Allah razı olsun cnm tüm sölediklerin için. zaten beynimdeki hallolmadan bebek sahibi olamam. ben eş,imle paylasamıyorum kimseyle daha dogrusu bi burda anlatıyorum.((
Amin.ne guzel azda olsa bir sekilde acini hafifletiyorsun.cevrendekiler degil burda olanlar seni en iyi anliycak kisiler.
kesinlikle öle cnm burası hayatım burdaki arkadaslar yoldasım oldu.
Acilarini paslastigin gibi bir gun bebegim olacak diyipte mutlulugunuda paylasacaksin.inaniyorum.
Arkadaşlarım bugün acıda olsa çok mutluyum aytuğumun kabrinden adanadan bir avuç toprak geldi nurlar yağmış toprağına onu sevecem artık((((([/QUO
ay canım içim çok kötü oldu . ne yazacagımı şaşırdım
derincim içimizin acısı öyle acıki ama işte birsürü şey anlatamıyoruz anlamıyorlar ben bir avuç toprak la bile bugün okadar mutlu oldumkiii acı ya ama çok acıki nasıl kader nasıl geçti kasım aralık ocak geçiyorda öylesine geçiyor ama anlamsızzzzz bir yavrum var çok şükür ama olsun oda canımdıciğerimdi hayaliyle yaşıyordum(((((((((((
Mrb arkadaslar.gecenlerde kendi doktoruma gittim genel bir muayene olmak icin.neden erken dogum yaptim neden kanamali bir gebelik gecirdim diye muayenede hersey normal cikti.ama rahimde perde var dedi doktor.ilk defa duydugum biseydi.normalde armut sekilde olurmus bende ust tarafi duz olmasi gerekirken kalp seklinde hafif giri.ti varmis.kucuk bir operasyonla onu duzlestiririm dedi.belki esi oraya yerlesmis tutunanamamis olabilirmis.oda belki tereddutte kaldim.bir doktorun fikriyle hemen ameliyat olmak istemedim arastirdim.cerrahpasada bir prof buldum ona gittim dun doktorun soylediklerini soyledim muayene etti.bu perde ameliyat gerektirmiyo dedi.ben yapmam dedi bu bir sebep olamaz dedi ne yapacagimi sasirdim kime inaniyim bilmiyorum.ya bidaha hamile kaldigimda ayni seyleri yasarsam ayni sorunu olan varmi arkadaslar aranizda bu operasyonu yatirsammi acaba
canım benim
benimde cantamda meleğimin mezarından aldığım tas var
onsuz dısarı cıkmam
taş bastım bagrıma derler ya aynen öyleyiz
canım ben 2 düşük yasamıstım daha evvel bana da doktor rahimin tepesinde ufak bir bozukluk var dedi
düşük sebebi değil ama dedi düşükte yapabilir dedi
ameliyatla düzeltelim dedi
45dk sürdü ameliyat aynı gün cıkısım yapıldı yatmadım bile
1hafta dikkat ettim
şöyle diyim sezeryanın yanında agrısı yok denecek kadar az
insallah hayırlı haberlerle gelirsin canm dualarım seninle
kızlar dün araba bendeydi biri arkasına vurup kaçmıs sanırım,of eşimde bana trip atıyor
of yaaa bütün aksilikler mi beni bulur
bu arada bugün tekrar beyin emarı cektim. sonucu carsamba alıcaz. sacmaladıgımı düşünebilirsiniz ama ii olmayı neden istiyorum biliyomusunuz?yeni bi bebek umudu için .bogaz enfeksiyonum içinde gittim. oda 4 tane ilaç verdi. grip gibi baslamıs senin hastalık ama vücuda farklı yayılmıs dedi.üzüntü strest yaptıysan agırlastırmıs dedi. sinüzit baslangıcım vardı 4 ay önce.sinüzit ilerlemiş dedi. :S
rabbim herşeyi gönlünce versin inş.tez zamanda bütün acıların diner herşey yolunda giderde sende 2.3 aya kadar bizim tatlı hamişimiz umudumuz olursun
cnmsın inş tatlım.Allah razı olsun. aynı dileklerim senin sizin içinde benden gecerli her namazıma dua ediyorum sizlere sonrada kendime.Rabbim dualarımızı kabul eylesin.
derinsucum melekyavrum haklı.bu hafta sana okuyalım .
kızlar derinden ses seda yok.onu ck merak ediyorum.
Ama biz onun için okumaya baslayalım.
Melekyavrum 6 tane okuyo.
Ben 6 tane okuyorum.
Kızlar sizlerde kac tane okuyacagınızı yazarmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?