Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar bizim kromozom sonuçları ay sonu çıkacakmış.bebeğimin hastalığı belli oldu nöroblastoma yani kötü huyku kanserli tümörmüş.bunun %1-2 oranında kalıtsallık gösteriyormuş.bizde kalıtsal olup olmadığını bilemeyiz dedi doktor yan itekrar denicez bebeği olursa kalıtsal diyeceklermiş peh.. bu arada genteikçi bir sürü tahlil istemişti bi kısmı çıkmış sanırım bende kan pıhtılaşması varmış c776 homozigot mutant yazıyor. ben zaten bende sıkıntı çıkacağını biliyordum eşime demiştim kesin benim kromozomlarda sıkıntı çıkacak diye kızıyordu bana.keşke o haklı olsa bilmiyorum ya göktemiyim yerdemiyim doğum yapalı 4 ay bitti şu sonuçlar çıktığında tekrar deneyeceğiz bebeği bakalıma rtık nasip ne gelirse rabbimden.

bu arada 5 yasin okudum derinciğim

oyy oyy ne dıyım kı...sadece gorunur bı sebep ya keten helvam...

ole ya da bole hepımız aynı acıyla ımtıhanız.
sebebının bılınmesı bı acıdan guse bence. ve kesın genetık bı durum degıl. hatta gayet dusuk bı oran.
yanı zor oldugunu bılıyorum. bunu dusunme onemseme desemde senı rahatsız edecek ama
ınan kı bosla

rabbım ol deyınce ne olmazlar oluo..sen kendını uzme. rahat olmaya calıs. calısalım hep bırlıkte.
daha onceden kan pıhtılasman oldugu bılınmıomuydu?
ya bende bunu anlamıom yanı her ay yapılan kan tahlılımzde bu bellı olmuyosa ne yazık ama ya...

nısanda tr geldıgımde bı kadın dogumcuya gıdıcem ıns kontrole
kan pıhtılasmasını olup olmadıgını arastırmasını istiyorum. ben talep ettıgımde bı tahlille ogrenebılıcek bısey mı bu :26:

bursada birinemi gideceksin eğer öyleyse kime gideceksin :)

mehtap canım 11 haftalık yazıyor takviminde cok duygulandım
vay be aynı zamanlarda mahvolduk şimdi sen 2.5 aylık hamilesin ne kadar mutluyum senin için
insallah bu sefer hersey gönlünce olsun canım arkadasım

sağol canım benim evet canım zaman geçiyor ama birde bana sor ne zamandır içimde fırtınalar kopuyor çok korkuyorum biliyorsunuz bende şeker var hamilelik ilerledikce şekerim dahada yükseliyor sürekli insülin yapıyorm.kimi zamanda düşüveriyor yavruma zararı dokunacak diye çok korkuyorum ne zor bir sınav.inşallah bu sefer rabbim sağ salim hayırlı uzun ömürlü bir evlat verir.rabbim sanada diğer annelerimizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ve çok sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz inşallah

kızlar siteye sürekli giremiyorum ama yazdıklarınızı okuyorum inanın acınızla bende üzülüyor mutluluğunuzla bende mutlu oluyorum

cnmmm sen bakma diyenlere herkes onu sölüyo ama daha öncede sana sölemiştim senin ona ihtiyacın var. bende kızımı ilk kaybettiğimde 4 gün gitmeye cesaret edemedim.
sonra aniden yolda eşime kızıma götür beni dedim.oda saolsun ikiletmedi ve götürdü.yolda düşünüyordum mezarına kapanıcam aglicam diye.
ama öle olmadı.düşündüklerinle yaptıkların her zaman bir olmuyo. gittim sogukkanlıydım inanılmaz sekilde. ince ince sessiz sessiz aktı gözyaslarım.
çok aglamadım.iç sesimle konustum melegimle. ve ii geldi bana.acı ordada acı evdede acı.hatta evde daha fazla acı.

büyük ihtimalle öle olması gerek cnm.ögrenirsin. inş hersey yoluna girer. bende tekrardan hormon testlerine basladfım.yarın sabah tekrar gidicem hastaneye
ve gene baska testler vericem beynimdeki için. sonuca göre tedavi yöntemini düşünecekmiş doktor.

hepimiz birçok sorunla boğuşuyoruz ama en güzeli kalbimizi ferah tutmak herşey rabbimden biz inançlı insanlarız.sende tatlımı tatlı sağlıklı hayırlı evladını kucaklayacaksın.UNUTMA TETBİR SENDEN TEVEKKÜL ALLAHTAN...biz elimizden geleni yapalım ve elimizi acıp rabbimize yalvaralım Allahım bize birdaha böyle acı gösterme diye inanın son günlerde en çok yaptığım şey bu ..

kızlar malsef kötü bi haberim var. çok çok üzgünüm.sanırım melisse hamileliği son buluyo.
kimyasal gebelikmiş.facede okudum.

kızlar malsef kötü bi haberim var. çok çok üzgünüm.sanırım melisse hamileliği son buluyo.
kimyasal gebelikmiş.facede okudum.

şuan çok kötüyüm
elim ayagım buz kesti
of uğurböceği sana cevap yazmak için alıntıladım ama yazamıcam
Rabbim melisimin hakkında hayırlısını versin
dualarım melisseyle

kızlar melisseye nasıl ulasabilirz
msn de yok
inayla ikimiz konusmak istiyoruz melisseyle
teli olan varmı melissenin

bilemedimki ne yazim....................................
üzülme demek ne saçma şimdi....

Son düzenleme:

normalde 3 düşükten sonra yapılan bi tahlil.Ama benim ilk düşüğümden sonra dr um istemişti.Öyle hemen çıkmıyo sonucu canım.Ben bir aya yakın beklemiştim.Normal bi tahlil değil genetik bi araştırma bu.

Melisse çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…