Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

hadi canım inşallah hemen bize haber ver
Yok tatlım gitmedim daha biraz zaman geçsin daha çok küçük.Ama gidince haber vericem canım :)

inan çok sevindim haberini okurken tüylerim diken diken oldu çok mutlu oldum inşallah alıcaksın kucagına sag salim

Hadi hayırlısı canımmm.Çok sevindim benim ilk hamileliğimde silik çizgi çıkmıştı.
Allah gönlüne göre versin...

hadi canım inşallah hemen bize haber ver

inan çok sevindim haberini okurken tüylerim diken diken oldu çok mutlu oldum inşallah alıcaksın kucagına sag salim
Canımsın amin çok sağol bitanem.İnşallah darsı sizlerin başına

benimde gunum dolmustu. 40 artı 3...
aslında normal dogurmak ıstıodum. beklemek ıstedık. bır hafta once doktora gıderken. acaba beklemesek mıa rtık. sezaryen mı ıstesek dedık. esımle konustuk.
ama bundan bır sene once bır akrabamız. sezaryende vefat ettı. kızı sapa saglam. aklımızda o senaryo hep vardı. dedık bu kadar bekledık kendı gelsın..
bızım senaryo daha farklı oldu.
yanı dıycem neyın neden oldugu aslında cok onemlı degıl. hepsı kullar ıcın bırer vesıle. ne ye karar verırsen ver
olması gereken ole ya da bole oluyo ki.
esım dıo sımdı sezaryene kendımız karar verseydık ve sana da bısey olsaydı. nolcak tı dıo.
rabbım hepımıze hayırlar yazsın. ıns bızım melek evlatlarımız son olmustur artık bebek evlatlarımızı alırız kucagımıza.

malesef canım olması gereken oluyo ne yaparsak yapalım olacakların önüne geçemiyoruz . allah bir vesile veriyo dedigin gibi

melek yavrum la görüşen varmı 2 gündür msnde göremedim de merak ettim.

kızlar ya bana bi yolgösterin regl 7 gün geçti doğumdan sonra 2 kre regl oldum enson 30 aralıkta olmuştum. evde kaç tane test yaptım ama negatif galiba prolaktin yükseldi benim yine o yükselince regl olamıyorum ben.doktora da gitmek istemiyorum bıktım artık doktordan.biraz daha bekleem mi acaba hamile olsam zaten testte çıkar değil mi

melisseee

canım rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bi evlat nasip eylesin inşallahh kazasız belasız

Canım senin ilk gebeliğindi galiba değilmi?İLk gebelikte bi sorun yoksa beklenebilir belki gerçi yinede o kadar beklenmeseymiş daha iyiymiş belki bilemiyoruz.Ama benim 5.gebeliğimdi önceki kayıplarımı biliyodu dr riskli bi gebeydim yani başından beri.Dediğin gibi hepsi vesile ama yinede insan düşünmeden edemiyo maalesef

Büyük ihtimalle çıkardı gebelik olsaydı baya geçmiş çünkü.Ama yinede bikaç gün daha beklemekte fayda var nolur nolmaz.

canımsın.... inş. güzel heberlerini duyurur rabbim hayırlısıyla.... test yapmışsın ama bazen testlerde bozuk çıkabiliyor inş. yanıtmıştır seni ... bence bi kandan Beta HCg ne bi baktır derim...ona göre değerlendirirsin

Ozayımmm Amin canım çok sağol.Hepimiz için inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı .... Sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamilelik ?
Bayadır göremedim seni burda.

bu ara pek giremiyorum canım ama genelde girip mutlaka takip ediyorum buralarıı.. iyiyiz biz çok şükür büyüyoruz yavaş yavaş 19 haftamız yarın bitecek hayırlısı ile vakit geçmiyomuş gibi ama geçiyor çok şükür yeterki bebişlerimiz biz sağlıklı olalımm sana çook sevindim canım gerçi burda duyduğum herkeslere çoook seviniyorum Allahım bu kez sağlıkla sıhhatle aldıracak kucağımıza inşallahhh

cnm test bozuk olabilir.en iisi kan testinden baktır. bide dogumdan sonra düzensizleşebiliyomus regl günleri.öle bişide olabilir.
hemen kötüsünü düşünme. strestte tetikler.

kızlar bu ara basdönmelerim fazlalastı. bu arada dün kötü bi aksamımdı.annemde gördü halimi. namazımda agladım.kuran okudum gözyaslarım sel olup aktı.
cok fenaydım.sonra erkenden ben uyuyorum deyip yattım. eşimde uyumadı. saat 2.5 falandı kaldırdım onuda yataga gecti.
sonra beklenti içine girince bende engel oldum. gene dısarı atacaksın dimi dedim.durakladı.napiyim dedi sadece.
sustum bende.dünden beri nefes alıslarım derinleşti hep.zor nefes alıyordum. az kaldı dedi. doktora bi gidelim dedi. pazartesiden sonra bakarız dedi.
beni oyalıyorsun dedim.hiçbişi olmaz dedim.bebege bi zararı yokmuşki beynimdekinin arastırdım dedim.
bi arkadasım var beyninde duruyo bi kızı var ve suan hamile dedim.o gene yanasmadı ve dönüp yattı. sabahta tersti bana karsı. ((

canım eşinin hazır olmasını bekle adam senın için endıselenıyor bence demekki onun gozunde haalaa kalbin buruk.bıkaç ay gezın dolasın adamın karsısında ağlama pozıtıf ol sürekli gül nebılım pasta falan yap olayı unutmuş desın

melisseee

canım rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bi evlat nasip eylesin inşallahh kazasız belasız
Amin canım çok sağol.İnşallah sizlerdende tez vakitte güzel haberler alırız.İnşallah hep beraber sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Amin canım çok sağol.Ne güzel büyüdünüz.İnşallah kucağımızada sağlıkla alırız yavrularımızı ...

onuda denedim cnm hep yaptıgım seydi bu ama artık saklanmaktan cok sıkıldım rol yaptıkca ben kendimden oluyorum.
bunuda farkettim.dibe vuruyorum sıkıldım artık.

onuda denedim cnm hep yaptıgım seydi bu ama artık saklanmaktan cok sıkıldım rol yaptıkca ben kendimden oluyorum.
bunuda farkettim.dibe vuruyorum sıkıldım artık.

canım bi süre çocuk mewzusunu kaparsan eşin inan kendiiliğinden isticektir.sen çok istedıkçe o kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…