- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
hadi canım inşallah hemen bize haber verayy kızlar bişey oldu hala şaşkınım gözüm yanıldı diyorum bilmiyorum ya test yaptım aradan kaç dk geçti bilmiyorum tereddütüm var işte hani 10 dk dan sonra çıkan sonuç geçersiz diye.ya ben o silik de olsa çizgiyi gördüm ama önce çıkmadı aradan 8-10 dk geçti.eşime de gösterdim var ben de görüyoru dedei arada gidipgidip bakıyorum gerçek mi diye .....sizce test geçerli mi?yarın sabah hemen yeni bir test yapcam .
Yok tatlım gitmedim daha biraz zaman geçsin daha çok küçük.Ama gidince haber vericem canım :)
Hadi hayırlısı canımmm.Çok sevindim benim ilk hamileliğimde silik çizgi çıkmıştı.ayy kızlar bişey oldu hala şaşkınım gözüm yanıldı diyorum bilmiyorum ya test yaptım aradan kaç dk geçti bilmiyorum tereddütüm var işte hani 10 dk dan sonra çıkan sonuç geçersiz diye.ya ben o silik de olsa çizgiyi gördüm ama önce çıkmadı aradan 8-10 dk geçti.eşime de gösterdim var ben de görüyoru dedei arada gidipgidip bakıyorum gerçek mi diye .....sizce test geçerli mi?yarın sabah hemen yeni bir test yapcam .
Canımsın amin çok sağol bitanem.İnşallah darsı sizlerin başınahadi canım inşallah hemen bize haber ver
inan çok sevindim haberini okurken tüylerim diken diken oldu çok mutlu oldum inşallah alıcaksın kucagına sag salim
Bugün bi teyzeyle konuştum.İnanmıycaksınız belki ama tam 9 tane gününü doldurmuş bebeğini kaybetmiş.Sonra 2 kızı olmuş.Hayret ettim 9 diyince.Her sene bi doğum yaptım diyo.Nasibi olanlar kalmış işte.
Melekyavrum sana sormak istiyorum özellikle bu soruyu.Bu teyze ve biçok insan bana diyoki.Neden dr bebeği almadı 35.haftada artık.Öncesindeki kayıplarını bile bile neden bekletti?Sende 37.haftada kaybetmiştin galiba değilmi?Teyze diyoki kızım sen uyanık olcaksın alın artık bu bebeği diyceksin.Dr ların her dediğine güvenmiyceksin diyo.Bana da sağlıklı diyip gönderiyolardı diyo.Acaba gerçekten artık alın demelimiydik
kızlar yasinler ne durumda
tamam canım allah kabul etsimcanım benım 5 okuyorum.bıtmek uzere
yenı hafta ıcın kırmızıyı gorucem. bu hafta kinde okumayabılırım ama yıne yazarım
bitti cnm benim yasin 6 tane okudum.
benimde gunum dolmustu. 40 artı 3...
aslında normal dogurmak ıstıodum. beklemek ıstedık. bır hafta once doktora gıderken. acaba beklemesek mıa rtık. sezaryen mı ıstesek dedık. esımle konustuk.
ama bundan bır sene once bır akrabamız. sezaryende vefat ettı. kızı sapa saglam. aklımızda o senaryo hep vardı. dedık bu kadar bekledık kendı gelsın..
bızım senaryo daha farklı oldu.
yanı dıycem neyın neden oldugu aslında cok onemlı degıl. hepsı kullar ıcın bırer vesıle. ne ye karar verırsen ver
olması gereken ole ya da bole oluyo ki.
esım dıo sımdı sezaryene kendımız karar verseydık ve sana da bısey olsaydı. nolcak tı dıo.
rabbım hepımıze hayırlar yazsın. ıns bızım melek evlatlarımız son olmustur artık bebek evlatlarımızı alırız kucagımıza.
benimde gunum dolmustu. 40 artı 3...
aslında normal dogurmak ıstıodum. beklemek ıstedık. bır hafta once doktora gıderken. acaba beklemesek mıa rtık. sezaryen mı ıstesek dedık. esımle konustuk.
ama bundan bır sene once bır akrabamız. sezaryende vefat ettı. kızı sapa saglam. aklımızda o senaryo hep vardı. dedık bu kadar bekledık kendı gelsın..
bızım senaryo daha farklı oldu.
yanı dıycem neyın neden oldugu aslında cok onemlı degıl. hepsı kullar ıcın bırer vesıle. ne ye karar verırsen ver
olması gereken ole ya da bole oluyo ki.
esım dıo sımdı sezaryene kendımız karar verseydık ve sana da bısey olsaydı. nolcak tı dıo.
rabbım hepımıze hayırlar yazsın. ıns bızım melek evlatlarımız son olmustur artık bebek evlatlarımızı alırız kucagımıza.
melek yavrum la görüşen varmı 2 gündür msnde göremedim de merak ettim.
kızlar ya bana bi yolgösterin regl 7 gün geçti doğumdan sonra 2 kre regl oldum enson 30 aralıkta olmuştum. evde kaç tane test yaptım ama negatif galiba prolaktin yükseldi benim yine o yükselince regl olamıyorum ben.doktora da gitmek istemiyorum bıktım artık doktordan.biraz daha bekleem mi acaba hamile olsam zaten testte çıkar değil mi
kızlar ya bana bi yolgösterin regl 7 gün geçti doğumdan sonra 2 kre regl oldum enson 30 aralıkta olmuştum. evde kaç tane test yaptım ama negatif galiba prolaktin yükseldi benim yine o yükselince regl olamıyorum ben.doktora da gitmek istemiyorum bıktım artık doktordan.biraz daha bekleem mi acaba hamile olsam zaten testte çıkar değil mi
Ozayımmm Amin canım çok sağol.Hepimiz için inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı .... Sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamilelik ?
Bayadır göremedim seni burda.
kızlar bu ara basdönmelerim fazlalastı.bu arada dün kötü bi aksamımdı.annemde gördü halimi. namazımda agladım.kuran okudum gözyaslarım sel olup aktı.
cok fenaydım.sonra erkenden ben uyuyorum deyip yattım.eşimde uyumadı. saat 2.5 falandı kaldırdım onuda yataga gecti.
sonra beklenti içine girince bende engel oldum.gene dısarı atacaksın dimi dedim.durakladı.napiyim dedi sadece.
sustum bende.dünden beri nefes alıslarım derinleşti hep.zor nefes alıyordum. az kaldı dedi. doktora bi gidelim dedi. pazartesiden sonra bakarız dedi.
beni oyalıyorsun dedim.hiçbişi olmaz dedim.bebege bi zararı yokmuşki beynimdekinin arastırdım dedim.
bi arkadasım var beyninde duruyo bi kızı var ve suan hamile dedim.o gene yanasmadı ve dönüp yattı. sabahta tersti bana karsı.((
Amin canım çok sağol.İnşallah sizlerdende tez vakitte güzel haberler alırız.İnşallah hep beraber sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızmelisseee
canım rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bi evlat nasip eylesin inşallahh kazasız belasız
bu ara pek giremiyorum canım ama genelde girip mutlaka takip ediyorum buralarıı.. iyiyiz biz çok şükür büyüyoruz yavaş yavaş 19 haftamız yarın bitecek hayırlısı ile vakit geçmiyomuş gibi ama geçiyor çok şükür yeterki bebişlerimiz biz sağlıklı olalımm sana çook sevindim canım gerçi burda duyduğum herkeslere çoook seviniyorum Allahım bu kez sağlıkla sıhhatle aldıracak kucağımıza inşallahhh
canım eşinin hazır olmasını bekle adam senın için endıselenıyor bence demekki onun gozunde haalaa kalbin buruk.bıkaç ay gezın dolasın adamın karsısında ağlama pozıtıf ol sürekli gül nebılım pasta falan yap olayı unutmuş desın
onuda denedim cnm hep yaptıgım seydi bu ama artık saklanmaktan cok sıkıldım rol yaptıkca ben kendimden oluyorum.
bunuda farkettim.dibe vuruyorum sıkıldım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?