Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Benden de 10 yasin okundu bilginize allah kabul etsin inş.kimin ne muradı isteği varsa canım annemin diline sağlık.....

BUGÜN ETTİĞİMİZ HER DUA, DERDİMİZE DEVA, HASTALARIMIZA ŞİFA GÖNÜLLERİMİZE HUZUR GEÇMİŞLERİMİZE RAHMET, EVİMİZE BEREKET GETİRSİN Rabbim DUA İçin AçıLan ,Hayır İsteyen Tüm ELLeri ve DiLLeri Boş Çevirmesin İNŞALLAH..!!HERKESE HAYIRLI CUMALAR....

aminnn
sen de benim gibi gece kususun bu aksam
eşim şehir dısında ben yatmaya korkarım bu aksam

kızlar saat 3 oldu ama bende öyle bir diş agrısı varki
kırmızıları gördüğüm an dişciye kosucam
3ay önce beceriksiz bir dişçi dolgu yaptı,mahvetti dişimi
ne zamandır agrısı vardı umursamıyordum
bu aksam sol yanım resmen uyustu kulağım agrıdan mahvoldu

cnm ya kıyamam. gecmiş olsun tatlım.diş agrısı cok zordur. kırmızıyı görürsen hemen git. hakkında hayırlısı balım.

kızlar hayırlı cumalar haftaya ayşenazz arkadaşımıza okuyacagız allah izin verirse

derinsu 5

melekyavrum 5

ayşenazz 5

ketenhelva 5

dilaynur 5

zelalperd 5

greathopes 5

tobeguk 1

lazo 5

allah kabul etsin arkadaşlar

geçmiş olsun canım ya..

aminnn
sen de benim gibi gece kususun bu aksam
eşim şehir dısında ben yatmaya korkarım bu aksam

sende bendensin ozaman bende eşim nöbette olduğu günlerde korkarım hiç yatamam sabaha kadar otururum kızımı hergün uyutmaya ereknde çalışırım yanlızkende uyuma diye yalvarırım....

herkese gunaydin kizlar
ve hayirli cumalar olsun 'ns.
derinsunun bu hafta okunacaklar sanirim.allah kabul etsin ins.

melekyavrum nasilsin disin gecti mi.
kirmizi gorunce gitcem falan demisin ya o ne yaww anlamadim. daha onceden de duymustum. kirmizi gorunce neeee

rabbim dularınızı kabul eylesin can dostlarım benim allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin kucaklarını hayırlısıyla doldu dolu versin inş.....

arkadaşım çok geçmiş olsun...diş ağrısı iğrenç bişey hemen çözümle gebe kalmadan hayırlısıyla.....

bu arada kızlar muayeneden geldim allah nasip ederse melek kızım kız kardeşini gönderdi annesine inş. hayırlısıyla ,,çok farklı bi duygu kızlar... allahım bu duyguları hepiciğinize yaşatsın.....ağlamaklı sevinçli işte tarif edemiyorum rabbim inş. bu bebeklerimizi bu emanetlerini hayırlısıyla bizlere bağışlar , herşey yolunda allahıma hamdolsun ...19 haftalık olduk hayırllsıyla darısı sizlerin başına hani bomba patladan yokmu yaaaa..kulağım seste......bekliyorum sabırsızlıkla haberiniz olsun....

regl tatlım kırmızı :)

cnm cok sevindim darısı bizlerin basına Rabbim tamamına erdirsin hayırla saglıkla kucagına alırsın inş

amin canım güzel dualarına sabah aklımdan geçirdim bu ara çok sık giremiyorum aynur kaç haftalık olmuştu acaba dedim yazmışsın sende Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini güzel ömürler versin seninkine de diğer bebişlerimizede inşallah......çok güzeldir eminim ben rüyamda hamileyken bu kadar mutluysam gerçekte bilmiyorum :)

bu arada arkadaşlar bu yasin olayını ben kaçırdım hiç katılamadım şu haftasonuda geçsin bidaha okursanız bende katılayım katkım olsun

mas rabbim sag salim kavustursun ins kizina... ne guzell. bakalim rabbim bize ne zaman nasip eder. daha serbest bolgeye cikamadik ama. biz temmuz gibi korunmayi birakcaz ins bakalim artik. allah hersyi bilendir.

ay aslinda kirmizinin regl oldugunu tahmin etmistim ama disle baglanti kuramadim di))))
gebelik dusunmeden once dis islerini halletmek lazim hakkten bende bikac dolgumu yeniliyim ins yaa

melekyavrum dişin nasıl oldu canım

sağol canım turp gibi kendileri dünümü zehir ettiler nasipse bugün rahat bırakırlar insallah

okuruz canım da ben bu sefer acele edeyim kırmızı görücem ya
okuyamassam haber veririm

geçmiş olsun canım ya..

sende bendensin ozaman bende eşim nöbette olduğu günlerde korkarım hiç yatamam sabaha kadar otururum kızımı hergün uyutmaya ereknde çalışırım yanlızkende uyuma diye yalvarırım....

aynen bende uyuyamam nefret ederim uyku gözümden akana kadar sürünürüm

Allah iyiliğini versin canım ya
adetten bahsediyoruz öyle

gözün aydın canım arkadasım cok sevindim
melek kızın sana kardeşini yollamıs
nasıl bir duygu

benim eşim doğumdan 1 hafta sonra normal olsaydı hiç korunmazdık hemen istiyorum dedi sonra o mezara ben girdim tekrar bunu yaşamak istemiyorum sonuçta tekrar o risk var istemiyorum bebek dedi sonra sana bişe olmasını istemiyorum dedi (ilk hamileliğimde biraz sorunluydu) sonra bir kızımız var kardeşsiz olmaz dedi sonra bir tane yeter dedi

dengesiz anacım bunlar zaman ver ona da kendine de dediği gibi sen iyileş önce en önemlisi bu düşünme başka şey bebekte gelecektir hayırlı vakitte inşallah

ooo mas cuma bereketi...
in ay selam cakayim ded'yd'm cikmisin hemen. napiyosun. nasil bursaaa, havalar iim' orlarda,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…