Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

nasılsın ayşenazz tatlım yasimlerim bitti allah kabul eder inşallah bagışladım sana allahın izniyle

Son düzenleme:
bu hafta yasinleri benim için okurmusunuz çünkü çok ihtiyacım var. bazı tahlil sonuçlarım çıkmış mthr c776 homozigot mutant yazıyor bu ne demek anladığım kadarıyla kan puıhtılaşması galiba. beniim kızımın karaciğeri ondan mı büyümüş yani off offf o kadar kötüyüm ki herşey üst üste geliyor rabbim beterinden korusun ama bıktım ya doktor yüzü görmekten adette olamadım hepsiş bi anda kaldıramıyorum artık

Evet canım kan pıhtılaşması.Karaciğer büyümesine sebebiyet verdiğini hiç duymadım.Sadece bebeğe giden kan pıhtılaştığı için bebek beslenemiyo ve kaybediliyo bu hastalıkta.Bi sonraki hamileliğinde kan sulandırıcı iğne ve coraspin hap alıcaksın büyük ihtimal.Aynen katılıyorum sana.Artık hastane doktor görmek istemiyorum.Rabbim kurtarsın oralara muhtaç etmeden sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlarla doldursun kucaklarımızı.Hiç doktor yüzü görmeden hamile kalıp doğum yapanlara öyle özeniyorum ki

amin canım inşallah bizlerde öyle oluruz belki.daha bir sürü test verdik tıp fakültesine bakalım onlar nasıl çıkacakalr.sen kullandın mı bu iğnelerden bi yazıda kullananları okumuştum ama başıma gelebileceğini hiç düşünememiştim. Ya artık bişeyler okumayada korkar oldum ne okusam sanki başıma geliyor benim sizdede oluyor mu öyle durumlar

nasılsın ayşenazz tatlım yasimlerim bitti allah kabul eder inşallah bagışladım sana allahın izniyle

cnmmmm hamdolsun bugünümüze daha iiyim inş dahada ii olacagız diyorum.Allah razı olsun bitanem.Mevlam yüzümüze baksın bizlerinde yüzünü güldürsün inş.
Seni Seviyorum. :)))

cnm üzülme Yardanın vardır bi bildigi. bende hastalerde sürünüyorum biliyorsun.pazartesi tekrar beyin kontrolü :) artık dalga bile gecmeye basladım kendimle.
yasinleri sana okumayı düşünebiliriz tatlım bana uyar.derinsuya danısalım. :)

Evet o iğnelerden oldum ben.Hergün kendim yaptım hatta küçük bi iğne zaten.Yinede garanti değil tabi işte bende olduğu gibi.Ama böyle iğne yaparak bebeğine kavuşanda çok.Melekyavrumda kullandı bu iğnelerden.Valla biz çok incelediğimiz araştırdığımız için böyle oluyo galiba.Ben artık okumuyorum

Yinemi tekrarladı canım yaa geçmiş olsun.Kendine ve eşine iyi bak hayat devam ediyor.Yeni bi evlat için iyi olman lazım.İçimiz yana yana yaşama devam edicez başka şansımız yok.Rabbim hepimize ferahlık versin bu sıkıntılı günler geçsin gitsin bi an önce

canım üzülme okunur elbet kaldıramıyor değilsin çok güzel kaldırıyorsun sen bu derdi oda rabbimden geldi dağına göre kar yağdırırmış....öldüm diye diye biz bu acıyla yaşayacağız

yasin okuma işlerine derin su mu bakıyor ayşenaz derin su duyyyyyyy sesimi ozaman benide ekle sırayaaaa nezaman uygun olursa

dilaynurum özel mesaj atamiyorum ben yaa daha 35 sey yazmisim anca 100 gerekmis bilmiyodum bari baska topiklere biseyler yaziyim bos bos :))

bugün nasilsiniz umarim benden iyisinizdir kizlar.. cumaniz mübarek olsun dualarimiz kabul olur insallah..

allahın izniyle okuruz tabi canım bana özelden ismini yazarmısın isme göre bagışlarım
yasin okuma işlerine derin su mu bakıyor ayşenaz derin su duyyyyyyy sesimi ozaman benide ekle sırayaaaa nezaman uygun olursa

tamam canım yazdım merak etme sen

kızlarrrrrrr kan testi yaptırdım 80,5 çıktı galiba hamileyim.ama biliyorsunuz artış önemli sağlıklı bir gebelik için. Rabbim hepinize nasip eder inşallah.

valla içimde kalmasın derinsu bu hafta bana yasin okuyabilir misniz diye rica etmiştim adet haftam diye.kimse oralı olmadı içten içe gönül koydum ama önemli değil.

cnm Allah tamamına erdirsin. saglıcakla al kucagına inş. cok sevindim.
derinimin sucu yok cnm.benim için okunacagını sölemiştik o hafta.ondan öle oldu.
benim hastane işlerim ve yeni bebek umudum içindi.kimse kaderdaslarını es gecmez bizim burda cnm sen merak etme.
gene sana okuruz bu defa saglıkla dogum yapman için.

rabbim bu cuma günün hürmetine sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar bu arada nerelerde oturuyoruz bilgilendirelimmi birbirimizi?yakın olanlarımız yüzyüzede görüşmüş oluruz.ne dersiniz?
ben istanbulda anadolu yakasında cekmeköy tasdelende oturuyorum.

çok sevindim hayırlısı olsun allah saglıklı uzun ömürlü kucagına almayı nasip etsin inşallah canım benim daha önceden sıraya koymuştuk ne olur kızma bilerek yapılmış bişey degil seni kırmak istemezdim kusura bakma dogum için okuruz artık tatlım

kızlar bu arada nerelerde oturuyoruz bilgilendirelimmi birbirimizi?yakın olanlarımız yüzyüzede görüşmüş oluruz.ne dersiniz?
ben istanbulda anadolu yakasında cekmeköy tasdelende oturuyorum.

kız haftasonu çekmeköydeydim ben
kızkardeşim orda oturuyor hamidiye mh.
ben bursadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…