kızlarrrrrrr kan testi yaptırdım 80,5 çıktı galiba hamileyim.ama biliyorsunuz artış önemli sağlıklı bir gebelik için. Rabbim hepinize nasip eder inşallah.
valla içimde kalmasın derinsu bu hafta bana yasin okuyabilir misniz diye rica etmiştim adet haftam diye.kimse oralı olmadı içten içe gönül koydum ama önemli değil.
kız haftasonu çekmeköydeydim ben
kızkardeşim orda oturuyor hamidiye mh.
ben bursadayım
kızlarrrrrrr kan testi yaptırdım 80,5 çıktı galiba hamileyim.ama biliyorsunuz artış önemli sağlıklı bir gebelik için. Rabbim hepinize nasip eder inşallah.
valla içimde kalmasın derinsu bu hafta bana yasin okuyabilir misniz diye rica etmiştim adet haftam diye.kimse oralı olmadı içten içe gönül koydum ama önemli değil.
aaaa bilseydim davet ederdim cnm :) tanısmıs olurduk.
inşallah birdahaki gelişime haber veririm :)
muhakkak beklerim cnm :) inş gelişinde hamiş olursun :)
yani simdi degıl ama vaktı geldıgınde bu haberı vermek ama daha da onemlısı bebegımle eve gelıp yazıyo olmayı cok ıstiyorum. hepimiz gibi...
rabbim gonlumuze gore versın
ya ne zamandır sorcam unutuyorum.
lohusalıktan sonra adetlerınız ne kadar zamanda duzene gırdı. hemen duzene gırdı mı.
bırde gebelıgın son donemınde olusan gobek delıgımn altında olusan cızgı hala gecmedı bende. yanı 5 ay olmak uzere. ne zaman gecıo bu
dogum cızgısı..
Gerçekten geçmedimi o çizgi.Benim 2 ay oldu duruyo hala demek 5 aydada geçmiyo.Ne zaman geçiyo gerçekten insan baktıkça kötü oluyo o çizgiye çatlaklaraBide göbek deliğim simsiyah benim sizdede öylemi.Adet yeni oldum ben ama bakalım bundan sonra nasıl olur.Zaten çok düzenli değildi benimde
lohusalıktan sonra adetlerınız ne kadar zamanda duzene gırdı. hemen duzene gırdı mı.
bırde gebelıgın son donemınde olusan gobek delıgımn altında olusan cızgı hala gecmedı bende. yanı 5 ay olmak uzere. ne zaman gecıo bu
dogum cızgısı..
Gerçekten geçmedimi o çizgi.Benim 2 ay oldu duruyo hala demek 5 aydada geçmiyo.Ne zaman geçiyo gerçekten insan baktıkça kötü oluyo o çizgiye çatlaklaraBide göbek deliğim simsiyah benim sizdede öylemi.Adet yeni oldum ben ama bakalım bundan sonra nasıl olur.Zaten çok düzenli değildi benimde
Evet o iğnelerden oldum ben.Hergün kendim yaptım hatta küçük bi iğne zaten.Yinede garanti değil tabi işte bende olduğu gibi.Ama böyle iğne yaparak bebeğine kavuşanda çok.Melekyavrumda kullandı bu iğnelerden.Valla biz çok incelediğimiz araştırdığımız için böyle oluyo galiba.Ben artık okumuyorum
dogum cızgısı..
kızlar annemlerin yanına geldim
moralim cok bozuk
kardeşimin buzdolabının üstünde bebek sekeri vardı
pembe
rüya bebek hoşgeldin yazıyor
benim evimde bebeğime yaptığım bütün bebek sekerlerim kaldı öyle valizlerde
annemle konusuyorduk
annem birdaha dünyaya gelsem anne olmak istemezdim dedi
işte cocuk sorumluluğu cok zor dedi
olmasa sadece yok die üzülürsün ama olunca bir sürü dert oluyor neye üzüleceğini sasırıyorsun dedi
aklınca beni mutlu etmeye calısıyor
sonra da aman Allah bana evlatlarımın acısını yasatmasın dedi
gene mahvoldum tabi
babam beni karsıladığında sen bir yana dünya bir yana kızım dedi
sen geldin ya oh dedi
ne bileyim o kadar içten diyorduki
babamın bana olan ilgisini bile kıskandım
belki sacmalıyorum ama ailemin yanına gelmek bana iyi gelmedi
eşimin yanına dönmek istiyorum hemen
belki de içten içe kızgınım
işte kızgınlığım böyle cıkıyor
kızımdan sonra ailem bile gözümden düştü
sanki tüm dünyaya bir kinim var
içimde büyük yangınlar var
nefretler var
sönmüyor bir türlü
herkese herseye öfke nefret doluyum içten içe
sadece size karsı rahatım
sizde de oldumu böyle
zor ya çok zor çokkkkk dayanması cok zor
bazen ülkeyi bile terkedesim geliyor
kaçmak istiyorum
kimse hamileliğimle ilgili soru sormuyor
sanki bebegimm artık yok
benim için hala yasıyor
hala
yatagıma gidiyorum
yatagımda bebegimin uyuduğunu hayal ediyorum
yemek yiyorum bebegimde yanımda ona da yediriyorum
her an her saniyemde kızımla yasıyorum
7ayı geçtim ama beynim baska seyleri düşünmüyor artık
bıde bızımkıler cok dustu ustume. dogumhane kapısında annem vardı. acıl kalp masajı
aletı kuvez falan gırınce ameliyethaneye
bana bısey oldu sanmıs
kımsede dogru durust bısey dememıs.
annem bana ben kızıma aglıyodum.
herkes kendı canına bakıyodu.
sımdı acayıp uzerıme dusuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?