Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ya
(üzgünüm keşke saçmalık olsaydı ama kuzum bizim ölene kadar tek gerçeğimiz oğlum yaşasaydı şu yaşta olurdu....kızım yaşasaydı şöyle olurdu böyle olurdu bu böyle bir kader işte acı ama elden bişe gelmiyor ömür boyu bu acı gerçekle herzaman yüzleşecek takiiii meleklerimize kavuşana dek((((((((

Milletin hamilelik haberlerini bana duyurmalrından rialarını çıkarttırıp bu ay hamile kalcam çin takvimine göre şu ayda kız olcak bu ayda oğlan olcak demelerinden bıktııııım ya(bananeki bundan çokmu merak ediyorum bu haberleri duymak istemediğimi ne dediysemde olmuyor bir arabanın arkasına yazdırmadığım kaldı bee öffff...kanayan yaramı acaba iyice kanatmak iiçinmidirki bunlarr ama inadına hayata dönük yaşamaya çalışıyorum onlara karşı...

yasamaya calısıyorum yasıyorumda ama gel görki nefes alamıyorum. bugünkü ortamdada hep su hamileymiş biliyomusun falan filan. bi sürü yeni hamile haberleri duyuruldu.

yasamaya calısıyorum yasıyorumda ama gel görki nefes alamıyorum. Bugünkü ortamdada hep su hamileymiş biliyomusun falan filan. Bi sürü yeni hamile haberleri duyuruldu.

....beni yanlış anlamayın lütfen benim çok şükür tutar dalım varr kzımdan pek bahsetmek istemiyorum üzülürmüsünüz diye ama dilaynurum tek ğerçeğim herşey yalan kızım yaşama kaynağım oğluşum gittiğinden beri beni nekadar yorsada uyumasına bile tahammül edemiyorum birde allahıma sabır ve şükür ediyorum en kötü günüm 19 kasımdan beri hiç biran saniye bile neden demedim rabbim verdiyse bize böyle bir dert vardır bir bildiği emir büyük yerden hepimizinn sabrı bol olsun arkadaşlar

asla yanlıs anlamıyorum cnm bnm elbetteki kızın yasama kaynagın tesellin olacak böle bi durumda. bende asla nedenini sorgulamadım.Allahtan gelen hersey bas göz üstüne.

ah kızlar bizi bizden başkası anlamaz.insanlar bu acıyı önemsemiyolar bebek işte nasıl olsa gene olur.10 tane daha olsa kızımın yerini tutarmı 10 tane daha onu doğurduğum cansız yanaklarını sevdiğim anda yaşadığım acıyı unuttururmu.k.validem ısrarla beni bebek mevlüdüne çağrıyor gitmeyincede eşime e nerdeyse 3 ay olcak artık böle yapmasın diyormuş.yani 3 ay olunca acı geçiyor yas bitiyor sanıyolar.yas falan yok içim yanıyor ciğerim parçalanıyor anlatamıyorum kimseye anlatmıyorum.1 oğlum var hamdolsun ama ben kızımı çok özlüyorum.belki günaha giriyorum ama neden diyorum ben neden diyorum allahım doğuma 4-5 saat kala neden öldü karnımda.
ah bizi kimse anlamıyor kızlar evlat acısı yaşamayan eli boş eve dönmeyen pusetleri eşyaları biberonları yeniden yerine koymayan, göğüsleri şişip sütler geri gitsin diye ağlamayan ciğeri yanmayan kimse anlamıyor.......
yeniden sizleri üzdüm.çok samimi bir ortam var burda her gece okuyorum ama yazamadım bi türlü.aslında hepiniz çok kaynaşmışsınız araya girmek istemedim.ama bursa sizleri okuyunca yalnız olmadığımı hissediyorum iyi geliyor.eğer okursanız bende birşeyler paylaşmak isterim bundan sonra...iyi geceler hepinize ....

aramıza hoşgeldin canım başın sağolsun rabim sabrını arttırsın oğlunu da sana bağışalasın.....zaten en kötüsüde hastaneden karnı ve kucağı bomboş çıkmak an acı koyanda bu zaten offfffffff rabbim peygamber sabrı versin bizlere....

nedeni yok tatlım.Allah böle istedi sakın baska sekilde sorgulama.isyana gidersin.acını yasa ama nedenini sorgulama. elbette yazabilirsin.biz burda birbirimizin acılarını paylasmak bazen dibine kadar acıyı yasayıp bazende dindirmek için burdayız.

çok teşekkür ederim kızlar allah hepimizin evlatlarını bağışlasın.isteyenlerede en kısa zamanda evlat versin.asla isyan etmiyorum hergün allahıma şükrediyorum beni oğluma kavuşturdu yavruma geri dönebildim diye.ama yinede kalbim beynim benimle birlikte hamile olupta bebekleri kucaklarına alan insanları görünce neden diyor maalesef.allahtan geldiği için dayanabiliyoruz başka türlü insan dayanamaz çırdırcak gibi oluyorum o günü düşününce.bide böyle oğlum ve eşim uyuyupta kendimle kalınca çok ağlıyorum çok özlüyorum.hamileyken çok dua ederdim allahım bana sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat ver diye....ama hiç uzun ömürlü olsun diye dua etmedim belkide böyle bişey aklıma gelmedi.hep kendimi suçluyorum.eksik dua ettim diye.allah bana eli ayağı düzgün güzelmi güzel bir kız verdi ama ömür vermedi.ahhh bebeğim beniim.

bende senle aynı duayı ettim şimdi sen söleyince farkettim. ama ben kendimi baska konuda sucluyorum. strestten uzak durup kızımı koruyamadım.
herseyden önce onu düşünmem gerekirdi

Offff gece nöbetlerine daldim yine.. Paylasdiklariniza okudukca mafoluyorum ya dayanilir gibi degil keske bu acinin da bi caresi olsa keske.. Hepimiz icin tek dilegim tek du birgün kavusmak insallah birgün cennette karsilasiriz kucagimizda bebeklerimiz konusuruz yasiyamadiklarimizi doya doya yasariz sonsuza dek.. Allahim bize güc ver cok özledim cokkk bi kerecik öpebilseydim ...

inş cnm Mevlam kudreti sonsuz Mevlam o günleri yasatsın bize.bu özlem hiç bitermi zaten?
o pamuk ellerini öpmüştüm ama yetmiyo kardeşim.yüzünüde öpebilseydim diyosun.kucagıma alabilseydim diyosun.
bi kere emzirebilseydim diyosun. diyosunda diyosun ............. ((

kızlar adet oldum ama sanırım tuhaf bir şekilde neyse sevindim
ödem toplamaya baslamısım gene cünkü

melisse senden güzel haber varmı canım

kızlar bu acı geçmez geçmicek ama azalacak inanın buna ilk 3 ay çok zor 4.ay birazcık daha alışıyorsunuz bundan sonrada yavaş yavaş sanki içiniz katılaşıyor dokunamadığınız bakamadığınız bebeklere bakıp sevebiliyorsunuz.ben mesela 2 2,5 ay kadar önce görümcem doğum yaptı ve yanında kalacak bilinçli kimse olmadığı için ben mecburiyetten kaldım bu çok zor oldu bana,sanki acımın dönüm noktasıydı o zaman hamile olduğumuda bilmiyordum çok zorlandım kimse anlamıyor bu kız nasıl dayanır demiyor ameliyat kapısının önünde beklerken herşeyi tekrar yaşadım sanki ve o günden sonra kalbim bu konuda katılaştı

buna katılasma deme cnm eminim gene canın yanıyo gördükçe.belki hamile oldugun için artık eskisi kadar canın yanmıyo yada yanıyoda geri plana atmayı basarıyosun diyelim.
yanlıs konusmus olmayayım. benim 5 ay oldu dogum yapalı. ama can acısı ilk günlerden daha fazla bendemi bi anormallik var :?? :SSS
evet kimse anlamıyo artık onlarada kızmamaya calısıyorum.ne bileceklerki canımın nasıl yaNdıgını?basına gelmeyen bilemez bu acıyı.

katılaşma dediğim artık ağlayamıyorum eskiden yavrum aklıma düşdükce heryerde ağlardım şimdi düşünüyorum bebeğim olsaydı 7 aylık olurdu neler yapardım diyorum ama ağlayamıyorum belki kişiden kişiye değişiyor ama bende hamile olmamın tesellisi tutuyor belkide beni

büyük ihtimalle.zaten strestten uzak durmalısın cnm . ben eger yeniden hamile olursam strestten tamamen uzak durmayı düşünüyorum.
kızım aklıma geldigindede acısını sonraya ertelemeyi düşünüyorum cünkü aysenazımı strestten kaybettim.bende cogu zaman aglayamıyorum.
bu daha kötü aslında.içine atmak... patlamasıda kötü oluyo bu nedenle.

Kızlar Merhaba Nasılsınız.
Hepinizi çok özledim benim sırdaşlarım,canlarım.
Çok yoğun günler geçiriyorum.
Bu arada geçmişin bir kısmını okudum.
Cerenballım ,Melekyavrum kızlar bu günle 3 gün gecikti ama geçen gün idrar testi yaptım negatifti.
Bir umut bekliyorum.İnşallah vardır.Allahım nasip eder inşallah.
Normalde doğumdan sonra düzensiz oldu adetlerim ama hep erken olurdum.Bu kez stresten mi bilmiyorum.
Sizlerin duasıyla pazartesi kan testi vermeye gidicem.

kızlar adet oldum ama sanırım tuhaf bir şekilde neyse sevindim
ödem toplamaya baslamısım gene cünkü

melisse senden güzel haber varmı canım
Tatlım sabah yazıcaktım bu bilgisayar beni çileden çıkardı yazamadım sürekli donuyor.
evet ya melis hamilemi yoksaa....

Ağzından bal damlıyor inşallah canım .Ama idrar testinde çıkmadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…