Tebrikler... Allah saglikli evlat nasib etsin insallah. Darisi diger bekleyisde olan guzel melek annelerimizin basina. Ancak pozitiv ol ve guzel seyler dusun. Seni uzen herseyi geride birak. tabi melegini istesende birakamazsin , ama isde onu dusundukce aglama, karnindakine haksizlik etme. Sadece melegine kardesini korumasi icin allaha dua etmesini soyle. Insallah kucagina alirsin bebegini.
geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda iyileşirsin hiç bir sorunun kalmaz.Artık üzme kendinikızlar hepinizden allah razı olsun giremedim kaç günden beri haftasonu dahil doktordaydık vücutta enfeysiyon çok yüksek çıkıyo onu araştırıyoruz inanın okuyunca gözlerim doldu allah sizden bin kat razı olsun bende okurum benim için okunuyo sanırım benimkini ben bagışlamayım aranızdan biriniz bagışlasın çünkü başka birisinin duası daha iyi olur bu hafta böyle olsun haftaya tekrar düzene sokarım hep benim ne kadar okumam gerekiyosa hemen okurum canlarım sizi çok seviyorum aklım hep burdaydı tekrar allah bin kat razı olsun yarında gidicem doktora gelince yazarım canım arkadaşlarım
Geçmiş olsun canım. Neden bu kadar sık emar çekiyorlar? Zararlı olmaz mı sana be gülüm? Dostinex e başladın mı? Prolaktinin kaç çıkıyor?? Ya çok sordum biliyorum ama bende de prolaktin yüksek çıkıyor ya acaba ben de mi emar çektirsem diyorum da o yüzden soruyorum. Hele bugün resmen çeşmeden akar gibi sıvı geldi göğüslerimden
Aysenazcım, bana da 2 Yasin yazar mısın???
Tamam işte. Bu sefer izin çıkacak yaradanımızdan inşallah çünkü ne dedik "biz sıramızı savdııııık" (yeni arkadaşlar için söyleyeyim bu topiğimizin sloganıdır da) kardelenciğim, inşallah bu sefer alacağız bebişlerimizi kucağımıza canımcığım
Âmin dilaycığım. Orada oturmuyorum canım. Doğu görevimi yaparken gezmeye gelmiştim oralara. Dua etmek için Baykal'a da uğramıştık....
kızlar teşekkürederim hepinize durumlar biraz sıkıntılı şimdi hastaneden geldik oof bunlarda geçicek inşallah dün gece de yüzümün sol tarafı uyuştu bu gün doktor dediki sol tarafta his kaybı başlamış sıkıntıdan yarın da önemli kan sonuçları çıkacak kollarım delik deşik oldu habire kan almaktan eee bu sıkıntılar bişekilde çıkacak artık buarada hep aklım sizde
cnm 2sini tobeguka verdim sen 5 tane oku Allah razı olsun hepinizden.
cnm cok üzüldüm giden gidiyo bizden ama elimizde değil. sanırım biraz daha toparlanmaya calısmamız gerek gerci lafla olmuyo ama.(( benimde beyin uyusmalarım cok oluyo. beynimdekindenmi yoksa yaptıgım strest ve üzüntüdenmi bilemiyoerum bu yarın belli olacak inş. seni çok ii anlıyorum bende aylardır kan verip durdum.1 günde 10 tüp kan alınmıstı benden .
önce kızım sonra babam düştü aklıma. Için için aglıyorum. çok özlüyorum. çoooooooooooookkkkkkkkk.
Rahmetli babamın sesi kulaımda cınladı sanki. :'((((
babamın ruhuna bi fatiha okurmusunuz ne olur. Adı ahmet talay.(((
su an babamın kaza videosunu izliyorum galiba ben deliriyorum((( kontrolümü kaybediyorum sanki ((
canım arkadaşım bunu demek çok zor ama izleme kendini dahada zor toparlarsın yavrunun acısı zaten derin dua et daraldığın zaman izleme lütfen sen hamile adayısın yaşamadım demesi kolay belki ama hepimiz gidecez bu dünyadan er yada geç bol bol dua et babana yapabileceğin tek şey duadır senin hiç bukadar kendini üzmeni istermiydi hiç sevgili baban rabbim sana sabır versin canım dualarım seninle
su an babamın kaza videosunu izliyorum galiba ben deliriyorum((( kontrolümü kaybediyorum sanki ((
ne konustuk biz aysenaz stres yok
baban senin onu kaza videosundan izlemeni ister miydi düşünsene
babanla geçirdiğin güzel günleri düşün belki baban senden önce aysenazına kavustu biliyormusun
şimdi dede torun çok mutlullar belki de
lütfen ne babanı ne kızını ne de kendini üzme
çık balkona temiz hava al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?