kasımdan gitti 11 gün aralıktan gitti 31 gün ocaktanda gitti 31 gün derken şubat geldi 2 gündür ağlata ağlata oda gelip gidecek ama yavrumsuz kimbilir daha kaç aylar yıllar oğlumsuz geçecek minik kuzum benden gideli 75 gün oldu.......rabbim sonbaharında, kışında ağlattı inş ilk baharının sonuna doğru güldürür bu aciz kulunu..dualarımdasınız melek anneleri.....
Dedim ya canım gene adenomun olmasına rağmen çok iyi değerin. benim de referans 3-26. değerim 40.cnm prolaktin degerim 61.20
deger aralıgıda 4.79-23.3 ng/ml olarak yazıyo
Canım çokçok sevindim sonucunun belli olmasına. Bu bile iyi bir şey biliyor musun??melek anneleri sizlerle bisey paylasmak istedim, bugün doktorda son randevumuz vardi ardik otopsi sonuclarini alabildik nihayet. 10 milyonda bir görülen bisey iste yine ayni seyler bebegimin tüm kani benim kan dolasimima gecmis komple .. kansizlikdan gitmis bebegim.. sonuc olarak sunu demek istedim artik sonunda öyle yada böyle bi neden bulabildim. kuzum beni cok sevmis bana tüm kanini ömrünü vermis. 2 gün benle olmus beni görmek istemis ve melek olmus. bütün tahliler kusursuz cikti hic bir sorun yokmus ikimizdede adeta sir gibi bisey.. ''allahini takdiri'' cümlesi bu durumlarda ne de cok dogru bi cümleymis.. nedensiz sebepsiz 1 saat icinde olup bitti .. neyseki artik yastiga basima koydugumda huzurluyum. onuda huzursuz etmicem artik. ayrica doktordan yesil isik aldik. en gec temmuz - eylülde basliyabilirimm yavas yavas simdiden heycanlandim.. insallllllllah bende yaza müjdemi verebilirim.. bol bol dua edelim .. benide bu hafta liste ekliyebilirisiniz bende okurum yasin kimde sira?? iyiki varsiniz.. sadece sizlere yazabiliyorum ya insan bukadarmi yanliz olur...
İyi canım arada sırada içini boşaltman iyi bir şey. Kötü gibi algılama lütfen. Böyle böyle dinecek acın. Git dua et bizim için de. Tesadüfe bak ki ben de bu sabah eşime keşke sabah namazına hacı bayramagitseydik dedim. Yine melekanneleri olarak benzer şeyleri yaşamaya devam ediyoruz...kızlar dün gece galiba ufak bir sinir krizi geçirdim bi anda bütün yüzüm kitlendi ve hıçkıra hıçkıra aglamaya başladım ama nasıl durduramıyorum kendimi konuşabilsem eşime oglumu ordan ne olur git getir demek istiyorum hem aglıyorum hemde sürekli istemsiz şekilde aklımdan bu cümle geçiyo tamam artık kafayı yedim dedim sonra allahım sabır ver diye diye sakinleştim . ben istanbuldayım burda eyüp sultan cami ver eskiden evladını kaybetmiş anneleri oraya götürürlermiş sabır versin diye derler ya allah eyüp sultan sabrı versin diye eger hastalıgım biterse yarın sabah namazına eşim söz verdi oraya götürecek hepimize sabır diliycem allah tan hepinizi çok seviyorum öpüyorum
Âmin canım, âmin. Hepimizin duaları gerçek olur inşallah.....Kasımdan gitti 11 gün aralıktan gitti 31 gün ocaktanda gitti 31 gün derken şubat geldi 2 gündür ağlata ağlata oda gelip gidecek ama yavrumsuz kimbilir daha kaç aylar yıllar oğlumsuz geçecek minik kuzum benden gideli 75 gün oldu.......rabbim sonbaharında, kışında ağlattı inş ilk baharının sonuna doğru güldürür bu aciz kulunu..dualarımdasınız melek anneleri.....
Canımyine iyiymiş senin arkandan konuşmuşlar,Benim acıma sevinenler olmuş aman bebekti neolcak ki sultanda çok abartıyor falan filan genç yaşta ölenler daha büyük çocuklar ya onlara ne denmeli diye söylenmişler sağda solda evet rabbim sabır versin belki ben sadece 9 ay taşıdım karnımda ve bukadar yandım ama öyle böyle değil bu yüreğimin yangını sizde biliyorsunuz bu yangını canımdan can gitmiş oğlum gitmiş ama sonuçta evlat can ciğer hafife alınırmı kaç yaşında olursa olsun etrafta böyle vicdansızlar olduğu müddetçe toparlanmak mümkün olurmu acaba hamileliklerini gözüme sokarcasına bebek düşündüklerini ısrarla erkek istediklerini...erkek bebeğe hamile olanlar sürekli karnını tutuyorlar aa tekmeledi oğluş şöyle yaptı oğluş.... Lanet olsun karşılaşmak istemiyorum ama bir şekilde zehirli ot gibi dibimde bitiyorlar sanki yarama bilerek tuz basıyorlar ya arayıp benden kadın doğum doktorlarının teli.istiyorlar oğlumun 8 aylıkken kaç kilo olduğunu ya daha neler neler ama rabbime havale ediyorum onları ne duamda olurlar nede bedduamda ben ısrarla sabır ediyorum
Benim acıma sevinenler olmuş aman bebekti neolcak ki sultanda çok abartıyor falan filan genç yaşta ölenler daha büyük çocuklar ya onlara ne denmeli diye söylenmişler sağda solda evet rabbim sabır versin belki ben sadece 9 ay taşıdım karnımda ve bukadar yandım ama öyle böyle değil bu yüreğimin yangını sizde biliyorsunuz bu yangını canımdan can gitmiş oğlum gitmiş ama sonuçta evlat can ciğer hafife alınırmı kaç yaşında olursa olsun etrafta böyle vicdansızlar olduğu müddetçe toparlanmak mümkün olurmu acaba hamileliklerini gözüme sokarcasına bebek düşündüklerini ısrarla erkek istediklerini...erkek bebeğe hamile olanlar sürekli karnını tutuyorlar aa tekmeledi oğluş şöyle yaptı oğluş.... Lanet olsun karşılaşmak istemiyorum ama bir şekilde zehirli ot gibi dibimde bitiyorlar sanki yarama bilerek tuz basıyorlar ya arayıp benden kadın doğum doktorlarının teli.istiyorlar oğlumun 8 aylıkken kaç kilo olduğunu ya daha neler neler ama rabbime havale ediyorum onları ne duamda olurlar nede bedduamda ben ısrarla sabır ediyorum
bana bebeğimi defnettiğim gün sordular ya sen hamileyken nasıldın işte hamileyim 6 haftalıkta hamile kalınca bütün kan değerlerim iyi olmuş benim bebek bana yaradı sanırım vs şeyler işte ateş düştüğü yeri yakıyor gerçekten ben kızıma ağlarken onlar bana kendilerini anlatıyor habide nazar değermiş bana hamileyim dedi ya tüh nazar değtirecekmişimde onun bebeğinede bişey olacakmış söyleme o zaman sana hamile misin mi diye soran oldu peh
95 gün olmuş minik kızım gideli 1 saattir ağlıyorum işyerinde gören hrkes ne oldu diye soruyor sanki belli değil mi nedenağladığım birden boşaldı gözyaşlarım halada durduramıyorum çok özlüyorum kızımı bn dayanamıyorum ya çıldıracak gibi oluyorum zaten prolaktinde yüksek regl olamadım henüz.rabbim sevindirir mi beni bilemiyorum yeni evlat nasip eder mi
malesef arkadaslar cok duyarlı ve bilinçli bi millete sahip değiliz.ben melegimi yeni kaybettiğim sıralar söle bi yaklasım oldu. cevap bile veremedim oan.versem anlicakmı zaten?
basın saolsunun ardından ve gene olur muhabbetinden sonra sorulan soru?belini bagladınmı sen? hayır dedim sezaryenliyim. Ama cocuk olsaydı yasasaydı zaten emerdi kilon kalmazdı!!!!!!!!!!!!!
ne diyim ben şimdi bu insana? ben kilo derdindemiyim? ve diger bi yorumu emmedi seni emseydin anneliği anlardın.şimdi pek anlamazsın. bu nasıl bi cümledir????
canım banada daha çok gençsin yine yaparsın zaten emzirmedin eve getirmedin bi kere emseydi ölmezdi boşver daha bebek üzülme ya eve getirseydin gibi bir sürü saçmaladılar ateş düştügü yeri yakar diye boşuna dememişler
melek anneleri sizlerle bisey paylasmak istedim, bugün doktorda son randevumuz vardi ardik otopsi sonuclarini alabildik nihayet.
10 milyonda bir görülen bisey iste yine ayni seyler bebegimin tüm kani benim kan dolasimima gecmis komple .. kansizlikdan gitmis bebegim..
sonuc olarak sunu demek istedim artik sonunda öyle yada böyle bi neden bulabildim. kuzum beni cok sevmis bana tüm kanini ömrünü vermis
2 gün benle olmus beni görmek istemis ve melek olmus. bütün tahliler kusursuz cikti hic bir sorun yokmus ikimizdede adeta sir gibi bisey.. ''allahini takdiri'' cümlesi bu durumlarda ne de cok dogru bi cümleymis.. nedensiz sebepsiz 1 saat icinde olup bitti .. neyseki artik yastiga basima koydugumda huzurluyum. onuda huzursuz etmicem artik.
ayrica doktordan yesil isik aldik. en gec temmuz - eylülde basliyabilirimm yavas yavas simdiden heycanlandim.. insallllllllah bende yaza müjdemi verebilirim..
bol bol dua edelim .. benide bu hafta liste ekliyebilirisiniz bende okurum yasin kimde sira??
iyiki varsiniz.. sadece sizlere yazabiliyorum ya insan bukadarmi yanliz olur...
kızlar dün gece galiba ufak bir sinir krizi geçirdim bi anda bütün yüzüm kitlendi ve hıçkıra hıçkıra aglamaya başladım ama nasıl durduramıyorum kendimi konuşabilsem eşime oglumu ordan ne olur git getir demek istiyorum hem aglıyorum hemde sürekli istemsiz şekilde aklımdan bu cümle geçiyo tamam artık kafayı yedim dedim sonra allahım sabır ver diye diye sakinleştim . ben istanbuldayım burda eyüp sultan cami ver eskiden evladını kaybetmiş anneleri oraya götürürlermiş sabır versin diye derler ya allah eyüp sultan sabrı versin diye eger hastalıgım biterse yarın sabah namazına eşim söz verdi oraya götürecek hepimize sabır diliycem allah tan hepinizi çok seviyorum öpüyorum
Kasımdan gitti 11 gün aralıktan gitti 31 gün ocaktanda gitti 31 gün derken şubat geldi 2 gündür ağlata ağlata oda gelip gidecek ama yavrumsuz kimbilir daha kaç aylar yıllar oğlumsuz geçecek minik kuzum benden gideli 75 gün oldu.......rabbim sonbaharında, kışında ağlattı inş ilk baharının sonuna doğru güldürür bu aciz kulunu..dualarımdasınız melek anneleri.....
95 gün olmuş minik kızım gideli 1 saattir ağlıyorum işyerinde gören hrkes ne oldu diye soruyor sanki belli değil mi nedenağladığım birden boşaldı gözyaşlarım halada durduramıyorum çok özlüyorum kızımı bn dayanamıyorum ya çıldıracak gibi oluyorum zaten prolaktinde yüksek regl olamadım henüz.rabbim sevindirir mi beni bilemiyorum yeni evlat nasip eder mi
Benim acıma sevinenler olmuş aman bebekti neolcak ki sultanda çok abartıyor falan filan genç yaşta ölenler daha büyük çocuklar ya onlara ne denmeli diye söylenmişler sağda solda evet rabbim sabır versin belki ben sadece 9 ay taşıdım karnımda ve bukadar yandım ama öyle böyle değil bu yüreğimin yangını sizde biliyorsunuz bu yangını canımdan can gitmiş oğlum gitmiş ama sonuçta evlat can ciğer hafife alınırmı kaç yaşında olursa olsun etrafta böyle vicdansızlar olduğu müddetçe toparlanmak mümkün olurmu acaba hamileliklerini gözüme sokarcasına bebek düşündüklerini ısrarla erkek istediklerini...erkek bebeğe hamile olanlar sürekli karnını tutuyorlar aa tekmeledi oğluş şöyle yaptı oğluş.... Lanet olsun karşılaşmak istemiyorum ama bir şekilde zehirli ot gibi dibimde bitiyorlar sanki yarama bilerek tuz basıyorlar ya arayıp benden kadın doğum doktorlarının teli.istiyorlar oğlumun 8 aylıkken kaç kilo olduğunu ya daha neler neler ama rabbime havale ediyorum onları ne duamda olurlar nede bedduamda ben ısrarla sabır ediyorum
Dedim ya canım gene adenomun olmasına rağmen çok iyi değerin. benim de referans 3-26. değerim 40.
Üzülme yani. Bir de daha yenisin sen. Bi 6 ay geçsin bakalım o zamana düzelir Allah'ın izniyle
Canım çokçok sevindim sonucunun belli olmasına. Bu bile iyi bir şey biliyor musun??
Bir de İzmirli diye bir arkadaşımız vardı. Onun bebeği de yanlış hatırlamıyorsam aynı nedenden ölmüştü. Hatta doğduktan sonra 24 saat yaşamıştı. Şu an canım arkadaşım hamile ve inşallah hayırlısıyla doğuracak.Tabi perinatoloğa devam ediyor bir yandan da. İnşallah sen de onun gibi sağlıcakla hamile kalacaksın canım
İyi canım arada sırada içini boşaltman iyi bir şey. Kötü gibi algılama lütfen. Böyle böyle dinecek acın. Git dua et bizim için de. Tesadüfe bak ki ben de bu sabah eşime keşke sabah namazına hacı bayramagitseydik dedim. Yine melekanneleri olarak benzer şeyleri yaşamaya devam ediyoruz...
Âmin canım, âmin. Hepimizin duaları gerçek olur inşallah.....
Canımyine iyiymiş senin arkandan konuşmuşlar,benim yüzüme yüzüme söylüyorlar insancık denen zavallılar....hatta bir de trip atıyorlar niye böyleymiş diye. Tabi ben de o zaman hatlar kopuyo
Melekyavrum sana teşekkür etmeyi unuttum kuzum, çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Bir de geçen haftanın yasinini okumuştum ama haber vermeyi unuttum kızlar.....
Bir de DOĞA iyi canlar. Tatilde. İnternete giremiyormuş pek. Geçenlerde 2-3 gün bebeği hissetmeyince korktu gene. Dr a gitti tabiki bebişimiz iyi. Saklambaç oynamış anneciğiyle yaramaz şey:130::130::130:
bana bebeğimi defnettiğim gün sordular ya sen hamileyken nasıldın işte hamileyim 6 haftalıkta hamile kalınca bütün kan değerlerim iyi olmuş benim bebek bana yaradı sanırım vs şeyler işte ateş düştüğü yeri yakıyor gerçekten ben kızıma ağlarken onlar bana kendilerini anlatıyor habide nazar değermiş bana hamileyim dedi ya tüh nazar değtirecekmişimde onun bebeğinede bişey olacakmış söyleme o zaman sana hamile misin mi diye soran oldu peh
malesef arkadaslar cok duyarlı ve bilinçli bi millete sahip değiliz.ben melegimi yeni kaybettiğim sıralar söle bi yaklasım oldu. cevap bile veremedim oan.versem anlicakmı zaten?
basın saolsunun ardından ve gene olur muhabbetinden sonra sorulan soru?belini bagladınmı sen? hayır dedim sezaryenliyim. Ama cocuk olsaydı yasasaydı zaten emerdi kilon kalmazdı!!!!!!!!!!!!!
ne diyim ben şimdi bu insana? ben kilo derdindemiyim? ve diger bi yorumu emmedi seni emseydin anneliği anlardın.şimdi pek anlamazsın. bu nasıl bi cümledir????
Ne guzel bebislerinizin resimlerini cekmisiniz kizlar ben yalvardimda doktor bir resim cekmeme izin vermedi.sadece aklimda minicik oglum.sinirlerim bozuldu yine...
emzirince bebek ölmüyormuymus
hangi ordinaryus profesör bunu diyen
canım dünyalar tatlısı oğluna her bakısımda şöyle dalıp gidiyorum
Rabbim tez zamanda sana daha güzelini ama çok çok daha sağlıklık nur topu bir evladı nasip etsin
amin canım cümlemize
okuruz canım seve seve
bu arada cok sevindim senin için
meleklerimiz annelerini koruyorlar işte böyle böyle anlıyoruz canlarım benim,nurlar yağsın üstlerine cennet kokulularım
derin aksam bende sinir krizi geçirddim
çok aşırı agladım
uzun zamandır iyidim,belli olmuyor nasıl agladım anlatamam
özlüyorum deliler gibi meleğimi
gidersen bana da dua eder misin
bir evlat acısına daha artık gücüm yok dayanmaya
dilayım daha cok yeni acın
75 gün nedir ki Allah sabrına sabır katsın
gözüme soğan kaçtı deseydin ruhsuz iş arkadaslarına,kötü kalpli hepsi ya
sakın onlara güvenip derdini sıkıntını anlatma sakın
onlardan bir cacık olmaz
bana yaz msnden ben dinlerim seni
iyi bizden büyük acıları olanlar var diye üzülmeyelim tamam süpermiş
çıldırtıcak beni bu düşüncesizler
hiç takma
birsey değil canım her zaman yardımcı olmaya calısırım
ay doğayı okurken cok korktum cok şükür
Allahım sağlıkla kavusmayı nasip etsin doğama
evet emzirmediğimiz için kilo veremiyoruz
bana da daha adet olamadım die dert yanıyorlar yazıkkk cok üzülüyorum
bunu diyenler de 120 kg falan
doğum sonu adet olamamısta kilo gitmiyormus
zaten bir adet kilosu var sende o olmasa mankensin diyesi geliyor insanın
asabi gördüm kendimi
ama sizlere değil tabi
hepinizi cok seviyorum
insallah bizde mutlu olucaz hemde çokkkk:26::26:
doktora neymiş aaaa
bana da göstermediler daha kötü olurum die
zaten kayınbabam sabah9 da basladı ne zaman vereceksiniz die mızırdanmaya 10 gibi de götürdü kızımı
ben o sırada bir sürü sakinleştirici içinde serseme dönmüşüm
kızamıyorum da onlarda acıdan ne yaptığını bilmiyorlar ama düşünebilrlerdi görecekmisin die sormayı
ahhh bir dokunsaydım meleğime öpseydim ahhh
Bebegimin doktoruda hamileydi 7 aylik cok insafsizlar ben aglarken uzulme yasasa sakat olacak zaten diyodu doktor her gidisimde bende inadina masallah hamileliginiz calismaniza engel olmamis saglikli bir sekilde alirsiniz kucaginiza dedim bilerek.yok ya iyki gormemisin canim daha zor olurdu senin icin.
öyle mi diyorsun
belkide haklısın
aysenazın ketenin encok da damlanın (cünkü yüzü benim kızıma çok benziyor) bebeklerinin resimlerini gördükçe bile dalıp dalıp gidiyorum
Allah sabır versin hepimize[/QUOT
Amin canim benim.bebekler benzerler birbirlerine hepsi mis kokulu melekler.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/593574-offfffff-cok-sikildimm-diyen-buraya.html
kızlar derdin büyüğü neymiş görün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?