Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bir oskarı hakettik desene
:)

biz olumlu olup cevreye evrene olumlu mesajlar yollıcaz hopppp basımıza olumlu güzel seyler gelicek

bunun gibi

bir oskarı hakettik desene
:)

biz olumlu olup cevreye evrene olumlu mesajlar yollıcaz hopppp basımıza olumlu güzel seyler gelicek

bunun gibi

önce kendime verebilirsem o olumlu enerjiyi. neden bu kadar zorlanıyorum acaba? babamla yarı dargın ayrılmamda cabası. ne düşünecegimi sasırtdım.

geçmiş olsun tobegukcum inşallah bir sıkıntı yoktur.göğsünden neden sıvı geliyor
Yok canım bunları dertten saymıyorum artık. Prolaktinim yüksek. Bu da gebeliğe engel ona üzülüyorum biraz. Ama yine de şükür halime. Allahım beterinden korusun...
Canım çok geçmiş olsun. Psikosomatik rahatsızlıklar bunlar hep. Bizlerde de oldu hep. Geçecek Allah'ın izniyle canım...
Mekanı cennet olsun aysenazcığım. Okudum fatihasını...

Allahım razı olsun tobegukum ölmüşlerine rahmet eylesin Mevlam

tobeguk işin ilginci stres üzüntü sütü keser derler ya, demekki yalanmıs ben bunu sen de gördüm
milletin bahanesi bile olabilir
herhangi bir ilaç kullanmadın mı cnm sütü kesmek için
veya kullandıysan ne kadar faydası oldu
neden devam ediyor hala sütün

benimde sütüm uzun zaman kesilmemişti o daha büyük bi acıydı. yavrumun nasibi diyordum hep.
arkadaslar sütü kesmek için buz bagladım gögüslerime ve geri çekildi sütüm. sadece sıktıgımda geliyordu.
ama damarlar rahatlamıstı.

dümdüz giden bir yolda duvara toslamış gibi oluyo insan... büyüdüğünü, ölümlü olduğunu, aciz olduğunu diycem ama
bu olaydan sonra kendime, insanoğluna aciz bile diyemem. 'aciz' bile 4 harfli. 4 harf kadar yer kaplıyo boşlukta
biz o kadar bile değiliz. öyle olmasaydık ...

günaydın kızlar
bugün rüyamda kızımı gördüm biraz büyümüş kucağımda sevdim onu ay ya çok güzel bi duyguydu kucağıma aldım emzirdim sevdim ay ağlıyordu kucağıma aldım sırtını okşarken gazı varmış onu çıkardı sonra başladı gülmeye babam dediki gazı varmış demekki dedi.ama çok güzel bi duyguymş kızlar ya rüyada olsa bebeğimi emzirebilmek çok müthişmiş

çok güzel ne mutlu sana inşallah bende bir gün oğlumu görürüm rüyamda

herşeye rağmen şükretmeyi biliyorsun bu çok güzel bir erdem zaten buradaki melek annelerimiz hep öyleyiz.Dilerim Allahtan tüm sıkıntıların geçer ve bu ay seninde hamile olduğunu duyarız.şimdi diyeceksin bu kadar kısa sürede zor düzelirim ama Allahın mucizesi onun ol demesiyle herşey oluverir

Canım kaç Dr a gittiysem hepsi prolaktinin diğer adı stres hormonu zaten diyor. Doğum sonrası hap verilirmiş canım. Bana vermemişlerdi. 3. Gün taş gibi olunca göğüslerim bi ikili olandan içirdiler tek doz, sonrada 8'li şişeyi de 1 haftada içirdiler.( anladın sen ne olduğunu) Buz tuttuk, sıkıca sardık, göğüslerim indi ama prolaktin 5 ay sonra tekrar yükseldi. 8 aydır da yüksek ama dr "50nin üstünde değil ve çok ilaç kullandın böbreklerini, karaciğerini mahvettik" diyor ve ilaç vermiyor. Kendi kendine düşmesini bekleyelim diyor. Streslisin ondan diyor. Halbuki son bir aydır o kadaaaaar rahatım kiiiii
Ah mehtapıııım, amiin âmin inşallah canım yaaaaa.....
Ama emin ol şükretmeyi öğrenmek son bir senedir çok zor oldu benim için ama en azından öğrendim canım....

Uzun süre sonra ilk kez çooooook özledim kızımı

Emirberke geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi? Umarım iyisindir....

kızlar doktordan döndüm.ama bu işten ben bişi anlamadım. bezede değişiklik yok pek fazla. küçülmemiş ve prof dediği ben anlamadım neden hala düzelmedi diyo.
sen bilmezsen ben nerden bilicem???? beni baska bi beyin uzmanına yönlendirdi.ordan randevu alıcakmısım.maltepe enstitüsünde. aradı eşim.
doktorun sekreteri yokmus.sonra aricakmısız.ölme eşeğim ölme.sinirim bozuldu. tobegukun dediği gibi böbreklerim mahfolucak bu emardaki ilaçtan dolayı.

eski konuları okuyodum da 2012 eylül annelerine bakıyorum arada. nie yapıyorum onuda bilmiyorum da...
bir an dedim bizim forumda da herkes hamile kalmış kimisi bebeklenmiş bile. eskileri konuşuyoruz. ne acıdı içimiz
ne yandık ama die konuşuyoruz. bi yanımız acısada çiçek açmış yeniden gönlümüzde...öle hayal ettim. bir an evvel olsun istedim..

allahım maddi ve manevi bütün yaralrımza, hastalıklarımmıza şifa versin inş. çok zor gerçekten ama biraz salmak bırakmak gerekiyo..çok yıpratmayın diycem ama dediğime kendimde inanmayıp gülüyorum...yani nasıl denir bilmiyorumda iyi olmak lazım
beynen???

Emirberke geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi? Umarım iyisindir....

tobegukcm senin avatarını ve altındaki yazıyı çok beğeniyorum.HALA UMUT VAR Kİİ!
gercekten umut verici. iyi geliyo onu orada görmek. rabbim hepimizin kucağında bu dünyada umutlar nasip eylesin inş

Enteresan canım. Çok su içmeye çalış... Ama adenom küçülür müymüş? Bilmiyordum. Ama bu adenomla ömür boyu sıkıntısız yaşayanlar varmış tabi ilaç kullanarak. O yüzden canını sıkmamaya çalış canım. Galiba o Dr çok işi bilmediğinden saçmalamış... Sen takma kafana başka bir Dr a gidene kadar. Çok geçmiş olsun canım...

tobegukcm senin avatarını ve altındaki yazıyı çok beğeniyorum.HALA UMUT VAR Kİİ!
gercekten umut verici. iyi geliyo onu orada görmek. rabbim hepimizin kucağında bu dünyada umutlar nasip eylesin inş

Amin zelalcim, amin. Ah canım benim, ben bile hala umut var diyebiliyorsam sizlerin haydi haydi umudu var, emin ol. Ama avatarımı değiştirsem mi diyorum. Çünkü geleceğe değil de sürekli geçmişe bakmama neden oluyor sanki... Halbuki bizim geleceğe bakmamız, iyi olmamız lazım yeni bebeklerimiz için.
Hepimiz iyi olalım yaaaaa....

aynı şeyi bende düşünüyorum. bu avatrı seçtiğimde yeni hamileydim. cinsiyeti belli değildi. ama eşimde bende sarı,açık tenli renkli gözlüyüz. o yüzden bu bebişi seçmiştim. şimdi bende değiştireyim diorum. dediğin gibi eskiyi hatırlatıyo...
evet acı zor ama yeni evlatlar için başta fiili duamızı iyi yapıp ruhumuza, bedneimize iyi davranmak lazım.

Aynen canım. Ama ben pek yapamıyorum galiba. Rejim falan yalan oldu ne zamandırsen ne alemdesin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…