artık ıkıncısınde zaten sezaryen olacagı ıcın 37 38 de alırlar dıe dusunuyorum bende ama. bu seferde onun ıcın kuveze konursa gelıo aklıma
ondan sonra guluyorum bı de hamıle kaldım o gune geldımde bı de onu dusunuyorum. yasıycak olan her turlu yazsıo da. bıde kuveze gırerse bu sefer dıorum.
ole yada bole bu sefer evlerımıze kucagımızda bebeklerımızle donmeyı nasıp etsın rabbbm
Kizlar nolur dua edin artik kafayi iyice yemek üzereyim dayanicak gücüm kalmadi.. Bugün 54 gün oldu bebegimi kaybedeli ondan 3 hafta sonra tekrar ameliyat oldum kolumdan demistim ya simdi yine oldu hastaneden geliyorum pazartesiye gecmezse yine ameliyat offff isyan etmek istemiyorum ama gercekten sinirlarimi asmakta hersey dün evde sinir krizi gecirdim sabah bidaha kolumu gorunce iyice cildirdim.. Neyse insallah artik bu ayda zorlu gecer ameliyatsa ameliyat ama ra biter artik bu cile(
Yüce Rabbim herbirinize bol sabır versin arkadaslar...eminim ki yaşamayan bilemez..hiçbir söz teselli etmez...rabbim birdaha yaşatmasın hiçbirinize ve de hiç kimseye...arada bir okuyorum içim acıyor tutamıyorum gözyaşlarımı.acınızı paylaşıyorum sanki o an...neler yaşayacagız neler görecegiz şu dünyada hiç belli degil..önemli olan kaldırabilmek,sabır edebilmek...Allahım gücünden güç,sabrından sabır versin,ferahlık versin...
Merhaba hanımlar bende sizler gibi bir meleğin annesiyim.yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum. Ayşenaz üzülme arkadaşım hem komşunun düşüncesizliği hemde senin hassas oluşundandır.Üzülme .Fatmabeyza gözün aydın arkadaşım Allah'ım bizlere tüm melek annelerine hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kizlar nolur dua edin artik kafayi iyice yemek üzereyim dayanicak gücüm kalmadi.. Bugün 54 gün oldu bebegimi kaybedeli ondan 3 hafta sonra tekrar ameliyat oldum kolumdan demistim ya simdi yine oldu hastaneden geliyorum pazartesiye gecmezse yine ameliyat offff isyan etmek istemiyorum ama gercekten sinirlarimi asmakta hersey dün evde sinir krizi gecirdim sabah bidaha kolumu gorunce iyice cildirdim.. Neyse insallah artik bu ayda zorlu gecer ameliyatsa ameliyat ama sonra biter artik bu cile(
dun bir kaza oldu valla.korkuyorum bisey olurmu acaba.daha 2 ay 10 gunluk sezeryanliyim.ne yaparim bilmiyorum(
Ay canım yaaa ben safmıyım neyim bende kaza deyince demekki ufak bir trafik kazası acaba ondanmı bahsediyor sezeryan yerine bişemi oldu diyeee hay allah yaaaaaaa güldürdün Beni canım yaaaaaaaa aman dikkat et bence daha çok erkennnnnnn daha karnımızın uyuşukluğu geçmediiii...
:)))) haha.oyle kaza degil baska turlu kaza.ediyorum canimda oldu bikere he valla hala uyusuk karnim bazen sanci yapiyo usutunce hazir degiliz daha
ay canım ya sen asker yolu mu gozluyon bı de...amannn. bılmıyodum. hayırlı teskereler versın rabbım. az kalmıs ama
ıns cok cabuk gecer senın ıcın
Allahım bu mübarek cuma günü hürmetine,bizi sevdiğin kullar arasına kat.bizi çok sabreden,çok şükür eden kullarından eyle.seni çok analım.ömrümüz sevdiğin razı olacağın işlerle amellerle geçsin.sıhhat ve afiyette daim eyle sevdiklerimizi bize bağışla...yarabbim sen yücesin sen hep affedicisin umarım evlatlarımızı kaybettiğimizde seni gücendirecek kötü söz çıkmamıştır çıktıysada sen bizi affeyle...bu güzel hayırlı gün yüzü suyu hürmetine herşey gönlüMüzce olsun bütün dua ve dilekleriMİZİ RABBİM KABUL ETSİN İNŞ.()herkese hayırlı cumalar.
mrb kızlar.bugün kötü bi gün geçirdim.mutfakta bulaşıkları yıkarken araba yanaştı bahçeye alta kattaki komşulardan biri hamileydi doğum yapmış almışlar bebeklerini kuçaklarına evlerine geliyolar.öyle mutlularki ağızları kulaklarına varıyor...of yıkıldım o anda hastaneden eli boş döndüğüm gün geldi aklıma.merdivenleri hıçkırarak çıktığım evde beni bekleyen oğluma kardeşini getiremedim annem diye bağrışlarım..ahhh yandı yine ciğerim onların mutlulukları benim içimi dağladı.allahım uzun ömürlü olur inş bebekleri.
Sonra düşündüm gitsem şimdi bebeklerini alsan şöyle kucaklasam koklasam baksam ona bütün gün içimin acısı dinermi biraz.eşime anlatınca oda bizde deneyelim istersen dedi yooo ama ben hiç hazır değilim.kendimi toparlayamadım kızımla oğlumun arası tam iki yaş olacaktı.üst üste doğum çok yıprandım hiç hazır değilim çok korkuyorum...allah bize bidaha evlat acısı yaşatmasın.bundan daha beter acı vermesin arkadaşlar...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş.....zaten en korktuğum şeyde bilmeden isyan edipte kaybetmek.bilerek yapmadım ama.o ağlamalarım neden alladım deyişlerimle günahamı girdim bilmiyorum.artık neden demiyorum kabullendim.allahım günaha girdiysen sen affet....
hayırlı cumalar allah bütün dualarımızı kabul etsin. Allah ım bizim insani irademiz aciz ve yetersiz ,biz senin kulunuz,burada ne dogru ne yanlış,ne yapmak lazım,nasıl idare etmek lazım,biz bilemiyoruz.biz seni el vekil tayin ettik sen vekilsin sen cömertsin bize katında hayırlı varisler nasip eyle allah ım
mrb kızlar.bugün kötü bi gün geçirdim.mutfakta bulaşıkları yıkarken araba yanaştı bahçeye alta kattaki komşulardan biri hamileydi doğum yapmış almışlar bebeklerini kuçaklarına evlerine geliyolar.öyle mutlularki ağızları kulaklarına varıyor...of yıkıldım o anda hastaneden eli boş döndüğüm gün geldi aklıma.merdivenleri hıçkırarak çıktığım evde beni bekleyen oğluma kardeşini getiremedim annem diye bağrışlarım..ahhh yandı yine ciğerim onların mutlulukları benim içimi dağladı.allahım uzun ömürlü olur inş bebekleri.
sonra düşündüm gitsem şimdi bebeklerini alsan şöyle kucaklasam koklasam baksam ona bütün gün içimin acısı dinermi biraz.eşime anlatınca oda bizde deneyelim istersen dedi yooo ama ben hiç hazır değilim.kendimi toparlayamadım kızımla oğlumun arası tam iki yaş olacaktı.üst üste doğum çok yıprandım hiç hazır değilim çok korkuyorum...allah bize bidaha evlat acısı yaşatmasın.bundan daha beter acı vermesin arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?