Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

biliyorum canım özürdilmene gerek yokki zaten gözler ağlamak için heran hazır....rabbim yardımcın olsun

kızlar derinsu için 6 yasini okudum. baska okuyan varmı? kim bagıslayacak???

Derinsu için şuana kadar benden 8 yasin-i şerif okundu 2 tane kaldı oda kısmetse akşam okunur kızlar...

Oglumun vefat ettigi sabah ruyamda gidiyim bir test aliyim bakiyim hamilemiyim diye goruyodumki kapinin calinmasina uyandim.esim gelmis gozleri sismis kizarmis aglamis belli.anladim ozaman minik yavrumu kaybettigimi simdi siz testlerden bahsedince aklima o geldi.bende 2 gun gectikten sonra yapmistim testi silik belli belirsiz 2 cizgi cikmisti.diger testlerdede oyle.sonra doktora gidip kan tahlili yaptirdim onda negatif cikti.dr hamile degilsin dedi idrar yollari enfeksiyonu geciriyo olabilirsin dedi ozaman pozitif cikarmis.2 gun sonra tekrardan kan tahlili istedi degerler yukselmis hamileydim ama dusuk tehliken var dedi sorunlu bir hamilelik gecireceksin dedi oylede oldu.daha ilk gunden belli olmustu.hala testlerimi sakliyorum.dr lar herzaman soyluyo erkeklerin korunmasi bir korunma yontemi degil diye yani o sekilde heran hamile kalma riskimiz var.

ben geldim ama kimse yok neyse hastaneden geliyorum tahlil degerlerim çok yüksek enfeksiyon varmış ilaç verdiler 10 gün sonra tekrar tahliller yapılacak bakalım ne çıkacak saglık ocagındaki ebe aşı yaptı hamileyken kalmıştı neyse bu gün çok kötüyüm çünkü anneme ugradım gelirken benim fotograf makinam onlardaydı bende saklıyolardı çünkü içinde oglumun resimleri vardı benim resimlerim vardı şuan çok kötüyüm hemen buldum attım çantaya şimdi resimlere bakmaya doyamıyorum o kadar güzel gülmüşüm ki nasıl sarılmışım yanagı yanagımda birbirimize nasıl bakmışız oglumla evde istemsiz bagıra bagıra agladım kendimi durduramıyorum neden hep hayat o anda kalmadıki sanki tek istegim o olurdu öyle kucagımda kalsaydı keşke içim çok acıyo canım yanıyo sanki artık hiç bişey zevk vermiyo

melekyavrum hem aglıyodum hem geçmişi okuyodum bir anda senin yazını gördüm silik çizgi diyince güldüm sonra baktım bi şey yok tekrar başladım allahım ruh dengesi diye bişey kalmadı bende tükendim

geçmiş olsun canım keşke herşey hepimiziçin daha farklı olsaydı ama neyazıkki kaderimiz böyleymiş bu zor günleri hep birlikte atlatacaz allahın izniyle çok şükür hepimiz çok inançlıyız birimizndende isyan çıkmıyor rabbim görüyor inş.herşey çok daha güzel olcak önümüzdeki aylarda hayırlısı ile..

kızlar rahatsızlıgımı bugüne dek hiç arastırmadım ama artık buna son veriyorum.beynimdekinin gitmesi lazım bu bi gercek.
Bunun için önce ruh halini düzeltmen gerek diyebilirsiniz haklı olarak ama onu beceremiyorum işte. ( dengem bozuk.
Ancak yeniden umut ısıgımın yanması için hastalıgımın tedavisini arastırmaya calısıcam (
bana dua edin

canım faceden sana msj attmıştım okumadınmı?

canım bütün dualarım seninle msn ye gelsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…