bursa canım.....bursadan kimse yokmuuuuu kader arkadaşlarım....
kızlar bizim kromozom sonuçları ay sonu çıkacakmış.bebeğimin hastalığı belli oldu nöroblastoma yani kötü huyku kanserli tümörmüş.bunun %1-2 oranında kalıtsallık gösteriyormuş.bizde kalıtsal olup olmadığını bilemeyiz dedi doktor yan itekrar denicez bebeği olursa kalıtsal diyeceklermiş peh.. bu arada genteikçi bir sürü tahlil istemişti bi kısmı çıkmış sanırım bende kan pıhtılaşması varmış c776 homozigot mutant yazıyor. ben zaten bende sıkıntı çıkacağını biliyordum eşime demiştim kesin benim kromozomlarda sıkıntı çıkacak diye kızıyordu bana.keşke o haklı olsa bilmiyorum ya göktemiyim yerdemiyim doğum yapalı 4 ay bitti şu sonuçlar çıktığında tekrar deneyeceğiz bebeği bakalıma rtık nasip ne gelirse rabbimden.
bu arada 5 yasin okudum derinciğim
nısanda tr geldıgımde bı kadın dogumcuya gıdıcem ıns kontrole
kan pıhtılasmasını olup olmadıgını arastırmasını istiyorum. ben talep ettıgımde bı tahlille ogrenebılıcek bısey mı bu :26:
mehtap canım 11 haftalık yazıyor takviminde cok duygulandım
vay be aynı zamanlarda mahvolduk şimdi sen 2.5 aylık hamilesin ne kadar mutluyum senin için
insallah bu sefer hersey gönlünce olsun canım arkadasım
kızlar dün hastanedeydim bir sürü kan tahlil ve tüm batın istediler kum döküyomuş içerde kanama yapmış yani kum sancısı fena derler ama kalbimin acısını geçemiyo oglumun yanına götürmediler beni herkes kıyamet kopardı annem, ablam, eşim, arkadaşlarım daha çok yeniymiş şu halime bakaymışım ne hale gelmişim bir an önce toparlanmazsam eşimde beni bırakır gidermiş falan filan işte ama dün gece çok agladım sonunda eşim kıyamadı tamam söz götürücem haftasonu dedi bilmiyorum beni mi oyalıyo ama oglumun yanına gidicem orası sadece bebek mezarıymış bir sürü melek varmış bana anlattı bende aglayarak dinledim benim için ne kadar zor biliyomusun ndedi sen hiç bunu düşündün mü dedi kendi elimle oglumu toprakla buluşturdum üstünü ben örttüm dedi ve ikimizde başladık aglamaya
kan pıhtılasmasını olup olmadıgını arastırmasını istiyorum. ben talep ettıgımde bı tahlille ogrenebılıcek bısey mı bu :26:
kızlar bizim kromozom sonuçları ay sonu çıkacakmış.bebeğimin hastalığı belli oldu nöroblastoma yani kötü huyku kanserli tümörmüş.bunun %1-2 oranında kalıtsallık gösteriyormuş.bizde kalıtsal olup olmadığını bilemeyiz dedi doktor yan itekrar denicez bebeği olursa kalıtsal diyeceklermiş peh.. bu arada genteikçi bir sürü tahlil istemişti bi kısmı çıkmış sanırım bende kan pıhtılaşması varmış c776 homozigot mutant yazıyor. ben zaten bende sıkıntı çıkacağını biliyordum eşime demiştim kesin benim kromozomlarda sıkıntı çıkacak diye kızıyordu bana.keşke o haklı olsa bilmiyorum ya göktemiyim yerdemiyim doğum yapalı 4 ay bitti şu sonuçlar çıktığında tekrar deneyeceğiz bebeği bakalıma rtık nasip ne gelirse rabbimden.
bu arada 5 yasin okudum derinciğim
kızlar malsef kötü bi haberim var. çok çok üzgünüm.sanırım melisse hamileliği son buluyo.
kimyasal gebelikmiş.facede okudum.
ya olmasın öyle bişey içim cız etti öyle değildir inşallah çok üzüldüm ne olur öyle olmasın
Mmerhaba arkadaslar nasilsiniz? Yaa aaynur,inay,ozay,24 kasim, izmirli,ve digerleri nerede? Melekyavrum senin disinda eskilerden kimseyi goremiyorum. Bakiyorum malesef yeni arkadaslarimiz katilmis :-( allah hepinize yardim etsin sabrinizi bol eylesin.meleklerinizin saglikli kardeslerini yollasin sizlere.
kızlar malsef kötü bi haberim var. çok çok üzgünüm.sanırım melisse hamileliği son buluyo.
kızlar melisseye nasıl ulasabilirz
msn de yok
inayla ikimiz konusmak istiyoruz melisseyle
teli olan varmı melissenin
çok üzüldüm ya resmen bakakaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?