dilaynurum
cnmmmmmmm özür dilerim kimseyi üzmek değil amacım. Elimde değil inan.
Az önce namazımda dua ettim Allahıma agladım akıl saglıgımı koru diye.
bilemiyorum dibe vurmus gibiyim. ifade bile etmekte zorlanıyorum su an kendiimi.((
ay canım inş hamişsindir ya hayırlısıyla kucağımıza da alırız. en son 30 aralıkta regl olmuştum geçen gece test yaptım ama bişey çıkmadı. bakalım yarında hastalanmazsam tekrar denicem testi.hayırlısı neyse o olsun diyorum biz zaten korunuyoruzda kazayla falan
ay canım inş hamişsindir ya hayırlısıyla kucağımıza da alırız. en son 30 aralıkta regl olmuştum geçen gece test yaptım ama bişey çıkmadı. bakalım yarında hastalanmazsam tekrar denicem testi.hayırlısı neyse o olsun diyorum biz zaten korunuyoruzda kazayla falan
eczacı bana kızımın hamileliğini ögrenmek için istedigimde 3 gün gecmemişse belli olmaz demişti.
kızlar derinsu için 6 yasini okudum. Baska okuyan varmı? Kim bagıslayacak???
Canım prolaktinin kaç senin? Genelde adenom prolaktini fırlatır ama???:26: Prolaktinin düşükse de hiiiiiç üzülme o zaman ayseciğim. Demek ki geçici bir durum bu
eczacı bana kızımın hamileliğini ögrenmek için istedigimde 3 gün gecmemişse belli olmaz demişti.
yok cnm ya ben hepsinde 3gün varken öğrenmiştim
çıkıyor testler ama insallah ben yanılırım:)
bu arada ben daha 3 tane okudum aksam da 3tane okucam
ben geldim ama kimse yok neyse hastaneden geliyorum tahlil degerlerim çok yüksek enfeksiyon varmış ilaç verdiler 10 gün sonra tekrar tahliller yapılacak bakalım ne çıkacak saglık ocagındaki ebe aşı yaptı hamileyken kalmıştı neyse bu gün çok kötüyüm çünkü anneme ugradım gelirken benim fotograf makinam onlardaydı bende saklıyolardı çünkü içinde oglumun resimleri vardı benim resimlerim vardı şuan çok kötüyüm hemen buldum attım çantaya şimdi resimlere bakmaya doyamıyorum o kadar güzel gülmüşüm ki nasıl sarılmışım yanagı yanagımda birbirimize nasıl bakmışız oglumla evde istemsiz bagıra bagıra agladım kendimi durduramıyorum neden hep hayat o anda kalmadıki sanki tek istegim o olurdu öyle kucagımda kalsaydı keşke içim çok acıyo canım yanıyo sanki artık hiç bişey zevk vermiyo
dilaynur bana msn den davet gönderdin mi
kızlar rahatsızlıgımı bugüne dek hiç arastırmadım ama artık buna son veriyorum.beynimdekinin gitmesi lazım bu bi gercek.
Bunun için önce ruh halini düzeltmen gerek diyebilirsiniz haklı olarak ama onu beceremiyorum işte.( dengem bozuk.
Ancak yeniden umut ısıgımın yanması için hastalıgımın tedavisini arastırmaya calısıcam(
bana dua edin
kızlar rahatsızlıgımı bugüne dek hiç arastırmadım ama artık buna son veriyorum.beynimdekinin gitmesi lazım bu bi gercek.
Bunun için önce ruh halini düzeltmen gerek diyebilirsiniz haklı olarak ama onu beceremiyorum işte.( dengem bozuk.
Ancak yeniden umut ısıgımın yanması için hastalıgımın tedavisini arastırmaya calısıcam(
bana dua edin
canım faceden sana msj attmıştım okumadınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?