Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

erkek milleti yaa.onlar icin ayri bi degisik. dedigin gibi mezara elleriyle koymakta unutulcak goruntu degil yani.
biz bu ay bikac kere kaza kursunu yaptik. biraz midem bulandiydi yemekte. esim garibim gozleri parladi hamilemisin die.
ay yok dedim ole bisey. yazik ama nasil umutlandi. aslinda hemen istioda o da korkuyo

aynen benimki de yok yok istemiyorum bebek falan diyordu
doktora gidelim bir kontrole dedim
e dicez doktora dedi
ya bir baksın bakalım dedim
neyse doktor beklemeyin rahim iyi diyince bizim ki daha orda sormaya basladı
e şimdi o zaman hemen baslayalım, ben sigara içiyorum bırakayım dimi hocam dio adama
dengesiz dengesiz bunlar

Hayırlı cumalar kızlar. Akşam ve sabah test yaptım ama hamile değilim galiba bende yine prolaktin yüksekliği başladı sanırım hoşbulduk aranıza.off ya sinir oluyorum şu prolaktine

bende kilo çizelgesi istiyorum
belkim gaza gelirim rejim için

forumda yarismadayim kizz. yeni basladim bende. hergun yediklerini yaziyosun. iki hafta sonra seni listeye aliyolar. bir suru takim var.takimlar zayiflama yuzdeleriyle yarisiyo iste.. ya cuzi irade kapsaminda gebelik oncesi bedensel hazirlik bacim.

ya kizlar ben kulube uye oldugumdan beri mesajlarimda surat ifadelerini kullanmiyorum.yok cikmiyo.
asagida simgelerde sadece bikac simge var.surat ifadelerini bir ayari falan mi var. nerden yapiyonuzzz be yaa

TOGEBUK

canım benyeni yaptrımadım prolaktin tahlilini il düşüğümden kızıma hamle kalıncaya kadar önce dostinex kullandım ardındanda
1 kutu norparolak kullandım.bize doktor zaten prl yüksek bu hapı kullanırken hamile kalamzsın dedi 1 kutu norprolak bitti ve hemen hamile kaldım belkide bu yüzden bebeğimi kaybettim bilemiyorum ama. galiba yine başlıyoruz prolaktin ölçtürmeye sürekli.

Pöffff herkescikler gitmiş
kaçma kız nereye tatilde deilmisin sen heee
İnayıııım he tatildeyim ama işim vardı kuşum. Bak geldim hemencecik ama bu sefer de siz gitmişsiniz.aaa saate bak! Yemeğe kaçtın inayım değil miiii?:130::130::130::130:afiyet olsun
Hayırlı cumalar kızlar. Akşam ve sabah test yaptım ama hamile değilim galiba bende yine prolaktin yüksekliği başladı sanırım hoşbulduk aranıza.off ya sinir oluyorum şu prolaktine
Tatlım siz korunmuyor muydunuz? Kaç ay olmuştu ki senin? Benim 13 hatta 14 ay oldu. Düşsün şuprolaktin artık! ben de uyuz oluyorum kendilerineeee
togebuk mu? kız allah ne diyeyim sana
anladım ketenim, anladım.
ya ben bebeğini bu yüzden kaybettiğini düşünmüyorum canım. Öyle düşünme lütfen. Onların ömrü bu kadardı. Ben o ayki yumurtaya hamile kalınmamalı diye biliyorum. Sonraki ay bi şey olmuyormuş. Belki senin de öyle oldu. Ki melekyavrum açıklamış kategorisi B diye.
Sevmiyorum ben bu prolaktini

ya kizlar ben kulube uye oldugumdan beri mesajlarimda surat ifadelerini kullanmiyorum.yok cikmiyo.
asagida simgelerde sadece bikac simge var.surat ifadelerini bir ayari falan mi var. nerden yapiyonuzzz be yaa
Canım cevap yazma sayfanda aşağıda bazı simgeler görünüyor anladığım kadarıyla. Onların altında mesaj simgeleri var. Onun da altında " simge kullanma" nın önünü işaretle. Sonra daha aşağıda diğer seçenekler bölümünde "gülümsemeler gösterilmesin" cümlesinin önündeki tik i kaldır. Bi bak bakalım oldu mu?

melekyavrum bu ay ben de denemek istiorum, ayın 7sinde bi sonuç bekliorum, bir şey çıkmaz umarım. şimdi adet dönemindeyim. geçince inşallah bu ay ben de deneyeceğim. dayanamıorum ya artık. allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin. biliosunuz ağrılı bi hamilelik geçirdim ve bu yüzden 6 ayı mutlaka geçmeliyim diordum. ama şimdi yarabbimin izniyle kendime güveniorum kızlar.

melisse sen de denemeye başlamıştın bu ay?ama hiçbişey yazdığını görmedim???????

özay nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik, sen ilk denediğin ay da mı kalmıştın?

mehtabibrahim ben senin hamilelik takvimini takip ediorum, gittikçe de büyüor hayırlısıyla:)

aynurcuğum 19 hafta yazmışsın daaha dün gbi kızlar hamileyim yazdığını hatırlıorum, zaman ne çabuk geçiyor. güle güle büyüt inşallh.

zaman ne hızlı geçio kızlar bana mı öle gelio yoksa. geçsin de şu kötü günler yeniden bebekler gelsin kucaklarımıza bir an önce:)

slm arkadaşlar sezeryandan sonra ikinci gebelik için doktorlarıınız ne kadar süre verdi bende ilk melegimi kaybettim şimdi yine istiyorum ama korkuyorum çok mu erken acaba

slm arkadaşlar sezeryandan sonra ikinci gebelik için doktorlarıınız ne kadar süre verdi bende ilk melegimi kaybettim şimdi yine istiyorum ama korkuyorum çok mu erken acaba

ne kadar oldu k,? basınsa olsun..

yanı o mevzu bıraz karısık.hepimizn doktoru farklı zamanlar vermıs. 6 ay dedı benım doktorum.
4 ay oldu benımde bakalım daha korunuyoruz ama..

uğurböceğiiiiiiiiiiiiiiiii
kız maşallah 32 olmuş maşallah maşallah

ay takip edememişim ne çabuk geçti zaman bide yaşayana sor tabi Allahım tamamına erdirir inşallah

Evet gercekdende zaman su gibi hizla akip geciyor. Daha dun gibi hersey, yasadiklarim, bitmez dediiyim icimdeki aci, gecmez dedigiyim gozyaslari icinde gecirdigiyim geceler, sukurler olsun o guzel Rabbime. Allah tez bir zamanda bekleyisde olan siz melek annelerine nasib etsin insallah. Saglikli, hayirli, uzun omurlu bebislerimiz gelsin. Bos kalan kucaklarimizi doldursunlar, aciyla akitidgimiz gozyaslarimiz sevinc gozyaslarina donushsun. Sizler bana umut oldunuz, derdimi paylasdiniz, dilerim bende sizlere umut olurum. Unutmayin hersey guzel olucak. Bizim meleklerimiz cok guzel ve emin ellerde, simdi insalalh bebeklerimizde kucaklarimizda olucakdir. Allah herkesin duasini ve icinden gecenleri kabul etsin.

.:)negüzel burda böylesine mutlu umutlu haberler duymak rabbim herşeyi gönlünce versin canım allah yardımcın olsun herzaman....seni üzmek istemem bu mutlu haberin üstüne ama işt bizde böyle umut dünyasındayız sezeryandan kaç ay sonra hamile kalmıştın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…