Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar biliyor musunuz, yıldızlar da insanlar gibi doğar, büyür ve ölür. Öldükten sonra içine doğru çökmeye başlar ve sonunda içine giren her şeyi parçalayıp yok eden karadeliklere dönüşür.

Ben de bu ara sanki içime içime çöküyorum kızlar ya!!! Yani aslında ölmedim, dışarıdan bakınca varım, orada duruyorum ama içime içime kocamaaaan bir boşluk, bir karadelik büyüyor. Tam göğsümün ortasında.. İçine ne girmeye çalışsa yok oluyor, geleceği belirsiz..
Yani bomboşum. Dışardan bakınca normal bir insanım. İçinde kocaman bir karadelik olan normal bir insan...
Siz anlarsınız beni işte....

Greathopes Allah cennette kavuştursun dünyalar guzelinlee
Yaktın icimi

Tobegukk dediğin karadelik 3 gündür beni de mahvetti
Hayatta umuttan daha guzel Birşey yok
Umudum tükendi

Hepsinin yüzünden anlasiliyor bence melek olduklari bambaska bi güzellik bambaska bi masumluk tatlilik.. Umarim birbirlerini bulmuslardi yavrularimiz oynuyorlardir.. Son 2 haftadir cekiyorum o igrenc boslugu duygusuz hissiz tuhaf bisey kalbim tas oldu sanki gülüyorum konusuyorum yemek yiyorum ama icimde bi ufacik his yok sevgi yok herseyde hep böyle kalmaz insallah umut isigi versin bebeklerimiz bize artik zaman cabuk gecsin kardesleri olsun biseyler olsun iste....

Bu arada anlatmadan yapamicam kizlar.. Bugün esim ben ve almanyadan gelen en iyi arkadasimla birlikte oglumun yanina mezarina gittik.. Ilk defa yanimda yabanci biri oldugundan tam konsantre olamadim konusamdim bebegimle dua edemedim iyice diye icim gitti dogrusu icim icimi yiyodu beni belki hissedemedi diye.. Sonra gittik tam arabaya bindik kemerleri taktik, takmazsak ding ding ötüyo cünki takana kadarda susmuyor. Ayrica arabanin ön ekraninda hangi koltukda biri oturuyor ve kemeri baglandi veya baglanmadi diye bir isaret, isik var.. Herkes kemerini takti ve bi kac metre gittik birden arkadasimin yanindaki (arka sag koltukda oturuyordu) koltugunun isiginin yandigini gördüm!!! Ayrica da ötmeye basladi!!! Asla böyle bisey olamaz biri oturmadan asla ne yanar nede öter!! Herkes arabada sustu sok olduk sonra baya bi gittik ve hala susmadi orda anladik emir berkemizde bizle gidiyodu kemerimi takin dedi bitanem benim.. Inanamadim resmen belli etti kendini arabanin icinde tuhaf bisey vardi herkesin hissettigi.. Allahim ne mutlu bana hissedebiliyorum, hep olurdu arada bir bana böyle seyler esime anlatirdim inanmazdi ilk defa sahit oldu cok sevincliyim bugün biliyorum artik heppp yanimda o.. Paylasmam gerekti bu sevincimi sizlerle iyiki varsiniz kader arkadaslarim sizi seviyorum

selam
yine bir pazartesi
yeni hafta ins yeni umut olur da
mesajlara bakınca herkesi bir olumsuzluk, bir ozlem basmıs
bende oleydim. ama yıne devam etmek lazım ya

tobegukun dedigi gibi dıstan ınsan ıcten erımıs
gunden gune curumeye yuz tutmus ruhumla devam

ne guzell. onlar bızımle hep bende ınanaıyorum.
benım kızımın adı RUMEYSA idi. gokteki en parlak uc yıldızdan biri anlamı
gecen gece esim yine kızımla aynı zamanlarda dogan yegenini kameradan gorğp seviyodu. ben her defasında bir bahane bulup gormuyorum.

esım kuzum, bızdık falan die seviyodu. duyuyorum sesini. yataga gidip yattım. ama nasıl uzuluyorum
aglıyorum bir yandan. yattıgım yerden yıldızlar dısarısı gozukuyo. ama hava acayıp bulutlu gece yagmur kar yagıyo. ole yattıgım yerden puslu havaya
amacsız bakıp aglarken
uc tane yıldız yan yana bulutlara ragmen bır parladı ki gormeniz lazım. o an daha da koptum. kızımdı o bılıyorum
bana ben burdayım anne demek ıcın oradydı. butun gece gozumu acıp acıp baktım o yıldızlara.

Zaten gözyaşım gözümün ucunda duruyor, sen de akıttın onları be zelalcim...

anlamazmıyız cnm bnm. hepimizin ruh dünyasına yazmıssın sen. malesefki kimse farkında değil yada farkında olsalarda ne yapacaklarki zaten?
onlarından ellerinden bişi gelmez.Bize Yüce Rabbim yardım etsin.
kızlar biz her korundukca daha dogrusu eşim her kendini korudugunda çok kötü hissediyorum.hatta bian soguyorum ondaN.
normalmiyim? onuda anlıyorum diyordum hep ama anlamıyorum.daha dogrusu anlamak istemiyorum. ((

kızlar bugün doktordan geldik kromozom anlizi için kan verdik ve b genetik prof ile görüştük oda şaşırdı kızımın durumuna ve neden ölmeden dna sına bakılmamış bebeğin dedi.bu hastalık geentik olabilirmiş bundan sonraki bebeklerimde de aynı sıkıntı olacak gibi görünüyor rabbim bilir ama sanki tekrar anne olamayacağım 4 tüp kan verdim bir sürü şeylere bakılacakmış ama pek umut görünmüyor yani neden kızım hasta doğdu niye böyle oldu bilemiyorlar.çok moralim bozuldu şaşkın ve çok umutsuzum.üstel,k regl olmadım 4 gün geçti test yaptım negatif çıktı

cnm umutsuz olmaz.acımızı yasıyoruz ama ne dicez.Allahtan umut kesilmez. her zaman aynı sey olacak diye bişi yok.
gittiğim bi doktorda diger cocuklarında büyük ihtimal olacak dedi ama ben öle düşünmüyorum.
buna inanmak istemiyorum Allaha sıgınıyorum. sakın üzülme sakın.stresttende regl gecikebiliyo.
korunmayı bıraktıysanız sadece pozitif düşün.

tıb bilimi ole dese de... sapa saglam kızım sadece 10 dk ıcınde strese gırdı.falanda fılanda.

ol de olur...omru o kadar yazdı rab o kadar yasadı.

hıc canını sıkma. yanı canın sıkıcak belkı bu durum ama umutsuz, umıtsız olma
rabbım ol dedıkten sonra
hersey olur.

canım arkadaşlar haklı üzmemeye çalış kendini Rabbim dilerse neler olmaz inşallah sağlıklı bir bebeğin olacak Allahın izniyle dualarımız seninle

CANIMMM
bu nedir böyle ya
resmen meleğin yanınızda yolculuk ediyormus
cok duygusal

offf annesi cok güzeldi senin meleğin
işte yıldız gibi parlamıs cennetten annesine mavişin

canım aynı seyleri yasıyoruz
ne sonraki gebelikte bunların olacağının ne de olmayacağının garantisi yok
umut olmalı biryerlerde olmalı

O kadar iyi anlıyorum ki hem de.Şu an içinde bulunduğum durum tam da bu.Anca böyle ifade edilirdi.Yaklaşık 2 ay oldu ama hala hiçbişey zevk vermiyo.Zamanla geçicekmi acaba yoksa böyle yaşayan ölüler olarakmı devam edicez hayatımıza

hepiniz haklisiniz hep bizimle aslinda hic yanliz hissetmemize gerek yok.. ama yüregim sizliyor yinede keske kollarimdada olsa demeden edemiyorum.
yinede bunada sükür ..
bu evde kalmak istemiyorum artik bi ev bulduk dua edin yarin kesin haberi alicaz insallah olur. banada degisiklik olur oyalarim esya toparlamada fln.

positif positif positif düsünmeye gayret ediyorum hersey zamanla düzelicek insallllah, hepimize allah kolaylik versin hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
umutsuzluga zor olsada kapilmayalim.. ne güzel destek cikiyosunuz birbirinize hep böyle kalir insallah cünki bizi bizden baska anliyan yok

Senin adına çok sevindim canım.İnşallah hayırlısıyla taşınırsınız.Yeni ev yeni güzelliklerle gelir tüm acılarını hafifletir umarım.Darısıda bize olsun bende taşınmak istiyorum

cok mantıklı bir hareket ev degıstırmek. eger ımkan varsa
ben ğlke degıstırdım. almanyadayım sımdı
eskısehırde yapmıstım dogumu
buraya gelmek heseyden uzaklasmak gercekten ıyı oluyo ama tabı o da bı yere kadar ama yınede cok ıı oldu
eskısehırde yasıyo olsaydım daha zor olurdu hersey

ne güzel en iyisini sen yapmssın
ben kaç defa bana soranların merakını giderirken ağladığımı bilirim
off neyse
keske benimde öyle bir imkanım olsaydı arkama bakmadan kacardım

Canim bana olmusdu bir keresinde. Ben oglumu kaybetdikden sonra surekli agliyordum, bir keresinde esimin dayisi oglu ve aileis gelmisdi, onunda kucuk bir oglu vardi. Bugune kadar hic bir cocugu gorunce aglamamisdim, ama nedense o gece o cocugu gorunce bir anlik bir tuaf oldum (inanin kiskanclik deyil benle ayni anda dogum yapanlarin bile bebeklerini goruyordum hic bir zaman uzulmuyordum icimden baska bir sey gecirmiiyordum) allah herkesin yavrusunu korusun. neyse o cocugu gorunce kendimi guclu gostercem diye skdim hic aglamadim, cocugu kucagima alip esimin yanina getiridgimde bakdim gozleri doldu, hatta ona ne o uzuldunmu dediim, ben senden daha gucluyum diye dalga bile gecdim. butun gece aglamamak icin kendimi zorladim. sora aksam kendi evimize geldigimizde uzanmis sarki dinliyordum ( o siralarda en cok yapdigim seyi yapiyordum) birden sanki patladim. aynen senin dedigin gibi hickiriklara boguldum, doya doay aglasam belki kendime gelecem ama aglayamiyordum bile sadece hickiriklara bogulmusdum, esim geldi neyin var diyor ben ona cevab veremiyorum, sanki nefes alamiyordum, o an hic bir sey dusunemez olmusdum sadece hickiriklara bogulmusdum bir an icin oluyorum sandim, ama neyseki sora balkona cikdim bir az temiz hava aldim ve allaha yalvarmaya basladim, bana yardim et, nolur bana guc ver, tek umudum sensin diye yalvardim, butun bunlari yaparken en tuafi oldurki, hep aglayan biri bir damla bile gozumden yas gelmiyordu. Ama allahima sukurler olsunki, artik o gunler cok geride kaldi. Lutfen boyle durumlarda ancak dua et. ne delirmesi biz melek anneleri dunyanin en guclu anneleriyiz, biz delirmeyiz, biz allahin bize verdigi bu sinavi basariyla gececegiz. Lutfen sana tavsiyem ne zaman aglamak istersen agla, kendini asla guclu gostermeye calisma. Gulemk istersen gul, aglamak istersen agla. Icinden nasil geliyorsa oyle davran. Onemli olan senin ne hiss etdigindir. Allah sana sabir versin, guc versin arkadasim. Insallah buda gececek. Birde bakacaksin o yuce Rabbim sana meleginin kardesini yollamis , yeterki sen buna inan. cok konusdum ozur dilerim kafani sisirdimse.

sagol canım konuş tabi o kadar iyi geliyoki bana allah razı olsun inşallah herşey düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…