Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

A ğlama sesini bile duyamadım
Y avrum deyip bagrıma basamadım
Ş enlenemedi yuvamız acınla daglandım
E limden bişey gelmedi ardından bakakaldım
N eden böle oldu anlayamıyorum
A llah böle istedi tevekkül ediyorum
Z amanı gelince kavusacagız biliyorum.

Ve SENİ ÇOKJ SEVİYORUM.HEP YÜREĞİMDE OLACAKSIN BİRİCİK KIZIM. :'(

kızlar ben ikinize de derinin gerçek ismini özelden yazarım
ve lütfen derine dua ederken sadece bebek için değil huzuru mutluluğu her işinin yolunda gitmesi için de dua edelim
tamam cnm senide ekledim kaldı 7 arkadaslar ses verin :)
ben 1 taneyi okudum bile .

olmadı kalan 7i de bölüşürüz hemencecik biter

kızlar hepinizden allah razı olsun giremedim kaç günden beri haftasonu dahil doktordaydık vücutta enfeysiyon çok yüksek çıkıyo onu araştırıyoruz inanın okuyunca gözlerim doldu allah sizden bin kat razı olsun bende okurum benim için okunuyo sanırım benimkini ben bagışlamayım aranızdan biriniz bagışlasın çünkü başka birisinin duası daha iyi olur bu hafta böyle olsun haftaya tekrar düzene sokarım hep benim ne kadar okumam gerekiyosa hemen okurum canlarım sizi çok seviyorum aklım hep burdaydı tekrar allah bin kat razı olsun yarında gidicem doktora gelince yazarım canım arkadaşlarım

derinsu tatlım geçmiş olsun

geçmişi okuyamadım hemen yazayım dedim ben de 5 tane okurum eğer süre çarşabaya kadar falansa 7sini de okurum.

annenin agzına kalbine sağlık

bende Kuran okumayı bilmiyorum ama Türkçe yazılısı varya ordan okuyorum hep, mealini değil ama Türkçe okunusundan bir sıkıntı olmaz dimi

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım. Neden bu kadar sık emar çekiyorlar? Zararlı olmaz mı sana be gülüm? Dostinex e başladın mı? Prolaktinin kaç çıkıyor?? Ya çok sordum biliyorum ama bende de prolaktin yüksek çıkıyor ya acaba ben de mi emar çektirsem diyorum da o yüzden soruyorum. Hele bugün resmen çeşmeden akar gibi sıvı geldi göğüslerimden

Aysenazcım, bana da 2 Yasin yazar mısın???
Tamam işte. Bu sefer izin çıkacak yaradanımızdan inşallah çünkü ne dedik "biz sıramızı savdııııık" (yeni arkadaşlar için söyleyeyim bu topiğimizin sloganıdır da) kardelenciğim, inşallah bu sefer alacağız bebişlerimizi kucağımıza canımcığım
müthiş bir kitap ederim canım etmemmi hiç hepimizin için inş.rabbim kabul etsin inş.canım belki özel ama nerden yolun düştü siirte biraz uzak doğu burdamı oturusuyonuz yoksa?
Âmin dilaycığım. Orada oturmuyorum canım. Doğu görevimi yaparken gezmeye gelmiştim oralara. Dua etmek için Baykal'a da uğramıştık....

cnm bnm seni burda görmeyi özlemişim. ya ne kadar tuhaf değilmi? düne kadar birbirimizi tanımazken şimdi birbirimizi yıllardır tanıyomus gibi özlüyoruz. :)
ama sıkıntılı günler gecirdigine cok üzüldüm.hastane sıkıntısını cok ii bilirim.bende hala ugrasıyorum.Allahım inş tez zamanda şifa verir bizlere.

derinsu tatlım geçmiş olsun

geçmişi okuyamadım hemen yazayım dedim ben de 5 tane okurum eğer süre çarşabaya kadar falansa 7sini de okurum.

cnm cumaya kadar süre. cuma bagıslanacak.o yüzden 7sinide sana devretmiş bulunmaktayım ve bölece bölüşüldü kızlar :)))

cnm dostinex yada herhangi bi ilac yok suan.hiçbirine baslamadım. bu kadar sık emar cekilmesi hipofiz bezenin büyüyüp yada küçüldügünü kontrol etmek.zararı ilaçtan dolayı olabilir çünkü agır bi ilaç.o gün bol su tüketmem gerekiyo bi an önce vücudumdan atmak için. benim göğüslerimden bişi gelmiyo. benim gözümden anlasıldı beynimdeki.kayma yaptı ve cift görüyordum. cok şükür su an hersey gözlerimden yana yolunda.beyindekini bilemiyorum.onun sonucunu carsamba alıcaz. hiçbişeye yanmıyorumda kızım dogduktan 4 gün sonra cift görür oldum ve onu küvözde net görebilmek cok zordu. (( yoksa hastalıgımı hiç sıkıntı etmedim.

ben 6 yasin
melek yavrum 6 yasin
keten helva 4 yasin
dilaynur 10 yasin
zelalperd 4 yasin
greathopes 5 yasin
tobeguk 2 yasin
lazo 4 yasin

Allahım kabul etsin inş arkadaslar derinim hersey gönlünce olsun hakkında hayırlısını versin Mevlam

rüyamda hamileydim..kanepeye uzandım elimi karnıma koydum hareketleri okadar belirgindiki hatta karnımın üzerinden bile gözle seçilebiliyordu harekletler...sonra eşimi çağırdım onun ellerinide karnıma koydum oda hiseetti öyle güzel bir duyguyduki offfffffff

Allahım tekrar tatlılıkla bu duyguları yasamayı nasip etsin cnm. bende bazen rüyamda görüyorum.gecen gece bi kız cocugunun elini eşimle beraber tutuyorduk.hatta isminide gördüm rüyamda ama net hatırlamıyorum.gül nihalmi öle bişidi. gecen ayda görmüştüm.eşim yatak odamızda yerde oturuyo ve beşiği kuralımmı artık diyo. bi kerede gene eşim bizim bi kızımız olacak 7-8 sene sonra diyo.bende üzülüyorum ve o kadar uzun zaman cocugumuz olmicakmı diyorum.oda 7-8 sene sonra olacak ve 7-8 yasında olacak diyo. cok etkilenmiştim bu rüyalardan .

hayra yoralım hayır olsun inşallah....ben rüyamda kızımı hiç görmedim sadece bir kez mezarını gördüm

.....................

Tebrikler... Allah saglikli evlat nasib etsin insallah. Darisi diger bekleyisde olan guzel melek annelerimizin basina. Ancak pozitiv ol ve guzel seyler dusun. Seni uzen herseyi geride birak. tabi melegini istesende birakamazsin , ama isde onu dusundukce aglama, karnindakine haksizlik etme. Sadece melegine kardesini korumasi icin allaha dua etmesini soyle. Insallah kucagina alirsin bebegini.

böcüküm nasılsın ya
şuan şoka girdim tam 31 hafta olmussunuz
kocaman bir masallah size
nasıl gidiyor hamilelik

yeni hamilemiz mehtapibrahim var cnm

Canim cok tesekkur ederim. Sukurler olsun ki, iyiyiz bir az agrim falan oluyor, geceleri uyumakda zorluk cekiyorum ama sukurler olsun o guzel rabbime, saglikli olsunda bebisimiz varsin ben uykusuz kalayim darisi siz melek annelerinin baisna insallah. Buraya gec gec geiyorum ama her geldigimde guzel haberler aliyorum. Bir dahaki gelisimde sizlerden guzel haberler bekliyorum insallah Sakin pes etmeyin hersey guzel olucak buna kesinlikle inanin. Allahin nazari ustunuzden eksik olmasin Bizden dualarinizi esirgemeyin cok ihtiyacimiz var. Sizler hep aklimdasiniz. En kisa zamanda bekleyisde olanlarin beklentilerini gerceklesmesini dilyorum, mide bulantisindan vakit bulamayasiniz buraya gelmeye insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

hayra yoralım hayır olsun inşallah....ben rüyamda kızımı hiç görmedim sadece bir kez mezarını gördüm

ben görmüştüm bi iki kere ama sonrasında hep farklı sekilde gördüm. bi kızım vardı hep rüyamda.hayal meyal yüzünü hatırladıgım.

nasıl güzel bi duadır o cnm. inş diyorum ve senin hamileliğinide sagluıkla sıhhatle hayırlı haberlerle sonlanmasını diliyorum. Rabbim tamamına erdirsin inş.

belkide hamile kalacaksın canım hayırlısıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…