- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
ayşenazz nerelerdesin karşılaşamıyoruz canım ya
Canlarımmm hamileyimmm:)
Daha doktora gitmedim ama dün kan testi yaptırdım sonuç 38,80 çıktı:)
İnşallah kesemizi görür kalp atışlarımızıda duyarız.Dünden beri heycandan ne yapıcağımı bilemedim :)
Darısı tüm melek annelerine.İnşallah tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız.
Doktora gidince yazarım.İnşallah güzel haberlerle gelirim.Hepinizi çok öpüyorum
emirnberkem 5 yasin okuyabilirmisin bu hafta ayşenazzz okuyoruz
İnşallah kesemizi görür kalp atışlarımızıda duyarız.Dünden beri heycandan ne yapıcağımı bilemedim :)
Darısı tüm melek annelerine.İnşallah tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız.
İnayımmm canım çok sağol Darısı senin ve tüm melek annelerimin başına.cnm çok sevindim inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeğin melek ablası korusun kardeşini inşallahhhh
ay çok sevindimmmmmm
Cerenbalımmm Amin canımmm çok sağol... Nasıl duygulandım yazını okuyunca bitanemsin.Bak gör peşimden hemen hamilelik haberin gelicek.Bu ay başlıycaktın dimi hep dualarımda olucaksın.Dünden beri heycandan ne yaptığımı bilmiyorum.İşi düşünücem tam kesinleşsin belki işten ayrılabilirim. Sağlıcakla kal emi.melissemmm nasıl sevindim bir bilsen:) canımın içi:) bunca yaşananlardan sonra ne büyük bir mutluluk:) yarabbim kimseye aratmasın:) yaşadıklarımızı bir allah bir biz bilioruz:) gece olunca insanın içine bir cız ettiren his gelip gözlerini yaşartıor ya bebeğim nie yok die, sen artık öyle bir şey yaşamayacaksın çünkü senin bir evladın var geceleri senle olan:) ben boş karnıma dokunup ağlıorum bazen....geceleri....senin adına nasıl seviniorum canım benim:) senin işin çok yoğun nolur kendini faza yorma. bebeğinle ilgili her şeyi de paylaş biz çok merak ederiz:)
Canım çok sağol darısı başına inşallah.Ne guzel bir haber senin adina cok sevindim.sag saglim dunyaya gelir insallah.darisi bizlerin basina.
Amin bitanem çok sağol canım darısı başına en kısa sürede inşallah...cnmmmmm cok sevindim
inaydan aldım haberini şimdi
insallah keseyi de görürsün
hersye yolunda gider bu sefer
doktora git gel bakalım ne diyecek
nasıl bir duygu neler hissediyorsun
canlarımmm hamileyimmm:)
daha doktora gitmedim ama dün kan testi yaptırdım sonuç 38,80 çıktı:)
inşallah kesemizi görür kalp atışlarımızıda duyarız.dünden beri heycandan ne yapıcağımı bilemedim :)
darısı tüm melek annelerine.inşallah tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız.
Doktora gidince yazarım.inşallah güzel haberlerle gelirim.hepinizi çok öpüyorum
tamam canım yazarız listeye senideşuan bende hastayım bitsinde bende katılayım yasinlere hiç katılamadım
tamam canımTabi okurum bu hafta sorun degil haftaya büyük ihtimal okuyamicam
şimdilik tamam eksik kalırsa sölerim tatlımkızlar ben kaçırdımmı bilmiyorum ist a gitmiştim orda giremedim ben derinsuberfuya okumuştum en son şuan okuyamam zaten hastayım ama bi arkadaşı var ona okutabilirim belki
Darısı tüm melek annelerine.İnşallah tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız.alrsa
Amin canım çok sağol.İnşallah tez zamanda sizlerede nasip etsin.ayy mas cok sevındım canım ya
rabbım tamamına erdırsın saglıkla ıns.
cok guzel bır haber.ins butun melek annelrı senın gıbı korunmayı bırakıp cok beklemeden hamıle kalırız..
faceden gördüm mutlu haberi tatlım cokkk mutlu oldum. Allahım saglıcakla hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.
darısı basımıza inş. tüm melek anneleri olarak bu duyguyu tatlılıkla yasarız inş.
bende az önce kızımdan geldim arkadaslar.cok mutluyum.kızımın topragından aldım bi parca.
özledikçe resmiyle beraber onada bakıcam öpücem. topragını bile özlemişim kuzumun.(([/QUOT
Amin bitanem inşallah.Darısı başınıza inşallah.
Amin canım inşallah.Çok sağol.canım çok sevindim senin adına rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin dilerimki bebişin bütün acılarını ve gözyaşlarını dindirir....
Sağol canım benim inşallah... sizlerdende güzel haberleri bekliyorum ...tamam canım yazarız listeye senide
tamam canım
şimdilik tamam eksik kalırsa sölerim tatlım
ayy canım çok ama çok sevindim hadi bakalım bizi habersiz bırakma ne olur dualarımız seninle canım inşallah saglıklı uzun ömürlü alıcaksın kucagına yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?