tobegukum prolaktinim 61.20 yazıyo
Canım aşağı yukarı aynıymış değerlerimiz. Adenomda daha da yüksek olur diye biliyorum ben. 100-200 gibi. Sanırım bu değerler senin için çok iyi.Bak demekki çok da korktuğun gibi değil canım iyi olacak iyi olacak, her şey düzelecek merak etme ayseciğim
bana kızımın adıyla hitap ediyorsun tatalım ve cok hosuma gidiyo. :) inş ii olur ama bitsin su hastane4 işkencesi.
canım benimde ilk düşüğümden sonra prolaktinim 57 falan çıkmıştı ilaç kullandım bi süree düştü 3 ay sonra tekrar çıkmaya başladı tekrar ilaç derkendoktorum ilacı değiştirdik norprolak tı galiba adı ona başladık bu arada bebek istiyoruz ya prl nin düşmesi gerek ocakta 1 kutu hap bitti bi süre sonra tekrar kanda batık ki yüksek çıktı doktor dedi başka bi hastanede tekrar yaptırdık 133 çıktı.dedi hemen hipofiz mr ı çektirmen gerek korkarak gittim onuda çektirdim ki adetime 1 hafta vardı hamileysende bişey olmaz dedi doktor.neyse çektirik temiz çıktı psikolojik seninkisi dediler.tam 6 mart günü gece gebelik testi yaptım 2.çizgiyi silik gördüm kızıma hamileymişim meğer o yüzden yükselmiş prolaktin.ama işte nasip olmadı kuzuma kavuşmak ta herşey send ebitiyor bitanem moralini yüksek tutmaya çalış ki düşsün üstelik yeni bebek için prolaktinin düşmesi gerekli
canım benimde ilk düşüğümden sonra prolaktinim 57 falan çıkmıştı ilaç kullandım bi süree düştü 3 ay sonra tekrar çıkmaya başladı tekrar ilaç derkendoktorum ilacı değiştirdik norprolak tı galiba adı ona başladık bu arada bebek istiyoruz ya prl nin düşmesi gerek ocakta 1 kutu hap bitti bi süre sonra tekrar kanda batık ki yüksek çıktı doktor dedi başka bi hastanede tekrar yaptırdık 133 çıktı.dedi hemen hipofiz mr ı çektirmen gerek korkarak gittim onuda çektirdim ki adetime 1 hafta vardı hamileysende bişey olmaz dedi doktor.neyse çektirik temiz çıktı psikolojik seninkisi dediler.tam 6 mart günü gece gebelik testi yaptım 2.çizgiyi silik gördüm kızıma hamileymişim meğer o yüzden yükselmiş prolaktin.ama işte nasip olmadı kuzuma kavuşmak ta herşey send ebitiyor bitanem moralini yüksek tutmaya çalış ki düşsün üstelik yeni bebek için prolaktinin düşmesi gerekli
ya bişey sorucam.prolaktini ölçtürmenize sebep bir şikayetinşz olduda baktırdnız. yani herkes prolaktinden konuşuyoda
benim doğumdan sonra hiçbişeyim ölçülmedi yani. rutin yapılması gereken birşey mi? ben sadece dikişlerim için gittim doktora.süt kesilmesi için ilaç aldım. onuda bir defa yuttum aten kesildi?
göndermiştim ama gelmemişmi?
melekyavrum hem aglıyodum hem geçmişi okuyodum bir anda senin yazını gördüm silik çizgi diyince güldüm sonra baktım bi şey yok tekrar başladım allahım ruh dengesi diye bişey kalmadı bende tükendim
kızlar rahatsızlıgımı bugüne dek hiç arastırmadım ama artık buna son veriyorum.beynimdekinin gitmesi lazım bu bi gercek.
Bunun için önce ruh halini düzeltmen gerek diyebilirsiniz haklı olarak ama onu beceremiyorum işte.( dengem bozuk.
Ancak yeniden umut ısıgımın yanması için hastalıgımın tedavisini arastırmaya calısıcam(
bana dua edin
ya bişey sorucam.prolaktini ölçtürmenize sebep bir şikayetinşz olduda baktırdnız. yani herkes prolaktinden konuşuyoda
benim doğumdan sonra hiçbişeyim ölçülmedi yani. rutin yapılması gereken birşey mi? ben sadece dikişlerim için gittim doktora.süt kesilmesi için ilaç aldım. onuda bir defa yuttum aten kesildi?
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr sanırım bi umut ısıgım yandı. :)))
eşimle konustukta sen iileş tamam dedi bebek için. şimdi tek derdim hemen iileşmek.
bi anlık refleks sözmü diye sordum.söz tabi askım neden istemiyim dedi?
Bana dua edin hemen iileşeyim ne olur!!!!!!!!!bu umut ısıgım sönmesin.
bana kızımın adıyla hitap ediyorsun tatalım ve cok hosuma gidiyo. :) inş ii olur ama bitsin su hastane4 işkencesi.
Ketenciğim, Bu ilaçları kullandığın ay çalışmak serbest miydi? Zararlı olduğunu söyleyenler var da. Ben de haftaya Dr a gideceğim. Eğer vermezse kendim alıp içeceğim. O kadar kafam attı yanicanım benimde ilk düşüğümden sonra prolaktinim 57 falan çıkmıştı ilaç kullandım bi süree düştü 3 ay sonra tekrar çıkmaya başladı tekrar ilaç derkendoktorum ilacı değiştirdik norprolak tı galiba adı ona başladık bu arada bebek istiyoruz ya prl nin düşmesi gerek ocakta 1 kutu hap bitti bi süre sonra tekrar kanda batık ki yüksek çıktı doktor dedi başka bi hastanede tekrar yaptırdık 133 çıktı.dedi hemen hipofiz mr ı çektirmen gerek korkarak gittim onuda çektirdim ki adetime 1 hafta vardı hamileysende bişey olmaz dedi doktor.neyse çektirik temiz çıktı psikolojik seninkisi dediler.tam 6 mart günü gece gebelik testi yaptım 2.çizgiyi silik gördüm kızıma hamileymişim meğer o yüzden yükselmiş prolaktin.ama işte nasip olmadı kuzuma kavuşmak ta herşey send ebitiyor bitanem moralini yüksek tutmaya çalış ki düşsün üstelik yeni bebek için prolaktinin düşmesi gerekli
canım ilaç vermek için düşük olduğunu söylüyorlar ama gebeliğe de engel. (ki senin rahatsızlığın için çoook düşük) ilaç vermek için beni 9 aydır oyalıyorlar. Hap ağır, kendi kendine iyileşmeni bekleyelim diye. O yüzden dedim gidip kendi başıma ilacı alıp içeceğim diye...tatlım bana doktorum prl yüksek değil diyo.ben bundan bişi anlamadım. 61.20 düşükmü yüksekmi yani???
Yok canım rutin değil. Benim vücut kendini bi ara kanser sanıyordu da onu araştırırken bakıyorlardıya bişey sorucam.prolaktini ölçtürmenize sebep bir şikayetinşz olduda baktırdnız. yani herkes prolaktinden konuşuyoda
Kız adamacağız niye istemesin ki??? Onun da çocuğuydu aysenaz. O da üzüldü. Tabi ister. Ama çok belli senin iyileşmeni bekliyor. O umut ışığın da Sönmez merak etmeçünkü sen iyileşeceksin ve bebeğiniz olacak. Hele de bi 6 ay geçsin bak nasıl toparlıyo vücudunkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr sanırım bi umut ısıgım yandı. :)))
eşimle konustukta sen iileş tamam dedi bebek için. şimdi tek derdim hemen iileşmek.
bi anlık refleks sözmü diye sordum.söz tabi askım neden istemiyim dedi?
Bana dua edin hemen iileşeyim ne olur!!!!!!!!!bu umut ısıgım sönmesin.
bitecek inşallah canım, bitecek inşallah. Coming soon
Ketenciğim, Bu ilaçları kullandığın ay çalışmak serbest miydi? Zararlı olduğunu söyleyenler var da. Ben de haftaya Dr a gideceğim. Eğer vermezse kendim alıp içeceğim. O kadar kafam attı yani
canım ilaç vermek için düşük olduğunu söylüyorlar ama gebeliğe de engel. (ki senin rahatsızlığın için çoook düşük) ilaç vermek için beni 9 aydır oyalıyorlar. Hap ağır, kendi kendine iyileşmeni bekleyelim diye. O yüzden dedim gidip kendi başıma ilacı alıp içeceğim diye...
Yok canım rutin değil. Benim vücut kendini bi ara kanser sanıyordu da onu araştırırken bakıyorlardı(tabi psikosomatikmiş!)
Kız adamacağız niye istemesin ki??? Onun da çocuğuydu aysenaz. O da üzüldü. Tabi ister. Ama çok belli senin iyileşmeni bekliyor. O umut ışığın da Sönmez merak etmeçünkü sen iyileşeceksin ve bebeğiniz olacak. Hele de bi 6 ay geçsin bak nasıl toparlıyo vücudun
Melekyavrum, işin ehli olarak sana da sorayım. Dosti... Kullanıldığı ay bebiş çalışmasını yasaklıyorlar ya, parlo... Kullanıldığı ay bazı drlar izin veriyor, bazıları vermiyor. Sen ne diyorsun dostum? Ben parlo... İçeyim diyorum. Daha hafifimiş ya. En düşük dozda kullansam ne olur? Ya aslında kafama göre assslaaaa! İlaç içmem ama tak etti artık be gülüm... Bi de ketenin kullandığına ne diyorsun???
cnm ketenin kullandığı aslında daha riskli
senin dediğin ilacı bende 2 kutu içmiştim
doktor sen bir kutu kullan dedi,zaten sen de bilirsin ona göre 2.kutuyu da al dedi
bende süt gelmiyordu,sadece bir defa sütyenimde sarı leke görmüştüm
ama garanti olsun diye 2. yi de içtim bir de süt görmek istemedim acıkcası
sabah ögle aksam aldım ben
gebelikte b kategorisi yani sakıncası yok ama en güzeli beraberinde korunmak
senin yerinde olsam kesinlikle kullanırdım ama o ay dikkat ederdim gebelik olmasın die
kızlar ben 6 yasini okudum
dua ettim bolbol insallah kabul olur
haftaya kime okuyoruz bu arada
ayrıca yarın duayı kim edicek ben calısıyorum
Bu hafta bana okunacağını söylemişti derin ama arkadaşlar karar versin. Bağışlamayi ben yaparım canlar gerçekten bu aralar duaya çok ihtiyacım var. Kızlar bu arada bu ay kazaya gelmiş olabilirim.
Ay canım doğum sonrası bana iki kutu kullandırttılar dosti...xi, kesmedi.
Meleğim yavrum, peki ben hangisini alayım? Parlo... Mi, dosti... i mi? Bir de dozunu sen söylersin değil mi?? Bir de adetin kaçıncı günü başlayayım? O ayı da boş geç diyorsun yaniaslında b de çok ciddi değilmiş. Gebelikte verilen antibiyotikler de b değil mi canım???
Amaaaan ben kendimi kandırmaya çalışıyorum bacım, bakma sen bana yaaa
ben de 5 yasin okudum.Allahım dualarımızı kabul eder inşallah.kızlar normalde haftaya adet tarihim (inşallah kırmızı kart görmem )o yüzden bana dua etseniz olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?