cevremdekilere agladıgımı belli etmiyorum kimsenin yanında aglamadım hep dik durmaya calıstım.
sana sölenen o sözler banada sölendi tatlım. cok güçlüymüşüm falan filan.
çok ii bi oyuncuymusum demekki
bir oskarı hakettik desene
:)
biz olumlu olup cevreye evrene olumlu mesajlar yollıcaz hopppp basımıza olumlu güzel seyler gelicek
bunun gibi
Yok canım bunları dertten saymıyorum artık. Prolaktinim yüksek. Bu da gebeliğe engel ona üzülüyorum biraz. Ama yine de şükür halime. Allahım beterinden korusun...geçmiş olsun tobegukcum inşallah bir sıkıntı yoktur.göğsünden neden sıvı geliyor
Canım çok geçmiş olsun. Psikosomatik rahatsızlıklar bunlar hep. Bizlerde de oldu hep. Geçecek Allah'ın izniyle canım...kızlar teşekkürederim hepinize durumlar biraz sıkıntılı şimdi hastaneden geldik oof bunlarda geçicek inşallah dün gece de yüzümün sol tarafı uyuştu bu gün doktor dediki sol tarafta his kaybı başlamış sıkıntıdan yarın da önemli kan sonuçları çıkacak kollarım delik deşik oldu habire kan almaktan eee bu sıkıntılar bişekilde çıkacak artık buarada hep aklım sizde
Mekanı cennet olsun aysenazcığım. Okudum fatihasını...önce kızım sonra babam düştü aklıma. için için aglıyorum. çok özlüyorum. çoooooooooooookkkkkkkkk.
rahmetli babamın sesi kulaımda cınladı sanki. :'((((
babamın ruhuna bi fatiha okurmusunuz ne olur. adı ahmet talay.(((
Yok canım bunları dertten saymıyorum artık. Prolaktinim yüksek. Bu da gebeliğe engel ona üzülüyorum biraz. Ama yine de şükür halime. Allahım beterinden korusun...
Canım çok geçmiş olsun. Psikosomatik rahatsızlıklar bunlar hep. Bizlerde de oldu hep. Geçecek Allah'ın izniyle canım...
Mekanı cennet olsun aysenazcığım. Okudum fatihasını...
Yok canım bunları dertten saymıyorum artık. Prolaktinim yüksek. Bu da gebeliğe engel ona üzülüyorum biraz. Ama yine de şükür halime. Allahım beterinden korusun...
Canım çok geçmiş olsun. Psikosomatik rahatsızlıklar bunlar hep. Bizlerde de oldu hep. Geçecek Allah'ın izniyle canım...
günaydın kızlar
bugün rüyamda kızımı gördüm biraz büyümüş kucağımda sevdim onu ay ya çok güzel bi duyguydu kucağıma aldım emzirdim sevdim ay ağlıyordu kucağıma aldım sırtını okşarken gazı varmış onu çıkardı sonra başladı gülmeye babam dediki gazı varmış demekki dedi.ama çok güzel bi duyguymş kızlar ya rüyada olsa bebeğimi emzirebilmek çok müthişmiş
Canım kaç Dr a gittiysem hepsi prolaktinin diğer adı stres hormonu zaten diyor. Doğum sonrası hap verilirmiş canım. Bana vermemişlerdi. 3. Gün taş gibi olunca göğüslerim bi ikili olandan içirdiler tek doz, sonrada 8'li şişeyi de 1 haftada içirdiler.( anladın sen ne olduğunutobeguk işin ilginci stres üzüntü sütü keser derler ya, demekki yalanmıs ben bunu sen de gördüm. milletin bahanesi bile olabilir. herhangi bir ilaç kullanmadın mı cnm sütü kesmek için veya kullandıysan ne kadar faydası oldu? neden devam ediyor hala sütün
Ah mehtapıııım, amiin âmin inşallah canım yaaaaa.....herşeye rağmen şükretmeyi biliyorsun bu çok güzel bir erdem zaten buradaki melek annelerimiz hep öyleyiz.Dilerim Allahtan tüm sıkıntıların geçer ve bu ay seninde hamile olduğunu duyarız.şimdi diyeceksin bu kadar kısa sürede zor düzelirim ama Allahın mucizesi onun ol demesiyle herşey oluverir
kızlar doktordan döndüm.ama bu işten ben bişi anlamadım. bezede değişiklik yok pek fazla. küçülmemiş ve prof dediği ben anlamadım neden hala düzelmedi diyo.
sen bilmezsen ben nerden bilicem???? beni baska bi beyin uzmanına yönlendirdi.ordan randevu alıcakmısım.maltepe enstitüsünde. aradı eşim.
doktorun sekreteri yokmus.sonra aricakmısız.ölme eşeğim ölme.sinirim bozuldu. tobegukun dediği gibi böbreklerim mahfolucak bu emardaki ilaçtan dolayı.
Emirberke geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi? Umarım iyisindir....
Enteresan canım. Çok su içmeye çalış... Ama adenom küçülür müymüş? Bilmiyordum. Ama bu adenomla ömür boyu sıkıntısız yaşayanlar varmış tabi ilaç kullanarak. O yüzden canını sıkmamaya çalış canım. Galiba o Dr çok işi bilmediğinden saçmalamış... Sen takma kafana başka bir Dr a gidene kadar. Çok geçmiş olsun canım...kızlar doktordan döndüm.ama bu işten ben bişi anlamadım. bezede değişiklik yok pek fazla. küçülmemiş ve prof dediği ben anlamadım neden hala düzelmedi diyo.
sen bilmezsen ben nerden bilicem???? beni baska bi beyin uzmanına yönlendirdi.ordan randevu alıcakmısım.maltepe enstitüsünde. aradı eşim.doktorun sekreteri yokmus.sonra aricakmısız.ölme eşeğim ölme.sinirim bozuldu. tobegukun dediği gibi böbreklerim mahfolucak bu emardaki ilaçtan dolayı.
tobegukcm senin avatarını ve altındaki yazıyı çok beğeniyorum.HALA UMUT VAR Kİİ!
gercekten umut verici. iyi geliyo onu orada görmek. rabbim hepimizin kucağında bu dünyada umutlar nasip eylesin inş
Amin zelalcim, amin. Ah canım benim, ben bile hala umut var diyebiliyorsam sizlerin haydi haydi umudu var, emin ol. Ama avatarımı değiştirsem mi diyorum. Çünkü geleceğe değil de sürekli geçmişe bakmama neden oluyor sanki... Halbuki bizim geleceğe bakmamız, iyi olmamız lazım yeni bebeklerimiz için.
Hepimiz iyi olalım yaaaaa....
aynı şeyi bende düşünüyorum. bu avatrı seçtiğimde yeni hamileydim. cinsiyeti belli değildi. ama eşimde bende sarı,açık tenli renkli gözlüyüz. o yüzden bu bebişi seçmiştim. şimdi bende değiştireyim diorum. dediğin gibi eskiyi hatırlatıyo...
evet acı zor ama yeni evlatlar için başta fiili duamızı iyi yapıp ruhumuza, bedneimize iyi davranmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?