melek yavrum 6
ayşenazzz 6
keten helva 4
Bende perde ameliyatı oldum.En büyüğü 14 haftalık olmak üzere 4 düşüğüm vardı.Bi dr a gittim histereskopi yaptı perde var sende dedi.Kafam karıştı başka bi dr a daha gittim.Biri sana perde var demişse ben bunu ciddiye alırım ve bu kadar düşüğün olduğu için bu ihtimalide elemek isterim dedi.Laparoskopi oldum ve perde varmış küçüktü ama yinede hallettim dedi.Sonrasında yine gebe kaldım ama onunda 35 haftalıkken kalbi durdu.Ben dr a çok güvendim ve ameliyat olmaya karar verdim yani dr önemli.Ticari bi amaç gütmeyen güvenilir bi dr olursa ameliyat olabilirsin.Yoksa her dr bişey diyo.Bana biri polip var sende dedi başka biri yok dedi.Birisi pko var dedi öbürü yok dedi.Derdimiz yetmez gibi bide böyle dr ların değişik değişik cevapları yaklaşımları iyice kafa karıştırıp insanı uğraştırıyo.İnşallah artık bu dr lardan kurtuluruz hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz
Ya bende bilmiyorum kafam karisti.hamileligim boyunca hep kanama oldum sebebini bir turlu bulamadilar dusuk tehlikesi dediler yok rahim duvarin ince dediler yok damar catlamasi olabilir dediler oyle boyle erken dogum yaptim.kendi doktoruma guvensem ameliyat olsam diyorum.digeride prof. Daha cok tecrubesi vardir oda olma dedi muallakta kaldim.ozel muaynehaneleri ariyorum 400 tl den basliyor muayeneleri prof larin.sasiriyorum halka hizmet boylemi oluyo .mesleklerini para kazanmak icin kullaniyorlar.
Aynen oyle canim.ben ucret odemedim prof.cerrahpasada bakti.iyice muayene etti ama dediki bana 2 3 dusukten sonra ben bu ameliyati oneririm.ben deneme tahtasimiyim.ne yapacagimizi bilmiyoruz bunlarin yuzunden .dr diyorumki hamile oldugumda size gelebilirmiyiz o kadar lakayitki bulursan beni gelirsin saatlerce beklersin dogumuna ben girmem ozaman ne yapiyim ben seni.halimizden anlamiyorlar canim.iyi bir perinatolog buluyum dedim yuh ucmuslar hepsi 5 dakkalik muayeneye dunyanin parasini istiyorlar dedigin gibi benim esimde o parayi kazanmak icin gece gunduz calisiyo.imkanim var yok degil ama bile bilede yedirtmem soyuyorlar bizi.devlet yeni bir uygulama getirmis ozel muanehaneler kapatiliyormus ya hastanede calisacaklar yada sadece muayenehaneleri olacakmis.gittigim prof.dedi oda kaptmis muayenehanesini.ben ist da oturuyorum.drlar ya nişantasinda yada bagdat caddesinde ist en luks semtleri bukadar olur.Onu hiç sorma.Denize düşen yılana sarılır durumundayız.Çok insafsız buluyorum gerçekten ben bu profları.İki kez profa gittim.İkiside doğumumda hiç ellerini suya sabuna sürmediler.Gelip bakıp bilgilendirip gittiler.Her işi asistanlarına yaptırıyolar ne anladım ben bu işten.Ağızlarından çıkacak iki çift laf için ev kirası kadar para istiyolar.Verebiliyosan git veremiyosan ne halin varsa gör durumu var.Geçen eşime diyorum ki bi öğretmen onlarca çocuğa bir saat boyunca ders anlatıyo aldığı saat ücreti 30-40.Benim eşim avukat bi saat iki saat boyunca bilgilendiriyo birini ama beş kuruş danışma parası almıyo.Haklarından çok çofazla aldıklarını düşünüyorum keşke bunada bi düzenleme falan getirilse.Bana bi prof sende perde falan yok bunu sana söyleyen ticari amaçlarla söylemiş dedi.Ama kendisi eski ebeler gibi sadece alttan kontrol edip perde falan yok dedi.Ben nasıl inanabilirim şimdi buna ultrasona almamışsın başka bi işlem yapmamışsın.Sadece alttan bakarak nasıl karar verilir böyle bişeye.Üstelik 4 düşük yaşamışım nasıl kulak ardı edebilirm bu ihtimali.Ben şahsen kendimi diğer dr a emanet ederek oldum.Ankarada olsaydın kendi dr umu tavsiye edebilirdim hangi şehirdesin
Canım bende de oldu o ağrılar. Dr un biri " sezeryanda diklerden bazen bi taraf daha uzun kalıp fıtıklaşabiliyor" demişti. Bir tanesi de senin dediğin gibi bana böbreğimi gösterdiğimi söylemişti ama ben eminim yumurtalığımın ağrıdığından. 3 Dr a gittim çare bulamadılar. Sonra da kendi kendine iyileştiya birde bugün bir ağrıyla uayndım. başta böbrek sandım ama sol yumurtalığım ağrıyo bildiğinbiraz belim falan açılmış gece malesef
üşümüşüm. galiba ondan. inş başka bişeyden değildir. karnım falanda şiş çünkü hjerhalde üşüttüm.
kist falan olmasın da inş..
Canım bence de gebelik öncesinde folikasitini, demirini iç mutlaka.Mrb arkadaslar.gecenlerde kendi doktoruma gittim genel bir muayene olmak icin.neden erken dogum yaptim neden kanamali bir gebelik gecirdim diye muayenede hersey normal cikti.ama rahimde perde var dedi doktor.ilk defa duydugum biseydi.normalde armut sekilde olurmus bende ust tarafi duz olmasi gerekirken kalp seklinde hafif giri.ti varmis.kucuk bir operasyonla onu duzlestiririm dedi.belki esi oraya yerlesmis tutunanamamis olabilirmis.oda belki tereddutte kaldim.bir doktorun fikriyle hemen ameliyat olmak istemedim arastirdim.cerrahpasada bir prof buldum ona gittim dun doktorun soylediklerini soyledim muayene etti.bu perde ameliyat gerektirmiyo dedi.ben yapmam dedi bu bir sebep olamaz dedi ne yapacagimi sasirdim kime inaniyim bilmiyorum.ya bidaha hamile kaldigimda ayni seyleri yasarsam ayni sorunu olan varmi arkadaslar aranizda bu operasyonu yatirsammi acaba
Canım senin hipofizde adenom mu var? Tam anlamadım ben. eğer öyleyse çektir tabi emarı, niye saçmaladığını düşünelim...bu arada bugün tekrar beyin emarı cektim. sonucu carsamba alıcaz. sacmaladıgımı düşünebilirsiniz ama ii olmayı neden istiyorum biliyomusunuz?yeni bi bebek umudu için .bogaz enfeksiyonum içinde gittim. oda 4 tane ilaç verdi. grip gibi baslamıs senin hastalık ama vücuda farklı yayılmıs dedi.üzüntü strest yaptıysan agırlastırmıs dedi. sinüzit baslangıcım vardı 4 ay önce.sinüzit ilerlemiş dedi. :S
Canım demekki öncekiler perdedenmiş. Bunda da şanssızlık olmuş demekki. Bak biz de problem yoktu bizimkiler de gitti. Demekki bir dahakine böyle bir şey yaşamayacağız hiç birimiz. Sen de sağlıcakla kucaklayacaksın bebeğini kardelenciğimBende perde ameliyatı oldum.En büyüğü 14 haftalık olmak üzere 4 düşüğüm vardı.Bi dr a gittim histereskopi yaptı perde var sende dedi.Kafam karıştı başka bi dr a daha gittim.Biri sana perde var demişse ben bunu ciddiye alırım ve bu kadar düşüğün olduğu için bu ihtimalide elemek isterim dedi.Laparoskopi oldum ve perde varmış küçüktü ama yinede hallettim dedi.Sonrasında yine gebe kaldım ama onunda 35 haftalıkken kalbi durdu.Ben dr a çok güvendim ve ameliyat olmaya karar verdim yani dr önemli.Ticari bi amaç gütmeyen güvenilir bi dr olursa ameliyat olabilirsin.Yoksa her dr bişey diyo.Bana biri polip var sende dedi başka biri yok dedi.Birisi pko var dedi öbürü yok dedi.Derdimiz yetmez gibi bide böyle dr ların değişik değişik cevapları yaklaşımları iyice kafa karıştırıp insanı uğraştırıyo.İnşallah artık bu dr lardan kurtuluruz hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz
dilaycım bana da nasip oldu orada dua etmek, namaz kılmak.. Bizim için de bol bol dua et canım olur mu??2013 ün en güzel en temiz yürekli en duygusal hamile adayı arkadaşlarım bugün siirt baykanda bulunan çok sevgili veysel karani hz.nin türbesine gittim dua ettim hepimiz için inş.rabbim kabul eder haftaya birdaha gidecem kısmet olursa vee Veysel karani AŞKA YOLCULUK SİNAN YAĞMUR ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM MÜTHİŞ ÖTESİ BİR KİTAP SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİ VE VEYSEL KARANİYİ ANLATAN ONUN PEYGAMBERİMİZE OLAN AŞKINI SEVGİSİNİ ANLTAN BİR KİTAP SEVGİLERLE........
Aynen oyle canim.ben ucret odemedim prof.cerrahpasada bakti.iyice muayene etti ama dediki bana 2 3 dusukten sonra ben bu ameliyati oneririm.ben deneme tahtasimiyim.ne yapacagimizi bilmiyoruz bunlarin yuzunden .dr diyorumki hamile oldugumda size gelebilirmiyiz o kadar lakayitki bulursan beni gelirsin saatlerce beklersin dogumuna ben girmem ozaman ne yapiyim ben seni.halimizden anlamiyorlar canim.iyi bir perinatolog buluyum dedim yuh ucmuslar hepsi 5 dakkalik muayeneye dunyanin parasini istiyorlar dedigin gibi benim esimde o parayi kazanmak icin gece gunduz calisiyo.imkanim var yok degil ama bile bilede yedirtmem soyuyorlar bizi.devlet yeni bir uygulama getirmis ozel muanehaneler kapatiliyormus ya hastanede calisacaklar yada sadece muayenehaneleri olacakmis.gittigim prof.dedi oda kaptmis muayenehanesini.ben ist da oturuyorum.drlar ya nişantasinda yada bagdat caddesinde ist en luks semtleri bukadar olur.
Canım bende de oldu o ağrılar. Dr un biri " sezeryanda diklerden bazen bi taraf daha uzun kalıp fıtıklaşabiliyor" demişti. Bir tanesi de senin dediğin gibi bana böbreğimi gösterdiğimi söylemişti ama ben eminim yumurtalığımın ağrıdığından. 3 Dr a gittim çare bulamadılar. Sonra da kendi kendine iyileşti
Canım bence de gebelik öncesinde folikasitini, demirini iç mutlaka.
Bence başka Dr.lara git. Çünkü perdenin -kardelenin de dediği gibi- düşüklere ya da previaya sebep olduğunu biliyorum. Eğer bir ihtimalse bile çözümünü bul, riske atma derim ben.
Canım senin hipofizde adenom mu var? Tam anlamadım ben. eğer öyleyse çektir tabi emarı, niye saçmaladığını düşünelim...
Çooooook geçmiş olsun ayseciğim.....
Canım demekki öncekiler perdedenmiş. Bunda da şanssızlık olmuş demekki. Bak biz de problem yoktu bizimkiler de gitti. Demekki bir dahakine böyle bir şey yaşamayacağız hiç birimiz. Sen de sağlıcakla kucaklayacaksın bebeğini kardelenciğim
dilaycım bana da nasip oldu orada dua etmek, namaz kılmak.. Bizim için de bol bol dua et canım olur mu??
Sinan yağmurun kitaplarının neredeyse tamamını okudum ama bunu kaçırmışım galiba. Bi bakayım canım... Öpüyorum[/QUOTE
müthiş bir kitap ederim canım etmemmi hiç hepimizin için inş.rabbim kabul etsin inş.canım belki özel ama nerden yolun düştü siirte biraz uzak doğu burdamı oturusuyonuz yoksa?
evet cnm hipofiz adenom cıktı 13 mm boyutunda.5 ay önce. kızımın dogumundan 4 gün sonra. bu 4. emar cekilişim. inş bu defa ii sonuc alırım.hem hastanelerden cok sıkıldım hemde umuduma baslamak için bu sonuca ihtiyacım var.
kızlar bu gece cok güsel bi rüya gördüm hayal meyal hatırlıyorum ama 4 yaslarında bi kız cocuguyla eşim ve ben elele tutusup gidiyorduk.
diger bi rüyamdada eşim aaa 5 ay olmus 6 ay olmasına 1 aymı kaldı cocuk düşünebiliriz diyo.
hayırdır inş.
gecen gecede cok güsel bi rüya gördüm.gene bi kız ocugu ama cok güsel yerlerde tavsanlar falan vardı. yesillik.
cok düşünüyorumda ondanmı görüyorum acaba :S
hayırdır inş canım rabbim gönlünden geçirdiğin tüm hayallerine kavuşmayı nasip etsin
Benim bi arkadaşımda İstanbulda.Onun için kendi dr uma sormuştum orda iyi bi perinatolog varmı diye.İki isim vermişti.Prof.Fatih Durmuşoğlu ve Prof.Recep Has
arkadaslar cok saolsun hepinizden Allahım razı olsun inş.
o zaman bölüşmeyi tekrar gözden geciriyorum.
ben 6 yasin
melek yavrum 6 yasin
keten helva 4 yasin
dilaynur 10 yasin
zelalperd 4 yasin
kaldı 11 adet toplam 41 yasin okicaz arkadaslar
katılımlar varsa sölesin yoksa gene bölüştürelim aramızda
derinide cok merak ediyorum sesi sedası yok.inş kötü bişi yoktur.
Rabbim kabul eylesin şimdiden inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?