Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

geçmez yara mız zaten sadece kabuk bağlar yııllar geçtikçe

amiiiiin allah gönlüne göre versin.zaten herşey batıyor bize bazen dışarı kafamı uzatmak bile istemiyorum....

amiiiiin allah gönlüne göre versin.zaten herşey batıyor bize bazen dışarı kafamı uzatmak bile istemiyorum....

AMİN.... İNŞŞŞŞŞŞŞ.çıkmak istemiyoruz ama işte dünya hali pazarıydı çarşısıydı doktoruydu alış verişiydi mecbur çıkıyoruz sonrası malummmmmmm

Son düzenleme:
az kalmış cnm korun ma süren nekadar bilmiyorum ama 6 ay beklersen mart gibi inş.rabbim güldürür yüzünü

özlemim çook ama o konuda biraz tereddütüm var aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.çünkü ben son dakikada yaşadım doğuma gidipte bebeğimin karnımda gece öldüğünü söylediler.hepsi zor ama bi rahatsızlığı veya bi riski olsaydı böyle şok olmazdım biraz düşünürdüm kötü şeyleri..o yüzden hiç hazır hissetmiyorum bile bile. ama rabbim veririse çooooook sevinirim.anlıcan karışığım duygulrım karmakarışık....

her haliyle insan kondurama yavrusuna anne olmak böle bişey böylesine kutsal...rabbim gönlüne göre versin cnm hayırlısı nezamansa ozaman yavrunu alırsın inş.sağselim allah sabrını arttırsın

bursa canım.....bursadan kimse yokmuuuuu kader arkadaşlarım....

Zelal varBURSADA YAŞAMIYORMUŞ AMA AYNI TOPRAKSINIZ siirt 320 bin nüfusu küçük ya zor kimsenin olması aman neyapayım her ilden melek arkadaşlarım var burada yetiyor 320 binde o şansız benim demekki BENİM TOPRAĞIMADA YAKIN AYNUR VAR ADANAYA YAKIN MERSİNLİ

Son düzenleme:

evet daha çok yaşıcaz sanırım.en üst kat komşumda doğum yaptı.onlara bebek görmeye nasıl gidicem bilmiyorum.ben 1 ekimde doğum yaptım canım

valla bu durumları cok kısa sürede yasattım kendime cnm. hemen bebek görmelerine gittim.kendi üzerime cok gittim bu konuda.iimi yoksa kötümü yaptım bilmiyorum.
AMİN.... İNŞŞŞŞŞŞŞ.çıkmak istemiyoruz ama işte dünya hali pazarıydı çarşısıydı doktoruydu alış verişiydi mecbur çıkıyoruz sonrası malummmmmmm

cıkıcaz tatlım gidicez bi yerlere cünkü yasamak zorundayız.Hayattan kopmak demek Allaha isyan demek.
hasa bu bize asla yakısmaz.aglicaz acı cekicez ama ruhumuz bedenden ayrılana kadar yasicaz.
meleklerimizde bunu isterlerdi.

bende aynı hıssedıyorum ya.
aslında bır an evvel hamıle olabılıcekmıyım yenıden merak heyecan ıcındeyım ama
bende hastanede dogumu beklerken 4 cm de kalp atısları dustu.:26: yanı bız hastanede olmamıza bu olayın
doktorun onunde olup hemen mudahale edılmesıne ragmen sadece 2 gun yasadı bebegım.
sımdı nedense onları dusununce hazırmısım gıbı gelmıo bana da
normalde 5 ay oluyo.
belkı baslanabılır bıle calısmalara ama
daha zamana ıhtıyac var galıba

bursa canım.....bursadan kimse yokmuuuuu kader arkadaşlarım....

canım ben sımdılık fahrı bursalıyım. eylulde bursa da olucam ıns. sımdılık almanyadyımda.
ama bursadan varız. bıkac kısı
ınay var
ve grubun kurucusu 24 kasım
sımdı hamıle o
o da bursadan
bende geldıgımde gorusuruz ıns.
hele bı de ozaman hamıle olursak
ayy ne guzel olur
rabbım hepımıze hayırlı zamanlarda saglıkla versın ıns

Selam arkadaşlar.

Sadece başlığa bakarak yazma zorunluluğu hissettim. üstüne basa basa söyleyeceğim şey, '' Kesinlikle Allaha sığının, doktorunuza güvenin ve bebek düşünün. düşünmeye başlamak bile sizi bambaşka bir ruh haline taşıyacaktır. Bu ruh hali de sizi bebeğe hazırlayacaktır.''

Her şey Allahtan. Bizler için ne iyiyse o yaşatılıyor. Meleklerinize olan özleminiz size yeni bebeğiniz için gerekli güç olarak dönsün. onu özledikçe güçlenin inşallah:)

Ben Allahın izniyle sizler için iyi bir örnek olma durumundayım.

Birinci sezeryanımdan 5 yıl sonra ağustosta normal doğum (bebek melek oldu),sonraki kasımda sezeryan (bebek melek oldu), 1,5 yıl sonraki mayısta da sezeryan (bebek şu an 9 aylık elhamdulillah) yaşadım. yani 3 sezeryan. 2si ardarda arada bir de normal doğum. Böyle olması gerekiyormuş oldu.

detay yazamayacağım şu an. Çok şükür pek vaktim yok yazmaya:)

Sizlerin hissettiği herrr bir hissi milyon kere hissettim 3 yıl içinde. O kadar iyi anlyıroum ki.

Rabbim en iyi hekimden daha iyi hekim, en büyük yardımcıdan daha büyük yardımcı. (cevşenden alıntı)

Her işiniz rastgele.

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...i-7aylkdigeri-gununde-saglam-dogan-bebek.html

Bursa guzel yer bir kac kere gittim.istanbulda yasamasaydim 2.tercihim bursaourdu.sanslisiniz

ayşenazcım aldın mı benim dedigin kitabı

Bursa guzel yer bir kac kere gittim.istanbulda yasamasaydim 2.tercihim bursaourdu.sanslisiniz
kesinlikle kelimelerin bittigi yer

kızlar cnm cok sıkkın. isyanım Allaha değil hasa kullarına.neden Allahın onlara verdikleri hazinelerin degerini bilmezler.
küçük ablamın 1.5 yasında kızı var yani yegenim. ve bayadır geceleri kötü oluyo. hırcınlasıyo ve sacını basını yoluyo.
sakinleşmek bilmiyo.nitekim bu aksamda ordaydık. ve hiçbirimiz sakinleştiremedik. yanagımı ısırdı elleriyle beni parcaladı.
kendi saclarını sıkıca yoldu. aglaması hiç durmadı. ne ates ne baska bişi. en son eşimle acile götürdük.
bi kaç zamandır böleymiş ve eniştem ne yapsa begenirsiniz bu durumda? al cocugu odadan cıkar.
isyanım buna işte. su an suratım sızlıyo ama suratımdan daha beter yüreğim sızlıyo.
eve gelirken arabada aglamamı durduramadım. Ve Allahım dedim neden bu kadar nankörüz.
biz sana layıkıyla kulluk yapmadıgımız halde senin yüce merhametinden yüce cömertliğinden verdiklerinin degerini neden bilmiyor bu insanlar???
susmak istiyorum inadına uzun zaman susmak yada haykırmak hiç durmamacasına.anlicagınız gene allak bullak oldum.

tamam dilaynurcum haftaya sana birde greathopes için okuruz allahın izniyle

canımcımmmm çok sağol allah razı olsun rabbim kabul etsin inş.dua için açılan ellerimizi....biliyorum herkes ister ( ) olmak ama valla olcak ne kaldı ki kışta bitti sayılır mart kapıyı çaldı bileeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…