Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

yok bu ates sönmez sönmicek hic bi zaman bununla yasamayi ögrenicez anca budur.. sizede allah sabir versin cok zor insallah rabbim bize dayanma gücü verir geri kalan ömrümüzde.. benimde gözümün önünde hep kötü anilarimiz güzel bir animiz olmadiki maalesef.. 2 gün yasadi 2 gün hepimiz direndik cabaladik ama olmadi iste.. birgün kavusuruz insallah yasiyamadiklarimizi yasariz tek dilegim bu ..

canım face adresini verirsen eklerim

Gece oldu, yine gözlerimde yaş, yüreğim yangın yeri sanki. Allahım bu nasıl bir acıdır sığamıyorum hiç bir yere. Gözümü kapatsam canım kızım meleğim kollarıma gelse öpsem koklasam doyasıya, doyamayacağımı bile bile. Hayaller, keşkeler hep aklımda. Ahhh elden hiç bir şey gelmiyor. Allahım bizlere sabır versin, dayanma gücü versin

Çok üzüldüm.Seni ben ve burdaki bütün arkadaşlar öyle iyi anlıyoruzki.Ne hayallerle emeklerle beklediğimiz yavrularımıza kavuşamadık kokusunu duyamadık sütümüzü veremedik.Rabbim bu acılarımızı unuttursun sağlıklı ömürlü evlatlar versin bizleri onlara onları bize bağışlasın.Dün komşum bi tanıdığından bahsetti.Bilmem kaç sene sonra tüp bebekle hamile kalmış ve her ayın sonunda bi kurban kesiyolarmış.Ama maalesef son ayda bebeğin kalbi durmuş anne karnında.Nasipten öte yol yok.

Evet dediğin gibi nasip. Bazen öyle düşünüyorum. Hayırlısı böyleymiş, kızım yaşasa belki çok acı çekecekti diyorum. Allahım acılarına son vermek için yanına aldı diyorum ama, ama işte

oyy oyy efkarlandım yınee
zaten adet oldum. gergınım. sımdı daha zor. bole gunlerde tolere edemıyorum bastıramıyorum acımı
dıger zamanlar ıı oynuyorum sankı de
bugunlerde gıtmıoo beee

Greathopes, canım tekrar gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah....
Canım lafta hoşgeldin. Keşke bebeğin yaşasaydı da bizlerden biri olmasaydın.
Malesef bende de previa vardı canım, hem de total!! Ve benim meleğim de kızdıhikayelerimiz benziyor biraz.
Acın henüz çok yeni, Allah sabır versin inşallah. Anlafığım kadarıyla rahmin duruyor. Benimkini de kurtardılar valla. bunun için ikimizin de şükretmesi gerekiyor sclkrmciğim.
Seninle bu konuyuayrıntılı olarak özelden görüşmek isterim canım.
Allah'a emanet ol....
İnşallah hamile kalırsın da sen açarsın o topiği zelalim
Ahhh canım ah!!! Ne diyelim hissettiklerin çoknormal malesef!!! hepimiz geçtik o yollardan. Allah sabrını artırsın inşallah canım...

kızlar daha oglumun yanına hiç gidemedim bu gün kalktım sabah sanki beni istedigini hissettim bu gün ona gitmek istiyorum annemmm ben geldim yavrum seni nasıl özledim yıgıt efem benim küçük kaptanım kurabiyem diye sevmek istiyorum . nasıl dayanırım onu orda görmeye bu yürek kaldırırmı bilmiyorum ama gitmek istiyorum.

bu hafta allahın izniyle ketenhelva cerenball arkadaşımız için okunacak yasinlerimiz melek annelerim okuyabildiginiz kadar okuyup bana özelden mesaj atarmısınız 82 adet okuruz allahın izniyle ketenhelve cerenball sizden ricam bana özelden isminizi yazarmısınız

melekyavrum

derinsuberfu

cerenball

zelalperd

mehtapibrahim

ayşenazz

emirberkem

melisse

fatmabeyza

greathopes

ketenhelva

lazo

dilaynur

meliss

in ay

tobeguk

başka okumak isteyen olursa okudugu kadarını bana mesaj atarsa sevinirim allah dualarımızı kabul etsin

canım ben de bu aralar böyleyim bi herkese kızıyorum ailem dahil bi kendime kızıyorum bbende anlam veremiyorum . bi burda çok rahatım bende geçen gün ablama kızdım aslında kızmalımıyım haklımıyım inan bilmiyorum ama içimde birşey habire kemiriyo içimi hiç bir cümle hiç bir söz teselli vermiyo dışardan gelen aksine artık bana batıyo bir tek teselliyi burdan alıyorum allah sizden razı olsun çok hassaslaştık artık kuzenim dogum yaptı gitti orda 1 hafta kaldı ablam içten içe çok içerledim aslında benim ihtiyaçım oldugunu biliyo
bide bana tel açmış senin sinirlerin çok bozuk diyo ne biliyim en iyisi insanın kendi evi şimdi anlatamıyorum ama senin yaşadıklarını şu an bende yaşıyorum
canım benim allah hepimize eyüp sultan sabrı versin

saglıklı uzun ömürlü bebeklerimizi alalım hep birlikte kucaklarımıza inşallah

git bitanem senin buna gercekten ihtiyacın var

Anlatamıyor ki insan kendisini,içindekileri,gel-gitleri, karanlık kuyularını,kuyuların sonunda herşeye ragmen cılızda olsa ışık görebilmelerini,içindeki sevgiyi,özlemi,ezikligi dünya bir alem yaşamın kendisi ayrı bir alem tek bildigim gerçek o nun sevgisinden başka sıgınacak kapım yok gidecek yerim yok bildigim en büyük gerçegim bu sevdigim kadar korkuyorum,korktugum kadar eziliyorum.

Bencede ayşenaz haklı gitmelisin.meleğin senin yolunu gözlüyordur.Bende 3 haftadır gidemedim meleğime ama yarın gidicem inşallah,kızıma gittiğim zaman içim tarifsiz bir huzurla doluyor. Orada olduğunu bilmek acı ama her defasında meleğim gücünü huzurunu veriyor annesine ve her eve dönerken dikişlerim korkunç derecede sızlıyor ( meleğim annesinin gitmesini istemiyor ve hep aynı şey oluyor.( Ama her şeye rağmen biliyorum ki o huzurlu ve mutlu.Gidin meleklerinizi yalnız bırakmayın sizin onlara onlarında sizlere ihtiyacı olduğunu unutmayın.Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…