Enteresan canım. Çok su içmeye çalış... Ama adenom küçülür müymüş? Bilmiyordum. Ama bu adenomla ömür boyu sıkıntısız yaşayanlar varmış tabi ilaç kullanarak. O yüzden canını sıkmamaya çalış canım. Galiba o Dr çok işi bilmediğinden saçmalamış... Sen takma kafana başka bir Dr a gidene kadar. Çok geçmiş olsun canım...
senin prolaktinin yüksek değil neden ilaç verilsinki dedi prof denen doktorum. ya gercekten kafam cok karıstı.umudumu yitirdim bu durumda bebek konusunda.
gözlerim düzeldi oda düzelmiştir dedim şimdi gelde gönlüme teselli ver :SSS
Aynen canım. Ama ben pek yapamıyorum galiba. Rejim falan yalan oldu ne zamandırsen ne alemdesin????
Canım prolaktinin kaç senin? Genelde adenom prolaktini fırlatır ama???:26: Prolaktinin düşükse de hiiiiiç üzülme o zaman ayseciğim. Demek ki geçici bir durum bu
Maşallah canım çok iyi kilo vermişsin. Ben vermedim ama almadım da Allah'a şükür.spora devam ediyorum. bu ara misafirler falan geldi. pasta börek yapmak zorunda kaldım. açtım yine boğazımı
kapamaya uğraşıyorum. sporu hergüne çıkardım. 65 kiloyum. şuan 58 hedef...72 den indiğimi düşünürsek yedi kilo gitti. umutluyum:))ama kalçam ve bel ölçüm nerdeyse 5 cm inceldi. bakalım hedefi göürüm inş
eşin gelince bir bak bakalım. Merak ettim...kaç oldugunu hatırlamıyorum raporlar eşimde şuan ama düşük dedi doktor. 5 ayda hiçbi değişim yok.
kızlar dün inaya sölemiştimm
offff gebelik testi yaptım eczanede dayanamadım
2.çizgi çok silik cıktı
aksam gene yaptım gene 2.çizgi silik
acıkcası heveslenmedim desem yalan olur
ama bugün sabah bir daha yaptım çizgi falan yok
hatta inay belki hatalıdır test dedi bir daha yaptım gene çizgi yok
bir sürü gebellik testi almıstım eczaneye sanırım ben bitircem böylece
hayırlısı ya sağlıkla gelsin de bekleriz ne yapalım
cnmmmm inş vardır ama yoksada denemeye devam.umudunu yitirme. son dediğine katılıyorum.kesinlikle saglıkla gelsinde gec olsun.
tabi çokta bekletmesinde gönül tercihimiz bu.
2.çizgi çok silik cıktı
2.çizgi çok silik cıktı
senin prolaktinin yüksek değil neden ilaç verilsinki dedi prof denen doktorum. ya gercekten kafam cok karıstı.umudumu yitirdim bu durumda bebek konusunda.
2.çizgi çok silik cıktı
Rabbim iyilik versin her sıkıntınızı feraha çıkarsın.En yakın zamandada evladınızın kardeşini sağlıcakla göndersin.Eltimin ablasının beyninde kist varmış ve bir aya kadar doğum yapıcak.Ama kistin çeşidini bilmiyorum sizinkine benzer bişiymi yoksa farklı bişeymi.Ama Kısmeti olan geliyo herşeye rağmen ben buna inanıyorum.Kimisi takmıyo bide nasıl şaşırıyorum.Komşularımdan şekeri yüksek çıkanlar oldu tsh ı düşenler oldu sapasağlam doğum yaptılar maşallah.Benim şekerimde normaldi tsh ıda sürekli dengede tutmaya çalışıyoduk ama gelmedi benim yavrum.Olurunamı bırakmak lazım takmamakmı lazım acaba.Gerçi o da yapabilene.Olmıycaksa ağzınla kuş tutsan olmuyo, olucaksada bütün sorunlara sıkıntılara sebeplere rağmen oluyo.
Valla bende heyecanlandım canım silik çizgiyi okuyunca.Eczacı olmakta ne güzel bu arada.Bütün testler elinin altında:)Sabah yaptığında çıkmayınca bana yok gibi geldi ama bellide olmaz tabi.İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeğin ve bu sefer bırakmaz seni :13:
2.çizgi çok silik cıktı
Hayırlısı ya sağlıkla gelsin de bekleriz ne yapalım
o kadar tuhaf ve karmasık hissediyorumki kızlar. bugün umudum vardı. sonuc ii cıkarsa eşime açılıcam bebek konusunu diyordum ama şimdi acamicam demektir bu.
Aslında arkadasımla konustuk.hamilelikle bi ilgisi yok dedi beynindekinin ii huylu oldugu sürece.nitekim bi kızı var ve su an 5 aylık hamile.
zaman aleyhime işliyo sanki. ve doktorun bişi anlamaması çözümsüzlük beni bunalıma sokmaya basladı.((
sanırım gitgide dengemi kaybediyorum kızmayın bana ama kontrolümün dısına cıkmaya basladım. sanki uzaktan bi kumandayla yönetiliyorum.
aysenazım seni üzmek istemiyorum ama nasıl oldun dün cok kötüydün
birazda hastalığında cökertti seni biliyorum bu duyguyu
ama düzelicek merak etme
sen suan sağlıklı beslen çökertme kendini
bilmiyorum bitanem. Emin ol bu soruyu kendimede soramıyorum. Hamdolsun diyorum sadece allahıma.
Ama kendimi kendim gibi görmemeye basladım.sadece bunu biliyorum. Hayallerim sönük durumda.((
canım hiçbişi yapmak istemiyo. Eskiden kendimi oyalardım. Hesap kitap işlerine avona verirdim kendimi.
şimdi onu bile beceremiyorum. Eşime nasıl davranıcagımı sasırdım. Ii görünmeye calısıyorum
cogu zaman onuda beceremiyorum. Sanırım bu dünyadan gitgide kopuyorum.
Eşimle az önce eve gelirken radyodaki spiker evlat acısından bahsetti. Ne büyük bi acıdır o dedi.
Sonrada bi türkü caldı nnenni bebegim diye. Artık benden cok baska seyler haykırıyo.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?