Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ne muthiş bir duygu ya rabbim.çok sevindim senin adına melisse .Allah sağlıcakla kucağına almaya nasip eder.darısı hepimize inşallah.
kızlarrr yarın adet tarihim içim küt küt küt....

haYIrlısıyla inş cnm senden güsel haber alırız

ne muthiş bir duygu ya rabbim.çok sevindim senin adına melisse .Allah sağlıcakla kucağına almaya nasip eder.darısı hepimize inşallah.

hade sende patlat ıns bı bebek haberıı. ne guzel olur ya.. rabbbım hepimize nasıp etsın ıns.

melıssten haberı alınca ıcımde cıcekler actı sankı. hanı fılmde hersey renksızdır de bısey olur renklnır, guzellesır.
yanı bundan sonra hamıle kalsam bıle ben artık heyecanlanam
aynı seylerı hıssedemm dıe dusunuyorum.
daha ılk defa bebek dusunecek arkadaslarım var. anlatıyolar korunmayı bırakacaklarını falan hangı aya gelsın hamılelık, bebek falan dıe

dedım ben boyle seylerın hesabını yapamam artık. aynı sevınemem falan gıbı hıssedıorum

ne güzel bir gün bugün hep güzel haberler aldim. öncelikle cok sevindim allah bu sefer yüzünüsü güldürür kucaginiza almayi nasip eder insallah.. cok sevindim cok duygulandim.darisi bizlere artik. ve hepinize coook tsk ederim dilekleriniz icin ev isi tamam evi bize verdiler bu ayin sonunda tasinabilirim insallah ve oglumun yanina gittikden sonra hava yine bulutluydu kabristana girdigim an günes acti cok sevincliyim bugün..

cnm bende gittim bugün kızıma ve yüzüme tebessüm geldi. onun topragını bile özlemişim.
simdi biraz daha ii hissediyorum. kızım bana güç verdi.

ay ay zaman gecse artık. hayırlısıyla tabı...

ya bole deyınce aklıma hamıleyken yazdıklarım geldi. size oldumu bilmiyorum ama ben hamileligim boyunca korktugum ne varsa olmus.
bende bılmıs gıbı neler yazmısım ya . onları okuyunca daha bı acıyorum kendıme bee
hakkaten gercekten acıyorum kendıme. yasadıklarım aklıma her geldıgınde gozomun yasarması bundan mı ki...

dogumdan ıkı gun once AKIBETIMDEN KORKUYORUM yazmısım. neden ole yazdım neden ole dusundum kı..
hamılelıgımde hep bır ambulans sahnesı vardı nedendır bılmem. rabım bızı acıl bır durum yasamaktan koru derdım. kızım ambulansla devlet hastanesıne gıtmıs..

amaann ne yazcaktım neler yazdım..

zaman gecmıs olsun haziran temmuz olsun, korunmayayım artık. hamile olabileyim yeniden
bazen cok uzak gelıo bazen yakınn

canım banada öyle geliyo bütün hamileligim boyunca kul çizer kader gülermiş dedim meger ben çizerken kader bana hep gülmüş 9 ay dolaştım öle hep bu cümleyi çok kullanmiştım

artık kötü düşüncelerden uzak dur yeni bebeğine hazırlan.hamilelik sırasında bende rüyalarımdan çok etkilendim şimdi onları aklıma getirmek istemiyorum. iyi düşünelim hep iyi olsun inşallah canım benim

İnsan basina gelecekleri bilmiyoki.sadece bugunu yasiyoruz yarini bilmeden.ama bu acilarin hepsi bir tecrube olarak geri dondu kendi adima soyluyorum bilicsiz bir hamilelik gecirmisim.uzulmeklede bisey olmuyo elden bisey gelmiyo.haziranda bende dusunuyorum :))))

canım bende hep bebek mezarlarına bakar çok üzülürdüm kim derdiki bir gün seninde bir bebek mezarın olcak ogluşun orda yatcak

evet bende aynı seyı planlıyorum ıns. artık korkmıycam

cunku korksanda ,endıselens de olcak olan oluyo ki. yeni hamilelgimde hıc bıseyden korkmayacam ıns.
kotu dusunmycem. yani kaybetcek bıseyı olmayan ınsan gıbı... o acıyı yasadım zeten.
ıns rabbım hayırla nasıp eder de.. sonuna da erdırır. u dunyada anne olmayı nasip eder. hepimizeee

Un
Amin canim insallah hayirlisiyla bebislerimiz olur.dedigin gibi korkacak bisey yok hamileligin tadini cikartmaya calisacaz bundan sonra oldugu zaman.ama tedbirlide olmak lazim.simdi bidaha hamile kalsan ilki gibi olurmu bissuru tecrube kazandik bilmedigimiz bir cok seyi ogrendik.biz tedbirimizi alalim takdir allahin.

cnm kader arkadaslarım korkularımız çin sunu sölim.evet bende hamileliğimde bazı senaryolar yazdım ve öle oldu sonum.
ii düşünmeliyizki ii olsun. size Resulullah efendimizin hadisini sölim sizede önder olsun bu söz.
kişinin musibeti agzından cıkanla ilgilidir demiş.
yani ne düşünürsek o basımıza gelirmiş.bu nedenle hamile arkadaslarımız saglıklı bi dogum yapacaklarını,
hamilelik düşünen arkadaslarımızda yeniden hamilelik yasayıp saglıklı hayırlı uzun ömürlü bebeklerimiz olacagını düşünelim.

Geçecek canım geçecek. Allah vermeyeceği şeyi istetmezmiş. Bizim de evlatlarımız olacak ve acılarımız küllenecek inşallah... Ama işte sabır, sabır, sabıııııırrrrrr!!!!!!!
Canım çok sevindim yeni eve. Çok doğru karar vermişsiniz. Zaten imkan varsa Dr lar da ev değişikliği tavsiye ediyor...
Melisseciğim, canım gözünaydın. İnşallah Rabbim bu sefer sağlıcakla kucağına almayı da nasip edecek. Gelsin bakalım bi bebiş daha.
Kız bi de ayağını sürtsene
Hadi hakkında hayırlısı olsun greatciğim. Sabırsızlıkla bekliyoruz canım....

bencede ayagını sürtsün tobegukum.pespese müjdeli haberler alalım inş.
Allahım dualarımız kabul eyle.ellerimizi bos cevirme Yüce Rabbim.
zaman sanki cok uzun gibi geliyo bana. ((

çok sevindim canım allahım bebeğine kavuştursun...onunla evine dönmek nasip etsin...

evet bende hep çantamı hazırlamak istemedim eşime bie dedim çok korkuyorum hastaneye gitmek istemiyorum diye.zorla hazırladım çantasını.hiç birini giyemedi bebeğim.ama ben hep kendimden ölmekten korktum bana değil kızıma oldu ne diyeyim dinmeyen sızım kızım benim...

çok güzel bugün topikte herkes çok mutlu çokta umutlu bir melek annesinden hamilelik haberini duymak bizleri çoşturdu yeşil ışık yandı hepimize inş.rabbimin izniyle hepimiz tekardan bu duyguyu tadarız rabbim yıllardır evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara sonrada bizlere nasip etsin inş.bizim daha 2.5 ay oldu bizden daha önce bu acıyı yaşayanlar inş.en kısa zamanda sizlerden de böylesine mutlu haberler alırız....sonra derinden emirberkemden ben den lazo kardelen 49 dan ....ayşenazım sen daha kıdemlisin bizden rabbim seninde yüreğine su serpsin.......inş hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım...

Nekadar dogru soyledin canim.bende erken dogum yapcam diye diyesonunda oyle oldu.ama simdi hep pozitif dusunuyorum.hepimizde oyle dusunmeliyiz bu sefer hersey yolunda gidecek hepimiz icin.birinin kendi icin degilde baskasi icin yaptigi dualar daha makbulmus.dualarim hep sizlerle nekadar birbitimizi tanimasakta burda bir sevgi var samimiyet dogallik var belki en yakinimizla bile paylasamadiklarimizi birbirimizle paylasiyoruz.birinin sevcine huznune ortak oluyoruz.ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…