Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım bi süre çocuk mewzusunu kaparsan eşin inan kendiiliğinden isticektir.sen çok istedıkçe o kaçar

5 ay oldu be tatlım.ben bi kere bile dile almadım. ama artık dayanamıyorum.emin ol en ufak sey etkiliyo insanı.
dün benden sonra dogum yapan bi komsum var.onla beraber diger komsumdaydık.
bebegini kucagıma aldım. sonra hülya ben onu öle alıstırmadım dedi.neyden dolayı söledi bilmiyorum.
kucagımda hafifce sallıyordum sadece.ve bende bebegini ona geri verdim.
ama bu olay bile beni mahfetti.ben sadece sevdim yada cokmu hassasım bilemiyorum. ((

canım eşin sana karşı nasıl yani soğukmu dawranıyor?

ayıp etmiş komşun çünkü sen zaten yaralısın vede o bebeği kaç saat tutacaksınki kucağında hemen alışmaz ama tabi onların bebekleri varya sadece onlar anne ve onlar bilirler.ben benle doğum yapanların falan küçük bebeği olanlarıın bebeklerini kucaklamıyorum ulakalaca davranıyorlar çünkü.rabbim bizede nasip edecek ayşenazım bizde birbirimizin bebeklerini kucaklarız artık

ayşenazzım canım benim çok kızdım o komşuna boşver sen biz senin bebegi alıştırırız kucagımıza hiç indirmeyiz onu

canlarımsınız benim siz. Allah hepinizden razı olsun.ben hassasım diyemi alındım acaba diyordum.
kötü niyet aramadım komsumda.herkesin evladı kendine özeldir elbette. ama ne bilim cok dokundu canlarım...
aklıma geldikçe dün hıckırıklara boguldum. ((

Yok be canim yanlis anlamisindir.hassas bir donemdesin onun icin hersey her soz dokunur simdi sana.boyle seylere kafani yorma bosver gitsin.

Dun bir kaza oldu valla.korkuyorum bisey olurmu acaba.daha 2 ay 10 gunluk sezeryanliyim.ne yaparim bilmiyorum(

ayyy cnm bnm gercekten cok erken... yanlıs anlama beni kuzum ama inş bu ay olmaz.
saglıgın dikişlerin etkilenir. Ama varsada artık yapacak bişi yok.cok asırı dikkat edersin kendine.,
sıkma sen canını.hem 1 kereden bişi olmaz.öle bi durum olursa bu ay bende 1 kere kazaya geldim ama
bişi olacagını sanmıyorum.

Yok canim yanlis anlamiyorum biliyorum bende erken oldugunu ondan korkuyorum zaten.dedigin gibi bir kereden bisey olmaz bir hafta var hasta olmama onun icinde risk dusuk diye dusunuyoruz bekliycez gorcez .ben evlendim hemen hamile kaldim onun icin tedirginligim bide.senin suren dolmus nerdeyse sende olur belki istiyosunda

Son düzenleme:

ahhh canım sorma doktora bin defa gittim son haftalar
hocam tansiyonum var şişiyorum
alalım demediki bir seferde
şimdi diyorlarki birdahki gebelikte 32den sonra alırız diyorlar
kızım 32.haftasında kilosu falan tosun gibiydi haftasına göre
ah meleğimi belki 32.haftada alsalar şimdi kucağımda olacaktı
kardelenim cevap veremiyorum sana ama nasip işte bu kadarmıs

,

ah canım benim 5 aylık bebek de nasıl alıskanlıklarını şaşırmıstır birden
ama senin yaptığında oldumu hiç dimi ayse
5 aylık bebek hiç sallanırmı

şaka bir yana da canım bence de tam bir patavatsızmıs sen hiç takma o ukala komsunu
bizler cüzzamlı değiliz
dik dur
kimsenin bizden bebeklerini kacırmasına gerek yok
sevme ya dokun sadece
kucaklama bencede
insallah bebeklerimiz olsun da
birbirimizin cocuklarını sallarız istedigimiz kadar

kocaman bir amin diyorum ve yazdıkalrına aynen katılıyorum canım benim
ayşenazzım canım benim çok kızdım o komşuna boşver sen biz senin bebegi alıştırırız kucagımıza hiç indirmeyiz onu

Dun bir kaza oldu valla.korkuyorum bisey olurmu acaba.daha 2 ay 10 gunluk sezeryanliyim.ne yaparim bilmiyorum(

insallah olmaz canım ama zaten rahim daha toparlanmadığından hamile olacağını da sanmam
kan testi yaptır istersen

artık ıkıncısınde zaten sezaryen olacagı ıcın 37 38 de alırlar dıe dusunuyorum bende ama. bu seferde onun ıcın kuveze konursa gelıo aklıma
ondan sonra guluyorum bı de hamıle kaldım o gune geldımde bı de onu dusunuyorum. yasıycak olan her turlu yazsıo da. bıde kuveze gırerse bu sefer dıorum.

ole yada bole bu sefer evlerımıze kucagımızda bebeklerımızle donmeyı nasıp etsın rabbbm

Merhaba hanımlar bende sizler gibi bir meleğin annesiyim.yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum. Ayşenaz üzülme arkadaşım hem komşunun düşüncesizliği hemde senin hassas oluşundandır.Üzülme .Fatmabeyza gözün aydın arkadaşım Allah'ım bizlere tüm melek annelerine hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kizlar nolur dua edin artik kafayi iyice yemek üzereyim dayanicak gücüm kalmadi.. Bugün 54 gün oldu bebegimi kaybedeli ondan 3 hafta sonra tekrar ameliyat oldum kolumdan demistim ya simdi yine oldu hastaneden geliyorum pazartesiye gecmezse yine ameliyat offff isyan etmek istemiyorum ama gercekten sinirlarimi asmakta hersey dün evde sinir krizi gecirdim sabah bidaha kolumu gorunce iyice cildirdim.. Neyse insallah artik bu ayda zorlu gecer ameliyatsa ameliyat ama sonra biter artik bu cile (

emirberkem neden böyle oldu koluna neyi var tam olarak

offf canım ya o duyguuyu cok iyi bilirim bende tam 2 ay olmustu birsürü sıkıntı yasamıstım sonra da büyük bir hastalık geçirdim sonra cıldırcak gibi olmustum
ölmeyi cok istedim o sıralar
ama geçiyor canım geçiyor
lütfen biraaz sabır
çok agır seyler kolaymı
cok haklısın ama dayanmaya calıs canım
çok geçmiş olsun
yasinlerden sana da okuyalım en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…