kızlar cnm cok sıkkın. Isyanım allaha değil hasa kullarına.neden allahın onlara verdikleri hazinelerin degerini bilmezler.
Küçük ablamın 1.5 yasında kızı var yani yegenim. Ve bayadır geceleri kötü oluyo. Hırcınlasıyo ve sacını basını yoluyo.
Sakinleşmek bilmiyo.nitekim bu aksamda ordaydık. Ve hiçbirimiz sakinleştiremedik. Yanagımı ısırdı elleriyle beni parcaladı.
Kendi saclarını sıkıca yoldu. Aglaması hiç durmadı. Ne ates ne baska bişi. En son eşimle acile götürdük.
Bi kaç zamandır böleymiş ve eniştem ne yapsa begenirsiniz bu durumda? Al cocugu odadan cıkar.
Isyanım buna işte.Su an suratım sızlıyo ama suratımdan daha beter yüreğim sızlıyo.
Eve gelirken arabada aglamamı durduramadım. Ve allahım dedim neden bu kadar nankörüz.
Biz sana layıkıyla kulluk yapmadıgımız halde senin yüce merhametinden yüce cömertliğinden verdiklerinin degerini neden bilmiyor bu insanlar???
Susmak istiyorum inadına uzun zaman susmak yada haykırmak hiç durmamacasına.anlicagınız gene allak bullak oldum.
offffffff canım ya kıyamam ben ya önemli bişey yok umarım canım
ayşenaz devlet hastaneleri için 28 şubat çok da geç değil aslında.
keten helva senin sonuçlar noldu?
genetik bi rahatsızlık var mıymış? bu arada benim de kızımda bir araştırma yapmamışlardı çünkü amniosentez yaptırmıştık ve temiz çıkmıştı. dr bana zaten orada da kromozomlara bakılıo gerek yok demişti. bizim sonuçlarımız ii çıktı. ama inandım ki her şey aslında olacağından. yaşadığım şeyin adı kader...
tanıdığımız biri çok sevdiğimiz bir arkadaşımız ilk çocuğunu 2 aylık düşük yaptı.yeniden hamile kaldı, bir sürü sorunu oldu. yok düşecek bilmem içerde kist değil ama bebekle beraber büyüyen bişey varmış adını unuttum. kıza kıpırdama dedi dr. senin dinlenmen lazım. bu işe de devam etti. bir şehirden diğerine de yolcuk yaptı. her neyse düşecek dedikleri bebek 40 hafta 5 günü doldurdu. sağlıkla da kucaklarına aldılar.
kızlar bu arada benim 6,5 ayım oldu. bu sezaryen yerlerim bazen ağrıyor. sizde de var mı aynı şeyler. acı eşiğim çok düşük değildir ama ben iyileşemedim mi acaba die korkuorum
kızlar cnm cok sıkkın. isyanım Allaha değil hasa kullarına.neden Allahın onlara verdikleri hazinelerin degerini bilmezler.
küçük ablamın 1.5 yasında kızı var yani yegenim. ve bayadır geceleri kötü oluyo. hırcınlasıyo ve sacını basını yoluyo.
sakinleşmek bilmiyo.nitekim bu aksamda ordaydık. ve hiçbirimiz sakinleştiremedik. yanagımı ısırdı elleriyle beni parcaladı.
kendi saclarını sıkıca yoldu. aglaması hiç durmadı. ne ates ne baska bişi. en son eşimle acile götürdük.
bi kaç zamandır böleymiş ve eniştem ne yapsa begenirsiniz bu durumda? al cocugu odadan cıkar.
isyanım buna işte.su an suratım sızlıyo ama suratımdan daha beter yüreğim sızlıyo.
eve gelirken arabada aglamamı durduramadım. Ve Allahım dedim neden bu kadar nankörüz.
biz sana layıkıyla kulluk yapmadıgımız halde senin yüce merhametinden yüce cömertliğinden verdiklerinin degerini neden bilmiyor bu insanlar???
susmak istiyorum inadına uzun zaman susmak yada haykırmak hiç durmamacasına.anlicagınız gene allak bullak oldum.
aslında çok haklısın bazen ben de kendime şaşıyorum kızıma kızdığım bağırdığım zaman.bulmanın da kaybetmenin de ne olduğunu bilen biriyim. her gün rabbime şükrediyorum bana kızımı verdiği için.bu arada bi arkadaşımın oğlu da senin yeğinin gibi çok asabi ve saldırgan olmuş.nazar duası okutmuşlar.çocuk sakinleşmiş.denemk de fayda var:)
Cocuklara hic kizilmaz diye bisi yok ama bu cocuk kendini parcalarken anneye al bu cocugu odadan cikar demek cildirtiyo beni.analik babalik bu kadar kolaymi ya
yaw meleğim bu çalışmalar bu ay nasıl sonuçlanacak acaba?
insallah bu ay hamile kalırız canım ya
nasıl istiyorum bir bilsen
korkuyorum da tabiki ama
melisim hamile cok şükür arada bakıyorum da gebelik topiklerine yazıyor
Onun oralara yazmasına kendim gibi seviniyorum
ama kendime gelince korkuyorum
tuhafım işte
insallah bu ay tobeguk sen ben hamile kalırız
hayırlısı ama önce
sağlıklı olucaksa mutlu sonla olucaksa gelsin bebeklerimiz
yoksa beklerim ben
bu sefer acelem yok
acıdan yoruldum çünkü
kızlar bu arada ben eski kiloma döndüm yupppiiiiiiiii
kızlar cnm cok sıkkın. isyanım Allaha değil hasa kullarına.neden Allahın onlara verdikleri hazinelerin degerini bilmezler.
küçük ablamın 1.5 yasında kızı var yani yegenim. ve bayadır geceleri kötü oluyo. hırcınlasıyo ve sacını basını yoluyo.
sakinleşmek bilmiyo.nitekim bu aksamda ordaydık. ve hiçbirimiz sakinleştiremedik. yanagımı ısırdı elleriyle beni parcaladı.
kendi saclarını sıkıca yoldu. aglaması hiç durmadı. ne ates ne baska bişi. en son eşimle acile götürdük.
bi kaç zamandır böleymiş ve eniştem ne yapsa begenirsiniz bu durumda? al cocugu odadan cıkar.
isyanım buna işte.su an suratım sızlıyo ama suratımdan daha beter yüreğim sızlıyo.
eve gelirken arabada aglamamı durduramadım. Ve Allahım dedim neden bu kadar nankörüz.
biz sana layıkıyla kulluk yapmadıgımız halde senin yüce merhametinden yüce cömertliğinden verdiklerinin degerini neden bilmiyor bu insanlar???
susmak istiyorum inadına uzun zaman susmak yada haykırmak hiç durmamacasına.anlicagınız gene allak bullak oldum.
öyle böyle zaman geçiyo valla herşeyin hayırlısı olsun dilaynurcumcanımcımmmm çok sağol allah razı olsun rabbim kabul etsin inş.dua için açılan ellerimizi....biliyorum herkes ister () olmak ama valla olcak ne kaldı ki kışta bitti sayılır mart kapıyı çaldı bileeeee
tamam canım allah kabul etsin inşallah dualarımızı5 tane yasin aldım canım
tamam tatlım haftaya okursun allahın izniylederıncım ben bu hafta okuyamıorum. soledımıdydm bılmıom ama:78:
bende izledim canım ya valla tüylerim diken diken oldu diycek bişey bulamıyorum bu insanlaracanım bu ne ki
bu aksam haberlerde birsey izledim
spiker bile sunarken ağladı nerdeyse star tv de
mahvoldum habere
bulayım linkini oku
inşallah son olsun bitanem dualarım seninle bir an önce saglıgına sonra bebişine kavuşursun inşallahinş sırasıyla ve hayırlısıyla hepinizin güsel haberlerini duyucaz.
bu arada bugün hastanedeydim. tekrar hormon testleri istedi doktor.
yarın bi dolu tüp kan verilecek.inş bu son olur.
Mmerhaba arkadaslar nasilsiniz? Yaa aaynur,inay,ozay,24 kasim, izmirli,ve digerleri nerede? Melekyavrum senin disinda eskilerden kimseyi goremiyorum. Bakiyorum malesef yeni arkadaslarimiz katilmis :-( allah hepinize yardim etsin sabrinizi bol eylesin.meleklerinizin saglikli kardeslerini yollasin sizlere.
kızlar dün hastanedeydim bir sürü kan tahlil ve tüm batın istediler kum döküyomuş içerde kanama yapmış yani kum sancısı fena derler ama kalbimin acısını geçemiyo oglumun yanına götürmediler beni herkes kıyamet kopardı annem, ablam, eşim, arkadaşlarım daha çok yeniymiş şu halime bakaymışım ne hale gelmişim bir an önce toparlanmazsam eşimde beni bırakır gidermiş falan filan işte ama dün gece çok agladım sonunda eşim kıyamadı tamam söz götürücem haftasonu dedi bilmiyorum beni mi oyalıyo ama oglumun yanına gidicem orası sadece bebek mezarıymış bir sürü melek varmış bana anlattı bende aglayarak dinledim benim için ne kadar zor biliyomusun ndedi sen hiç bunu düşündün mü dedi kendi elimle oglumu toprakla buluşturdum üstünü ben örttüm dedi ve ikimizde başladık aglamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?