selamm
bende 4 tane okurum. kim ilgileniyor?? yazabilir benide. dilaynur , bu arada annenin okumasında bi mahzur yok. önemli olan niyet.
isim konusuda öyle aslında ama. der,n için okunacak herhalde.özelden iletişim kurar herhalde derinsu
melek annelerim söylemesi üzücü ama kuranı bilmeme rağmen okuyamıyorum maaleseff unutmuşum((sevgili anneciğim 10 tane okuyacak derin adına denecek gerçek isim önemlimi fark edermi annemin okuması geçerli olurmu?
tamam cnm senide ekledim kaldı 7 arkadaslar ses verin :)
ben 1 taneyi okudum bile .
melek annelerim söylemesi üzücü ama kuranı bilmeme rağmen okuyamıyorum maaleseff unutmuşum((sevgili anneciğim 10 tane okuyacak derin adına denecek gerçek isim önemlimi fark edermi annemin okuması geçerli olurmu?
annenin agzına kalbine sağlık
bende Kuran okumayı bilmiyorum ama Türkçe yazılısı varya ordan okuyorum hep, mealini değil ama Türkçe okunusundan bir sıkıntı olmaz dimi
Geçmiş olsun canım. Neden bu kadar sık emar çekiyorlar? Zararlı olmaz mı sana be gülüm? Dostinex e başladın mı? Prolaktinin kaç çıkıyor?? Ya çok sordum biliyorum ama bende de prolaktin yüksek çıkıyor ya acaba ben de mi emar çektirsem diyorum da o yüzden soruyorum. Hele bugün resmen çeşmeden akar gibi sıvı geldi göğüslerimdenevet cnm hipofiz adenom cıktı 13 mm boyutunda.5 ay önce. kızımın dogumundan 4 gün sonra. bu 4. emar cekilişim. inş bu defa ii sonuc alırım.hem hastanelerden cok sıkıldım hemde umuduma baslamak için bu sonuca ihtiyacım var.
Tamam işte. Bu sefer izin çıkacak yaradanımızdan inşallah çünkü ne dedik "biz sıramızı savdııııık" (yeni arkadaşlar için söyleyeyim bu topiğimizin sloganıdır daTobeguk vallaa bilmiyorum artık sebebi ne canım yaa.Perde var dediler ameliyat oldum,kanda pıhtılaşma dediler iğne yapıyorum,hipotiroid var dediler sürekli ölçtürüyorum dozu ayarlamaya çalışıyoruz.Modern tıbbın her dediğini yaptım sonuç alamadım hala.Aslında bütün bu sebeplerin yaratıcısından izin çıkmadı henüz ondan durum bu yani
Âmin dilaycığım. Orada oturmuyorum canım. Doğu görevimi yaparken gezmeye gelmiştim oralara. Dua etmek için Baykal'a da uğramıştık....müthiş bir kitap ederim canım etmemmi hiç hepimizin için inş.rabbim kabul etsin inş.canım belki özel ama nerden yolun düştü siirte biraz uzak doğu burdamı oturusuyonuz yoksa?
kızlar hepinizden allah razı olsun giremedim kaç günden beri haftasonu dahil doktordaydık vücutta enfeysiyon çok yüksek çıkıyo onu araştırıyoruz inanın okuyunca gözlerim doldu allah sizden bin kat razı olsun bende okurum benim için okunuyo sanırım benimkini ben bagışlamayım aranızdan biriniz bagışlasın çünkü başka birisinin duası daha iyi olur bu hafta böyle olsun haftaya tekrar düzene sokarım hep benim ne kadar okumam gerekiyosa hemen okurum canlarım sizi çok seviyorum aklım hep burdaydı tekrar allah bin kat razı olsun yarında gidicem doktora gelince yazarım canım arkadaşlarım
derinsu tatlım geçmiş olsun
geçmişi okuyamadım hemen yazayım dedim ben de 5 tane okurum eğer süre çarşabaya kadar falansa 7sini de okurum.
Geçmiş olsun canım. Neden bu kadar sık emar çekiyorlar? Zararlı olmaz mı sana be gülüm? Dostinex e başladın mı? Prolaktinin kaç çıkıyor?? Ya çok sordum biliyorum ama bende de prolaktin yüksek çıkıyor ya acaba ben de mi emar çektirsem diyorum da o yüzden soruyorum. Hele bugün resmen çeşmeden akar gibi sıvı geldi göğüslerimden
Aysenazcım, bana da 2 Yasin yazar mısın???
Tamam işte. Bu sefer izin çıkacak yaradanımızdan inşallah çünkü ne dedik "biz sıramızı savdııııık" (yeni arkadaşlar için söyleyeyim bu topiğimizin sloganıdır da) kardelenciğim, inşallah bu sefer alacağız bebişlerimizi kucağımıza canımcığım
Âmin dilaycığım. Orada oturmuyorum canım. Doğu görevimi yaparken gezmeye gelmiştim oralara. Dua etmek için Baykal'a da uğramıştık....
derinsu tatlım geçmiş olsun
geçmişi okuyamadım hemen yazayım dedim ben de 5 tane okurum eğer süre çarşabaya kadar falansa 7sini de okurum.
rüyamda hamileydim..kanepeye uzandım elimi karnıma koydum hareketleri okadar belirgindiki hatta karnımın üzerinden bile gözle seçilebiliyordu harekletler...sonra eşimi çağırdım onun ellerinide karnıma koydum oda hiseetti öyle güzel bir duyguyduki offfffffff
Allahım tekrar tatlılıkla bu duyguları yasamayı nasip etsin cnm. bende bazen rüyamda görüyorum.gecen gece bi kız cocugunun elini eşimle beraber tutuyorduk.hatta isminide gördüm rüyamda ama net hatırlamıyorum.gül nihalmi öle bişidi. gecen ayda görmüştüm.eşim yatak odamızda yerde oturuyo ve beşiği kuralımmı artık diyo. bi kerede gene eşim bizim bi kızımız olacak 7-8 sene sonra diyo.bende üzülüyorum ve o kadar uzun zaman cocugumuz olmicakmı diyorum.oda 7-8 sene sonra olacak ve 7-8 yasında olacak diyo. cok etkilenmiştim bu rüyalardan .
.....................
böcüküm nasılsın ya
şuan şoka girdim tam 31 hafta olmussunuz
kocaman bir masallah size
nasıl gidiyor hamilelik
yeni hamilemiz mehtapibrahim var cnm
hayra yoralım hayır olsun inşallah....ben rüyamda kızımı hiç görmedim sadece bir kez mezarını gördüm
Canim cok tesekkur ederim. Sukurler olsun ki, iyiyiz bir az agrim falan oluyor, geceleri uyumakda zorluk cekiyorum ama sukurler olsun o guzel rabbime, saglikli olsunda bebisimiz varsin ben uykusuz kalayim darisi siz melek annelerinin baisna insallah. Buraya gec gec geiyorum ama her geldigimde guzel haberler aliyorum. Bir dahaki gelisimde sizlerden guzel haberler bekliyorum insallah Sakin pes etmeyin hersey guzel olucak buna kesinlikle inanin. Allahin nazari ustunuzden eksik olmasin Bizden dualarinizi esirgemeyin cok ihtiyacimiz var. Sizler hep aklimdasiniz. En kisa zamanda bekleyisde olanlarin beklentilerini gerceklesmesini dilyorum, mide bulantisindan vakit bulamayasiniz buraya gelmeye insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
rüyamda hamileydim..kanepeye uzandım elimi karnıma koydum hareketleri okadar belirgindiki hatta karnımın üzerinden bile gözle seçilebiliyordu harekletler...sonra eşimi çağırdım onun ellerinide karnıma koydum oda hiseetti öyle güzel bir duyguyduki offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?