Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ya birde bugün bir ağrıyla uayndım. başta böbrek sandım ama sol yumurtalığım ağrıyo bildiğin biraz belim falan açılmış gece malesef
üşümüşüm. galiba ondan. inş başka bişeyden değildir. karnım falanda şiş çünkü hjerhalde üşüttüm.
kist falan olmasın da inş..

dilaynurum msnden bana davet gelmedi.bilgine. suan sadece derinsu ve melekyavrum kayıtlı.melekyavrumda cevrimdısı zaten

Aysenazımsın benim yavrum yerin bambaska
Mevlam sahip eyledi senin gibi bir aska
Bir melek oldun sen simdi gerçek dunyada
Binlerce şükür olsun hamdolsun Allahıma
((

AY NE GÜZEL özendim valla dikiş iyi gelir ben 2. düşüğümden sonra 10larca puzzle yaptım hepsi 1000er parca
yapıp yapıp verdim millete
bi otururdum saatlerce kalkamazdım basından
şimdi doğumdan sonra kafam sürekli birseylere takık geziyorum
sürekli yemek ev temizliği vs vs buluyorum bişiler
o kadar komikki mesela bu hafta deli gibi yemek yapıyorum,ama camasırlarım odada yıkanıp ütülenmeyi bekliyor
baska bir hafta hep dısardan yiyoruz
ama sürekli çamasır yıkıyıp ütülüyorum

hemen okuyacam canım o yazıyı

kaçak nerelerdesin sen ya msn de yoksun özledim valla seni

dilaynurum msnden bana davet gelmedi.bilgine. suan sadece derinsu ve melekyavrum kayıtlı.melekyavrumda cevrimdısı zaten

cnm bana senin davetin gelmedi ki
ondan cdısı gözüküorum yoksa suan acık msnim
cevrimiçiyim yani

Merhaba kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir, ve yeni hamislerimiz vardir. Lutfen gec gec gelsemde arasira yeniliklerden haberdar edin beni. Kendinize iyi bakin allaha emanet olun. Guzel haberlerinizi bekliycem.

Merhaba kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir, ve yeni hamislerimiz vardir. Lutfen gec gec gelsemde arasira yeniliklerden haberdar edin beni. Kendinize iyi bakin allaha emanet olun. Guzel haberlerinizi bekliycem.

böcüküm nasılsın ya
şuan şoka girdim tam 31 hafta olmussunuz
kocaman bir masallah size
nasıl gidiyor hamilelik

yeni hamilemiz mehtapibrahim var cnm

SMrb kizlar bisey sorcam hepinizin ilk gebeligimiydi.daha once kayiplariniz oldumu.benim ilk bebegimdi zaten evlendikten 1'5 ay sonra hamile kaldim.simdi doktorum 6 ay beklememi soyledi.demir eksikligi kansizlik var bende bunub hamilelikte cok etkisi oluyomu ben umursamiyorum cunku doktorun verdigi ilaclari icmedim.bide ha
İle olmadan folikasit icmeye baslayin diyorlar.gebeligimin basindan beri kanamam vardi dusuk tehlikesi o olmadi ama erken dogum oldu.korkuyorum bidaha ayni seylerle karsilasmak istemiyorum.ama tekrardan hamile kalmak istiyorum.

allah sabır versin canım kolay değil tek ilacı zaman..Allah kısa zamanda hayırlısı ve sağlıklısından bir bebek verir inşallah

sezeryanlamı doğum yapmştın canım

benim 2.gebeliğimdi ama kısmet olmadı canım oğluma....bence içmen lazım sürekli kan kaybettiğin için özellikle kan ilacını muhakkak içmlesin.eğer içemiyorsan kuru üzüm pekmez yada ciğer yiyebilirsin...ben kan hapını içemiyordum kan şurubu içiyodum..doktorum hamile kalmadan 6 hafta önce sigara kullanıyorsan bırakırsın vitamin ve kan hapları kullanmaya başlarsın gebelik planlamadan 1.5 ay bu ilaçları kullanmanda fayda vardır dedi...hamile kalmadan önce kafandaki soru işaretlerinin hepsini bitir bence sağlılklı bir hamilelik geçirmek istyorsan

Aysenazımsın benim yavrum yerin bambaska
Mevlam sahip eyledi senin gibi bir aska
Bir melek oldun sen simdi gerçek dunyada
Binlerce şükür olsun hamdolsun Allahıma
((

((şükürler olsunki rabbimin inanan kullarındayız iyiki isyan etmiyoruz hepimiz bugünümüze çok şükür şükür ediyoruz

benden sonra cok kişi dogum aptı ve hamile suanda hepsini görüyorum facede ama bununla yasamayı ögrenmemiz gerek.cünkü face dısında normal hayattada cevrede cok onları nasıl kaldırıcaz.

ben de kapatmadım bir ara kapattım sonra tekrar açtım akşama kadar evde dahada bunalıma giriyorum onla bari vakit geçiriyorum bebekleri olanlar oldu hemde çok bakıyorum derin bir ah çekiyorum burnumun direği sızlıyor sonra çok üzülüyorum arkasına bir sigara yakıyorum olsun diyorum benim de olcak birdaha rabbim kısmet ederse bu duyguyu hiç yaşayamayanları düşünüyorum arkadaşımın 10 yıldır çocuğu olmuyor ya ben neyapayım sen en azında 9 ay da olsa taddın ben hiç tadamıyacam belkidediyo o geliyor aklıma falan filan işte bu acı içimi inceden inceden yakıyor

Kafayı yicem az kaldı kızım odasında kardeşine şarkı söylüyor aytuğ aytuğ canım kardeşim melekler neden kaçırdınız getirin benim kardeşimi diyor yaaaa....sayfanın üstündeki bebeklere bakıyor benim kardeşimede kıyafet alalım allahım sabır ver ne desem anlamıyor yavrum yaaaaaa bizim de kaderimiz böyleymiş neyapalım elden hiç birşey gelmiyorkki

Allah sabir versin hepimize.nefret ediyorum ilac icmekten.ama bu sefer daha dikkatli olacam takdir allahin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…