Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

vay vay vay içine dogdu kardeşim sanırım. hadi inş bu tezin dogru cıkar.
bide bu acıdan tebrik ederiz seni :)

Oyle sinyaller aliyorum.benim esim yazdan sonra dusunuruz diyo ama ben onu kandiririm:))) canim simdi genelde herkes konrunma surecinde hesaplamalarima gore ozamanlarda bitiyo bu bekleme sureci ondan sonrada calismalar baslar yaza dogruda tek tek pepis haberleri gelmeye baslar...

millette neler var ya
bizimde burda bir kız
buranın en zengin ailesine gitti, kız 2.ayında hamile kaldı
hepsi erkek istiyordu
cocuk erkek,ve doğdu,hemde normal doğum
cünkü kızdan 3cocuk istiyor aile
millet rahat ya
doğum oldu kız deniz kenarında poz veriyor
bütün hamileliğinde gezdi ve denize girdi
ben evden cıkmadım
denize değil girmek bu sene görmedim bile
kızın derdi 3cocukla kilom ya cok olursa derdi
offff offfffffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
insallah mayısa kadar bir coğumuzun bebeği canlı canlı kucaklarında olacak insallah

Ay canim benim yemin ederim once senin haberini almayi cok istiyorum sonra dilaynur sonrada aysenaz sizin icin cok guzel olcak hersey ondan sonra.ben kendimi topladim biraz sizinde toparlanmaniz icin yeni pepisler lazim.icimden oyle geciyo .rabbim hayirlisini versin

valla tatlım haklısınn insanlarda ne dertler var :) gülsemmi kızsammı aglasammı bilemedim melekyavrum.
hayırlısını versin Mevlam hepimize inş lazom. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

AyneA oyle valla nekadar ustune dusersen okadar sorun cikiyo.hep beraber rahat olalim bu sefer yoga yapilim kotu dusuncelerden uzaklasalim :))))

demek istedigim buydu cnm.bu nedenle hadisten örnek verdim.bi daha yazayım.
kişini musibeti agzından cıkanla ilgilidir demiş Resulullah efendimiz.
bizde ii şeyler sölicez ii olacak Allahın izniyle.

evet bu konuyamuthıs bır ozet. a.r.o aysenazz.

esım bana hep derdı. ya ole seylerı dıllendırme. duanın bır vaktı var. sen bılemezsın. dua vaktıne denk gelır. die. cok anlamıyodum ama oleymıs.

dedıgım gıbı kızlar. bızım hamılelıklerımız farklı olacak.ıcımızın bı yanı hep soru ısaretlerı, yurek sıkıntılarıyla olucak ama

hamıle olanlar ve hamıle olmayı umut edenler yanı hepimiz. lutfen artık hepımız ıyı dusunelım. agzımızdan hayır cıksın. hayır olsun..dedıgım gıbı bu acıyı
tatmıs yasamıs olanlar olarak daha neyden korkalım kı. korkmak ne kadar sacmaymıs. endıselenmek ne kadar bosmus. hersey olacagına varıyomus. bız sadece o anımızı mahvedıp enerjımızı harcıyomusuz.
gecmıs artık gecmıs zaten uzulup degısmıycek
gelecek zaten ne yaparsak bılmıyoruz. ıhtımallere nıye uzulelım kı
bu an var elımızde
onda da pozıtıf olalım ıns

yaaa çok sevindim bir anda duygulandım canım yaaa rabbim gönlüne göre versin allah razı olsunnnnnn inş.inş.kurban olurum sana ben lazooooo

aynea oyle valla nekadar ustune dusersen okadar sorun cikiyo.hep beraber rahat olalim bu sefer yoga yapilim kotu dusuncelerden uzaklasalim :))))

nasıl becerecez arkadaşım onu.....hiç yapamadık ki .....hayatta ama inş. Bu sefer rabbim rahat huzur dolu olmayı nasip etsin cümlemize...

insallah mayısa kadar bir coğumuzun bebeği canlı canlı kucaklarında olacak insallah

canım benim....rabbim hepinizin güzel yüreğini rahatlatsın tez zamanda inş....

beni neden unutuyorsunuz kızlar bende varım

ne garip benim kızıma sütüm bile nasip olmadı karnı şiş olduğu için sadece serum verdiler yavruma.bebeğini emziremeyen sütü kesilen arkadaşlarım ağlardı yanımda üzülürdüm ama ben onlar kadar bile emziremedim sadece rüyamda emzirebildim kuzumu

malesef bende kızımı emziremedim. belki bi çay kasıgının ucu kadar vermişlerdi son günlerde ((

Ozur ozur seni unuturmuyuz sende varsin tabiki.cok aci dimi arkadasim geliyodu bana onun 3 aylik bebegi vardi ben dogum yaptigimda kizini emzirirken oyle baka kaliyodum icimden keske bende bebegimi emzirebilseydim diyodum.hepimizin yasadigi ayni acilar uzulme canim benim sutunu vermesende sen onun annesisin okadar buyuk mukafatki o melekler bize.biz onlari kurtaramadik ama obur dunyada belki onlar bizleri kurtaracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…