Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

aynen cnm ben de nefret ediyorum pazartesi günü 2defa bebegimi kaybettim

kahrolsunki pazar günü içime doğmuştu sanki en son 18 kasım pazar günü rğyamda gördüm karnımdan sadece elini çıkardı ben doktora götürdüm hastalığını sordum ve cinsiyetini ama elini sımsıkı tutuyordum maalesef demekki çok sıkı tutmamışımsabah kalktım içimde bir sıkıntı dilaynuru parka falan götürdük akşam çok huzursuzum çikolata yedim ceviz yedim hurma yedim yedimde yedim herzamn en ufak şekerli yiyeceğe karşı tekme atan aytuğumu ne yaptısamda kıpratamadım dua ettim rabbime akşamın şerri sabahın hayrı diye 19 kasım pazartesi hayatımı karartan ogün sabah 9 10da ögrendim minik aytuğumun melek olduğunu oysaki ne hayallerimiz vardı ama kısmet olmadı yavrumaaaaaaaaaaaaa (((((((((((((((

bugün adanadan siirte kardeşim geliyor eltim geliyor şükürler olsun rabbime 3....4...gün kafam dağılır en azından şuanda ş.urfadalarmış yaşasın yuppi yuppi dilaynurum çok mutlu olcak kuzeni de geliyormuş

sevgili kaderdaşlarım bugün deli divane gibi topikte dolaştım durdum ama hepiniz sanki sıırra kadem pastınız arıyorum bakınıyorum kimseyi yakalayamıyorum benmi çok gezgin oldum acaba yaaaaaaa

Arkadaşlarım bugün acıda olsa çok mutluyum aytuğumun kabrinden adanadan bir avuç toprak geldi nurlar yağmış toprağına onu sevecem artık(((((

Mrb arkadaslar.gecenlerde kendi doktoruma gittim genel bir muayene olmak icin.neden erken dogum yaptim neden kanamali bir gebelik gecirdim diye muayenede hersey normal cikti.ama rahimde perde var dedi doktor.ilk defa duydugum biseydi.normalde armut sekilde olurmus bende ust tarafi duz olmasi gerekirken kalp seklinde hafif giri.ti varmis.kucuk bir operasyonla onu duzlestiririm dedi.belki esi oraya yerlesmis tutunanamamis olabilirmis.oda belki tereddutte kaldim.bir doktorun fikriyle hemen ameliyat olmak istemedim arastirdim.cerrahpasada bir prof buldum ona gittim dun doktorun soylediklerini soyledim muayene etti.bu perde ameliyat gerektirmiyo dedi.ben yapmam dedi bu bir sebep olamaz dedi ne yapacagimi sasirdim kime inaniyim bilmiyorum.ya bidaha hamile kaldigimda ayni seyleri yasarsam ayni sorunu olan varmi arkadaslar aranizda bu operasyonu yatirsammi acaba

Arkadaşlarım bugün acıda olsa çok mutluyum aytuğumun kabrinden adanadan bir avuç toprak geldi nurlar yağmış toprağına onu sevecem artık(((((

canım benim
benimde cantamda meleğimin mezarından aldığım tas var
onsuz dısarı cıkmam
taş bastım bagrıma derler ya aynen öyleyiz

canım ben 2 düşük yasamıstım daha evvel bana da doktor rahimin tepesinde ufak bir bozukluk var dedi
düşük sebebi değil ama dedi düşükte yapabilir dedi
ameliyatla düzeltelim dedi
45dk sürdü ameliyat aynı gün cıkısım yapıldı yatmadım bile
1hafta dikkat ettim
şöyle diyim sezeryanın yanında agrısı yok denecek kadar az

kızlar doktora gidiyorum ben size haber vermeden çıkamadım .

insallah hayırlı haberlerle gelirsin canm dualarım seninle

kızlar dün araba bendeydi biri arkasına vurup kaçmıs sanırım,of eşimde bana trip atıyor
of yaaa bütün aksilikler mi beni bulur

İste bilmiyorum bende bir doktora dahami gitsem karar verebilmek icin.dedigin gibi kucuk bir operasyonmus pek agrisi olmuyomus.benim sezaryanimda iyiydi 4 saat sonra ayakta geziniyodum hic yatmadim diyebilirim onun icin korkmuyorum.

bu arada bugün tekrar beyin emarı cektim. sonucu carsamba alıcaz. sacmaladıgımı düşünebilirsiniz ama ii olmayı neden istiyorum biliyomusunuz?yeni bi bebek umudu için .bogaz enfeksiyonum içinde gittim. oda 4 tane ilaç verdi. grip gibi baslamıs senin hastalık ama vücuda farklı yayılmıs dedi.üzüntü strest yaptıysan agırlastırmıs dedi. sinüzit baslangıcım vardı 4 ay önce.sinüzit ilerlemiş dedi. :S

Neden bukadar kendini uzuyorsun .sen saglikli olmalisinki birdaha bebigin oldugu zaman saglikli bir sekilde dunyayA gelsin.hayat devam ediyor.ben hep kendimi rabbimin bir bildigi vardrki meleklerimizi bizden aldi diye teselli ediyorum.ya hic cocugu olmayanlar senelerce evlat hasretiyle yananlar onlar ne yapsin.yinede halimize sukurler olsun.ne yaparsak kendimize yapariz kimse anlamaz halimizi.

kızlar msn davetleriniz bana ulasmadı :S

canım senin de bana davetin ulasmadı istersen bana özelden yolla da ben seni ekleyeyim

ne sacmalaması canım cok ama cok doğru düşünüyorsun bence aferin
ben böyle mantıklı düşünememiştim zamanında

Son düzenleme:

keske elimde olsa cnm.çok deniyorum ama sonuc gene baslangıca dönüyo. benim acımı tek hafifletecek sey kızımın kardeşi olur ama bunada suan eşim yanasmıyo.beynimdekinin küçülmüş olmasını bu yüzden diliyorum. kızım yasadıklarım aklımdan gitmiyo.kendime kızgınlıgım hiç bitmiyo. içimde volkanlar patlıyo.içimdekilerin ceyregini bile dile getiremiyorum. ((

ben basından beri sabrettim sükrettim hep halime. dik durdum emin olun. kimseye acımı belli etmedim.kızımın naasını eve kendi ellerimle getirdigimde bile dik durdum.sadece insan kendini oan narkoz yemiş gibi hissediyo. aglamadım gözyaslarım vardı ama dısarı akmadı.hasa asla isyan etmedim. ama acısı hafiflemedi dahada agırlastı. :'(

mi

Anliyorum seni ama bu sekilde sagligindan oluyorsun.insallah hepimizin en kisa zamanda bebisleri olacak hayirlisiyla.bu gece yatarken birden aglamaya basladim oglum aklima geldi zaten hic cikmiyoki.esim teselli etti.nezaman bida bebegimiz olcak dedigimde once sen psikolojini duzelteceksin tamamiyla iyileseceksin ondan sonra dedi.senin esinde belki oyle dusunuyo herzaman uzgun mutsuz goruyorsa kendini bir toparlasan eminim ozaman oda dusunur yeni bir bebek once sagligina kavusmalisin.bir muddet sonra aranizda problemlerde olur aile huzurunuda bozma.erkekler bizim gibi dusunemezler hicbir zaman .ama esim olmasaydi ben kendimi toplayamazdim.yine bebeklerimiz olur canim biz iyi olmaliyizki saglikli bebekler dunyaya getirelim. Uzulme

Allah razı olsun cnm tüm sölediklerin için. zaten beynimdeki hallolmadan bebek sahibi olamam. ben eş,imle paylasamıyorum kimseyle daha dogrusu bi burda anlatıyorum. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…