Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

buda evlat acısı da bizim imtihanımzdı şükürler olsun hep şükür ettik inş.bundada hayır aradık belki ama zor günler tekrardan bebişlerle biraz olsun hafifleyecek inş.budefa hepimizin sonumutlu olur hayırlı olur canım dualarım seninle ve diğer melek anneleriyle

Hayırlı olsun çok sevindim gerçekten.Bu sefer sağlıcakla kavuşursun inşallah evladına.Uzun ömürlü hayırlı sağlıklı bi evlat olsun.Sizi ona onu size bağışlasın Rabbim
ne muthiş bir duygu ya rabbim.çok sevindim senin adına melisse .Allah sağlıcakla kucağına almaya nasip eder.darısı hepimize inşallah.
kızlarrr yarın adet tarihim içim küt küt küt....
İnşallah sende hamilesindir hayırlısıyla güzel haberi paylaşırsın bizlerle
Aynen.Hesabı kitabı bırak hevesimde kalmadı benim.Bide öyle hesabı kitabı tutanlar var ya pes diyorum .Herşey istedikleri şekilde gerçekleşiyo.Haset değil gıpta sadece:)
Bunu çok düşündüm ama arkadaşım ne mümkün ya.İLk kez ve normal bi şekilde hamile kalmış birinin ruh haliyle benimki nasıl aynı olabilir mümkünmü bu.Çok istedim hamileyken güzel düşüneyim ama olmadı.Kötü ihtimaller sürekli beynimi kemirdi ve nitekim korktuğum yine başıma geldi
İyi dileklerin için teşekkürler inşallah gerçek olur hepsi.

Arkadaşlar Yasin okuyosunuz bende okumak isterdim gerçekten.Diğer topiğimizde çok dua ettik yıllardır birbirimize.Ondan başka 8 senedir dua ediyorum bilfiil.Tefriciyeler dualar tesbihler duyduğum çoğu şeyi yaptım.Umreye gittiğimizde yine nerde duanın özellikle kabul olduğu yerler varsa oralarda dua ettim.Hatta bi adam kızdı bana.Bacım ben üçüncü şavta geçtim sen hala burda dua ediyosun dedi:))Vesselam istediğim gerçekleşmeyince duaya ara verdim biraz.Dua edemiyorum özellikle bu konu için Kur'an okuyamıyorum.Sadece belli cüzlerim var onları okuyorum.Sizlerinkine amin diyorum ama inşallah kabul olur evlatlarınıza kavuşmanıza, her türlü sıkıntıdan feraha çıkmanıza vesile olur

ewet canım nekadar birbirimizi tanımamış olsakta acımız ortak birbirimizin ne acılar çektiğini neler düşündüğünü hissediyoruz acı derin olduğu için dualarımızdada oluyor tüm melek anneleri rabbim sabrımıza sabır katsın biz hep allaha şükür ve sabır eden kullarından oluruz inş.

canım anlamadım kusura bakma neden duaya ara verdin acaba

canım anlamadım kusura bakma neden duaya ara verdin acaba

Elimi açıp dua edemiyorum canım.Eşim bunu şeye benzetiyo.Annesinden bişey istediğinde vermeyince annesine küsen çocuğun durumu gibi seninki diyo.Temsilde hata olmasında.İçimden gelmiyo dua etmek artık bu konuda

elimi açıp dua edemiyorum canım.eşim bunu şeye benzetiyo.annesinden bişey istediğinde vermeyince annesine küsen çocuğun durumu gibi seninki diyo.temsilde hata olmasında.içimden gelmiyo dua etmek artık bu konuda

rabbim hakkında hayırlısnı versin canım ozaman canım sende sürekli maddi durumu iyi olmayan birilerine yada öksüz yetim çocuklaara sadaka ver belki onların dualarını rabbim kabul eder inş.herkesin düşüncesi farklı ama sende çok uzun süreli bu düşünceyle kalma rabbim neylerse güzel eyler...vardır bir bildiği dualarım seninle canım rabbim gönlüne ferahlık versin su serpsin inş.en yakın zamanda seninde alırız heberlerini

ne kadar şanslısınız benim oglumun mezarı bana cok uzak aramızda13 saat var özlesemde gidemiyorum

üzgünüm ama bende çok şansızım benimde oğlumun mezarı bana çok uzak aramızda 12 saat var anca yaza doğru memlekete gittiğimde ziyaret edebilirim ozaman kısmet olursa mezar taşınıda yaptıracam yavrumu giydiremedim emziremedim ne hayallerim vardı ama hiç biri kısmet olmadı bari mezar taşını yaptıraym onadünya gözüyle ilk ve son vazifem onun için dua etmekten ve ağlamaktan başka bişe gelmiyorki elimden nurlar yağsın meleklerimizin üstüne nurlaaaaaaarrr

Salonda yine ben ve sessizlik eşim uyudu tek ses saatten çıkan o acı ilerleme vitrinin üstünde kavanoz içinde oğlumdan bir avuç toprak elimde sigara gözümde yaş sessiz sessiz kavanozu izliyorum ne acı be bu acı 25 yaşındayım böyleine acı çekmemiştim 79 gündür çektiğim kadar hüzün çöktü yine deli çaylar gibi çoşmuş nehirler gibi yanıyor içim yanıyor oğlummmmmm gittide benide yaktı gittiiiiii neyazık(((((

Canım oğluşumu sezeryandan hemen sonra yeşil çarşaf içinde getirdiler elini tuttum ve simsiyah saçlarını okşadım keşke öpseydim keşke kucağıma alabilseydim ama kahretsinki kıpırdayamıyordummmm yavrum ağzı açık geldi yanıma kimbilir açmıydıki kuzum anlamadı aptal annen seni açlıktanmı gittin kuzum kara kuzum

haklısınız arkadaslar bende ilk kızımda öyle değildim ama bu meleğimde hep tedirgindim günlük tutmuştum onu okuyunca farkettim hep bişy olcakmış gibi geliyodu beyzamda öyle olmamıştım hiç.gerçeklik payı var yani.ne diyelim onları taşıyan biziz bizim canlarımız hissediyorduk belkide annelik içgüdüsü derler ya.

okuyunca bende anladım bende çok olumsuz şeyler düşünmüştüm ya off.......
ama bundan sonra herşey güzel olacak inşallah hepimiz buna inanıyoruz..
bebişinin mezarı uzakta olan anneler üzülmeyin yaaa oraya gitmek önemli tabi ama onlar cennette zaten mutlular çok şükür... ben şanslıyım heralde bu konuda çok yakın bana mezarlık..her gittiğimde diyorum kızıma melek arkadaşlarına selam götür anneleri onları çok seviyor söyle diye..bi teselli işte hepimizin buna ihtiyacı yokmu

ne muthiş bir duygu ya rabbim.çok sevindim senin adına melisse .Allah sağlıcakla kucağına almaya nasip eder.darısı hepimize inşallah.
Amin canım çok sağol.İnşallah vardır bitanem inşallah güzel haberler verirsin bizlere.

Canım amin inşallah ... Yazını gördüğüm anda sürttüm ayağımı Hepiniz için dua ediyorum.İnşallah Rabbim tez zamanda nasip eder.

çok sevindim canım allahım bebeğine kavuştursun...onunla evine dönmek nasip etsin...
Amin canım çok sağol ...Darısı başınıza inşallah.
Amin canım çok sağol.Dilerim tüm melek annelerim hepinizin Allahım gönlünüze göre versin.

herkese gunaydın..

gunler yıne hep bırbırının aynı kovalıyolar bırbırlerını. bır sabaha daha uyandık cok sukur.
bıraz uzgun, kalbının bır tarafı curumus, yanmıs ama yınede kendıne umut arayan,mesgale arayan ben , bızzz
rabbım hepimizin yuzunu guldurup bu dunyada da anne olmayı ,bebek annesi olmayıda nasip etsin ins..

evet tatlım sizden kıdemliyim ama sans olarak aynıyım.çünkü beklemek zorundayım. dahada cok beklicekmişim gibi hissediyorum.
belki ben bu bekleyişle devam ederken siz benden önce hamile bile kalırsınız. :)

aynen tatlım bende en basta sizlere dua ediyorum sonra kendme. kesinlikle dısarda paylasamadıgımız seyleri burda paylasabiliyoruz.
cnm öle söleme.Allahın işinden sual olunmaz. bak Muhammed Mustafa (s.a.v.)efendimizin hadisini oku devamlı.
duadan bıkkınlık göstermeyiniz.cünkü dua ile beraber olan hiç kimse helak olmamıstır. belkide senin sınavındır bu.sakın böle söleme.
Allahtan baska sıgınılacak kapı varmı?

tatlım onların duaya ihtiyacı yokki.duaya ihtiyacı olan bizleriz cnm. onlar melek olup kanatlandılar ve cennetteler yavrularımız.
bu arada neden o kadar uzak mesafede oglun?

evet hergün bi digerinin aynı cünkü hala kucaklarımız bos cnm arkadasım.
belki her an hergün aynı derecede yasamıyoruz acıyı ama acı var ve kendinin varlıgını bize hissettiriyo.
inş hersey bundan sonra daha güsel olur.

günaydın kader arkadaşlarım bugün içimde garip bir huzur var eşimi köye gönderdim.artık vaktigeldi kuzumuzun mezarını yaptıralım dedim.onu rahat ettireceğimi düşünüyorum kendimce.inanın onun mezarı yapılmadan o hala kuru toprakta yatarken kızıma çocuk odası alamadım hala.kırık beşikte yatıyor.inşallah yüreğimdeki çalkantılar fırtınalar da dinecek böylece.

ne kadar güzel olmus canım bende düüşünüyoprum artık
içim hiç rahat değil mezar olsa biraz daha rahatlıcaz
ismini ne yazdırdın

çizdiğim yerlere aynen katılıyorum
asla asla kolay bir hamilelik beklemiyor biizi
bazen diyorum ki 3 defa olmadı olmama ihtiali cok fazla
bazen baska birsey diyorum
ama umut cok az içimde
zaten benim bebegim var ben bir anne olarak görüyorum kendimi
sadece kavusma süremiz uzun ama kavusucam

canım insanın içine doğuyor
bende bir önceki gün cok tuhaftım
yarın 2temmuz sivas olayı die üzülüyordum
basıma ne iş geldi
şimdiye kadar sivas olaylarını aklıma pek getirmezdim o gün cok düşündüm
megersem neye çıkacakmıs

ya insallah hamilesindir
hemen test alsana cıkar şimdi
Allahım bir de beklemekle sınamasın bizi

Ya millet catir catir doguruyo ne korku ne bisey onlari gordukce sinirlerim bozuluyo.bizdeyse bir tedirginlik ay biseymi olcak kotu dusunmemek lazim demekki.bir arkadasim var 4 sene oldu evleneli 2 cocuk dogurdu 3.hamileydi benle birlikte kiz kilo alcagina zayiflamis oluyo mide bulantisi falan filan ama gel gor 3 kilonun ustunde sapasaglam hemde normal dogumla yapiyo cikiyo masallah.okadarda kasmamakmi gerekiyo anlamiyorum bir turlu.tamam sukrediyoruz halimize .

demek istedigim buydu cnm.bu nedenle hadisten örnek verdim.bi daha yazayım.
kişini musibeti agzından cıkanla ilgilidir demiş Resulullah efendimiz.
bizde ii şeyler sölicez ii olacak Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…