Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

mrb canım bende senin gibi bir melek annesiim sen ilk gebeliğini sezeryanlamı yaptın ikinciye kaç ay sonra hamile kaldın yazarsan banada umut olcak

canım yeni gelenlerden utanıyorum cogu zaman yazmıyorum
hani diyorumki bak senin 7ay oldu
bu kızlar ne yapsın diyorum
ilk aylar cok daha baska cünkü
topikte o yüzden güzel olumlu olmak istiyorum
aslında iyiym cok iyiyim şükür
bittmiyormus ama bu acı
baskaymıs

canım benim bu arada topiğimizin kıdemlileri hep hamile suan
pek ugrayamıyorlar haklı olarak
ben geldiğimde hep onlar vardı
sağolsunlar beni hep onlar toparladı
ALlah hepsinden razı olsun

topiğin kıdemlileri tobeguk,inay,24 kasım,aynur doğa ozaybarıs vet23

bana yeniyim gibi gelior ama suan farkettimki tam 6 aydır aynı topiği gece gündüz takip ediyorum

çok teşekkür ederim canım âmin inşallah. Allah kimselere yaşatmasın, çok zor. Ne hevesle hayallerle bebeklerimizi beklerken evlat acısı yaşamak çok acı

ooyyyy oyyy zorki ne zorrrr sadece çeken bilir bu acıyı Benim canım oğlumada 81 gün oldu maalesef biz ağlamayalımda kimler ağlasın yaa ağlanmazmı yavrularımsız geçen günlere

bencede greathopes bu sayfada hamile haberi duymak bana da cok iyi geliyor
kendim gibi seviniyorum
eşime melissenin hamile olduğunu bile söyledim düşün
melisse kim diyor eşim
ya kk dan melis varya o diyorum nasıl bilmezsin diye trip etıyorum birde

bencede bu topiği acın
sezeryan doğumla bebeğini kaybeden annelerin UMUT dolu topiği olabilir adı da
hem umut bu topiğin ilk bebeginin de adı
ben hamile kalırsam acmaya cesaretim olmaz düşüklerim olduğu için ama kızlar hadi siz acın insallah bizde yakında katılırız

canım benim yaaaaa zaman acıda olsa ağlata ağlata geçiyor 81 gün olmuş bana gözyaşlarım bir türlü dinmiyor.6 ay olmuş sana hala aynısın ilk günlerine göre daha iyisin ama acı mık gibi çakılmış kalbimize hiç geçmicek gibi o yangın acı rabbim sanada hayırlısı ile nasip etsin inş.topiğin kıdemlilerini rabbim sağselim yavrularını kucaklarına almayı nasip eder inş.

evet kıdemlılerımız var. ıns sıra en basta onlarda

melekyavrum
tobeguk
ınay
sımdı onlardan gelıcek ıns haberler
dıgerlerı hamıleler galıba sımdı dımı.

sonra bır grup oldu .bı ara arka arkaya bır suru kısı olduk maalesef.

evt evt tobeguk ben ceren hadi bu ay hamile kalalım
bu ara ne cok oldu burda yeni gelenler ya
keske kimse gelmese ama malesef öyle olmuyor

arkadaslara kim bana facebookunu vermek ister ltf yazsin..
hepinizi merak ediyorum hep gözümde canlandirmak zorunda kaliyorum sizleri..

arkadaslara kim bana facebookunu vermek ister ltf yazsin..
hepinizi merak ediyorum hep gözümde canlandirmak zorunda kaliyorum sizleri..

canım ben msn kullanıyorum face i doğumdan sonra hemen kapattım
daha hastanedeyken kapadım
acmıcam da
insallah sağlıkla bebegim olursa o zaman belki

ama msnim var kızlarla ordan konuyorum istersen ordan haberleşiriz

anladim canim sorun degil olur benimde sadece facem var hos bende kapatsammi diye düsünüyorum aslinda
herkes bu ara bebeklerini koyuyor benle hamile olanlarin resimleri vs sinir oluyorum

mrb canım bende senin gibi bir melek annesiim sen ilk gebeliğini sezeryanlamı yaptın ikinciye kaç ay sonra hamile kaldın yazarsan banada umut olcak

canım ilkim de sezaryandi.oğlumda.bu üçüncü olacak .ama oğlumda ilkinin üzerinden 2 yıl geçtiği için normal doğum yapabilirsin dediler ama ben moral bozukluğuyla sezaryen oldum.şimdi son hakkım gibi bakmıyorum 4.yü bile yapan varmış.hatta bir normal bir sezaryen şeklinde aralıklı 6 çocuk yapanı duydum dün.

malesef tatlım ne ilkiz nede son olacagız.en son aysenazıma gittiğimde yanı o kadar cok dolmustuki çok melek arkadası olmustu. o annecikleride bizim durumumuzdadır

bende 6 eylülde dogum yapmıstım cnm.17 eylüldede uctu melegim. aynı zamanlarda kaybetmişiz ne yazıkki.
anladim canim sorun degil olur benimde sadece facem var hos bende kapatsammi diye düsünüyorum aslinda
herkes bu ara bebeklerini koyuyor benle hamile olanlarin resimleri vs sinir oluyorum

cnm bnm face yada baska bişi kapatmayı hiç düşünmedim inanın. çünkü canlılarını gördükten sonra facede görmek cokta zor değil heralde.
etrafımdan o kadar cok hamilelik haberleri verdilerki bana.komsum benden 2 ay sonra dogum yaptı şimdi masallah kızı 3 aylık oldu.
benle beraber hamile olanlar cocuklarını sapasaglam kucaklarına aldılar.Allah herkesin evladını kendine bagıslasın.bizlerinde yüzünü güldürsün inş.

canım öncelikle allahım sabır versin seni çok iyi anlıyorum çünkü bvende bir melek annesiyim eger melegim oğlumyaşasaydı bugün 162 gün olcaktı ama malesef melek olLI 121 GÜN OLDU ama benim ateşim hala sönmedi canım acıyo onu çok özlüyorum ben oglumla güzel hiç bişey yaşayamadım hep gözümün önünde acı çekti aklıma geldikçe canımı açıtıyo ama allahın taktiri elden ne gelir ne güzelki bizim bebeklerimizi cennetine layık görmüş oraya melek yapmış onlar çok güzel bir yerde bizi bekliçek bunu bilmek içimi biraz serinletiyo sende öyle düşün

ne kadar güzel bi haber daha:) darısı da tüm melek annelerinin başına inşallhhhh:) greathopes sen temmuz ayında mı sezaryen oldun?
başladım ben walla çalışmalara bakalım artık yarabbim hayırlı bir zamanda bana da nasip etsin, bu aralar canım kızımın kokusunu bi arıorum ki hakikaten burnumun direği sızlıo. bi parça bişeyi de yok ki koklayayım. nie hastanede yanına bi zıbın bişey koymamışım hem evde koklamak için hem sonra?

evet maalesef yurt disindaniz keske su avusturyadan bizde gidebilsek en iyisi türkiyeye tasinmak ama imkanimiz yok iste dogma büyüme buraliyiz..

haklisin bu dünya evladi degilmis sanki hepsinin yüzünde yazili melek olduklari yüzünde o isik var oglusumun.. allahim kötü oldum yine..

cnm benimde bugün kızımın yoklugu 144 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…