Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ay canım burda böyle bişey duydummu içim kıpır kıpır oluyor inşallah vardır.bende adete 4 gün kala kanda baktırdım çıkmadı tam adet günü akşama kanda gebelik çıktı inşallah sendede öyledir hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberi

cok mutusuzumm
nie neden bilmiyorum ama cok mutsuzum.
yani bu acıyı dısarıya karsı cok iyi kotarmısım gıbı.esime bile
ama sacma sapan takıntılarım oldu galiba. sacma sapan seylere takıyorum. ama bu ben degılım.
evlat acısını bastırayım derken ne bıcım bır ruhum oluyo benım bole

Nasıl tuhaf birşekilde canım test yaptın mı ?

Cnmmmm insallah vardır
Bende 1 gun gecikmeli oldum ama vücudum ödem topladı cokkkkkk korktum aksam
Preeklamsi oldum ya ben gene aynıları oluyor sandim
Adet olunca cokkkk rahatladım ödemimm azalsın die sürekli sıvı alicam kilomu biraz daha vericem
Aksam cok korkarak yattım
Allahım bir daha evlat acısıyla sinamasin hiçbirimizi

Amin canım.Anladım canım benim inşallah bu kez sorunsuz hamilelik geçirirsin.
Sağlıcakla gelsin yavrularımız.

canım çok sevindim rabbim yüzünü güldürür inş.senin için hayırlısı neyse o olsun rabbim herşeyi gönlünce versin güzel haberlerini bekliyoruz:))))

kızlar bu arada bu hafta bana 5tane yasin verilmişti
ben okuyamıcam adetten ötürü
perşembe aksamı biterse okurum
ama riske atmak da istemedim
ne yapalım dağıtsak olurmu

ketenim bu hafta sıra sendeydi sanırım kusura bakma ne olur keske olmasaydım seve seve okurdum

Melekyavrum sıra sende artık kıdemli olarak :) en güzel ve hayırlı heberlerini bekliyoruz canım seninde mevlam gönlünden geçenleri yaşamayı nasip etsin

melisse ben 3 gün geciktiğini okumamısım
ya bir daha yapsana test ya offf nasıl dayanıosun ben çatlıcam burda
insallahhhh hamilesindir canım benim:26::26::26:

bugün şubatın üçü.her ayın üçünde yaşadağım acı,özlem karışımı bir şey.yaşasaydı oğlum bugün 7.ayını bitirecekti.kızlar biliyorum acımdan bahsetmek sizin acınızın tazelenmesi demekk.ızlar hani demişsiniz ya keşke öpseydim sarılsaydım diye.iki buçuk ay boyunca öptüm,tuttum o minicik ellerini,sarıldım kucağımda uyuttum.1820 gr olan kilosunu gram gram 4800 çıkarttık.her gün en az 2-3 defa midesine sonda taktım çoğunda ağlayarak ve yavrumdan özür dileyerek acı çekiyordu biliyorum.iki saate bir de sütümü sağdım sondadan şırıngayla besledim.ve o kadar umut doluydum ki her anının fotosunu videosunu çekiyordum.yıllar sonra ona gösterecek ve bak seni nasıl büyüttük diyecektim.sonra ne oldu?sonrası aynı hüzün.kucağımda uyutmaya çalışırken bir kere iç geçirdi ve morarmaya başladı.gitti yavrum son nefesiymiş.ilk zamanlar sizde de öyle olmuştur belki telefonumda resmi,videosunu izleyip duruyordum kıyafetine sarılıyordum.3 ay geçtikten sonra beynin algılamaya başlıyor geri gelmeyecek oysa kalbim kabullenemiyor.işte burası ince çizgi ya aklını kaçıracaksın ya da kendini uzak tutacaksın hatıralardan veya onu hatırlatan şeylerden.artık resimlerine bakmıyorum.kıyafetini dolabın en alt bölümüne koydum.mezarına hatta o köye bile gidemiyorum.evet herşey daha acı vedaha yakıcı olmaya başladı.ama inşallah yeni bir umut doğarsa içimizde hepimizin acımız küllenir zamanla.işte canlarım öpüp koklamak sanki daha çok acı veriyor bana biliyorsun kokusunu hala burnunda ve arıyorsun heryerde. görmesem bu kadar yanar mıydım bilmiyorum kızlar ya. bunu düşünerek teselli bulursunuz inşallah. oğlumun resmini sizin için koydum ben sayfanın üst tarafına bakamıyorum hala.

her zaman söylüyorum yaşadıklarımın daha acısını yaşayan arkadaşlar var burda sende onlardan birisin Allah benim sabrımdan sizlere versin. bugün kuzenimin nişanına gittim orada 15 yaşında oğlunu kaybeden bir ablamız vardı mecburen gelmişti akraba diye yoksa eğlenceli yerlere zaten gitmiyor hep onu düşündüm orda şükrettim halime..bebeğimi kaybettiğimde beni aramış ama konuşamamıştık telaşeden. bugün gözgöze gelmemeye çalıştım yoksa bişe dese ben zaten ağlak düğün yerinde ağlamaya başlardık ikimizde.. düşünemiyorum acısını yada komşum var 2 yaşında kybetti ay ne bileyim ya anladınız işte siz..........

yüreğimi dağladın

ah canım ağlattın beni.çok tatlıymış evladın.zaten onlar bize değil cennete yaratılmış benim kızımda dünya güzeliydi bana öyle gelmedi herkes söylüyor yakınlarım tabi görenler.ben doğumdan sonra çook ağladım çok bağırdım bi kerecik emzirseydim allahım diye.ama sonradan düşününce daha zor olucaktı.şu an yüzünü unutamıyorum o zamn kokusunuda unutamıcaktım...ne diyeyimki allah sabır versin...

evet bende sana katılıyorum hep beterin beteri var.ama insanın çok psikolojisi mahfoluyor.benim oğlumda 2 yaşını bitirdi. bu olaydan sonra gözümüzden sakınıyoruz.eşimde bende hep onada bişey olcakmış gibi geliyor allahım sen koru bidaha bizlere evlat acısı yaşatma....

aranızda hamile olanlar var.[allahım sizleri bebeklerine kavuştursun elleri dolu göndersin eve uzun ömür versin bebişlerinize] yada hemen hamile kalmak isteyenler.ben çok korkuyorum.bile bile kalamıcam herelde hamile.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.oğlumun bi kardeşide olsun istiyorum.aslında bana bebeğin sağlıkla doğacak uzun ömürlü olacak desinler hemen hemen istiyorum.ama benim bebeğimin hiç bişeyi yoktu çantamla doğuma diye gittim karnımda 4-5 saat önce ölmüştü o yüzden çoooook büyük şok yaşadım...yine öyle olcakmış bidaha bebeğim olmucakmış psikolojisindeyim.benim gibi düşünen varmı...

oyy bu dunya evladı olmayan bir melek daha...
ben sadece iki gun gordum evladımı.opup koklayamadım kablolardan. sen iki bucuk ay gorup koklamıssın. eminim daha da zordur.
ama dediğinde cok aklısın. o ince nokta... ya hatıralardan vazgecıp
ınadına,zorla baska hayaller, hedefler koyacaksın yoksa resimlerle
bebegın hatıralarıyla olmuyo
ınsan yokluga dayanamıyo
ama ınsanız, anneyız bazen zor gelıyo kendine bile oynamak. dokuluyosun yeniden.
benimde o gunlerimden biri bugun.
oturrup sesli sesli agladım.
rabbim isyan etmiyorum ama agır geliyo.canım yanıyo die agladım.
bu araları kendimize tanımak lazım galiba fazlaya kacmadan. bosalmaya ıhtıyac var. sonra yuzumu yıkayıp devam ettim yine herseye.

rabbım sabrımızı artırsın. her birimize saglıklı evlatlar nasip etsin ins

Allah sabır versin, ne diyeyim?????

evet cnm cogu zaman söledigim sey bu ben değilim. kızımdan sonra yoklugundan sonra ben ben olmaktan cıktım.
bu nedenle seni çok ii anlıyorum. bende cok alıngan hassas takıntılı oldum.
bugün bi anket gibi bişi vardı eşimle katıldık cocugunuz varmı sorusuna eşim yok dedi.
içten içe buna takıldım.sonra cocukta heee hayatınızı yasicaksınız yani daha dedi hepten takıldım ama dısa bişi diyemedim

cnm saglık olsun buhafta sıra bendeydi derinsu olsaydı paylastırsaydı. bana 6 vermişti.2sini okudum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…