benim eşim doğumdan 1 hafta sonra normal olsaydı hiç korunmazdık hemen istiyorum dedi sonra o mezara ben girdim tekrar bunu yaşamak istemiyorum sonuçta tekrar o risk var istemiyorum bebek dedi sonra sana bişe olmasını istemiyorum dedi (ilk hamileliğimde biraz sorunluydu) sonra bir kızımız var kardeşsiz olmaz dedi sonra bir tane yeter dedi
dengesiz anacım bunlar zaman ver ona da kendine de dediği gibi sen iyileş önce en önemlisi bu düşünme başka şey bebekte gelecektir hayırlı vakitte inşallah
benim eşim doğumdan 1 hafta sonra normal olsaydı hiç korunmazdık hemen istiyorum dedi sonra o mezara ben girdim tekrar bunu yaşamak istemiyorum sonuçta tekrar o risk var istemiyorum bebek dedi sonra sana bişe olmasını istemiyorum dedi (ilk hamileliğimde biraz sorunluydu) sonra bir kızımız var kardeşsiz olmaz dedi sonra bir tane yeter dedi
dengesiz anacım bunlar zaman ver ona da kendine de dediği gibi sen iyileş önce en önemlisi bu düşünme başka şey bebekte gelecektir hayırlı vakitte inşallah
zelalperd cnm kilo çizelgeni yesinler senin
insallah tez zamanda hamile çizelgesi de yaparsın
zelalperd cnm kilo çizelgeni yesinler senin
insallah tez zamanda hamile çizelgesi de yaparsın
zelal
bursaya ne zaman gelcen kıssss
bütün kızlar toplanmışız :)
Günaydın kızlar. Hepinizi öpüp kaçıyorum.Allah'a emanet olun
bende kilo çizelgesi istiyorum
belkim gaza gelirim rejim için
İnayıııım he tatildeyim ama işim vardı kuşum. Bak geldim hemencecik ama bu sefer de siz gitmişsiniz.kaçma kız nereye tatilde deilmisin sen heee
Tatlım siz korunmuyor muydunuz? Kaç ay olmuştu ki senin? Benim 13 hatta 14 ay oldu. Düşsün şuprolaktin artık! ben de uyuz oluyorum kendilerineeeeHayırlı cumalar kızlar. Akşam ve sabah test yaptım ama hamile değilim galiba bende yine prolaktin yüksekliği başladı sanırım hoşbulduk aranıza.off ya sinir oluyorum şu prolaktine
togebuk mu?TOGEBUK
canım benyeni yaptrımadım prolaktin tahlilini il düşüğümden kızıma hamle kalıncaya kadar önce dostinex kullandım ardındanda
1 kutu norparolak kullandım.bize doktor zaten prl yüksek bu hapı kullanırken hamile kalamzsın dedi 1 kutu norprolak bitti ve hemen hamile kaldım belkide bu yüzden bebeğimi kaybettim bilemiyorum ama. galiba yine başlıyoruz prolaktin ölçtürmeye sürekli.
Canım cevap yazma sayfanda aşağıda bazı simgeler görünüyor anladığım kadarıyla. Onların altında mesaj simgeleri var. Onun da altında " simge kullanma" nın önünü işaretle. Sonra daha aşağıda diğer seçenekler bölümünde "gülümsemeler gösterilmesin" cümlesinin önündeki tik i kaldır. Bi bak bakalım oldu mu?ya kizlar ben kulube uye oldugumdan beri mesajlarimda surat ifadelerini kullanmiyorum.yok cikmiyo.
asagida simgelerde sadece bikac simge var.surat ifadelerini bir ayari falan mi var. nerden yapiyonuzzz be yaa
slm arkadaşlar sezeryandan sonra ikinci gebelik için doktorlarıınız ne kadar süre verdi bende ilk melegimi kaybettim şimdi yine istiyorum ama korkuyorum çok mu erken acaba
uğurböceğiiiiiiiiiiiiiiiii
kız maşallah 32 olmuş maşallah maşallah
ay takip edememişim ne çabuk geçti zaman bide yaşayana sor tabi Allahım tamamına erdirir inşallah
rabbim dularınızı kabul eylesin can dostlarım benim allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin kucaklarını hayırlısıyla doldu dolu versin inş.....
arkadaşım çok geçmiş olsun...diş ağrısı iğrenç bişey hemen çözümle gebe kalmadan hayırlısıyla.....
bu arada kızlar muayeneden geldim allah nasip ederse melek kızım kız kardeşini gönderdi annesine inş. hayırlısıyla ,,çok farklı bi duygu kızlar... allahım bu duyguları hepiciğinize yaşatsın.....ağlamaklı sevinçli işte tarif edemiyorum rabbim inş. bu bebeklerimizi bu emanetlerini hayırlısıyla bizlere bağışlar , herşey yolunda allahıma hamdolsun ...19 haftalık olduk hayırllsıyla darısı sizlerin başına hani bomba patladan yokmu yaaaa..kulağım seste......bekliyorum sabırsızlıkla haberiniz olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?