini yapıyım napıyım şaşırdım.Rabbim doğru vesilelere yönlendirsin
Melekyavrum inşallah bu yaşadığımız son acı olur.Bu face olayıyla ilgili sema maraşlı bi yazı yazmış ama mükemmel."Eskiden okula muz bile götürülmezdiki arkadaşımızın canı çekmesin diye şimdiyse herşeyimiz facete.Yediğimiz içtiğimiz gezdiğimiz bebeklerimiz eşlerimiz herşey.Ve şunu unutmayın sizin gülerek baktığınız fotoğraflar bir başkasının ağlayarak baktığı fotoğraflar olabilir" demişti.Maalesef böyle değerlerini hassasiyetlerini kaybetmiş bi toplum olduk
Kızlar Merhaba ;
Faceden herkes birbirini ekliyor sanırım :)
Bende sizin gibi diğer faceme giremiyordum o yüzden kendime yeni face açmıştım.
Eklemek isterseniz beni özelden mesaj atarsanız eklerim canlar ... Sizeleri merak ediyorum.
dilaynurum msnden bana davet gelmedi.bilgine. suan sadece derinsu ve melekyavrum kayıtlı.melekyavrumda cevrimdısı zaten
Merhaba kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir, ve yeni hamislerimiz vardir. Lutfen gec gec gelsemde arasira yeniliklerden haberdar edin beni. Kendinize iyi bakin allaha emanet olun. Guzel haberlerinizi bekliycem.
LMerhaba arkadaslar.hamileyken burayi takip ediyordum.bugun dogum yapali 55 gun oldu.hic beklenmedik bir anda 26. Haftada dunyaya geldi minik oglum.8 gun oldu kefene sarip topraga gomeli.rabbimin emanetini sevip koklayamadan kucagimiza alamadan melek olarak cennete ugurladik.biliyorumki bir gun birbirimize kavusacagiz.47 gun yasam savasi verdi hastanede minicik bedeni kim bilir ne acilar cekti.en saglam yeri olan kalbi bile sonunda dayanamadi.hastaneye her gun sut goturupte minik oglumu gorusumde icim parcalaniyodu.bende istemezmiydim kucagima alip emzirmeyi.belki sutumu ictiginde annesinin kokusunu almistir.ne hayallerim vardi hersey yarim kaldi benim gibi.uzulmemeye calisiyorum rabbimin takdiri boyleymis bizim şer sandigimiz her seyde bir hayir vardir diyorum olmuyo.zaten minik oglum yasasaydi % 99 sakat kalacakti doktorlarim demesi.belki onun icinde hayirlisi boyle oldu.rabbim neylerse guzel eyler.ama gelde yuregime anlat bunu.gasilhanede kucucuk bedeni ni yikarlarken annesi gorcek diye cok ozen gostermisler nasil gorebilirdimki nasil dayanabilirdim bakmaya .o yuzden burdaki herkesin acsini paylasiyorum.basina gelmeden kimse kimsenin halinden anlamaz.allah hepimizin yardimcisi olsun
SMrb kizlar bisey sorcam hepinizin ilk gebeligimiydi.daha once kayiplariniz oldumu.benim ilk bebegimdi zaten evlendikten 1'5 ay sonra hamile kaldim.simdi doktorum 6 ay beklememi soyledi.demir eksikligi kansizlik var bende bunub hamilelikte cok etkisi oluyomu ben umursamiyorum cunku doktorun verdigi ilaclari icmedim.bide ha
İle olmadan folikasit icmeye baslayin diyorlar.gebeligimin basindan beri kanamam vardi dusuk tehlikesi o olmadi ama erken dogum oldu.korkuyorum bidaha ayni seylerle karsilasmak istemiyorum.ama tekrardan hamile kalmak istiyorum.
SMrb kizlar bisey sorcam hepinizin ilk gebeligimiydi.daha once kayiplariniz oldumu.benim ilk bebegimdi zaten evlendikten 1'5 ay sonra hamile kaldim.simdi doktorum 6 ay beklememi soyledi.demir eksikligi kansizlik var bende bunub hamilelikte cok etkisi oluyomu ben umursamiyorum cunku doktorun verdigi ilaclari icmedim.bide ha
İle olmadan folikasit icmeye baslayin diyorlar.gebeligimin basindan beri kanamam vardi dusuk tehlikesi o olmadi ama erken dogum oldu.korkuyorum bidaha ayni seylerle karsilasmak istemiyorum.ama tekrardan hamile kalmak istiyorum.
Aysenazımsın benim yavrum yerin bambaska
Mevlam sahip eyledi senin gibi bir aska
Bir melek oldun sen simdi gerçek dunyada
Binlerce şükür olsun hamdolsun Allahıma
((
dilaynurum msnden bana davet gelmedi.bilgine. suan sadece derinsu ve melekyavrum kayıtlı.melekyavrumda cevrimdısı zaten
benden sonra cok kişi dogum aptı ve hamile suanda hepsini görüyorum facede ama bununla yasamayı ögrenmemiz gerek.cünkü face dısında normal hayattada cevrede cok onları nasıl kaldırıcaz.
sezeryanlamı doğum yapmştın canım
Allah sabir versin hepimize.nefret ediyorum ilac icmekten.ama bu sefer daha dikkatli olacam takdir allahin.benim 2.gebeliğimdi ama kısmet olmadı canım oğluma....bence içmen lazım sürekli kan kaybettiğin için özellikle kan ilacını muhakkak içmlesin.eğer içemiyorsan kuru üzüm pekmez yada ciğer yiyebilirsin...ben kan hapını içemiyordum kan şurubu içiyodum..doktorum hamile kalmadan 6 hafta önce sigara kullanıyorsan bırakırsın vitamin ve kan hapları kullanmaya başlarsın gebelik planlamadan 1.5 ay bu ilaçları kullanmanda fayda vardır dedi...hamile kalmadan önce kafandaki soru işaretlerinin hepsini bitir bence sağlılklı bir hamilelik geçirmek istyorsan
allah sabir versin hepimize.nefret ediyorum ilac icmekten.ama bu sefer daha dikkatli olacam takdir allahin.
evet sezeryanla dogum yaptim canim 2 ay oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?