inş.ya ne kaldı değilmi şurda mayısa 3 ay allahım geçermi acaba 3 ay yaaa nekadar uzun gbi sanki hiç geçmicek gibiiiiii
Amin canım çok sağol.İnşallah vardır bitanem inşallah güzel haberler verirsin bizlere.
Canım amin inşallah ... Yazını gördüğüm anda sürttüm ayağımıHepiniz için dua ediyorum.İnşallah Rabbim tez zamanda nasip eder.
Amin canım çok sağol ...Darısı başınıza inşallah.
Amin canım çok sağol.Dilerim tüm melek annelerim hepinizin Allahım gönlünüze göre versin.
Aynen canım benim deElimi açıp dua edemiyorum canım.Eşim bunu şeye benzetiyo.Annesinden bişey istediğinde vermeyince annesine küsen çocuğun durumu gibi seninki diyo.Temsilde hata olmasında.İçimden gelmiyo dua etmek artık bu konuda
ayy kızlar bişey oldu hala şaşkınım gözüm yanıldı diyorum bilmiyorum ya test yaptım aradan kaç dk geçti bilmiyorum tereddütüm var işte hani 10 dk dan sonra çıkan sonuç geçersiz diye.ya ben o silik de olsa çizgiyi gördüm ama önce çıkmadı aradan 8-10 dk geçti.eşime de gösterdim var ben de görüyoru dedei arada gidipgidip bakıyorum gerçek mi diye .....sizce test geçerli mi?yarın sabah hemen yeni bir test yapcam .
ayy kızlar bişey oldu hala şaşkınım gözüm yanıldı diyorum bilmiyorum ya test yaptım aradan kaç dk geçti bilmiyorum tereddütüm var işte hani 10 dk dan sonra çıkan sonuç geçersiz diye.ya ben o silik de olsa çizgiyi gördüm ama önce çıkmadı aradan 8-10 dk geçti.eşime de gösterdim var ben de görüyoru dedei arada gidipgidip bakıyorum gerçek mi diye .....sizce test geçerli mi?yarın sabah hemen yeni bir test yapcam .
Aynen canım benim de
Bana gelince, yine kırmızılar yine hüsran!!!!!!!
14 ay oldu, millet bile benden ümidini kesti. Bir tek ben kaldım bu kadar eski olan, bu kadar hasretle bekleyen!!!!!!
Aynen canım benim de
Canım inşallah vardır bir şeyler de bir an önce karnın sonra da kucağın dolar inşallah...
14 ay oldu, millet bile benden ümidini kesti. Bir tek ben kaldım bu kadar eski olan, bu kadar hasretle bekleyen!!!!!!
Aynen canım benim de
Canım inşallah vardır bir şeyler de bir an önce karnın sonra da kucağın dolar inşallah...
Ay canim benim yemin ederim once senin haberini almayi cok istiyorum sonra dilaynur sonrada aysenaz sizin icin cok guzel olcak hersey ondan sonra.ben kendimi topladim biraz sizinde toparlanmaniz icin yeni pepisler lazim.icimden oyle geciyo .rabbim hayirlisini versin
valla tatlım haklısınn insanlarda ne dertler var :) gülsemmi kızsammı aglasammı bilemedim melekyavrum.
hayırlısını versin Mevlam hepimize inş lazom. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
yapalım yapalım amaAyneA oyle valla nekadar ustune dusersen okadar sorun cikiyo.hep beraber rahat olalim bu sefer yoga yapilim kotu dusuncelerden uzaklasalim :))))
ne kadar güzel olmus canım bende düüşünüyoprum artık
içim hiç rahat değil mezar olsa biraz daha rahatlıcaz
ismini ne yazdırdın
canım adı Hüseyin Mete idi kuzumun.nasıl severek beğenerek kurduk yazar adı gibi diyor gururlanıyorduk. onların bir mezar taşının olması anne-baba olarak en son görevimiz belki bu şekilde onun ruhunu huzura kavuşturacağımızı düşünüyoruz.aslında hepimiz çok iyi biliyoruz onlar çok rahatlar keyifli kahkalara geliyor bazen kulağıma.melek yavrularımız onlar bizim .ne demek son görevimiz
sürekli dua edicez
cennette kavusucaz orda öpücez sevicez koklıcaz
annesi meleğin cennette seni bekliyor ne son görevi
ne garip benim kızıma sütüm bile nasip olmadı karnı şiş olduğu için sadece serum verdiler yavruma.bebeğini emziremeyen sütü kesilen arkadaşlarım ağlardı yanımda üzülürdüm ama ben onlar kadar bile emziremedim sadece rüyamda emzirebildim kuzumu
canım baskalarının dertlerini bende hep dert ederdim
bundan sonra banane dicem
dinlemiyrum bile
Aynen canım benim de
sana yakıstımı hiç
sen bu sayfadaki en güçlülerden birisin bence
cidden cok dayanıklısın
iradelisin
ümit kesmek yok
daha yasın kaç senin bakayım hem
hayırlısı olsun canım
bir test daha yap da net olsun
bende gecen hafta öyle hüsran yasadım iki test de silik cıktı ama benimkiler cok silikti
sonraki gün cıkmadı
tekrar yap insallah vardır canım
yokssa da üzülmek yok
rahim toparlar kendini 1 ay der geceriz
mahfettin beni yine tutamıyorum kendimiannecim benim güsel kızım.Sana seni anlatmaya kelimelerim yetmez.Dün sana geldim.Topragını bile özlüyorum.Topragından bi parca getirdim eve.
Seni getirecektim ama melegim topragını getirmek nasip oldu.Seninle dertleşmek,topragına el sürmek sakinleştirdi beni biraz.
Ama su anda yine hüzün çöktü üzerime.yoklugunun sancısı yine basladı.Beni avutacak hiçbişi yok.
Bir kardeşinin olmasınada razı değil baban.Dibe vuruyorum kuzum.Çıkış yollarım kapalı.Aglayamıyorumda cogu zaman.
İçimde biriktirdiklerimi anlatamıyorum.Helede babanla hiç paylasamıyorum.Dün rüyamı gördüm hatırlamıyorum yoksa gercekmiydi?
Baban mutfakta " ii geldimi gitmek?" diye sordu senin evini kastedip.Bende " çok ii geldi" dedim.
Herkes aglarsam senin üzülecegini sölüyo melegim.Gercekten üzülürmüsün?
Sen üzülürsen ben kahrolurum annem.Ama sensizliğin sarsıntısı cok büyük.Basedemiyorum,yenik düşüyo bedenim.
Senin özlemin yenik düşürüyo.Tüm hayallerim yıkıldı gidişinle annecim.Kendi kendimle ne kavgalar içindeyim bi bilsen!
Çogu zaman delirme noktasına gelip sonra aklını basına almak zorunda kalmak nasıl bi ruh halidir,anlatabilsem...
Yıkık dökük bi viraneyim.Agacımın dalları kırık,çiçeklerimin boynu bükük,acmıyorlar.Yesermiyo filizlerim...
İçimde volkanlar patlıyo ve lavlarım sadece beni yakıyo.Boş boş bakıyorum etrafa ve sadece nefes alır görünmeyi yasamaktan sayıyorum
benim güzeller güzeli melek yavrum,canımın canı Aysenazım...
Bugün tam 5 aylık olacaktın...
annecim benim güsel kızım.sana seni anlatmaya kelimelerim yetmez.dün sana geldim.topragını bile özlüyorum.topragından bi parca getirdim eve.
Seni getirecektim ama melegim topragını getirmek nasip oldu.seninle dertleşmek,topragına el sürmek sakinleştirdi beni biraz.
Ama su anda yine hüzün çöktü üzerime.yoklugunun sancısı yine basladı.beni avutacak hiçbişi yok.
Bir kardeşinin olmasınada razı değil baban.dibe vuruyorum kuzum.çıkış yollarım kapalı.aglayamıyorumda cogu zaman.
Içimde biriktirdiklerimi anlatamıyorum.helede babanla hiç paylasamıyorum.dün rüyamı gördüm hatırlamıyorum yoksa gercekmiydi?
Baban mutfakta " ii geldimi gitmek?" diye sordu senin evini kastedip.bende " çok ii geldi" dedim.
Herkes aglarsam senin üzülecegini sölüyo melegim.gercekten üzülürmüsün?
Sen üzülürsen ben kahrolurum annem.ama sensizliğin sarsıntısı cok büyük.basedemiyorum,yenik düşüyo bedenim.
Senin özlemin yenik düşürüyo.tüm hayallerim yıkıldı gidişinle annecim.kendi kendimle ne kavgalar içindeyim bi bilsen!
çogu zaman delirme noktasına gelip sonra aklını basına almak zorunda kalmak nasıl bi ruh halidir,anlatabilsem...
Yıkık dökük bi viraneyim.agacımın dalları kırık,çiçeklerimin boynu bükük,acmıyorlar.yesermiyo filizlerim...
Içimde volkanlar patlıyo ve lavlarım sadece beni yakıyo.boş boş bakıyorum etrafa ve sadece nefes alır görünmeyi yasamaktan sayıyorum
benim güzeller güzeli melek yavrum,canımın canı aysenazım...
gecer canim merak etme 10 ay olmus ben evleneli 2 ay olmus dogum yapali.nekadar cabuk geciyo zaman anlamiyoruz bile.su kis bi bitsin bahara yeni umutlarla gircez hepimiz.3 aycik ya ne kaldiki :)))
nasıl geçecek bende bilmiyorum inşallah çabuk ve huzurlu geçer
tatlım bak senin dedigin gibi herşey çok güzel olucak biraz sabır onlar orda çok mutlular sen demezmisin öyleannecim benim güsel kızım.Sana seni anlatmaya kelimelerim yetmez.Dün sana geldim.Topragını bile özlüyorum.Topragından bi parca getirdim eve.
Seni getirecektim ama melegim topragını getirmek nasip oldu.Seninle dertleşmek,topragına el sürmek sakinleştirdi beni biraz.
Ama su anda yine hüzün çöktü üzerime.yoklugunun sancısı yine basladı.Beni avutacak hiçbişi yok.
Bir kardeşinin olmasınada razı değil baban.Dibe vuruyorum kuzum.Çıkış yollarım kapalı.Aglayamıyorumda cogu zaman.
İçimde biriktirdiklerimi anlatamıyorum.Helede babanla hiç paylasamıyorum.Dün rüyamı gördüm hatırlamıyorum yoksa gercekmiydi?
Baban mutfakta " ii geldimi gitmek?" diye sordu senin evini kastedip.Bende " çok ii geldi" dedim.
Herkes aglarsam senin üzülecegini sölüyo melegim.Gercekten üzülürmüsün?
Sen üzülürsen ben kahrolurum annem.Ama sensizliğin sarsıntısı cok büyük.Basedemiyorum,yenik düşüyo bedenim.
Senin özlemin yenik düşürüyo.Tüm hayallerim yıkıldı gidişinle annecim.Kendi kendimle ne kavgalar içindeyim bi bilsen!
Çogu zaman delirme noktasına gelip sonra aklını basına almak zorunda kalmak nasıl bi ruh halidir,anlatabilsem...
Yıkık dökük bi viraneyim.Agacımın dalları kırık,çiçeklerimin boynu bükük,acmıyorlar.Yesermiyo filizlerim...
İçimde volkanlar patlıyo ve lavlarım sadece beni yakıyo.Boş boş bakıyorum etrafa ve sadece nefes alır görünmeyi yasamaktan sayıyorum
benim güzeller güzeli melek yavrum,canımın canı Aysenazım...
beni neden unutuyorsunuz kızlar bende varım
şimdide beni unuttunuz ama olmazki böyleOzur ozur seni unuturmuyuz sende varsin tabiki.cok aci dimi arkadasim geliyodu bana onun 3 aylik bebegi vardi ben dogum yaptigimda kizini emzirirken oyle baka kaliyodum icimden keske bende bebegimi emzirebilseydim diyodum.hepimizin yasadigi ayni acilar uzulme canim benim sutunu vermesende sen onun annesisin okadar buyuk mukafatki o melekler bize.biz onlari kurtaramadik ama obur dunyada belki onlar bizleri kurtaracak.
MELİSSSSSSSSS çok sevindim canım inşallah bu sefer kucaklıyacağız yavrularımızı darısı diğer arkadaşlara olsun inşallahhh hayırlı bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşuruz inşallahh
melisse son durum ne canım giktinmi doktora ben kaçırdım galiba ama çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?