Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Sen iyi ol yeterki eşin her an hazır olur merak etme kuzum.Hep yüzün gülsün umudun hiç bitmesin inşallah
çok geçmiş olsun canım gerçekten diş ağrısı çok berbat bişey.canım ya senin adetine ne kadar var
Allah bağışlasın seni ve yavrunu..
kuzum hazır hissediyorsan kendini neden olmasın

canım benim evet büyüyor inşallah darısı sana ve burda bekleyen tüm annelerimize
slm arkadaşlar sezeryandan sonra ikinci gebelik için doktorlarıınız ne kadar süre verdi bende ilk melegimi kaybettim şimdi yine istiyorum ama korkuyorum çok mu erken acaba

ne kadar zaman geçti canım bide doktoruna tekrar bir muaneye git iyisin hamilelik düşünebilirsin derse düşün

kızlar doğa ne zamandır yok hep aklıma geliyor bilgisi olan varmı.hamileliği nasıl gidiyor acaba.inşallah bir sorun yoktur

kızlar bu haftadaki yasin listesini yaptım ama başka okumak isteyen varsa okusun yalnız bana ha ber versin 2. bir arkadaşa bagışlarız allahın izniyle

canım inşallah olur saglıklı uzun ömürlü bir bebiş

ay canım ya şaşkınlık işte o kadar baktımda yazdım üstelik ilahi ben ne komiğim ya
canım ben 13 ekimde doğum yaptım korunuyorduk ta bi kaçamak oldu hamile kaldığımı düşündüm daha erken bizim için ama rabbim bilir en hayırlısını

Son düzenleme:
msn cilerrr
bende actim msn
ekleyinnn gariiii

zelalperd yine adresim amma ekelyin iste beni.ben daha yeniyimm
ah bide surat koyabilsem suralara...
tobegucum karistirdim gulumsemelr acik dio ama yok bisey. anlamdim gitti.

neyse eklersiniz iste

cnm msj oalrak gönderirsen msn ekleriz

kız melisse nerelerdesin sen? bebiş çalışmaları noldu ne alemdesin?

melekyavrum ocak ayı bi gelse diorduk bak şubat bile geldi:) kötü günler geride kalsın tüm melek anneleri için:)

melisseeeeee bi cvp ver kuzum ya:)

aa ben seni görmemişim
sana okuruz canım
kaç ay oldu senin korunmayı bırakalı ne kadar oldu peki
insallah bende kırmızı görmem diorum ama
herseyden önce sağlkla gelsinler
1 ay daha bekleriz ne olacak

sağol canım .bu ay başladık yeni yıl yeni umut olsun hepimize inşallah.tabi sağlık çok önemli bu ay olmazsa gideceğim doktorları sıralıyoruım da...göğüs hastalıklarına ,üroloji ve kadın doğum.hamile değilsem en azından başka tedavilerimi yaptırayım.bakacaz artık.

valla canım ocak bitti
bende birsey cıkmadı
melisseden ses cıkmadı onun nasıl oldu acaba adeti bu aralar onunda
insallah bir daha ki ay daha dagüzel olsun bizim için
özledim seni valla bu kadar uzak kalma burdan

aynen aynen
bende kırmızıyı yarın görürüm direk dişe gidicem
dişimin dolgusunu değiştircem
dolgumu yapan eski dişciye de gidip dişimin dolgusunu fırlatıcam
ne acı cektim onun yüzünden

ya ben 59 olmustum of cok dayemiyorum ama 60 oldum gene deli mi ne bizim tartı kafasına göre arttırıyor beni

Canım prolaktinin kaç senin? Genelde adenom prolaktini fırlatır ama???:26: Prolaktinin düşükse de hiiiiiç üzülme o zaman ayseciğim. Demek ki geçici bir durum bu

cnm prolaktin degerim 61.20
deger aralıgıda 4.79-23.3 ng/ml olarak yazıyo

melek anneleri sizlerle bisey paylasmak istedim, bugün doktorda son randevumuz vardi ardik otopsi sonuclarini alabildik nihayet.
10 milyonda bir görülen bisey iste yine ayni seyler bebegimin tüm kani benim kan dolasimima gecmis komple .. kansizlikdan gitmis bebegim..
sonuc olarak sunu demek istedim artik sonunda öyle yada böyle bi neden bulabildim. kuzum beni cok sevmis bana tüm kanini ömrünü vermis
2 gün benle olmus beni görmek istemis ve melek olmus. bütün tahliler kusursuz cikti hic bir sorun yokmus ikimizdede adeta sir gibi bisey.. ''allahini takdiri'' cümlesi bu durumlarda ne de cok dogru bi cümleymis.. nedensiz sebepsiz 1 saat icinde olup bitti .. neyseki artik yastiga basima koydugumda huzurluyum. onuda huzursuz etmicem artik.
ayrica doktordan yesil isik aldik. en gec temmuz - eylülde basliyabilirimm yavas yavas simdiden heycanlandim.. insallllllllah bende yaza müjdemi verebilirim..

bol bol dua edelim .. benide bu hafta liste ekliyebilirisiniz bende okurum yasin kimde sira??

iyiki varsiniz.. sadece sizlere yazabiliyorum ya insan bukadarmi yanliz olur...

kızlar dün gece galiba ufak bir sinir krizi geçirdim bi anda bütün yüzüm kitlendi ve hıçkıra hıçkıra aglamaya başladım ama nasıl durduramıyorum kendimi konuşabilsem eşime oglumu ordan ne olur git getir demek istiyorum hem aglıyorum hemde sürekli istemsiz şekilde aklımdan bu cümle geçiyo tamam artık kafayı yedim dedim sonra allahım sabır ver diye diye sakinleştim . ben istanbuldayım burda eyüp sultan cami ver eskiden evladını kaybetmiş anneleri oraya götürürlermiş sabır versin diye derler ya allah eyüp sultan sabrı versin diye eger hastalıgım biterse yarın sabah namazına eşim söz verdi oraya götürecek hepimize sabır diliycem allah tan hepinizi çok seviyorum öpüyorum

canım benim ya allah razı olsun bizde seni çok seviyoruz birbirimizden başka bizi anlayan kim var ki evt bende sürekli sabır ver allahım diyorum

Bende istanbulda oturuyorum kandillerde ramazanda hep eyup sultana giderim.nezaman orda dua etsem bir sekilde dualarimin kabul oldugunu goruyorum.huzur verici maneviyat dolu bir yer.seninde dualarin kabul olur en kisa zamanda hepimizin dualarini kabul etsin rabbim.
İ

istanbulda nerdesin canım

bizim acımız biraz daha yeni olduğu için bir anda çıldıracak gibi oluyor insan inş.zaman geçtikçe bizde yavaş yavaş atlatacaz zaman herşeyin ilacı derler rabbim dualarını kabul etsin inş.sende tez zamanda hamiş olduğunun müjdesini verirsin canım rabbim hepimizin sabrını arttırsın inş....dualarına bizleride kat benim oğlumu senin oğlunu tüm meleklerini annelerine geri göndersin allahım hayırlısı ile.....

gözün aydın canım enazından aklında soru işaretleri kalmadı artık...rabbim hayırlısı ile yerini doldursun inş.oğluşunun aslında yanlız değiliz etrafımızda çok kişi var fakat bizi anlayan kimse yok.burda en azından hepimiz aynı acıları yaşadığımız için bibirimizi çok iyi anlıyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…