canım öncelikle allahım sabır versin seni çok iyi anlıyorum çünkü bvende bir melek annesiyim eger melegim oğlumyaşasaydı bugün 162 gün olcaktı ama malesef melek olLI 121 GÜN OLDU ama benim ateşim hala sönmedi canım acıyo onu çok özlüyorum ben oglumla güzel hiç bişey yaşayamadım hep gözümün önünde acı çekti aklıma geldikçe canımı açıtıyo ama allahın taktiri elden ne gelir ne güzelki bizim bebeklerimizi cennetine layık görmüş oraya melek yapmış onlar çok güzel bir yerde bizi bekliçek bunu bilmek içimi biraz serinletiyo sende öyle düşün
yok bu ates sönmez sönmicek hic bi zaman bununla yasamayi ögrenicez anca budur.. sizede allah sabir versin cok zor insallah rabbim bize dayanma gücü verir geri kalan ömrümüzde.. benimde gözümün önünde hep kötü anilarimiz güzel bir animiz olmadiki maalesef.. 2 gün yasadi 2 gün hepimiz direndik cabaladik ama olmadi iste.. birgün kavusuruz insallah yasiyamadiklarimizi yasariz tek dilegim bu ..
canım face adresini verirsen eklerim
tabi canim arzu karaceylan facem
olmazsa sen yolla ismini ben ekliyim belki bulmiyabilir
Herkese merhaba, hamileliğim süresince siteye defalarca girip pek çok şey okudum, öğrendim. Şimdi ise ilk defa yazmak ve içimi dökmek istiyorum. Hamileliğimin 32. Haftasında aniden çok yoğun bir kanamam oldu ve acil sezeryana alındım. Güzel kızım, meleğim erken geldi ve yoğun bakımda beş gün kaldıktan sonra onu kaybettim. Bugün meleğim gideli 42 gün oldu. Başından beri riskli bir gebelikti plasenta previa vardı ayrıca 18. Haftada serklaj yapılmıştı. Hamileliğim boyunca sürekli yattım. Çok beklememe çok uğraşmama rağmen kızımı kucağıma alamadım, kokusunu duyamadım. çok üzgünüm, içimdeki acı çok büyük dayanmak çok zor ama Allah sabrını veriyor işte. Burda da melek anneleri olduğunu görünce paylaşmak istedim. Allahım inşallah isteyen herkese sağlıklı bir bebek verir.
Çok üzüldüm.Seni ben ve burdaki bütün arkadaşlar öyle iyi anlıyoruzki.Ne hayallerle emeklerle beklediğimiz yavrularımıza kavuşamadık kokusunu duyamadık sütümüzü veremedik.Rabbim bu acılarımızı unuttursun sağlıklı ömürlü evlatlar versin bizleri onlara onları bize bağışlasın.Dün komşum bi tanıdığından bahsetti.Bilmem kaç sene sonra tüp bebekle hamile kalmış ve her ayın sonunda bi kurban kesiyolarmış.Ama maalesef son ayda bebeğin kalbi durmuş anne karnında.Nasipten öte yol yok.
eşinle ikinizin resmimi var
sen hangi ayda kaçında dogum yapmıştın
Canım lafta hoşgeldin. Keşke bebeğin yaşasaydı da bizlerden biri olmasaydın.Herkese merhaba, hamileliğim süresince siteye defalarca girip pek çok şey okudum, öğrendim. Şimdi ise ilk defa yazmak ve içimi dökmek istiyorum. Hamileliğimin 32. Haftasında aniden çok yoğun bir kanamam oldu ve acil sezeryana alındım. Güzel kızım, meleğim erken geldi ve yoğun bakımda beş gün kaldıktan sonra onu kaybettim. Bugün meleğim gideli 42 gün oldu. Başından beri riskli bir gebelikti plasenta previa vardı ayrıca 18. Haftada serklaj yapılmıştı. Hamileliğim boyunca sürekli yattım. Çok beklememe çok uğraşmama rağmen kızımı kucağıma alamadım, kokusunu duyamadım. çok üzgünüm, içimdeki acı çok büyük dayanmak çok zor ama Allah sabrını veriyor işte. Burda da melek anneleri olduğunu görünce paylaşmak istedim. Allahım inşallah isteyen herkese sağlıklı bir bebek verir.
İnşallah hamile kalırsın da sen açarsın o topiği zelalimrabbım dermanını da veriyo cok sukur ins heoımızde merhem yeni umutlar bebekler vercek ıns.
ben kendı adıma burada hamıle gormekten son derece mutluyum. cok daha guzel oluyo. sen kesme gırmeyı. yapıstır takvımınıde...umut ol ben hamıle olsam ıns melek anneleri yeniden hamile die bi topik acardım.
hatta sen ac. hamıle melek annelr toplasır ıste. bı orada bı burada takılırsınız.
Ahhh canım ah!!! Ne diyelim hissettiklerin çoknormal malesef!!! hepimiz geçtik o yollardan. Allah sabrını artırsın inşallah canım...Gece oldu, yine gözlerimde yaş, yüreğim yangın yeri sanki. Allahım bu nasıl bir acıdır sığamıyorum hiç bir yere. Gözümü kapatsam canım kızım meleğim kollarıma gelse öpsem koklasam doyasıya, doyamayacağımı bile bile. Hayaller, keşkeler hep aklımda. Ahhh elden hiç bir şey gelmiyor. Allahım bizlere sabır versin, dayanma gücü versin
kızlar annemlerin yanına geldim
moralim cok bozuk
kardeşimin buzdolabının üstünde bebek sekeri vardı
pembe
rüya bebek hoşgeldin yazıyor
benim evimde bebeğime yaptığım bütün bebek sekerlerim kaldı öyle valizlerde
annemle konusuyorduk
annem birdaha dünyaya gelsem anne olmak istemezdim dedi
işte cocuk sorumluluğu cok zor dedi
olmasa sadece yok die üzülürsün ama olunca bir sürü dert oluyor neye üzüleceğini sasırıyorsun dedi
aklınca beni mutlu etmeye calısıyor
sonra da aman Allah bana evlatlarımın acısını yasatmasın dedi
gene mahvoldum tabi
babam beni karsıladığında sen bir yana dünya bir yana kızım dedi
sen geldin ya oh dedi
ne bileyim o kadar içten diyorduki
babamın bana olan ilgisini bile kıskandım
belki sacmalıyorum ama ailemin yanına gelmek bana iyi gelmedi
eşimin yanına dönmek istiyorum hemen
belki de içten içe kızgınım
işte kızgınlığım böyle cıkıyor
kızımdan sonra ailem bile gözümden düştü
sanki tüm dünyaya bir kinim var
içimde büyük yangınlar var
nefretler var
sönmüyor bir türlü
herkese herseye öfke nefret doluyum içten içe
sadece size karsı rahatım
sizde de oldumu böyle
zor ya çok zor çokkkkk dayanması cok zor
bazen ülkeyi bile terkedesim geliyor
kaçmak istiyorum
kimse hamileliğimle ilgili soru sormuyor
sanki bebegimm artık yok
benim için hala yasıyor
hala
yatagıma gidiyorum
yatagımda bebegimin uyuduğunu hayal ediyorum
yemek yiyorum bebegimde yanımda ona da yediriyorum
her an her saniyemde kızımla yasıyorum
7ayı geçtim ama beynim baska seyleri düşünmüyor artık
canım benim allah hepimize eyüp sultan sabrı versinHerkese merhaba, hamileliğim süresince siteye defalarca girip pek çok şey okudum, öğrendim. Şimdi ise ilk defa yazmak ve içimi dökmek istiyorum. Hamileliğimin 32. Haftasında aniden çok yoğun bir kanamam oldu ve acil sezeryana alındım. Güzel kızım, meleğim erken geldi ve yoğun bakımda beş gün kaldıktan sonra onu kaybettim. Bugün meleğim gideli 42 gün oldu. Başından beri riskli bir gebelikti plasenta previa vardı ayrıca 18. Haftada serklaj yapılmıştı. Hamileliğim boyunca sürekli yattım. Çok beklememe çok uğraşmama rağmen kızımı kucağıma alamadım, kokusunu duyamadım. çok üzgünüm, içimdeki acı çok büyük dayanmak çok zor ama Allah sabrını veriyor işte. Burda da melek anneleri olduğunu görünce paylaşmak istedim. Allahım inşallah isteyen herkese sağlıklı bir bebek verir.
evet kıdemlılerımız var. ıns sıra en basta onlarda
melekyavrum
tobeguk
ınay
sımdı onlardan gelıcek ıns haberler
dıgerlerı hamıleler galıba sımdı dımı.
sonra bır grup oldu .bı ara arka arkaya bır suru kısı olduk maalesef.
kızlar daha oglumun yanına hiç gidemedim bu gün kalktım sabah sanki beni istedigini hissettim bu gün ona gitmek istiyorum annemmm ben geldim yavrum seni nasıl özledim yıgıt efem benim küçük kaptanım kurabiyem diye sevmek istiyorum . nasıl dayanırım onu orda görmeye bu yürek kaldırırmı bilmiyorum ama gitmek istiyorum.
git bitanem senin buna gercekten ihtiyacın var
müsaitmisin msn ye gelebilirmisn
kızlar daha oglumun yanına hiç gidemedim bu gün kalktım sabah sanki beni istedigini hissettim bu gün ona gitmek istiyorum annemmm ben geldim yavrum seni nasıl özledim yıgıt efem benim küçük kaptanım kurabiyem diye sevmek istiyorum . nasıl dayanırım onu orda görmeye bu yürek kaldırırmı bilmiyorum ama gitmek istiyorum.
Canım lafta hoşgeldin. Keşke bebeğin yaşasaydı da bizlerden biri olmasaydın.
Malesef bende de previa vardı canım, hem de total!! Ve benim meleğim de kızdıhikayelerimiz benziyor biraz.
Acın henüz çok yeni, Allah sabır versin inşallah. Anlafığım kadarıyla rahmin duruyor. Benimkini de kurtardılar valla. bunun için ikimizin de şükretmesi gerekiyor sclkrmciğim.
Seninle bu konuyuayrıntılı olarak özelden görüşmek isterim canım.
Allah'a emanet ol....
Merhaba canım, âmin Allah hepimize sabır versin. Benim total değildi ve çok şükür rahimle ilgili bir problem olmadı. Yeni olduğum için özelden mesaj yazmamıyorum ben. Sende erken doğum mu yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?