Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ya malesef annem babamda olsa
bu acıyı yasamamıs bırınden duydukların hosuna gıtmıo ınsanın
o cıger yanmasını hıssetmeden tahmın etmekle olmaz kı bu
onlar bebeklerımzden cok bıze uzuluyolar
ama bunu ıfade etme seklı ii gelmio bize.
cunku bılıyoruz onların aynı seylerı yasamadıklrnı
allah tattırmasın tabı onlarada ama bu acı
tahmın edilip
talkım verilecek bir durum degıl ki

Bazen eşim yapardı iğneyi kolumdan ve çok üzülürdü.Çok zahmet çekiyosun canın yanıyo derdi.Bende hiç canım yanmıyo seve seve yapıyorum yeter ki o sağlıkla gelsin bunlar geçer derdim.Ama gelmedi maalesef yavrum sağlıkla gelmedi:2:

bende düşüklerimden sonra son hamileliğimi evde geçirdim
eşim sabah iğnemi yapar cıkardı
sabah tv de starda bir aile dizisi vardı
orda dünyalar güzeli bir kız cocuk vardı
4yasında falan
ona bakar hiç hissetmezdim
ama ne yalan söyleyeyim bazen ignlerden agladığımı bilirim
eşimde benle üzülürdü
eşim de kv dem de en cok iğne yapmana üzüldük dediler
kvdem kolların mosmordu en cok ona yanarım diyor hala
eşimde en cok iğnelerine üzüldüm der hala

ne kıymeti varki aslında sezeryanın yanında iğnenin
işte
neyse canım gene olucaz o iğnelerden
biz cok özeliz sakın unutma kardelen
çok agır seyler yasadık hala yasamaya calısıyoruz
bu sayfada herkesin acıısı birbirinden büyük
hepimiz cok kıymetliyiz

bugün babama dişimi cektircem agrırmı diye sordum
babam sen nelere dayandın kızım diş agrısı da lafmı dedi

Herkese merhaba, hamileliğim süresince siteye defalarca girip pek çok şey okudum, öğrendim. Şimdi ise ilk defa yazmak ve içimi dökmek istiyorum. Hamileliğimin 32. Haftasında aniden çok yoğun bir kanamam oldu ve acil sezeryana alındım. Güzel kızım, meleğim erken geldi ve yoğun bakımda beş gün kaldıktan sonra onu kaybettim. Bugün meleğim gideli 42 gün oldu. Başından beri riskli bir gebelikti plasenta previa vardı ayrıca 18. Haftada serklaj yapılmıştı. Hamileliğim boyunca sürekli yattım. Çok beklememe çok uğraşmama rağmen kızımı kucağıma alamadım, kokusunu duyamadım. çok üzgünüm, içimdeki acı çok büyük dayanmak çok zor ama Allah sabrını veriyor işte. Burda da melek anneleri olduğunu görünce paylaşmak istedim. Allahım inşallah isteyen herkese sağlıklı bir bebek verir.

melek yavrum canımmmm içim bi kez daha acıdı yazdıklarımı okuyunca ((
ailen nerde bu arada uzaktamıki sen kalmaya gittin?
evet herseye herkese öfke duydugun oluyo.kimsenin seni anlamadıgını anlamicagını ve hep aynı tesellileri duyucagınıda biliyorsun bi zaman sonra
ve bunlarda insanı büsbütün yoruyo. benim yasadıklarım kızımı kaybetme strestim ailemden dolayıydı.
onları cok seviyorum ama yasadıklarım onların yasattıgı bi strestti.rahmetli babamla alakalıydı. ((
ve kızımı kaybettikten sonra girdigim psikolojide herkese tek tek öfke duydum.sucladım hep. kızgınlıklarla doluydum bana yasatılanlardan dolayı.
Ama en son herkesi suclamayı bıraktım sadece ve sadece kendimi sucladım. halada sucluyorum.

aramıza hosgeldin cnm.acını anlayanlarla dolu burası. cünkü acın bizim acımızla aynı acı.
Rabbim sabır versin ve hayırlısıyla tekrar tatlılıkla anne olmayı nasip etsin.
bizlerle devamlı dertleşebilirsin. her zaman yanınızda oluruz cnm.

Hoşbuldum, çok teşekkür ederim yazdıkların için. Sanırım burada sizlerle olmak bana iyi gelecek bundan sonra

Allahım bol bol sabrını versin canım hepimiz senin acına benzer acılar çektik zamanla biraz da olsa hafifliyor ilk günkü gibi kalsa bütün melek anneleri aklını yitirirdi.paylaşmak insanı rahatlatıyor gerçekten.inşallah güzel haberlerini alırız senin de.biraz zaman sadece zaman canım.

derinsu canım benim ben hiç kızar mıyım sana.ne güzel bir şey başlattın.yüzünü görmediğimiz insanlara dua edeiyoruz.Rabbimin çok hoşuna gidiyordur inşallah dualarımızı kabul eder.sana bana önemli değil zaten.

tebrik eden tüm arkadaşlara çok teşekür ederim tek tek alıntı yapamadım.Allahım diğer melek annelerine ve siz arkadaşlarıma da en kısa zamanda nasip eder.

hos geldın bıraz garip kalıo ama hos geldin iste... her yeni biri geldiginde bende yeni gunlerime donuyorum.
senın yerine koyuyorum demiyorum zaten senin yerindeyiz hepimiz. sadece gunleri yeniden geciriyorum aklımdan.
gercekten zor.
sende yenısın sımdı zor zamanların...
rabbım sabrını artırsın
hepimizin

ay canım sen sımdı hamilesin dimi... ay cok gusel yaa.
ne kadar olmustu senın melegın gıdelı...

canım başın soğolsun rabbim sabrını verin hepimizin hikayesi farklı farklı ortak biryanımız evlat acısı buarada aramıza hoşgeldin Nş.hiçbir bebek gitmezde anneleride buraya yazmazlar sen son ol inş.anneler ağlamasın artık yaaaaaaaaaaa

benimki 8 ay oldu hala duruyor ::(

oo 8 ay da gecmedıyse garı ben gozunun ıcıne bakmıyım geccek dıe
sureklı kontrol edıp duruyom gecıyomu dıe. e zaten ıns sonra yenı hamılelık olursa hıc gecmıycek.
neyse saglıklı evlatlarımız kucagımızda OLSUN ONUN onemı kalmaz ins

Amin, inşallah. İnsan ilk günler sadece kendi başında sanıyor ama öyle olmadığını anlıyor zamanla.

Melek yavrum canım arkadaşım bugün çok yorgun bıkkın üzgün mutsuz hissediyorumki seni oysaki genel olarak topikteki mesjların hep pozitifti sen burda en kıdemli en güçlü melek annesisin dualarım kendimden önce sizinleeeee buna inanın yeminle söylüyorum çünkü çok şükür benim dünyalar tattlısı bir yavrum var darısı size öncelik hayırlısı ile hepinizin olsunnn buna şükür benim hal,me

evt evt canım anlık sinirlerim oluyor öyle
anlıyorsunuz siz beni ondan buraya yazıyorum rahat rahat
en cok kendime kızıyorum zaten daha fazlasını yapabilirdim
daha az stres olabilrdim
aman neysee

aramıza malesef hoşgeldin canım Allahım sabırların en büyüüğünü versin sana
buraya gel sürekli
hepimiz burası sayesinde ayakta kaldık
bu günlerde geçicek canım
bagır cagır içindeki stresi dök burda at

benimki 8 ay oldu hala duruyor ::(

8ay mı oldu cnaım senin benden önceymiş demekki

ay canım sen sımdı hamilesin dimi... ay cok gusel yaa.
ne kadar olmustu senın melegın gıdelı...

evet canım ama bunu burda çok dillendirmek mi iyi olan size umut olsun diye yoksa hala bir melek annesi olarak devam etmek mi?
ben hep bebeğini benim gib kalpten kaybeden anneleri daha yakından takip ediyordum bir daha bebekleri olmuş mu diye.bir umuttu bu benim için hayata bağlanmama sebep.inşallah burdaki arkadaşlarımda böyle düşünür.

oğlum kuzum 22 eylül sabahı uçtu.ama doğduktan sonra 2 buçuk ay benimleydi.işin garibi eylül sonu ekim başı gibi Rabbim nasip ederse doğum yapacam.yani en acılı günlerimde .... Takdir-i ilahi işte

Çok teşekkür ederim canım âmin inşallah. Allah kimselere yaşatmasın, çok zor. Ne hevesle hayallerle bebeklerimizi beklerken evlat acısı yaşamak çok acı

gözün aydın canım rabbim hayırlı hayırlı kucağına almayı nasip etsin allahım diğer melek annelerinede nasip eder inş.herkesin yüzü güler bu ilkbaharda

rabbım dermanını da veriyo cok sukur ins heoımızde merhem yeni umutlar bebekler vercek ıns.

ben kendı adıma burada hamıle gormekten son derece mutluyum. cok daha guzel oluyo. sen kesme gırmeyı. yapıstır takvımınıde...umut ol
ben hamıle olsam ıns melek anneleri yeniden hamile die bi topik acardım.
hatta sen ac. hamıle melek annelr toplasır ıste. bı orada bı burada takılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…