Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah razı olsun cnm tüm sölediklerin için. zaten beynimdeki hallolmadan bebek sahibi olamam. ben eş,imle paylasamıyorum kimseyle daha dogrusu bi burda anlatıyorum. ((

Amin.ne guzel azda olsa bir sekilde acini hafifletiyorsun.cevrendekiler degil burda olanlar seni en iyi anliycak kisiler.

geçmiş olsun canım ama enazından bana bakaraktan şanslısınız büyük şehir doktorlar profesörler ayağınızın altında

taşına toprağına börtüsüne böceğine kurban olayım ben o meleklerin yavrularımızdan tek hatıra kabri

rabbim herşeyi gönlünce versin inş.tez zamanda bütün acıların diner herşey yolunda giderde sende 2.3 aya kadar bizim tatlı hamişimiz umudumuz olursun

Bende perde ameliyatı oldum.En büyüğü 14 haftalık olmak üzere 4 düşüğüm vardı.Bi dr a gittim histereskopi yaptı perde var sende dedi.Kafam karıştı başka bi dr a daha gittim.Biri sana perde var demişse ben bunu ciddiye alırım ve bu kadar düşüğün olduğu için bu ihtimalide elemek isterim dedi.Laparoskopi oldum ve perde varmış küçüktü ama yinede hallettim dedi.Sonrasında yine gebe kaldım ama onunda 35 haftalıkken kalbi durdu.Ben dr a çok güvendim ve ameliyat olmaya karar verdim yani dr önemli.Ticari bi amaç gütmeyen güvenilir bi dr olursa ameliyat olabilirsin.Yoksa her dr bişey diyo.Bana biri polip var sende dedi başka biri yok dedi.Birisi pko var dedi öbürü yok dedi.Derdimiz yetmez gibi bide böyle dr ların değişik değişik cevapları yaklaşımları iyice kafa karıştırıp insanı uğraştırıyo.İnşallah artık bu dr lardan kurtuluruz hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz

rabbim herşeyi gönlünce versin inş.tez zamanda bütün acıların diner herşey yolunda giderde sende 2.3 aya kadar bizim tatlı hamişimiz umudumuz olursun

cnmsın inş tatlım.Allah razı olsun. aynı dileklerim senin sizin içinde benden gecerli her namazıma dua ediyorum sizlere sonrada kendime.Rabbim dualarımızı kabul eylesin.
derinsucum melekyavrum haklı.bu hafta sana okuyalım .

sağol tatlım allah razı olsun rabbim hepimizi biliyor ona inanıyor ve sığnıyoruz çok şükür

2013 ün en güzel en temiz yürekli en duygusal hamile adayı arkadaşlarım bugün siirt baykanda bulunan çok sevgili veysel karani hz.nin türbesine gittim dua ettim hepimiz için inş.rabbim kabul eder haftaya birdaha gidecem kısmet olursa vee Veysel karani AŞKA YOLCULUK SİNAN YAĞMUR ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM MÜTHİŞ ÖTESİ BİR KİTAP SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİ VE VEYSEL KARANİYİ ANLATAN ONUN PEYGAMBERİMİZE OLAN AŞKINI SEVGİSİNİ ANLTAN BİR KİTAP SEVGİLERLE........

biraz çok duygusal bir şarkı amaaaa dinlemeye değer tam melek annelerini anlatıyor şahane ötesi bişey yaaaa insanı ağlatıyor ama olsun gözyaşlarımızda meleklerimiz için ağlamaktan başka ne geliyorki elden ali ercan evlat acısı(((((((((

Fakat günümüzde o kadar bencil olduk ki olanı var olmayanı var diye düşünmüyoruz. Her mutlu anımızı insanlara göstermekten çekinmiyoruz. Söz fotoğrafı, nişan fotoğrafı, düğün fotoğrafı, bebek fotoğrafı, yemek ve sofra fotoğrafları, ailecek çekilmiş sohbet anı fotoğrafları…Bu fotoğrafları görmek isteyen yakınlara e-posta yoluyla gönderilebilir ama nedense facebook ve twitter gibi sosyal ağlarda daha çok kişinin görmesi için sergilemek tercih ediliyor.

Şunu fark ettim. Paylaşacağınız mutluluksa iyileri de üzebilirsiniz kötüleri de…İyiler üzülebiliyor. O nimeti çok isteyip de ona nasip olmadığı için… Mesela evlat hasretinden yanan, çocuğu olmayan bir arkadaşınız, sizin çocuğunuzun poz poz fotoğrafını gördükçe üzülür, derdi depreşir. Sizin mutlulukla baktığınız fotoğrafa o ağlayarak bakıyor olabilir: “Bir evlada sahip olamadım” diye.

Ya da evlenmeyi çok isteyen bir arkadaşınızın sizin nişan, düğün fotoğraflarınız ya da eşinizle el ele çekilmiş fotoğraflarınızı her gördükçe üzülüyor olma ihtimali yüksek. Sizin mutluluğunuzu kıskanmasa bile ona sürekli kendi yalnızlığını hatırlatmanın iyi bir tarafı yok.

Bir de kötü niyetli haset, fesat, kıskanç insanlar ve onların negatif enerjileri var. Mekan bedenimiz için, gözlerimiz için vardır; enerjilerimiz için yoktur. Enerji mekan tanımaz. Uzakta da olsa birini kıskandırmışsanız onun negatif enerjisi sizi rahatsız eder, nazara uğrarsınız.

Bu yüzden hem gerçek hayatta hem sanal hayatta iyileri üzmemek, kötülerin negatif enerjisini çekmemek için dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum.

Bir tanıdığım hanım orta halli insanların oturduğu bir mahallede büyümüştü. Maddi imkanı çok iyi bir erkekle evlendikten sonra ailesini görmeye gidince kocasının son model arabası ile doğup büyüdüğü mahalleye girmezdi. Sokağın başında iner, annesinin evine yürüyerek giderdi. İnsanları kıskandırmamak, nazara uğramamak için. Yıllarca böyle yaptı.

İşin bir başka yönü daha var. Çocukken yolda bir şey yemezdik ki biri görür de canı çeker diye…Yiyeceğin üzerinde göz hakkı kalmasın diye… Şimdi daha yemek boğazımızdan geçmeden, mideye düşmeden internete düşüyor. En güzel sofralarımızı en cazip şekliyle paylaşıyoruz. Benim de bir kaç sofram internete düştü ama ben yapmadım. Misafirlerim hiç sormadan çekip kendi adreslerine eklemişler. Ben bu paylaşımları doğru bulmuyorum.

Aç olanı var, tok olanı var, bekarı var, yalnızı var, mutlusu var, mutsuzu var…Var da var. Ne gerek var yediğimizi içtiğimizi, çoluğumuzu çocuğumuzu, eşimizi dostumuzu herkese sunmanın. Bize kalsınlar, özel olsunlar. Nazardan, hasetten fesattan, uzak olsunlar. Sosyal ağları hayır için kullanalım, şerre alet olmayalım. Aman da herkes görsün derken başımıza dert almayalım.

elbette okuruz tatlım sıraya koyuldu sanırım melekyavrumun daha uzun süre oldugu için ondan baslandı sanırım. banada okuyun kızlar bu arada.eşim ikna olsun .5 ay oldu benimde ((

kızlar derinden ses seda yok.onu ck merak ediyorum.
Ama biz onun için okumaya baslayalım.
melekyavrum 6 tane okuyo.
ben 6 tane okuyorum.
kızlar sizlerde kac tane okuyacagınızı yazarmısınız?

kızlar bu gece cok güsel bi rüya gördüm hayal meyal hatırlıyorum ama 4 yaslarında bi kız cocuguyla eşim ve ben elele tutusup gidiyorduk.
diger bi rüyamdada eşim aaa 5 ay olmus 6 ay olmasına 1 aymı kaldı cocuk düşünebiliriz diyo.
hayırdır inş.
gecen gecede cok güsel bi rüya gördüm.gene bi kız ocugu ama cok güsel yerlerde tavsanlar falan vardı. yesillik.
cok düşünüyorumda ondanmı görüyorum acaba :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…