canım bi süre çocuk mewzusunu kaparsan eşin inan kendiiliğinden isticektir.sen çok istedıkçe o kaçar
5 ay oldu be tatlım.ben bi kere bile dile almadım. ama artık dayanamıyorum.emin ol en ufak sey etkiliyo insanı.
dün benden sonra dogum yapan bi komsum var.onla beraber diger komsumdaydık.
bebegini kucagıma aldım. sonra hülya ben onu öle alıstırmadım dedi.neyden dolayı söledi bilmiyorum.
kucagımda hafifce sallıyordum sadece.ve bende bebegini ona geri verdim.
ama bu olay bile beni mahfetti.ben sadece sevdim yada cokmu hassasım bilemiyorum.((
canım eşin sana karşı nasıl yani soğukmu dawranıyor?
oooo herkes burda ne güzel
bencede güzel 5 yasin bitti canım
5 ay oldu be tatlım.ben bi kere bile dile almadım. Ama artık dayanamıyorum.emin ol en ufak sey etkiliyo insanı.
Dün benden sonra dogum yapan bi komsum var.onla beraber diger komsumdaydık.
Bebegini kucagıma aldım. Sonra hülya ben onu öle alıstırmadım dedi.neyden dolayı söledi bilmiyorum.
Kucagımda hafifce sallıyordum sadece.ve bende bebegini ona geri verdim.
Ama bu olay bile beni mahfetti.ben sadece sevdim yada cokmu hassasım bilemiyorum.((
canlarımsınız benim siz. Allah hepinizden razı olsun.ben hassasım diyemi alındım acaba diyordum.
kötü niyet aramadım komsumda.herkesin evladı kendine özeldir elbette. ama ne bilim cok dokundu canlarım...
aklıma geldikçe dün hıckırıklara boguldum.((
Dun bir kaza oldu valla.korkuyorum bisey olurmu acaba.daha 2 ay 10 gunluk sezeryanliyim.ne yaparim bilmiyorum(
ayyy cnm bnm gercekten cok erken... yanlıs anlama beni kuzum ama inş bu ay olmaz.
saglıgın dikişlerin etkilenir. Ama varsada artık yapacak bişi yok.cok asırı dikkat edersin kendine.,
sıkma sen canını.hem 1 kereden bişi olmaz.öle bi durum olursa bu ay bende 1 kere kazaya geldim ama
bişi olacagını sanmıyorum.
Canlarımmm hamileyimmm:)
Daha doktora gitmedim ama dün kan testi yaptırdım sonuç 38,80 çıktı:)
İnşallah kesemizi görür kalp atışlarımızıda duyarız.Dünden beri heycandan ne yapıcağımı bilemedim :)
Darısı tüm melek annelerine.İnşallah tez zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız.
Doktora gidince yazarım.İnşallah güzel haberlerle gelirim.Hepinizi çok öpüyorum[/QUOTEarkadasım çok sevindim.inşallah sağ salim 9 ayı geçirir yavrunu kucagınıa alır büyütürsün rabbim bizede hayırlı zamanda nasip eder.yazın bende istiyorum böyle bi müjdeyi ama daha erken
Bugün bi teyzeyle konuştum.İnanmıycaksınız belki ama tam 9 tane gününü doldurmuş bebeğini kaybetmiş.Sonra 2 kızı olmuş.Hayret ettim 9 diyince.Her sene bi doğum yaptım diyo.Nasibi olanlar kalmış işte.
Melekyavrum sana sormak istiyorum özellikle bu soruyu.Bu teyze ve biçok insan bana diyoki.Neden dr bebeği almadı 35.haftada artık.Öncesindeki kayıplarını bile bile neden bekletti?Sende 37.haftada kaybetmiştin galiba değilmi?Teyze diyoki kızım sen uyanık olcaksın alın artık bu bebeği diyceksin.Dr ların her dediğine güvenmiyceksin diyo.Bana da sağlıklı diyip gönderiyolardı diyo.Acaba gerçekten artık alın demelimiydik
,5 ay oldu be tatlım.ben bi kere bile dile almadım. ama artık dayanamıyorum.emin ol en ufak sey etkiliyo insanı.
dün benden sonra dogum yapan bi komsum var.onla beraber diger komsumdaydık.
bebegini kucagıma aldım. sonra hülya ben onu öle alıstırmadım dedi.neyden dolayı söledi bilmiyorum.
kucagımda hafifce sallıyordum sadece.ve bende bebegini ona geri verdim.
ama bu olay bile beni mahfetti.ben sadece sevdim yada cokmu hassasım bilemiyorum.((
ayıp etmiş komşun çünkü sen zaten yaralısın vede o bebeği kaç saat tutacaksınki kucağında hemen alışmaz ama tabi onların bebekleri varya sadece onlar anne ve onlar bilirler.ben benle doğum yapanların falan küçük bebeği olanlarıın bebeklerini kucaklamıyorum ulakalaca davranıyorlar çünkü.rabbim bizede nasip edecek ayşenazım bizde birbirimizin bebeklerini kucaklarız artık
ayşenazzım canım benim çok kızdım o komşuna boşver sen biz senin bebegi alıştırırız kucagımıza hiç indirmeyiz onu
Dun bir kaza oldu valla.korkuyorum bisey olurmu acaba.daha 2 ay 10 gunluk sezeryanliyim.ne yaparim bilmiyorum(
ahhh canım sorma doktora bin defa gittim son haftalar
hocam tansiyonum var şişiyorum
alalım demediki bir seferde
şimdi diyorlarki birdahki gebelikte 32den sonra alırız diyorlar
kızım 32.haftasında kilosu falan tosun gibiydi haftasına göre
ah meleğimi belki 32.haftada alsalar şimdi kucağımda olacaktı
kardelenim cevap veremiyorum sana ama nasip işte bu kadarmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?