hala ağlıyorum ama bu sefer sessiz sessiz hatta eşime belli etmeden artık iyi olduğumu düşünsün istiyorum.ama içim hala bağıra bağıra ağlıyor şunu çok iyi anladım geçmicek asla geçmicek.sadece yavaşlıcak belki ama geçmicek...
CANLAR simdi avm den geldik keşke gitmeseydim yaaa 3...yada 4 aylık ikiz bebeler biri kız biri erkek yaaa içim gitti çok duygulandım sevmek istedim yakından bakmak istedim ama annesi çok sert duruyordu çekindim RABBİME YALVARDIM O AN RABBİM SEN BÜYÜKSÜN BİR ALDIN İKİ VERİİRSİN SEN YÜCESİN DEDİM İÇİM HAYKIRDI ORDA YAAA AKSİ GİBİ GÖZÜMÜ KAÇIRIYORUM İNSANLARDAN NERE BAKSAM HAMİLE HAMİLE PUSETLER KÜÇÜK BEBEKLER KABUS GİBİYDİ YAAAA ALLAHIM İNŞ.BANADA NASİP EDER İKİZ ÇOK İSTİYORUM HEP DUA ETTİM EN BAŞINDAN BERİ ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN SEVİYORUM SİZİ KOCAMAN
amiiiiin allah gönlüne göre versin.zaten herşey batıyor bize bazen dışarı kafamı uzatmak bile istemiyorum....
az kalmış cnm korun ma süren nekadar bilmiyorum ama 6 ay beklersen mart gibi inş.rabbim güldürür yüzünü
Belelim canım sen nerdesin hangi şehirdesin? Siirtten kimse yokmu yaaaaaaaaa
özlemim çook ama o konuda biraz tereddütüm var aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.çünkü ben son dakikada yaşadım doğuma gidipte bebeğimin karnımda gece öldüğünü söylediler.hepsi zor ama bi rahatsızlığı veya bi riski olsaydı böyle şok olmazdım biraz düşünürdüm kötü şeyleri..o yüzden hiç hazır hissetmiyorum bile bile. Ama rabbim veririse çooooook sevinirim.anlıcan karışığım duygulrım karmakarışık....
bursa canım.....bursadan kimse yokmuuuuu kader arkadaşlarım....
rabbim dularınızı kabul eylesin can dostlarım benim allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin kucaklarını hayırlısıyla doldu dolu versin inş.....
selam aynur nasilsin> Hamilelik nasil gidiyor umarim hersey yolundadir. allah hepimizin yardimcisi olsun, bu sefer o minicik bebekelrimizi kucagimiza almayi nasib etsin. Kendine dikkat et allaha emanet ol.Allah bizim gibi diger melek annelernide kisa bir zamanda sevindirsin insallah.
evet daha çok yaşıcaz sanırım.en üst kat komşumda doğum yaptı.onlara bebek görmeye nasıl gidicem bilmiyorum.ben 1 ekimde doğum yaptım canım
AMİN.... İNŞŞŞŞŞŞŞ.çıkmak istemiyoruz ama işte dünya hali pazarıydı çarşısıydı doktoruydu alış verişiydi mecbur çıkıyoruz sonrası malummmmmmm
özlemim çook ama o konuda biraz tereddütüm var aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.çünkü ben son dakikada yaşadım doğuma gidipte bebeğimin karnımda gece öldüğünü söylediler.hepsi zor ama bi rahatsızlığı veya bi riski olsaydı böyle şok olmazdım biraz düşünürdüm kötü şeyleri..o yüzden hiç hazır hissetmiyorum bile bile. ama rabbim veririse çooooook sevinirim.anlıcan karışığım duygulrım karmakarışık....
bursa canım.....bursadan kimse yokmuuuuu kader arkadaşlarım....
canım ben sımdılık fahrı bursalıyım. eylulde bursa da olucam ıns. sımdılık almanyadyımda.
ama bursadan varız. bıkac kısı
ınay var
ve grubun kurucusu 24 kasım
sımdı hamıle o
o da bursadan
bende geldıgımde gorusuruz ıns.
hele bı de ozaman hamıle olursak
ayy ne guzel olur
rabbım hepımıze hayırlı zamanlarda saglıkla versın ıns
ayşenazcım aldın mı benim dedigin kitabıbende az önce avmden geldim cnm. bunlar hep olacak cnm hep etkilenecegiz bi sürü seyden.kendime kitap aldım.
ipek ongunun seri kitabını okuyordum cok zaman önce. yeni serisi cıkmıs. onu aldım.belki biraz kafam dagılır.
valla herkes bana ikiz diye dua ediyordu melegim gittikten sonra. Allah isteyen herkese versin ama o konuda cok isteklimiyim bilmiyorum. :S
Selam arkadaşlar.
Sadece başlığa bakarak yazma zorunluluğu hissettim. üstüne basa basa söyleyeceğim şey, '' Kesinlikle Allaha sığının, doktorunuza güvenin ve bebek düşünün. düşünmeye başlamak bile sizi bambaşka bir ruh haline taşıyacaktır. Bu ruh hali de sizi bebeğe hazırlayacaktır.''
Her şey Allahtan. Bizler için ne iyiyse o yaşatılıyor. Meleklerinize olan özleminiz size yeni bebeğiniz için gerekli güç olarak dönsün. onu özledikçe güçlenin inşallah:)
Ben Allahın izniyle sizler için iyi bir örnek olma durumundayım.
Birinci sezeryanımdan 5 yıl sonra ağustosta normal doğum (bebek melek oldu),sonraki kasımda sezeryan (bebek melek oldu), 1,5 yıl sonraki mayısta da sezeryan (bebek şu an 9 aylık elhamdulillah) yaşadım. yani 3 sezeryan. 2si ardarda arada bir de normal doğum. Böyle olması gerekiyormuş oldu.
detay yazamayacağım şu an. Çok şükür pek vaktim yok yazmaya:)
Sizlerin hissettiği herrr bir hissi milyon kere hissettim 3 yıl içinde. O kadar iyi anlyıroum ki.
Rabbim en iyi hekimden daha iyi hekim, en büyük yardımcıdan daha büyük yardımcı. (cevşenden alıntı)
Her işiniz rastgele.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...i-7aylkdigeri-gununde-saglam-dogan-bebek.html
kesinlikle kelimelerin bittigi yerBursa guzel yer bir kac kere gittim.istanbulda yasamasaydim 2.tercihim bursaourdu.sanslisiniz
tamam dilaynurcum haftaya sana birde greathopes için okuruz allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?