amin canım kaderarkadaşım seni okadar iyi anlıyorumki rabbim hastaneden hem karnı boş hem kucağı boş çıkarmasın kimsecikleri...bende aynı durumdayım okadar zorki kızım anne hani kardeşimhani neoldu karnın dan almışlar neden getirmedin aytuğ kardeşimi demeleri oyyyy oyyyyy beni bitirdiBenimde tam 3.5 yaş olcaktı ama kısmet olmadı işte [/QUOT
evet bende aysenazımı getiremedim ve yegenim hep onu sordu. anne aysenaz nerde dedi durdu.
ablam her defasında yegenime cok kötü kızıyordu.ne bilsin yavrum melegimin gittiğini?
ne anlasın? bende ablama kızıyordum rahat bırak cocugu diye.şimdi resimlerini görüncede teyze bu aysenaz dimi diyo?
bu hafta yasinleri benim için okurmusunuz çünkü çok ihtiyacım var. bazı tahlil sonuçlarım çıkmış mthr c776 homozigot mutant yazıyor bu ne demek anladığım kadarıyla kan puıhtılaşması galiba. beniim kızımın karaciğeri ondan mı büyümüş yani off offf o kadar kötüyüm ki herşey üst üste geliyor rabbim beterinden korusun ama bıktım ya doktor yüzü görmekten adette olamadım hepsiş bi anda kaldıramıyorum artık
evet canım kan pıhtılaşması.karaciğer büyümesine sebebiyet verdiğini hiç duymadım.sadece bebeğe giden kan pıhtılaştığı için bebek beslenemiyo ve kaybediliyo bu hastalıkta.bi sonraki hamileliğinde kan sulandırıcı iğne ve coraspin hap alıcaksın büyük ihtimal.aynen katılıyorum sana.artık hastane doktor görmek istemiyorum.rabbim kurtarsın oralara muhtaç etmeden sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlarla doldursun kucaklarımızı.hiç doktor yüzü görmeden hamile kalıp doğum yapanlara öyle özeniyorum ki
nasılsın ayşenazz tatlım yasimlerim bitti allah kabul eder inşallah bagışladım sana allahın izniyle
bu hafta yasinleri benim için okurmusunuz çünkü çok ihtiyacım var. bazı tahlil sonuçlarım çıkmış mthr c776 homozigot mutant yazıyor bu ne demek anladığım kadarıyla kan puıhtılaşması galiba. beniim kızımın karaciğeri ondan mı büyümüş yani off offf o kadar kötüyüm ki herşey üst üste geliyor rabbim beterinden korusun ama bıktım ya doktor yüzü görmekten adette olamadım hepsiş bi anda kaldıramıyorum artık
amin canım inşallah bizlerde öyle oluruz belki.daha bir sürü test verdik tıp fakültesine bakalım onlar nasıl çıkacakalr.sen kullandın mı bu iğnelerden bi yazıda kullananları okumuştum ama başıma gelebileceğini hiç düşünememiştim. Ya artık bişeyler okumayada korkar oldum ne okusam sanki başıma geliyor benim sizdede oluyor mu öyle durumlar
Sinirden stresden aglamaktan kaynaklanan bisey diyolar vucüdumun heryerinde cikiyor su abseler cok aciyor ya.. Insallah pazartesiye kadar gecer ve ameliyata gerek kalmaz her dk o hastaneye gitmesi mafediyor beni.. Esime karsida cok düsünceliyim üzülüyorum iste 55 gündür es olamadim her yönden.. Offf olmasin tekrar abse yarin sabah uyaninca hersey gecsin oglusum bana melek elleriyle merhem olsun artik öne dogru ilerlemek pozitif olmak istiyorumm böyle simdiki halimle yasamak istemiyorumm
bu hafta yasinleri benim için okurmusunuz çünkü çok ihtiyacım var. Bazı tahlil sonuçlarım çıkmış mthr c776 homozigot mutant yazıyor bu ne demek anladığım kadarıyla kan puıhtılaşması galiba. Beniim kızımın karaciğeri ondan mı büyümüş yani off offf o kadar kötüyüm ki herşey üst üste geliyor rabbim beterinden korusun ama bıktım ya doktor yüzü görmekten adette olamadım hepsiş bi anda kaldıramıyorum artık
cnmmmm hamdolsun bugünümüze daha iiyim inş dahada ii olacagız diyorum.allah razı olsun bitanem.mevlam yüzümüze baksın bizlerinde yüzünü güldürsün inş.
Seni seviyorum. :)))
cnm üzülme yardanın vardır bi bildigi. Bende hastalerde sürünüyorum biliyorsun.pazartesi tekrar beyin kontrolü :) artık dalga bile gecmeye basladım kendimle.
Yasinleri sana okumayı düşünebiliriz tatlım bana uyar.derinsuya danısalım. :)
allahın izniyle okuruz tabi canım bana özelden ismini yazarmısın isme göre bagışlarımbu hafta yasinleri benim için okurmusunuz çünkü çok ihtiyacım var. bazı tahlil sonuçlarım çıkmış mthr c776 homozigot mutant yazıyor bu ne demek anladığım kadarıyla kan puıhtılaşması galiba. beniim kızımın karaciğeri ondan mı büyümüş yani off offf o kadar kötüyüm ki herşey üst üste geliyor rabbim beterinden korusun ama bıktım ya doktor yüzü görmekten adette olamadım hepsiş bi anda kaldıramıyorum artık
yasin okuma işlerine derin su mu bakıyor ayşenaz derin su duyyyyyyy sesimi ozaman benide ekle sırayaaaa nezaman uygun olursa
yasin okuma işlerine derin su mu bakıyor ayşenaz derin su duyyyyyyy sesimi ozaman benide ekle sırayaaaa nezaman uygun olursa
kızlarrrrrrr kan testi yaptırdım 80,5 çıktı galiba hamileyim.ama biliyorsunuz artış önemli sağlıklı bir gebelik için. Rabbim hepinize nasip eder inşallah.
valla içimde kalmasın derinsu bu hafta bana yasin okuyabilir misniz diye rica etmiştim adet haftam diye.kimse oralı olmadı içten içe gönül koydum ama önemli değil.
kızlarrrrrrr kan testi yaptırdım 80,5 çıktı galiba hamileyim.ama biliyorsunuz artış önemli sağlıklı bir gebelik için. Rabbim hepinize nasip eder inşallah.
valla içimde kalmasın derinsu bu hafta bana yasin okuyabilir misniz diye rica etmiştim adet haftam diye.kimse oralı olmadı içten içe gönül koydum ama önemli değil.
kızlar bu arada nerelerde oturuyoruz bilgilendirelimmi birbirimizi?yakın olanlarımız yüzyüzede görüşmüş oluruz.ne dersiniz?
ben istanbulda anadolu yakasında cekmeköy tasdelende oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?