Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar haftasonu giremiyorum eşim dolayısıyla hep aklım burda kalıyo o kadar alıştımki size biraz ayrı kalıyım özlüyorum bu aralar yogunum gelen giden çok oluyo malum tam tamam diyorum herşey başa çekiyo işte

kızlar ben kaçırdımmı bilmiyorum ist a gitmiştim orda giremedim ben derinsuberfuya okumuştum en son şuan okuyamam zaten hastayım ama bi arkadaşı var ona okutabilirim belki

Canlarımmm hamileyimmm :)
Daha doktora gitmedim ama dün kan testi yaptırdım sonuç 38,80 çıktı:)
İnşallah kesemizi görür kalp atışlarımızıda duyarız.Dünden beri heycandan ne yapıcağımı bilemedim :)
Darısı tüm melek annelerine.İnşallah tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız.
Doktora gidince yazarım.İnşallah güzel haberlerle gelirim.Hepinizi çok öpüyorum

cnm çok sevindim inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeğin melek ablası korusun kardeşini inşallahhhh
ay çok sevindimmmmmm

melissemmm nasıl sevindim bir bilsen:) canımın içi:) bunca yaşananlardan sonra ne büyük bir mutluluk:) yarabbim kimseye aratmasın:) yaşadıklarımızı bir allah bir biz bilioruz:) gece olunca insanın içine bir cız ettiren his gelip gözlerini yaşartıor ya bebeğim nie yok die, sen artık öyle bir şey yaşamayacaksın çünkü senin bir evladın var geceleri senle olan:) ben boş karnıma dokunup ağlıorum bazen....geceleri....senin adına nasıl seviniorum canım benim:) senin işin çok yoğun nolur kendini faza yorma. bebeğinle ilgili her şeyi de paylaş biz çok merak ederiz:)

Ne guzel bir haber senin adina cok sevindim.sag saglim dunyaya gelir insallah.darisi bizlerin basina.

cnmmmmm cok sevindim
inaydan aldım haberini şimdi
insallah keseyi de görürsün
hersye yolunda gider bu sefer
doktora git gel bakalım ne diyecek
nasıl bir duygu neler hissediyorsun

Öncelikle dualarımdasınız inşallah hep bereber sağlıkla gelir bebeklerimiz hep onlardan bahsederiz.Hep dualarımda olucaksınız.Burda hepinizin yazdığı tek kelime bile beni çok etkiliyor.Sizlerle ağladım sizlerin tesellisiyle biraz daha iyi oldum.

cnm çok sevindim inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeğin melek ablası korusun kardeşini inşallahhhh
ay çok sevindimmmmmm
İnayımmm canım çok sağol Darısı senin ve tüm melek annelerimin başına.

Cerenbalımmm Amin canımmm çok sağol... Nasıl duygulandım yazını okuyunca bitanemsin.Bak gör peşimden hemen hamilelik haberin gelicek.Bu ay başlıycaktın dimi hep dualarımda olucaksın.Dünden beri heycandan ne yaptığımı bilmiyorum.İşi düşünücem tam kesinleşsin belki işten ayrılabilirim. Sağlıcakla kal emi.
Ne guzel bir haber senin adina cok sevindim.sag saglim dunyaya gelir insallah.darisi bizlerin basina.
Canım çok sağol darısı başına inşallah.
cnmmmmm cok sevindim
inaydan aldım haberini şimdi
insallah keseyi de görürsün
hersye yolunda gider bu sefer
doktora git gel bakalım ne diyecek
nasıl bir duygu neler hissediyorsun
Amin bitanem çok sağol canım darısı başına en kısa sürede inşallah...
Çok şaşkınım heycan duygusallık hepsi bir arada :)

ayy mas cok sevındım canım ya
rabbım tamamına erdırsın saglıkla ıns.
cok guzel bır haber.ins butun melek annelrı senın gıbı korunmayı bırakıp cok beklemeden hamıle kalırız..

faceden gördüm mutlu haberi tatlım cokkk mutlu oldum. Allahım saglıcakla hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.
darısı basımıza inş. tüm melek anneleri olarak bu duyguyu tatlılıkla yasarız inş.
bende az önce kızımdan geldim arkadaslar.cok mutluyum.kızımın topragından aldım bi parca.
özledikçe resmiyle beraber onada bakıcam öpücem. topragını bile özlemişim kuzumun. ((

canım çok sevindim senin adına rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin dilerimki bebişin bütün acılarını ve gözyaşlarını dindirir....

dünden beri aklımdaydın ne oldu acaba diye bende daha yeni siteye girebildim çook sevindim sağlıcakla hayırlısıyla kucağına al inşallah darısı diğer melek annelerimize ALLAH MUTLULUĞUMUZU DAİM ETSİN

şuan bende hastayım bitsinde bende katılayım yasinlere hiç katılamadım
tamam canım yazarız listeye senide
Tabi okurum bu hafta sorun degil haftaya büyük ihtimal okuyamicam
tamam canım
kızlar ben kaçırdımmı bilmiyorum ist a gitmiştim orda giremedim ben derinsuberfuya okumuştum en son şuan okuyamam zaten hastayım ama bi arkadaşı var ona okutabilirim belki
şimdilik tamam eksik kalırsa sölerim tatlım

ayy canım çok ama çok sevindim hadi bakalım bizi habersiz bırakma ne olur dualarımız seninle canım inşallah saglıklı uzun ömürlü alıcaksın kucagına yavrunu

ayy mas cok sevındım canım ya
rabbım tamamına erdırsın saglıkla ıns.
cok guzel bır haber.ins butun melek annelrı senın gıbı korunmayı bırakıp cok beklemeden hamıle kalırız..
Amin canım çok sağol.İnşallah tez zamanda sizlerede nasip etsin.

ne muthiş bir duygu ya rabbim.çok sevindim senin adına melisse .Allah sağlıcakla kucağına almaya nasip eder.darısı hepimize inşallah.
kızlarrr yarın adet tarihim içim küt küt küt....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…