Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

inş.ya ne kaldı değilmi şurda mayısa 3 ay allahım geçermi acaba 3 ay yaaa nekadar uzun gbi sanki hiç geçmicek gibiiiiii

Gecer canim merak etme 10 ay olmus ben evleneli 2 ay olmus dogum yapali.nekadar cabuk geciyo zaman anlamiyoruz bile.su kis bi bitsin bahara yeni umutlarla gircez hepimiz.3 aycik ya ne kaldiki :)))

MELİSSSSSSSSS çok sevindim canım inşallah bu sefer kucaklıyacağız yavrularımızı darısı diğer arkadaşlara olsun inşallahhh hayırlı bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşuruz inşallahh

ayy kızlar bişey oldu hala şaşkınım gözüm yanıldı diyorum bilmiyorum ya test yaptım aradan kaç dk geçti bilmiyorum tereddütüm var işte hani 10 dk dan sonra çıkan sonuç geçersiz diye.ya ben o silik de olsa çizgiyi gördüm ama önce çıkmadı aradan 8-10 dk geçti.eşime de gösterdim var ben de görüyoru dedei arada gidipgidip bakıyorum gerçek mi diye .....sizce test geçerli mi?yarın sabah hemen yeni bir test yapcam .

Aynen canım benim de

Canım inşallah vardır bir şeyler de bir an önce karnın sonra da kucağın dolar inşallah...

Bana gelince, yine kırmızılar yine hüsran!!!!!!!
14 ay oldu, millet bile benden ümidini kesti. Bir tek ben kaldım bu kadar eski olan, bu kadar hasretle bekleyen!!!!!!

normali 10 dKK beklemek değilmiydi canım haydi hAyırlısı olsun diyelim senin içinde yarın kan testi yaptırda netleştirr .. 2. çizgiyi silikte olsa görmüşsün benm adetim 2 gün geçmişti o cizgi silik bile dğildi yoktu resmennn haydi inşallahhhhhhhh

Aynen canım benim de

Bana gelince, yine kırmızılar yine hüsran!!!!!!!
14 ay oldu, millet bile benden ümidini kesti. Bir tek ben kaldım bu kadar eski olan, bu kadar hasretle bekleyen!!!!!!

hayır yok öle bişey ben senden gayett ümitliyim canımcım hiçç böyle düşünme
evrenden ümidini keşmişsin gibi hissettiriyorsun bana bak baaaaaaak bu hiççç olmadı şimdii
durmak yokk yola devammmm

hadi hayırlısı cnm silikte olsa büyük ihtimal vardır diye düşünüyorum. yarın tekrar yapta kesinleşsin inş.

ya tobegukum yapma böle ne olur strest yaparsan hiç olmaz Allahtan ümit kesilmez
olacak inş saglıklısınız cok şükür bi sıkıntı yok.denemeye devam. moraller yüksek olsun

yaa ole deme yaa...uzulurumm

yani ne dıyım bılemıyorum ama. kesme umudunu ya..yani akısına bırak. oldumu olmadımı die surekli yorma kendini
kafan rahat olsun demeye calısıyorum. bu isin tıbben pskolojısıde cok onemli.
rabbim hayırla nasip edecek ıns ya. senın dua etmen rabbimin hosuna gıdıyo demekkı. senın duanı duymak ıstıo. sen gonulden duanı et
kesme umudunu lutfen.
ben ınanıyorum ıns rabbım sana hıc beklemdgın anda nımetını, evladını nasip etcek ıns

benım hamılelgmde adetıme 1 hafta vardı. silik cıktı cızgı. bir hafta once test yapmıstım cunku
ablam ısrar etti. ruyamda gordum yap die. silik cızgı cogu zaman pozitif oluyo ama yarında yap bakalım...bu heyecanda kalp dayanır mı))

annecim benim güsel kızım.Sana seni anlatmaya kelimelerim yetmez.Dün sana geldim.Topragını bile özlüyorum.Topragından bi parca getirdim eve.
Seni getirecektim ama melegim topragını getirmek nasip oldu.Seninle dertleşmek,topragına el sürmek sakinleştirdi beni biraz.
Ama su anda yine hüzün çöktü üzerime.yoklugunun sancısı yine basladı.Beni avutacak hiçbişi yok.
Bir kardeşinin olmasınada razı değil baban.Dibe vuruyorum kuzum.Çıkış yollarım kapalı.Aglayamıyorumda cogu zaman.
İçimde biriktirdiklerimi anlatamıyorum.Helede babanla hiç paylasamıyorum.Dün rüyamı gördüm hatırlamıyorum yoksa gercekmiydi?
Baban mutfakta " ii geldimi gitmek?" diye sordu senin evini kastedip.Bende " çok ii geldi" dedim.

Herkes aglarsam senin üzülecegini sölüyo melegim.Gercekten üzülürmüsün?
Sen üzülürsen ben kahrolurum annem.Ama sensizliğin sarsıntısı cok büyük.Basedemiyorum,yenik düşüyo bedenim.
Senin özlemin yenik düşürüyo.Tüm hayallerim yıkıldı gidişinle annecim.Kendi kendimle ne kavgalar içindeyim bi bilsen!
Çogu zaman delirme noktasına gelip sonra aklını basına almak zorunda kalmak nasıl bi ruh halidir,anlatabilsem...
Yıkık dökük bi viraneyim.Agacımın dalları kırık,çiçeklerimin boynu bükük,acmıyorlar.Yesermiyo filizlerim...
İçimde volkanlar patlıyo ve lavlarım sadece beni yakıyo.Boş boş bakıyorum etrafa ve sadece nefes alır görünmeyi yasamaktan sayıyorum
benim güzeller güzeli melek yavrum,canımın canı Aysenazım...
Bugün tam 5 aylık olacaktın...

Son düzenleme:

canımmmmm benim
tez zamanda hepimiizin yüzü güler canlarım benim

valla tatlım haklısınn insanlarda ne dertler var :) gülsemmi kızsammı aglasammı bilemedim melekyavrum.
hayırlısını versin Mevlam hepimize inş lazom. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

ya aysenaz millette ne dert var aman derdim var dioruz bizde
biz bir dahaki hamilelikten sonra formumuzu nasıl korusak acaba
bende bundan sonra böyleyim

AyneA oyle valla nekadar ustune dusersen okadar sorun cikiyo.hep beraber rahat olalim bu sefer yoga yapilim kotu dusuncelerden uzaklasalim :))))
yapalım yapalım ama
bizim topik yogayı mahveder
yogada sürekli herkesin aklı bebişlerinde olur

Bugün bi teyzeyle konuştum.İnanmıycaksınız belki ama tam 9 tane gününü doldurmuş bebeğini kaybetmiş.Sonra 2 kızı olmuş.Hayret ettim 9 diyince.Her sene bi doğum yaptım diyo.Nasibi olanlar kalmış işte.
Melekyavrum sana sormak istiyorum özellikle bu soruyu.Bu teyze ve biçok insan bana diyoki.Neden dr bebeği almadı 35.haftada artık.Öncesindeki kayıplarını bile bile neden bekletti?Sende 37.haftada kaybetmiştin galiba değilmi?Teyze diyoki kızım sen uyanık olcaksın alın artık bu bebeği diyceksin.Dr ların her dediğine güvenmiyceksin diyo.Bana da sağlıklı diyip gönderiyolardı diyo.Acaba gerçekten artık alın demelimiydik

mahfettin beni yine tutamıyorum kendimi

(((ayşenazım kanayan yaramı yine kanattın beeee bitirdin beni içimden geçenleri dökmüşsün kuzum yaaaaaa ama maalesef ömür boyu içimizde acı bir cümle yaşasayıdııı ama yaşatamdık kuzularımızı benim oğlumda yaşasaydı 2 ay 20 günlük olcaktı amaaaaaaaaaa olmadı işte nasip kısmettttt

gecer canim merak etme 10 ay olmus ben evleneli 2 ay olmus dogum yapali.nekadar cabuk geciyo zaman anlamiyoruz bile.su kis bi bitsin bahara yeni umutlarla gircez hepimiz.3 aycik ya ne kaldiki :)))

inş.canım rabbimin izniyle sağselim bir geçseydi hepimizin yüzü gülcek inş........

Bahar gelecek çicekler açacak yapraklar yeşillenecek börtüler böcekler ötecek yaaaaaa içimin yangını hangi mevsimde sönecekkiiiiallahın gücüne gitmesin ama ben baharı hiç sevmiyorum eşimin mesleği gereği baharda başlıyor bizim zorlu serüven taaaaaaki tekrardan sonbahar gelene kadar geçen bahar oğlumla zorları oynamıştık minik yavrumla o bana güç veriyordu tam bitti bu yılda sağselim dedim ama oğlum gitti bu defa hemde dönüşü olmayan biryere annemin bir lafı vardı kızım üzülme dua et eşine dağ ardında olsun toprak altında olmasın diyeeeeee ama şimdi en değerlim toprak altındaaaaaaaa odaha zormuş amannnnnn işte gecenin bir yarısı kafam bozuldu yineeee amaaan aman offffffff offff bindefa offfffffff

Son düzenleme:
tatlım bak senin dedigin gibi herşey çok güzel olucak biraz sabır onlar orda çok mutlular sen demezmisin öyle
beni neden unutuyorsunuz kızlar bende varım

şimdide beni unuttunuz ama olmazki böyle

Ozayımmm Amin canım çok sağol.Hepimiz için inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı .... Sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamilelik ?
Bayadır göremedim seni burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…