evet canım ama bunu burda çok dillendirmek mi iyi olan size umut olsun diye yoksa hala bir melek annesi olarak devam etmek mi?
ben hep bebeğini benim gib kalpten kaybeden anneleri daha yakından takip ediyordum bir daha bebekleri olmuş mu diye.bir umuttu bu benim için hayata bağlanmama sebep.inşallah burdaki arkadaşlarımda böyle düşünür.
oğlum kuzum 22 eylül sabahı uçtu.ama doğduktan sonra 2 buçuk ay benimleydi.işin garibi eylül sonu ekim başı gibi Rabbim nasip ederse doğum yapacam.yani en acılı günlerimde .... Takdir-i ilahi işte
Melek yavrum canım arkadaşım bugün çok yorgun bıkkın üzgün mutsuz hissediyorumki seni oysaki genel olarak topikteki mesjların hep pozitifti sen burda en kıdemli en güçlü melek annesisin dualarım kendimden önce sizinleeeee buna inanın yeminle söylüyorum çünkü çok şükür benim dünyalar tattlısı bir yavrum var darısı size öncelik hayırlısı ile hepinizin olsunnn buna şükür benim hal,me
çok teşekkür ederim canım âmin inşallah. Allah kimselere yaşatmasın, çok zor. Ne hevesle hayallerle bebeklerimizi beklerken evlat acısı yaşamak çok acı
rabbım dermanını da veriyo cok sukur ins heoımızde merhem yeni umutlar bebekler vercek ıns.
ben kendı adıma burada hamıle gormekten son derece mutluyum. cok daha guzel oluyo. sen kesme gırmeyı. yapıstır takvımınıde...umut ol
ben hamıle olsam ıns melek anneleri yeniden hamile die bi topik acardım.
hatta sen ac. hamıle melek annelr toplasır ıste. bı orada bı burada takılırsınız.
canım yeni gelenlerden utanıyorum cogu zaman yazmıyorum
hani diyorumki bak senin 7ay oldu
bu kızlar ne yapsın diyorum
ilk aylar cok daha baska cünkü
topikte o yüzden güzel olumlu olmak istiyorum
aslında iyiym cok iyiyim şükür
bittmiyormus ama bu acı
baskaymıs
canım benim bu arada topiğimizin kıdemlileri hep hamile suan
pek ugrayamıyorlar haklı olarak
ben geldiğimde hep onlar vardı
sağolsunlar beni hep onlar toparladı
allah hepsinden razı olsun
topiğin kıdemlileri tobeguk,inay,24 kasım,aynur doğa ozaybarıs vet23
bana yeniyim gibi gelior ama suan farkettimki tam 6 aydır aynı topiği gece gündüz takip ediyorum
evet kıdemlılerımız var. ıns sıra en basta onlarda
melekyavrum
tobeguk
ınay
sımdı onlardan gelıcek ıns haberler
dıgerlerı hamıleler galıba sımdı dımı.
sonra bır grup oldu .bı ara arka arkaya bır suru kısı olduk maalesef.
arkadaslara kim bana facebookunu vermek ister ltf yazsin..
hepinizi merak ediyorum hep gözümde canlandirmak zorunda kaliyorum sizleri..
canım ben msn kullanıyorum face i doğumdan sonra hemen kapattım
daha hastanedeyken kapadım
acmıcam da
insallah sağlıkla bebegim olursa o zaman belki
ama msnim var kızlarla ordan konuyorum istersen ordan haberleşiriz
kızlar benı msn de de face de zelalperd dıe bulabılırsınız. ekleyınn ...
mrb canım bende senin gibi bir melek annesiim sen ilk gebeliğini sezeryanlamı yaptın ikinciye kaç ay sonra hamile kaldın yazarsan banada umut olcak
canım başın soğolsun rabbim sabrını verin hepimizin hikayesi farklı farklı ortak biryanımız evlat acısı buarada aramıza hoşgeldinNş.hiçbir bebek gitmezde anneleride buraya yazmazlar sen son ol inş.anneler ağlamasın artık yaaaaaaaaaaa
evet canım ama bunu burda çok dillendirmek mi iyi olan size umut olsun diye yoksa hala bir melek annesi olarak devam etmek mi?
ben hep bebeğini benim gib kalpten kaybeden anneleri daha yakından takip ediyordum bir daha bebekleri olmuş mu diye.bir umuttu bu benim için hayata bağlanmama sebep.inşallah burdaki arkadaşlarımda böyle düşünür.
oğlum kuzum 22 eylül sabahı uçtu.ama doğduktan sonra 2 buçuk ay benimleydi.işin garibi eylül sonu ekim başı gibi Rabbim nasip ederse doğum yapacam.yani en acılı günlerimde .... Takdir-i ilahi işte
anladim canim sorun degil olur benimde sadece facem var hos bende kapatsammi diye düsünüyorum aslinda
herkes bu ara bebeklerini koyuyor benle hamile olanlarin resimleri vs sinir oluyorum
ekledim ben hemenn ..
ben gece gündüz bu sayfaya giriyorum kendimi sadece burda rahatlatiyorum burda iyi hissediyorum.. yatagimdan kalktim yine buraya girdim uyuyamiyorum bugün yine cok kötüyüm.. bugün 22 gün oldu oglumun melek olali.. gercekten okadar zorki onun yokluguna alismak..
aklim bir türlü almiyor bi kan damlasi yüzünden hersey bi dakika icinde olup bitti okadar güzel hamilelik gecirmisdim sorunsuz .. ikimizde saglikliydik hic bi sorunumuz yoktu ama o bir damlacik kan herseyi bitirdi.. allahin takdiri iste o istemedigi sürece o bi damla kanin ordan gecmesini.. olmuyor..
bebegimin ömrü bukadarmis allahim istememis kaderini böyle yazmis.. desemde, aklima kalbime yenik düsüyorum ve cok özlüyorum o güzel yüzü bir türlü aklimdan cikmiyor napiyim.. gözümden sakindigim oglum artik melek ve sizlerin melek bebekleriyle suan oynuyor yaramazlik yapiyor kendimi böyle teselli ediyorum..
kızlarrrrrrr kan testi yaptırdım 80,5 çıktı galiba hamileyim.ama biliyorsunuz artış önemli sağlıklı bir gebelik için. Rabbim hepinize nasip eder inşallah.
valla içimde kalmasın derinsu bu hafta bana yasin okuyabilir misniz diye rica etmiştim adet haftam diye.kimse oralı olmadı içten içe gönül koydum ama önemli değil.
evet canım gordum. sende yurt dısındasın galıba. bende once ıngılteredydım. sımdı almanyaya gectık gercı ama.
bebislerimiz bu dunya evladı degıllermıs bellı. senın oglunda cok guzelmıs mas. rabbım sabrımızı artırsın hepimizin
canım öncelikle allahım sabır versin seni çok iyi anlıyorum çünkü bvende bir melek annesiyim eger melegim oğlumyaşasaydı bugün 162 gün olcaktı ama malesef melek olLI 121 GÜN OLDU ama benim ateşim hala sönmedi canım acıyo onu çok özlüyorum ben oglumla güzel hiç bişey yaşayamadım hep gözümün önünde acı çekti aklıma geldikçe canımı açıtıyo ama allahın taktiri elden ne gelir ne güzelki bizim bebeklerimizi cennetine layık görmüş oraya melek yapmış onlar çok güzel bir yerde bizi bekliçek bunu bilmek içimi biraz serinletiyo sende öyle düşün
cnm benimde bugün kızımın yoklugu 144 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?