Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım 82yasin 16 kişiyiz herkes 5er tane okusa 2ser kişi 6tane okusa yeter dimi,
bence direk herkes 5er tane okusun

ben 5 tane okurum
ketenin ismini ben biliyorum da ceren senin ismini haber versene bize

git canım bendende selam götür yavruma dayanırsın sen canım çok şükür ki kabirleri var ya oda olmasyadı allah korusun beterin beteri var konuşursun ağlarsın ağlamak iyi geliyor bazen toprağınıda seviver yerime benim yerimede öp kokla

canlarım kızımı rüyamda gördüm.videoya almısız güya ve actıgımda videoyu kızım konusuyo o bebek haliyle.ama tam hatırlamıyorum buna cok üzüldüm

merhaba kızlar hepinize
Greathopes sende hamilesin tebrik ederim Allahım sağ salim tamamına erdirsin inşallah
bende 5 yasin okurum canlarım
allahım hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

CANLAR simdi avm den geldik keşke gitmeseydim yaaa 3...yada 4 aylık ikiz bebeler biri kız biri erkek yaaa içim gitti çok duygulandım sevmek istedim yakından bakmak istedim ama annesi çok sert duruyordu çekindim RABBİME YALVARDIM O AN RABBİM SEN BÜYÜKSÜN BİR ALDIN İKİ VERİİRSİN SEN YÜCESİN DEDİM İÇİM HAYKIRDI ORDA YAAA AKSİ GİBİ GÖZÜMÜ KAÇIRIYORUM İNSANLARDAN NERE BAKSAM HAMİLE HAMİLE PUSETLER KÜÇÜK BEBEKLER KABUS GİBİYDİ YAAAA ALLAHIM İNŞ.BANADA NASİP EDER İKİZ ÇOK İSTİYORUM HEP DUA ETTİM EN BAŞINDAN BERİ ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN SEVİYORUM SİZİ KOCAMAN

bende az önce avmden geldim cnm. bunlar hep olacak cnm hep etkilenecegiz bi sürü seyden.kendime kitap aldım.
ipek ongunun seri kitabını okuyordum cok zaman önce. yeni serisi cıkmıs. onu aldım.belki biraz kafam dagılır.
valla herkes bana ikiz diye dua ediyordu melegim gittikten sonra. Allah isteyen herkese versin ama o konuda cok isteklimiyim bilmiyorum. :S

ay bugun bende de bı ozlem var yıne. regl oldum ya. galıba ben bıseylerın arkasına sıgınınca
dısarı vuruyorum ya dıger zamanlarda kotarıyorum ama sole zamanlarda goz yasım burnumun uxunda
her daım kızım aklımda
esımde kotu oluyo ben ole olunca bugunden beri ikimizde
her an aglmaya hazırız. bıde caktırmamaya calısıyoruz

rabbim herşeyi gönlümüze göre versin canım inş.dualarımız kabul gönlümüze su serpilir bütün acılar diner ikizlerimizle şuan hayal ama inşşşşşşşşşşşşş.gerçek olur

hala ağlıyorum ama bu sefer sessiz sessiz hatta eşime belli etmeden artık iyi olduğumu düşünsün istiyorum.ama içim hala bağıra bağıra ağlıyor şunu çok iyi anladım geçmicek asla geçmicek.sadece yavaşlıcak belki ama geçmicek...

cnm bnm yazdıklarını okuyunca cok üzüldüm. biz daha bu durumları cok yasarız heralde. ne kadar oldu sen dogum yapalı???

evet daha çok yaşıcaz sanırım.en üst kat komşumda doğum yaptı.onlara bebek görmeye nasıl gidicem bilmiyorum.ben 1 ekimde doğum yaptım canım

allah sabır versin.daha çok yeni.bende arkadaşlarla yeni yenipaylaşıyorum bişeyleri ama beni rahatlatıyor.çünkü bizi ancak bizim gibi olanlar anlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…