Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

çok sağol canım inşallah bu sefer sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alır sağlıcakla büyütürüz.bu arada seninde bayağı büyümüş bebişin maşallah Allah esirgesin gününde az kalmış sorunsuz mutlu sona ulaşırsın inşallah

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda iyileşirsin hiç bir sorunun kalmaz.Artık üzme kendini

geçmiş olsun tobegukcum inşallah bir sıkıntı yoktur.göğsünden neden sıvı geliyor

kızlar teşekkürederim hepinize durumlar biraz sıkıntılı şimdi hastaneden geldik oof bunlarda geçicek inşallah dün gece de yüzümün sol tarafı uyuştu bu gün doktor dediki sol tarafta his kaybı başlamış sıkıntıdan yarın da önemli kan sonuçları çıkacak kollarım delik deşik oldu habire kan almaktan eee bu sıkıntılar bişekilde çıkacak artık buarada hep aklım sizde

cnm cok üzüldüm giden gidiyo bizden ama elimizde değil. sanırım biraz daha toparlanmaya calısmamız gerek gerci lafla olmuyo ama. (( benimde beyin uyusmalarım cok oluyo. beynimdekindenmi yoksa yaptıgım strest ve üzüntüdenmi bilemiyoerum bu yarın belli olacak inş. seni çok ii anlıyorum bende aylardır kan verip durdum.1 günde 10 tüp kan alınmıstı benden .

uğurböceğiiiiiiiiiiiiiiiii
kız maşallah 32 olmuş maşallah maşallah

ay takip edememişim ne çabuk geçti zaman bide yaşayana sor tabi Allahım tamamına erdirir inşallah

Sensin benim özlemim benim güzel kızım
Böyleymiş senle benim alın yazım
Dinmedi senden yadigar bana bu gönül sızım
Şimdi bu yüreğime nasıl bi teselli lazım???

Bütünümdün sen şimdi yarım kaldım
Hayalimdin sen düşlerimden uyandım
Aydınlığımdın sen bak karanlıkta kaldım
Yanıyor yüreğim yavrum
ÇÜNKÜ BEN SENSİZ KALDIM.............. :'(

önce kızım sonra babam düştü aklıma. için için aglıyorum. çok özlüyorum. çoooooooooooookkkkkkkkk.
rahmetli babamın sesi kulaımda cınladı sanki. :'((((
babamın ruhuna bi fatiha okurmusunuz ne olur. adı ahmet talay. (((

su an babamın kaza videosunu izliyorum galiba ben deliriyorum ((( kontrolümü kaybediyorum sanki ((

canım herşeyin sebebi bu üzüntü.inşallah seninde bişeyin yoktur Rabbim acil şifalar versin hepinize

of yaaaa canım rabbim yardımcın olsun

su an babamın kaza videosunu izliyorum galiba ben deliriyorum ((( kontrolümü kaybediyorum sanki ((

canım arkadaşım bunu demek çok zor ama izleme kendini dahada zor toparlarsın yavrunun acısı zaten derin dua et daraldığın zaman izleme lütfen sen hamile adayısın yaşamadım demesi kolay belki ama hepimiz gidecez bu dünyadan er yada geç bol bol dua et babana yapabileceğin tek şey duadır senin hiç bukadar kendini üzmeni istermiydi hiç sevgili baban rabbim sana sabır versin canım dualarım seninle

bilemiyorum dilayım kafam ölesine allak bullakki benden daha beter durumnda olanlar var gene sükür olsun Rabbime. ama bazen yasadıklarım cok agır geliyo. ((

ne konustuk biz aysenaz stres yok
baban senin onu kaza videosundan izlemeni ister miydi düşünsene
babanla geçirdiğin güzel günleri düşün belki baban senden önce aysenazına kavustu biliyormusun
şimdi dede torun çok mutlullar belki de

lütfen ne babanı ne kızını ne de kendini üzme

çık balkona temiz hava al

bunu ölesine umut ediyorumki cnm kızımın mekanı belli inş kavusmuslardır diyorum.babamın mezarına gittigimdede hep böle sölüyorum ona ((

o kara günlerden sonra bu sayfada kafayı sıyırmamak üzere olan var mıydı sence hiç sanmıyorum

kolay değil yasadıklarımız, sevgilim terketti,kayınvaldem laf soktu,kocamla tartıstım gibi bir dert değil

derdin de acının da en dibini yasadık

ben daha doğum olalı 1.günümde eve herkes gelmeye baslamıstı
eşimin bana dediği bir laf vardı ve bilmiyorum nasıl o kadar dinledim eşimi,ama hiç aklımdan cıkarmadım dediklerimi

şimdi geçmiş olsuna gelenler olucak(basın sağolsunu sevmiyorduk biz cok agır geliyordu)
sakın üzüntünü belli etme onların yanında aglama dedi
insanlar belki de senin gözyasını alıp kendilerine gün gelir gülmek için sebep bulur dedi

ve bana herkes güçlü olduğunu biliyorduk ama bu kadar da bilmezdik masallah cok iyi gördük seni dediler
bende kızım cennette, bana da insallah sefaatçi olucak neden mutlu olmayayım diyordum
bu dünya fani hepimizin gideceği yer orası ne mutlu ki kızımı Rabbim benim sevdiğimden bile daha cok seviyormus diyordum

tabi külliyen yalan
geberiyordum üzüntüden
ama kimsenin yanında aglamadım
aglamıcam da o kadar cok sahte insanlar varki dünya da dostluk denen şey benim lügatımda yok inanmıyorum
sadece benim için gerçek bu sayfadakiler

çok uzattım canım ama lütfen metin ol delirmek bir anlık mesele hepimiz iiçin kimseye kendini güldürme
daha ne evlatların olacak
ben 3 kayıpla hala umut tasıyorum sende tasıyacaksın baska yolumuz yokkkkkkk yasamak için gülmek için

cevremdekilere agladıgımı belli etmiyorum kimsenin yanında aglamadım hep dik durmaya calıstım.
sana sölenen o sözler banada sölendi tatlım. cok güçlüymüşüm falan filan.
çok ii bi oyuncuymusum demekki

sabahtan beri tek dinledigim sarkı aglama gözlerim Mevla kerimdir. bide gözlerim söz dinlese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…