Kizlar size bisey diyimmi mayis tan sonra bebek patlamasi olcak burda :))) hadi bakalim.
Kizlar size bisey diyimmi mayis tan sonra bebek patlamasi olcak burda :))) hadi bakalim.
vay vay vay içine dogdu kardeşim sanırım. hadi inş bu tezin dogru cıkar.
bide bu acıdan tebrik ederiz seni :)
insallah mayısa kadar bir coğumuzun bebeği canlı canlı kucaklarında olacak insallah
Ya millet catir catir doguruyo ne korku ne bisey onlari gordukce sinirlerim bozuluyo.bizdeyse bir tedirginlik ay biseymi olcak kotu dusunmemek lazim demekki.bir arkadasim var 4 sene oldu evleneli 2 cocuk dogurdu 3.hamileydi benle birlikte kiz kilo alcagina zayiflamis oluyo mide bulantisi falan filan ama gel gor 3 kilonun ustunde sapasaglam hemde normal dogumla yapiyo cikiyo masallah.okadarda kasmamakmi gerekiyo anlamiyorum bir turlu.tamam sukrediyoruz halimize .
insallah mayısa kadar bir coğumuzun bebeği canlı canlı kucaklarında olacak insallah
millette neler var ya
bizimde burda bir kız
buranın en zengin ailesine gitti, kız 2.ayında hamile kaldı
hepsi erkek istiyordu
cocuk erkek,ve doğdu,hemde normal doğum
cünkü kızdan 3cocuk istiyor aile
millet rahat ya
doğum oldu kız deniz kenarında poz veriyor
bütün hamileliğinde gezdi ve denize girdi
ben evden cıkmadım
denize değil girmek bu sene görmedim bile
kızın derdi 3cocukla kilom ya cok olursa derdi
offff offfffffffffffffffffffffff
demek istedigim buydu cnm.bu nedenle hadisten örnek verdim.bi daha yazayım.
kişini musibeti agzından cıkanla ilgilidir demiş Resulullah efendimiz.
bizde ii şeyler sölicez ii olacak Allahın izniyle.
ne kadar güzel olmus canım bende düüşünüyoprum artık
içim hiç rahat değil mezar olsa biraz daha rahatlıcaz
ismini ne yazdırdın
canım adı Hüseyin Mete idi kuzumun.nasıl severek beğenerek kurduk yazar adı gibi diyor gururlanıyorduk. onların bir mezar taşının olması anne-baba olarak en son görevimiz belki bu şekilde onun ruhunu huzura kavuşturacağımızı düşünüyoruz.aslında hepimiz çok iyi biliyoruz onlar çok rahatlar keyifli kahkalara geliyor bazen kulağıma.melek yavrularımız onlar bizim .
ay canim benim yemin ederim once senin haberini almayi cok istiyorum sonra dilaynur sonrada aysenaz sizin icin cok guzel olcak hersey ondan sonra.ben kendimi topladim biraz sizinde toparlanmaniz icin yeni pepisler lazim.icimden oyle geciyo .rabbim hayirlisini versin
kizlar size bisey diyimmi mayis tan sonra bebek patlamasi olcak burda :))) hadi bakalim.
aynea oyle valla nekadar ustune dusersen okadar sorun cikiyo.hep beraber rahat olalim bu sefer yoga yapilim kotu dusuncelerden uzaklasalim :))))
inş.ya ne kaldı değilmi şurda mayısa 3 ay allahım geçermi acaba 3 ay yaaa nekadar uzun gbi sanki hiç geçmicek gibiiiiii
Ay canim benim yemin ederim once senin haberini almayi cok istiyorum sonra dilaynur sonrada aysenaz sizin icin cok guzel olcak hersey ondan sonra.ben kendimi topladim biraz sizinde toparlanmaniz icin yeni pepisler lazim.icimden oyle geciyo .rabbim hayirlisini versin
LMerhaba arkadaslar.hamileyken burayi takip ediyordum.bugun dogum yapali 55 gun oldu.hic beklenmedik bir anda 26. Haftada dunyaya geldi minik oglum.8 gun oldu kefene sarip topraga gomeli.rabbimin emanetini sevip koklayamadan kucagimiza alamadan melek olarak cennete ugurladik.biliyorumki bir gun birbirimize kavusacagiz.47 gun yasam savasi verdi hastanede minicik bedeni kim bilir ne acilar cekti.en saglam yeri olan kalbi bile sonunda dayanamadi.hastaneye her gun sut goturupte minik oglumu gorusumde icim parcalaniyodu.bende istemezmiydim kucagima alip emzirmeyi.belki sutumu ictiginde annesinin kokusunu almistir.ne hayallerim vardi hersey yarim kaldi benim gibi.uzulmemeye calisiyorum rabbimin takdiri boyleymis bizim şer sandigimiz her seyde bir hayir vardir diyorum olmuyo.zaten minik oglum yasasaydi % 99 sakat kalacakti doktorlarim demesi.belki onun icinde hayirlisi boyle oldu.rabbim neylerse guzel eyler.ama gelde yuregime anlat bunu.gasilhanede kucucuk bedeni ni yikarlarken annesi gorcek diye cok ozen gostermisler nasil gorebilirdimki nasil dayanabilirdim bakmaya .o yuzden burdaki herkesin acsini paylasiyorum.basina gelmeden kimse kimsenin halinden anlamaz.allah hepimizin yardimcisi olsun
ne garip benim kızıma sütüm bile nasip olmadı karnı şiş olduğu için sadece serum verdiler yavruma.bebeğini emziremeyen sütü kesilen arkadaşlarım ağlardı yanımda üzülürdüm ama ben onlar kadar bile emziremedim sadece rüyamda emzirebildim kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?