cnm kader arkadaslarım korkularımız çin sunu sölim.evet bende hamileliğimde bazı senaryolar yazdım ve öle oldu sonum.
Ii düşünmeliyizki ii olsun. Size resulullah efendimizin hadisini sölim sizede önder olsun bu söz.
Kişinin musibeti agzından cıkanla ilgilidir demiş.
Yani ne düşünürsek o basımıza gelirmiş.bu nedenle hamile arkadaslarımız saglıklı bi dogum yapacaklarını,
hamilelik düşünen arkadaslarımızda yeniden hamilelik yasayıp saglıklı hayırlı uzun ömürlü bebeklerimiz olacagını düşünelim.
Hayırlı olsun çok sevindim gerçekten.Bu sefer sağlıcakla kavuşursun inşallah evladına.Uzun ömürlü hayırlı sağlıklı bi evlat olsun.Sizi ona onu size bağışlasın RabbimCanlarımmm hamileyimmm:)
Daha doktora gitmedim ama dün kan testi yaptırdım sonuç 38,80 çıktı:)
İnşallah kesemizi görür kalp atışlarımızıda duyarız.Dünden beri heycandan ne yapıcağımı bilemedim :)
Darısı tüm melek annelerine.İnşallah tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız.
Doktora gidince yazarım.İnşallah güzel haberlerle gelirim.Hepinizi çok öpüyorum
İnşallah sende hamilesindir hayırlısıyla güzel haberi paylaşırsın bizlerlene muthiş bir duygu ya rabbim.çok sevindim senin adına melisse .Allah sağlıcakla kucağına almaya nasip eder.darısı hepimize inşallah.
kızlarrr yarın adet tarihim içim küt küt küt....
Aynen.Hesabı kitabı bırak hevesimde kalmadı benim.Bide öyle hesabı kitabı tutanlar var ya pes diyorum .Herşey istedikleri şekilde gerçekleşiyo.Haset değil gıpta sadece:)hade sende patlat ıns bı bebek haberıı. ne guzel olur ya.. rabbbım hepimize nasıp etsın ıns.
melıssten haberı alınca ıcımde cıcekler actı sankı. hanı fılmde hersey renksızdır de bısey olur renklnır, guzellesır.
yanı bundan sonra hamıle kalsam bıle ben artık heyecanlanam
aynı seylerı hıssedemm dıe dusunuyorum.
daha ılk defa bebek dusunecek arkadaslarım var. anlatıyolar korunmayı bırakacaklarını falan hangı aya gelsın hamılelık, bebek falan dıe
dedım ben boyle seylerın hesabını yapamam artık. aynı sevınemem falan gıbı hıssedıorum
Bunu çok düşündüm ama arkadaşım ne mümkün ya.İLk kez ve normal bi şekilde hamile kalmış birinin ruh haliyle benimki nasıl aynı olabilir mümkünmü bu.Çok istedim hamileyken güzel düşüneyim ama olmadı.Kötü ihtimaller sürekli beynimi kemirdi ve nitekim korktuğum yine başıma geldicnm kader arkadaslarım korkularımız çin sunu sölim.evet bende hamileliğimde bazı senaryolar yazdım ve öle oldu sonum.
ii düşünmeliyizki ii olsun. size Resulullah efendimizin hadisini sölim sizede önder olsun bu söz.
kişinin musibeti agzından cıkanla ilgilidir demiş.
yani ne düşünürsek o basımıza gelirmiş.bu nedenle hamile arkadaslarımız saglıklı bi dogum yapacaklarını,
hamilelik düşünen arkadaslarımızda yeniden hamilelik yasayıp saglıklı hayırlı uzun ömürlü bebeklerimiz olacagını düşünelim.
İyi dileklerin için teşekkürler inşallah gerçek olur hepsi.çok güzel bugün topikte herkes çok mutlu çokta umutlu bir melek annesinden hamilelik haberini duymak bizleri çoşturdu yeşil ışık yandı hepimize inş.rabbimin izniyle hepimiz tekardan bu duyguyu tadarız rabbim yıllardır evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara sonrada bizlere nasip etsin inş.bizim daha 2.5 ay oldu bizden daha önce bu acıyı yaşayanlar inş.en kısa zamanda sizlerden de böylesine mutlu haberler alırız....sonra derinden emirberkemden ben den lazo kardelen 49 dan ....ayşenazım sen daha kıdemlisin bizden rabbim seninde yüreğine su serpsin.......inş hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım...
nekadar dogru soyledin canim.bende erken dogum yapcam diye diyesonunda oyle oldu.ama simdi hep pozitif dusunuyorum.hepimizde oyle dusunmeliyiz bu sefer hersey yolunda gidecek hepimiz icin.birinin kendi icin degilde baskasi icin yaptigi dualar daha makbulmus.dualarim hep sizlerle nekadar birbitimizi tanimasakta burda bir sevgi var samimiyet dogallik var belki en yakinimizla bile paylasamadiklarimizi birbirimizle paylasiyoruz.birinin sevcine huznune ortak oluyoruz.ne guzel
hayırlı olsun çok sevindim gerçekten.bu sefer sağlıcakla kavuşursun inşallah evladına.uzun ömürlü hayırlı sağlıklı bi evlat olsun.sizi ona onu size bağışlasın rabbim
inşallah sende hamilesindir hayırlısıyla güzel haberi paylaşırsın bizlerle
aynen.hesabı kitabı bırak hevesimde kalmadı benim.bide öyle hesabı kitabı tutanlar var ya pes diyorum .herşey istedikleri şekilde gerçekleşiyo.haset değil gıpta sadece:)
bunu çok düşündüm ama arkadaşım ne mümkün ya.ilk kez ve normal bi şekilde hamile kalmış birinin ruh haliyle benimki nasıl aynı olabilir mümkünmü bu.çok istedim hamileyken güzel düşüneyim ama olmadı.kötü ihtimaller sürekli beynimi kemirdi ve nitekim korktuğum yine başıma geldi
iyi dileklerin için teşekkürler inşallah gerçek olur hepsi.
Arkadaşlar yasin okuyosunuz bende okumak isterdim gerçekten.diğer topiğimizde çok dua ettik yıllardır birbirimize.ondan başka 8 senedir dua ediyorum bilfiil.tefriciyeler dualar tesbihler duyduğum çoğu şeyi yaptım.umreye gittiğimizde yine nerde duanın özellikle kabul olduğu yerler varsa oralarda dua ettim.hatta bi adam kızdı bana.bacım ben üçüncü şavta geçtim sen hala burda dua ediyosun dedi:))vesselam istediğim gerçekleşmeyince duaya ara verdim biraz.dua edemiyorum özellikle bu konu için kur'an okuyamıyorum.sadece belli cüzlerim var onları okuyorum.sizlerinkine amin diyorum ama inşallah kabul olur evlatlarınıza kavuşmanıza, her türlü sıkıntıdan feraha çıkmanıza vesile olur
canım anlamadım kusura bakma neden duaya ara verdin acaba
elimi açıp dua edemiyorum canım.eşim bunu şeye benzetiyo.annesinden bişey istediğinde vermeyince annesine küsen çocuğun durumu gibi seninki diyo.temsilde hata olmasında.içimden gelmiyo dua etmek artık bu konuda
ne kadar şanslısınız benim oglumun mezarı bana cok uzak aramızda13 saat var özlesemde gidemiyorum
haklısınız arkadaslar bende ilk kızımda öyle değildim ama bu meleğimde hep tedirgindim günlük tutmuştum onu okuyunca farkettim hep bişy olcakmış gibi geliyodu beyzamda öyle olmamıştım hiç.gerçeklik payı var yani.ne diyelim onları taşıyan biziz bizim canlarımız hissediyorduk belkide annelik içgüdüsü derler ya.Nekadar dogru soyledin canim.bende erken dogum yapcam diye diyesonunda oyle oldu.ama simdi hep pozitif dusunuyorum.hepimizde oyle dusunmeliyiz bu sefer hersey yolunda gidecek hepimiz icin.birinin kendi icin degilde baskasi icin yaptigi dualar daha makbulmus.dualarim hep sizlerle nekadar birbitimizi tanimasakta burda bir sevgi var samimiyet dogallik var belki en yakinimizla bile paylasamadiklarimizi birbirimizle paylasiyoruz.birinin sevcine huznune ortak oluyoruz.ne guzel
haklısınız arkadaslar bende ilk kızımda öyle değildim ama bu meleğimde hep tedirgindim günlük tutmuştum onu okuyunca farkettim hep bişy olcakmış gibi geliyodu beyzamda öyle olmamıştım hiç.gerçeklik payı var yani.ne diyelim onları taşıyan biziz bizim canlarımız hissediyorduk belkide annelik içgüdüsü derler ya.
Amin canım çok sağol.İnşallah vardır bitanem inşallah güzel haberler verirsin bizlere.ne muthiş bir duygu ya rabbim.çok sevindim senin adına melisse .Allah sağlıcakla kucağına almaya nasip eder.darısı hepimize inşallah.
Geçecek canım geçecek. Allah vermeyeceği şeyi istetmezmiş. Bizim de evlatlarımız olacak ve acılarımız küllenecek inşallah... Ama işte sabır, sabır, sabıııııırrrrrr!!!!!!!
Canım çok sevindim yeni eve. Çok doğru karar vermişsiniz. Zaten imkan varsa Dr lar da ev değişikliği tavsiye ediyor...
Melisseciğim, canım gözünaydın.İnşallah Rabbim bu sefer sağlıcakla kucağına almayı da nasip edecek. Gelsin bakalım bi bebiş daha.
Kız bi de ayağını sürtsene
Hadi hakkında hayırlısı olsun greatciğim. Sabırsızlıkla bekliyoruz canım....
Amin canım çok sağol ...Darısı başınıza inşallah.çok sevindim canım allahım bebeğine kavuştursun...onunla evine dönmek nasip etsin...
Amin canım çok sağol.Dilerim tüm melek annelerim hepinizin Allahım gönlünüze göre versin.Hayırlı olsun çok sevindim gerçekten.Bu sefer sağlıcakla kavuşursun inşallah evladına.Uzun ömürlü hayırlı sağlıklı bi evlat olsun.Sizi ona onu size bağışlasın Rabbim
İnşallah sende hamilesindir hayırlısıyla güzel haberi paylaşırsın bizlerle
Aynen.Hesabı kitabı bırak hevesimde kalmadı benim.Bide öyle hesabı kitabı tutanlar var ya pes diyorum .Herşey istedikleri şekilde gerçekleşiyo.Haset değil gıpta sadece:)
Bunu çok düşündüm ama arkadaşım ne mümkün ya.İLk kez ve normal bi şekilde hamile kalmış birinin ruh haliyle benimki nasıl aynı olabilir mümkünmü bu.Çok istedim hamileyken güzel düşüneyim ama olmadı.Kötü ihtimaller sürekli beynimi kemirdi ve nitekim korktuğum yine başıma geldi
İyi dileklerin için teşekkürler inşallah gerçek olur hepsi.
Arkadaşlar Yasin okuyosunuz bende okumak isterdim gerçekten.Diğer topiğimizde çok dua ettik yıllardır birbirimize.Ondan başka 8 senedir dua ediyorum bilfiil.Tefriciyeler dualar tesbihler duyduğum çoğu şeyi yaptım.Umreye gittiğimizde yine nerde duanın özellikle kabul olduğu yerler varsa oralarda dua ettim.Hatta bi adam kızdı bana.Bacım ben üçüncü şavta geçtim sen hala burda dua ediyosun dedi:))Vesselam istediğim gerçekleşmeyince duaya ara verdim biraz.Dua edemiyorum özellikle bu konu için Kur'an okuyamıyorum.Sadece belli cüzlerim var onları okuyorum.Sizlerinkine amin diyorum ama inşallah kabul olur evlatlarınıza kavuşmanıza, her türlü sıkıntıdan feraha çıkmanıza vesile olur
çok güzel bugün topikte herkes çok mutlu çokta umutlu bir melek annesinden hamilelik haberini duymak bizleri çoşturdu yeşil ışık yandı hepimize inş.rabbimin izniyle hepimiz tekardan bu duyguyu tadarız rabbim yıllardır evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara sonrada bizlere nasip etsin inş.bizim daha 2.5 ay oldu bizden daha önce bu acıyı yaşayanlar inş.en kısa zamanda sizlerden de böylesine mutlu haberler alırız....sonra derinden emirberkemden ben den lazo kardelen 49 dan ....ayşenazım sen daha kıdemlisin bizden rabbim seninde yüreğine su serpsin.......inş hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım...
Nekadar dogru soyledin canim.bende erken dogum yapcam diye diyesonunda oyle oldu.ama simdi hep pozitif dusunuyorum.hepimizde oyle dusunmeliyiz bu sefer hersey yolunda gidecek hepimiz icin.birinin kendi icin degilde baskasi icin yaptigi dualar daha makbulmus.dualarim hep sizlerle nekadar birbitimizi tanimasakta burda bir sevgi var samimiyet dogallik var belki en yakinimizla bile paylasamadiklarimizi birbirimizle paylasiyoruz.birinin sevcine huznune ortak oluyoruz.ne guzel
cnm öle söleme.Allahın işinden sual olunmaz. bak Muhammed Mustafa (s.a.v.)efendimizin hadisini oku devamlı.Elimi açıp dua edemiyorum canım.Eşim bunu şeye benzetiyo.Annesinden bişey istediğinde vermeyince annesine küsen çocuğun durumu gibi seninki diyo.Temsilde hata olmasında.İçimden gelmiyo dua etmek artık bu konuda
üzgünüm ama bende çok şansızım benimde oğlumun mezarı bana çok uzak aramızda 12 saat var anca yaza doğru memlekete gittiğimde ziyaret edebilirim ozaman kısmet olursa mezar taşınıda yaptıracam yavrumu giydiremedim emziremedim ne hayallerim vardı ama hiç biri kısmet olmadı bari mezar taşını yaptıraym onadünya gözüyle ilk ve son vazifem onun için dua etmekten ve ağlamaktan başka bişe gelmiyorki elimden nurlar yağsın meleklerimizin üstüne nurlaaaaaaarrr
herkese gunaydın..
gunler yıne hep bırbırının aynı kovalıyolar bırbırlerını. bır sabaha daha uyandık cok sukur.
bıraz uzgun, kalbının bır tarafı curumus, yanmıs ama yınede kendıne umut arayan,mesgale arayan ben , bızzz
rabbım hepimizin yuzunu guldurup bu dunyada da anne olmayı ,bebek annesi olmayıda nasip etsin ins..
evet tatlım sizden kıdemliyim ama sans olarak aynıyım.çünkü beklemek zorundayım. dahada cok beklicekmişim gibi hissediyorum.
belki ben bu bekleyişle devam ederken siz benden önce hamile bile kalırsınız. :)
RAABİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM SENİN İÇİN HAYIRLI ZAMAN NE ZAMANSA OZAMAN OLSUN GÜÇ OLMASINDA GEÇ OLSUN
tatlım onların duaya ihtiyacı yokki.duaya ihtiyacı olan bizleriz cnm. onlar melek olup kanatlandılar ve cennetteler yavrularımız.
bu arada neden o kadar uzak mesafede oglun?
BURDA DUA DERKEN ZATEN DUAYA İHTİYACIYOK HANİ SABIR MANASINDA CANIM YAAAA O BENİM MELEĞİM BİZ SADECE SİİRTTE YAŞIYORUZ ELİN MEMLEKETİ BUYÜZDEN ADANAYI TERCİH ETTİK BİZ EN AZINDAN YAŞADIĞIN YER DEĞİŞYOR AMA MEMLEKET DEĞİŞMİYOR
evet tatlım sizden kıdemliyim ama sans olarak aynıyım.çünkü beklemek zorundayım. dahada cok beklicekmişim gibi hissediyorum.
belki ben bu bekleyişle devam ederken siz benden önce hamile bile kalırsınız. :)
RAABİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM SENİN İÇİN HAYIRLI ZAMAN NE ZAMANSA OZAMAN OLSUN GÜÇ OLMASINDA GEÇ OLSUN
tatlım onların duaya ihtiyacı yokki.duaya ihtiyacı olan bizleriz cnm. onlar melek olup kanatlandılar ve cennetteler yavrularımız.
bu arada neden o kadar uzak mesafede oglun?
BURDA DUA DERKEN ZATEN DUAYA İHTİYACIYOK HANİ SABIR MANASINDA CANIM YAAAA O BENİM MELEĞİM BİZ SADECE SİİRTTE YAŞIYORUZ ELİN MEMLEKETİ BUYÜZDEN ADANAYI TERCİH ETTİK BİZ EN AZINDAN YAŞADIĞIN YER DEĞİŞYOR AMA MEMLEKET DEĞİŞMİYOR
anladım tatlım uzak bi mesafe cok zor.(( en azından gidip yanına dertleşmek bazen duygulara serinletici oluyo.
günaydın kader arkadaşlarım bugün içimde garip bir huzur var eşimi köye gönderdim.artık vaktigeldi kuzumuzun mezarını yaptıralım dedim.onu rahat ettireceğimi düşünüyorum kendimce.inanın onun mezarı yapılmadan o hala kuru toprakta yatarken kızıma çocuk odası alamadım hala.kırık beşikte yatıyor.inşallah yüreğimdeki çalkantılar fırtınalar da dinecek böylece.
Hayırlı olsun çok sevindim gerçekten.Bu sefer sağlıcakla kavuşursun inşallah evladına.Uzun ömürlü hayırlı sağlıklı bi evlat olsun.Sizi ona onu size bağışlasın Rabbim
İnşallah sende hamilesindir hayırlısıyla güzel haberi paylaşırsın bizlerle
Aynen.Hesabı kitabı bırak hevesimde kalmadı benim.Bide öyle hesabı kitabı tutanlar var ya pes diyorum .Herşey istedikleri şekilde gerçekleşiyo.Haset değil gıpta sadece:)
Bunu çok düşündüm ama arkadaşım ne mümkün ya.İLk kez ve normal bi şekilde hamile kalmış birinin ruh haliyle benimki nasıl aynı olabilir mümkünmü bu.Çok istedim hamileyken güzel düşüneyim ama olmadı.Kötü ihtimaller sürekli beynimi kemirdi ve nitekim korktuğum yine başıma geldi
İyi dileklerin için teşekkürler inşallah gerçek olur hepsi.
Arkadaşlar Yasin okuyosunuz bende okumak isterdim gerçekten.Diğer topiğimizde çok dua ettik yıllardır birbirimize.Ondan başka 8 senedir dua ediyorum bilfiil.Tefriciyeler dualar tesbihler duyduğum çoğu şeyi yaptım.Umreye gittiğimizde yine nerde duanın özellikle kabul olduğu yerler varsa oralarda dua ettim.Hatta bi adam kızdı bana.Bacım ben üçüncü şavta geçtim sen hala burda dua ediyosun dedi:))Vesselam istediğim gerçekleşmeyince duaya ara verdim biraz.Dua edemiyorum özellikle bu konu için Kur'an okuyamıyorum.Sadece belli cüzlerim var onları okuyorum.Sizlerinkine amin diyorum ama inşallah kabul olur evlatlarınıza kavuşmanıza, her türlü sıkıntıdan feraha çıkmanıza vesile olur
ay ay zaman gecse artık. hayırlısıyla tabı...
ya bole deyınce aklıma hamıleyken yazdıklarım geldi. size oldumu bilmiyorum ama ben hamileligim boyunca korktugum ne varsa olmus.
bende bılmıs gıbı neler yazmısım ya . onları okuyunca daha bı acıyorum kendıme bee
hakkaten gercekten acıyorum kendıme. yasadıklarım aklıma her geldıgınde gozomun yasarması bundan mı ki...
dogumdan ıkı gun once AKIBETIMDEN KORKUYORUM yazmısım. neden ole yazdım neden ole dusundum kı..
hamılelıgımde hep bır ambulans sahnesı vardı nedendır bılmem. rabım bızı acıl bır durum yasamaktan koru derdım. kızım ambulansla devlet hastanesıne gıtmıs..
amaann ne yazcaktım neler yazdım..
zaman gecmıs olsun haziran temmuz olsun, korunmayayım artık. hamile olabileyim yeniden
bazen cok uzak gelıo bazen yakınn
ne muthiş bir duygu ya rabbim.çok sevindim senin adına melisse .Allah sağlıcakla kucağına almaya nasip eder.darısı hepimize inşallah.
okuyunca bende anladım bende çok olumsuz şeyler düşünmüştüm ya off.......
ama bundan sonra herşey güzel olacak inşallah hepimiz buna inanıyoruz..
bebişinin mezarı uzakta olan anneler üzülmeyin yaaa oraya gitmek önemli tabi ama onlar cennette zaten mutlular çok şükür... ben şanslıyım heralde bu konuda çok yakın bana mezarlık..her gittiğimde diyorum kızıma melek arkadaşlarına selam götür anneleri onları çok seviyor söyle diye..bi teselli işte hepimizin buna ihtiyacı yokmu
Ya millet catir catir doguruyo ne korku ne bisey onlari gordukce sinirlerim bozuluyo.bizdeyse bir tedirginlik ay biseymi olcak kotu dusunmemek lazim demekki.bir arkadasim var 4 sene oldu evleneli 2 cocuk dogurdu 3.hamileydi benle birlikte kiz kilo alcagina zayiflamis oluyo mide bulantisi falan filan ama gel gor 3 kilonun ustunde sapasaglam hemde normal dogumla yapiyo cikiyo masallah.okadarda kasmamakmi gerekiyo anlamiyorum bir turlu.tamam sukrediyoruz halimize .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?