Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

offffffff canım ya kıyamam ben ya önemli bişey yok umarım canım

offffffff canım ya kıyamam ben ya önemli bişey yok umarım canım

doktor yaptıgı muayenede hiçbi saglık probleminin olmadıgını psikolojik bi durum oldugunu söledi.
marmara üniv.arastırma hastanesinde pedagog varmıs.182den randevu almak istedim.
28 subata randevu veriyolarmıs.gelde deli olma.

ayşenaz devlet hastaneleri için 28 şubat çok da geç değil aslında.

keten helva senin sonuçlar noldu?
genetik bi rahatsızlık var mıymış? bu arada benim de kızımda bir araştırma yapmamışlardı çünkü amniosentez yaptırmıştık ve temiz çıkmıştı. dr bana zaten orada da kromozomlara bakılıo gerek yok demişti. bizim sonuçlarımız ii çıktı. ama inandım ki her şey aslında olacağından. yaşadığım şeyin adı kader...
tanıdığımız biri çok sevdiğimiz bir arkadaşımız ilk çocuğunu 2 aylık düşük yaptı.yeniden hamile kaldı, bir sürü sorunu oldu. yok düşecek bilmem içerde kist değil ama bebekle beraber büyüyen bişey varmış adını unuttum. kıza kıpırdama dedi dr. senin dinlenmen lazım. bu işe de devam etti. bir şehirden diğerine de yolcuk yaptı. her neyse düşecek dedikleri bebek 40 hafta 5 günü doldurdu. sağlıkla da kucaklarına aldılar.
kızlar bu arada benim 6,5 ayım oldu. bu sezaryen yerlerim bazen ağrıyor. sizde de var mı aynı şeyler. acı eşiğim çok düşük değildir ama ben iyileşemedim mi acaba die korkuorum

cocuk hergün bu hale geliyormus cnm ondan dert ediyorum o tarihi.nitekim dün annem orda kaldı ve biz eve döndükten sonra uyanmus gene aynı olmus. tekrar yatırmıslar. gözle görülse mahfoluyo insan.ben onu sakinleştiremedikçe aglıyordum.
sezaryen dikişler bazen benimde agrıyo.5 ay oldu benimde.normalmiş agrıması.tamamen iileşmesi 2 yılı falan buluyormus.
özellikle regl zamanlarım yaklastıgında iğne batmıs gibi oluyor.

aslında çok haklısın bazen ben de kendime şaşıyorum kızıma kızdığım bağırdığım zaman.bulmanın da kaybetmenin de ne olduğunu bilen biriyim. her gün rabbime şükrediyorum bana kızımı verdiği için.bu arada bi arkadaşımın oğlu da senin yeğinin gibi çok asabi ve saldırgan olmuş.nazar duası okutmuşlar.çocuk sakinleşmiş.denemk de fayda var:)

benim de adet dönemimde batmalar oluyor bazen noluyor falan diorum...

geothopes bu ismi doğru mu yazdım bilmiorum ama yaaa 5 haftalık hamilelik ne tatlı gözüküyor bir bilsen:.)

Cocuklara hic kizilmaz diye bisi yok ama bu cocuk kendini parcalarken anneye al bu cocugu odadan cikar demek cildirtiyo beni.analik babalik bu kadar kolaymi ya

senin hamilelik takvimini yesinler

mehtap canım 11 haftalık yazıyor takviminde cok duygulandım
vay be aynı zamanlarda mahvolduk şimdi sen 2.5 aylık hamilesin ne kadar mutluyum senin için
insallah bu sefer hersey gönlünce olsun canım arkadasım

Cocuklara hic kizilmaz diye bisi yok ama bu cocuk kendini parcalarken anneye al bu cocugu odadan cikar demek cildirtiyo beni.analik babalik bu kadar kolaymi ya

canım bu ne ki
bu aksam haberlerde birsey izledim
spiker bile sunarken ağladı nerdeyse star tv de
mahvoldum habere

bulayım linkini oku

yaw meleğim bu çalışmalar bu ay nasıl sonuçlanacak acaba?

insallah bu ay hamile kalırız canım ya
nasıl istiyorum bir bilsen
korkuyorum da tabiki ama

melisim hamile cok şükür arada bakıyorum da gebelik topiklerine yazıyor
onun oralara yazmasına kendim gibi seviniyorum
ama kendime gelince korkuyorum
tuhafım işte

insallah bu ay tobeguk sen ben hamile kalırız

hayırlısı ama önce
sağlıklı olucaksa mutlu sonla olucaksa gelsin bebeklerimiz
yoksa beklerim ben
bu sefer acelem yok
acıdan yoruldum çünkü

kızlar bu arada ben eski kiloma döndüm yupppiiiiiiiii

rabbim gönlüne göre vesin canım benim hakkında ne hayırlıysa o olsun hayırlı hayırlı olsunda varsın geç olsun zaten inş.çok beklemzsin seninde hamiş takvimini takip ederiz engüzel haberlerini bekliyoruz tatlım....

inş sırasıyla ve hayırlısıyla hepinizin güsel haberlerini duyucaz.
bu arada bugün hastanedeydim. tekrar hormon testleri istedi doktor.
yarın bi dolu tüp kan verilecek.inş bu son olur.

Son düzenleme:

haklısın canım ya benimde alt komşumun 2 tane kızı var kadın nasıl bagırıyo o çocuklara inan çocukların psikolojisini bozmuş kızlar gece yarısı kalkıyolar bagıra bagıra aglıyolar geçen gün adam yeter artık siz bizim aile huzurumuzu bozuyosunuz diye küçüçük çocuklara havazı çıktıgı kadar bagırdı allah islah etsin canım diycek başka bi şey yok bazen aşagıya inip kadına hiç mi ibret almıyosun demek istiyorum ama olmuyo işte
öyle böyle zaman geçiyo valla herşeyin hayırlısı olsun dilaynurcum
5 tane yasin aldım canım
tamam canım allah kabul etsin inşallah dualarımızı
derıncım ben bu hafta okuyamıorum. soledımıdydm bılmıom ama:78:
tamam tatlım haftaya okursun allahın izniyle
canım bu ne ki
bu aksam haberlerde birsey izledim
spiker bile sunarken ağladı nerdeyse star tv de
mahvoldum habere

bulayım linkini oku
bende izledim canım ya valla tüylerim diken diken oldu diycek bişey bulamıyorum bu insanlara
inş sırasıyla ve hayırlısıyla hepinizin güsel haberlerini duyucaz.
bu arada bugün hastanedeydim. tekrar hormon testleri istedi doktor.
yarın bi dolu tüp kan verilecek.inş bu son olur.
inşallah son olsun bitanem dualarım seninle bir an önce saglıgına sonra bebişine kavuşursun inşallah

Mmerhaba arkadaslar nasilsiniz? Yaa aaynur,inay,ozay,24 kasim, izmirli,ve digerleri nerede? Melekyavrum senin disinda eskilerden kimseyi goremiyorum. Bakiyorum malesef yeni arkadaslarimiz katilmis :-( allah hepinize yardim etsin sabrinizi bol eylesin.meleklerinizin saglikli kardeslerini yollasin sizlere.

kızlar dün hastanedeydim bir sürü kan tahlil ve tüm batın istediler kum döküyomuş içerde kanama yapmış yani kum sancısı fena derler ama kalbimin acısını geçemiyo oglumun yanına götürmediler beni herkes kıyamet kopardı annem, ablam, eşim, arkadaşlarım daha çok yeniymiş şu halime bakaymışım ne hale gelmişim bir an önce toparlanmazsam eşimde beni bırakır gidermiş falan filan işte ama dün gece çok agladım sonunda eşim kıyamadı tamam söz götürücem haftasonu dedi bilmiyorum beni mi oyalıyo ama oglumun yanına gidicem orası sadece bebek mezarıymış bir sürü melek varmış bana anlattı bende aglayarak dinledim benim için ne kadar zor biliyomusun ndedi sen hiç bunu düşündün mü dedi kendi elimle oglumu toprakla buluşturdum üstünü ben örttüm dedi ve ikimizde başladık aglamaya

kız ben burdayımya :))) izmirli ve doğayı merak ettim bendeee tobeguk haberin vardır senin :)

canım ben hemen defnedildiğinin ertesi gün gittim ağladım sızladım hiçte bişey olmadı belki iyi gelecek gitsen içini boşaltacaksın hastalık bişe kalmayacak ne bilimmm ağlayacaksın diye götürmüyolar ama öylede ağlıyorsun böylede .. ben oraya gidince sanki beni gördü mutlu oldu gibi geliyor tabi geri dönüp gelmek orda bırakmak zor ama onları toprağın altında düşünmemek lazım onlar cennette meleklerle oynuyorlar :) yanlış birşey de söylemek istemiyorum ama içimizde biriktirdiğimiz sıkıntılar hasta ediyor bizi ağla sızla bağır çağır boşalsın için bitisin gitsinn sonra gelsin yeni bebişin sağlıcakla inşallahhh
he bende doğumdan sonra safra kesesi taşı çıktı 1 ay sancıdan kıvrandım sonra doktor dedi yeni ameliyat geçirmişsin 6 ay bekleyelim 6 ay geçti gittim güya safrakesemi aldırcam taşlar gitmiş nereye gitmişise normalde düşmezmiş nasıl yokoldu anlamadım.. o ilk zamanların sıkıntısıyla herkeste bişeyler çıktı zaten turp gibisin merak etme sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…