bu hafta allahın izniyle ketenhelva cerenball arkadaşımız için okunacak yasinlerimiz melek annelerim okuyabildiginiz kadar okuyup bana özelden mesaj atarmısınız 82 adet okuruz allahın izniyle ketenhelve cerenball sizden ricam bana özelden isminizi yazarmısınız
melekyavrum
derinsuberfu
cerenball
zelalperd
mehtapibrahim
ayşenazz
emirberkem
melisse
fatmabeyza
greathopes
ketenhelva
lazo
dilaynur
meliss
in ay
tobeguk
başka okumak isteyen olursa okudugu kadarını bana mesaj atarsa sevinirim allah dualarımızı kabul etsin
ben 6 tane okurum. bi tanesini okudum bile
kızlar daha oglumun yanına hiç gidemedim bu gün kalktım sabah sanki beni istedigini hissettim bu gün ona gitmek istiyorum annemmm ben geldim yavrum seni nasıl özledim yıgıt efem benim küçük kaptanım kurabiyem diye sevmek istiyorum . Nasıl dayanırım onu orda görmeye bu yürek kaldırırmı bilmiyorum ama gitmek istiyorum.
CANLAR simdi avm den geldik keşke gitmeseydim yaaa 3...yada 4 aylık ikiz bebeler biri kız biri erkek yaaa içim gitti çok duygulandım sevmek istedim yakından bakmak istedim ama annesi çok sert duruyordu çekindim RABBİME YALVARDIM O AN RABBİM SEN BÜYÜKSÜN BİR ALDIN İKİ VERİİRSİN SEN YÜCESİN DEDİM İÇİM HAYKIRDI ORDA YAAA AKSİ GİBİ GÖZÜMÜ KAÇIRIYORUM İNSANLARDAN NERE BAKSAM HAMİLE HAMİLE PUSETLER KÜÇÜK BEBEKLER KABUS GİBİYDİ YAAAA ALLAHIM İNŞ.BANADA NASİP EDER İKİZ ÇOK İSTİYORUM HEP DUA ETTİM EN BAŞINDAN BERİ ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN SEVİYORUM SİZİ KOCAMAN
bende az önce avmden geldim cnm. Bunlar hep olacak cnm hep etkilenecegiz bi sürü seyden.kendime kitap aldım.
Ipek ongunun seri kitabını okuyordum cok zaman önce. Yeni serisi cıkmıs. Onu aldım.belki biraz kafam dagılır.
Valla herkes bana ikiz diye dua ediyordu melegim gittikten sonra. Allah isteyen herkese versin ama o konuda cok isteklimiyim bilmiyorum. :s
üzülme rabbim affedender yeterki günah olduğunu bile bile birdaha tekrarlama..töbe haşa rabbime neden diye asla birşey diyemeyiz zaten hayırda ondan şerde dua etmekten sabır etmekten başka ne gelirki elden canım çok ağladım hıçkıra hıçkıra bağıra bağıra oda günahsa rabbim affetsin bizleri...
Belelim senin nekadar oldu canım meleğine?
cnm bnm yazdıklarını okuyunca cok üzüldüm. biz daha bu durumları cok yasarız heralde.ne kadar oldu sen dogum yapalı???
Herkese merhaba, hamileliğim süresince siteye defalarca girip pek çok şey okudum, öğrendim. Şimdi ise ilk defa yazmak ve içimi dökmek istiyorum. Hamileliğimin 32. Haftasında aniden çok yoğun bir kanamam oldu ve acil sezeryana alındım. Güzel kızım, meleğim erken geldi ve yoğun bakımda beş gün kaldıktan sonra onu kaybettim. Bugün meleğim gideli 42 gün oldu. Başından beri riskli bir gebelikti plasenta previa vardı ayrıca 18. Haftada serklaj yapılmıştı. Hamileliğim boyunca sürekli yattım. Çok beklememe çok uğraşmama rağmen kızımı kucağıma alamadım, kokusunu duyamadım. çok üzgünüm, içimdeki acı çok büyük dayanmak çok zor ama Allah sabrını veriyor işte. Burda da melek anneleri olduğunu görünce paylaşmak istedim. Allahım inşallah isteyen herkese sağlıklı bir bebek verir.
1 ekimde doğum yaptım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?