Sen iyi ol yeterki eşin her an hazır olur merak etme kuzum.Hep yüzün gülsün umudun hiç bitmesin inşallahkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr sanırım bi umut ısıgım yandı. :)))
eşimle konustukta sen iileş tamam dedi bebek için. şimdi tek derdim hemen iileşmek.
bi anlık refleks sözmü diye sordum.söz tabi askım neden istemiyim dedi?
Bana dua edin hemen iileşeyim ne olur!!!!!!!!!bu umut ısıgım sönmesin.
çok geçmiş olsun canım gerçekten diş ağrısı çok berbat bişey.canım ya senin adetine ne kadar varkızlar saat 3 oldu ama bende öyle bir diş agrısı varki
kırmızıları gördüğüm an dişciye kosucam
3ay önce beceriksiz bir dişçi dolgu yaptı,mahvetti dişimi
ne zamandır agrısı vardı umursamıyordum
bu aksam sol yanım resmen uyustu kulağım agrıdan mahvoldu
Allah bağışlasın seni ve yavrunu..rabbim dularınızı kabul eylesin can dostlarım benim allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin kucaklarını hayırlısıyla doldu dolu versin inş.....
arkadaşım çok geçmiş olsun...diş ağrısı iğrenç bişey hemen çözümle gebe kalmadan hayırlısıyla.....
bu arada kızlar muayeneden geldim allah nasip ederse melek kızım kız kardeşini gönderdi annesine inş. hayırlısıyla ,,çok farklı bi duygu kızlar... allahım bu duyguları hepiciğinize yaşatsın.....ağlamaklı sevinçli işte tarif edemiyorum rabbim inş. bu bebeklerimizi bu emanetlerini hayırlısıyla bizlere bağışlar , herşey yolunda allahıma hamdolsun ...19 haftalık olduk hayırllsıyla darısı sizlerin başına hani bomba patladan yokmu yaaaa..kulağım seste......bekliyorum sabırsızlıkla haberiniz olsun....
kuzum hazır hissediyorsan kendini neden olmasınerkek milleti yaa.onlar icin ayri bi degisik. dedigin gibi mezara elleriyle koymakta unutulcak goruntu degil yani.
biz bu ay bikac kere kaza kursunu yaptik. biraz midem bulandiydi yemekte. esim garibim gozleri parladi hamilemisin die.
ay yok dedim ole bisey. yazik ama nasil umutlandi. aslinda hemen istioda o da korkuyo
canım benim evet büyüyor inşallah darısı sana ve burda bekleyen tüm annelerimizemelekyavrum bu ay ben de denemek istiorum, ayın 7sinde bi sonuç bekliorum, bir şey çıkmaz umarım. şimdi adet dönemindeyim. geçince inşallah bu ay ben de deneyeceğim. dayanamıorum ya artık. allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin. biliosunuz ağrılı bi hamilelik geçirdim ve bu yüzden 6 ayı mutlaka geçmeliyim diordum. ama şimdi yarabbimin izniyle kendime güveniorum kızlar.
melisse sen de denemeye başlamıştın bu ay?ama hiçbişey yazdığını görmedim???????
özay nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik, sen ilk denediğin ay da mı kalmıştın?
mehtabibrahim ben senin hamilelik takvimini takip ediorum, gittikçe de büyüor hayırlısıyla:)
aynurcuğum 19 hafta yazmışsın daaha dün gbi kızlar hamileyim yazdığını hatırlıorum, zaman ne çabuk geçiyor. güle güle büyüt inşallh.
zaman ne hızlı geçio kızlar bana mı öle gelio yoksa. geçsin de şu kötü günler yeniden bebekler gelsin kucaklarımıza bir an önce:)
slm arkadaşlar sezeryandan sonra ikinci gebelik için doktorlarıınız ne kadar süre verdi bende ilk melegimi kaybettim şimdi yine istiyorum ama korkuyorum çok mu erken acaba
canım inşallah olur saglıklı uzun ömürlü bir bebişmelekyavrum bu ay ben de denemek istiorum, ayın 7sinde bi sonuç bekliorum, bir şey çıkmaz umarım. şimdi adet dönemindeyim. geçince inşallah bu ay ben de deneyeceğim. dayanamıorum ya artık. allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin. biliosunuz ağrılı bi hamilelik geçirdim ve bu yüzden 6 ayı mutlaka geçmeliyim diordum. ama şimdi yarabbimin izniyle kendime güveniorum kızlar.
melisse sen de denemeye başlamıştın bu ay?ama hiçbişey yazdığını görmedim???????
özay nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik, sen ilk denediğin ay da mı kalmıştın?
mehtabibrahim ben senin hamilelik takvimini takip ediorum, gittikçe de büyüor hayırlısıyla:)
aynurcuğum 19 hafta yazmışsın daaha dün gbi kızlar hamileyim yazdığını hatırlıorum, zaman ne çabuk geçiyor. güle güle büyüt inşallh.
zaman ne hızlı geçio kızlar bana mı öle gelio yoksa. geçsin de şu kötü günler yeniden bebekler gelsin kucaklarımıza bir an önce:)
Pöffff herkescikler gitmiş
togebuk mu?kız allah ne diyeyim sana
anladım ketenim, anladım.
ya ben bebeğini bu yüzden kaybettiğini düşünmüyorum canım. Öyle düşünme lütfen. Onların ömrü bu kadardı. Ben o ayki yumurtaya hamile kalınmamalı diye biliyorum. Sonraki ay bi şey olmuyormuş. Belki senin de öyle oldu. Ki melekyavrum açıklamış kategorisi B diye.
Sevmiyorum ben bu prolaktini
msn cilerrr
bende actim msn
ekleyinnn gariiii
zelalperd yine adresim amma ekelyin iste beni.ben daha yeniyimm
ah bide surat koyabilsem suralara...
tobegucum karistirdim gulumsemelr acik dio ama yok bisey. anlamdim gitti.
neyse eklersiniz iste
aa ben seni görmemişim
sana okuruz canım
kaç ay oldu senin korunmayı bırakalı ne kadar oldu peki
insallah bende kırmızı görmem diorum ama
herseyden önce sağlkla gelsinler
1 ay daha bekleriz ne olacak
kız melisse nerelerdesin sen? bebiş çalışmaları noldu ne alemdesin?
melekyavrum ocak ayı bi gelse diorduk bak şubat bile geldi:) kötü günler geride kalsın tüm melek anneleri için:)
melisseeeeee bi cvp ver kuzum ya:)
sağol canım .bu ay başladık yeni yıl yeni umut olsun hepimize inşallah.tabi sağlık çok önemli bu ay olmazsa gideceğim doktorları sıralıyoruım da...göğüs hastalıklarına ,üroloji ve kadın doğum.hamile değilsem en azından başka tedavilerimi yaptırayım.bakacaz artık.
Canım prolaktinin kaç senin? Genelde adenom prolaktini fırlatır ama???:26: Prolaktinin düşükse de hiiiiiç üzülme o zaman ayseciğim. Demek ki geçici bir durum bu
kızlar dün gece galiba ufak bir sinir krizi geçirdim bi anda bütün yüzüm kitlendi ve hıçkıra hıçkıra aglamaya başladım ama nasıl durduramıyorum kendimi konuşabilsem eşime oglumu ordan ne olur git getir demek istiyorum hem aglıyorum hemde sürekli istemsiz şekilde aklımdan bu cümle geçiyo tamam artık kafayı yedim dedim sonra allahım sabır ver diye diye sakinleştim . Ben istanbuldayım burda eyüp sultan cami ver eskiden evladını kaybetmiş anneleri oraya götürürlermiş sabır versin diye derler ya allah eyüp sultan sabrı versin diye eger hastalıgım biterse yarın sabah namazına eşim söz verdi oraya götürecek hepimize sabır diliycem allah tan hepinizi çok seviyorum öpüyorum
Bende istanbulda oturuyorum kandillerde ramazanda hep eyup sultana giderim.nezaman orda dua etsem bir sekilde dualarimin kabul oldugunu goruyorum.huzur verici maneviyat dolu bir yer.seninde dualarin kabul olur en kisa zamanda hepimizin dualarini kabul etsin rabbim.kızlar dün gece galiba ufak bir sinir krizi geçirdim bi anda bütün yüzüm kitlendi ve hıçkıra hıçkıra aglamaya başladım ama nasıl durduramıyorum kendimi konuşabilsem eşime oglumu ordan ne olur git getir demek istiyorum hem aglıyorum hemde sürekli istemsiz şekilde aklımdan bu cümle geçiyo tamam artık kafayı yedim dedim sonra allahım sabır ver diye diye sakinleştim . ben istanbuldayım burda eyüp sultan cami ver eskiden evladını kaybetmiş anneleri oraya götürürlermiş sabır versin diye derler ya allah eyüp sultan sabrı versin diye eger hastalıgım biterse yarın sabah namazına eşim söz verdi oraya götürecek hepimize sabır diliycem allah tan hepinizi çok seviyorum öpüyorum
Bende istanbulda oturuyorum kandillerde ramazanda hep eyup sultana giderim.nezaman orda dua etsem bir sekilde dualarimin kabul oldugunu goruyorum.huzur verici maneviyat dolu bir yer.seninde dualarin kabul olur en kisa zamanda hepimizin dualarini kabul etsin rabbim.
İ
istanbulda nerdesin canım
kızlar dün gece galiba ufak bir sinir krizi geçirdim bi anda bütün yüzüm kitlendi ve hıçkıra hıçkıra aglamaya başladım ama nasıl durduramıyorum kendimi konuşabilsem eşime oglumu ordan ne olur git getir demek istiyorum hem aglıyorum hemde sürekli istemsiz şekilde aklımdan bu cümle geçiyo tamam artık kafayı yedim dedim sonra allahım sabır ver diye diye sakinleştim . Ben istanbuldayım burda eyüp sultan cami ver eskiden evladını kaybetmiş anneleri oraya götürürlermiş sabır versin diye derler ya allah eyüp sultan sabrı versin diye eger hastalıgım biterse yarın sabah namazına eşim söz verdi oraya götürecek hepimize sabır diliycem allah tan hepinizi çok seviyorum öpüyorum
melek anneleri sizlerle bisey paylasmak istedim, bugün doktorda son randevumuz vardi ardik otopsi sonuclarini alabildik nihayet.
10 milyonda bir görülen bisey iste yine ayni seyler bebegimin tüm kani benim kan dolasimima gecmis komple .. Kansizlikdan gitmis bebegim..
Sonuc olarak sunu demek istedim artik sonunda öyle yada böyle bi neden bulabildim. Kuzum beni cok sevmis bana tüm kanini ömrünü vermis
2 gün benle olmus beni görmek istemis ve melek olmus. Bütün tahliler kusursuz cikti hic bir sorun yokmus ikimizdede adeta sir gibi bisey.. ''allahini takdiri'' cümlesi bu durumlarda ne de cok dogru bi cümleymis.. Nedensiz sebepsiz 1 saat icinde olup bitti .. Neyseki artik yastiga basima koydugumda huzurluyum. Onuda huzursuz etmicem artik.
Ayrica doktordan yesil isik aldik. En gec temmuz - eylülde basliyabilirimm yavas yavas simdiden heycanlandim.. Insallllllllah bende yaza müjdemi verebilirim..
Bol bol dua edelim .. Benide bu hafta liste ekliyebilirisiniz bende okurum yasin kimde sira??
Iyiki varsiniz.. Sadece sizlere yazabiliyorum ya insan bukadarmi yanliz olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?