Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

siirt uzak canım ma yabancısı sayılmayız ailecek.abim öğretmen doğu hizmetini siirt pervaride yaptı 3 yıl annemler falan çok gelip gittiler...

tabikide çıkıyoruz özellikle eşim sağolsun bir sürü aktivide ayarlıyor kafamız dağlsın diye.sonra eve gelince üzülüyorum içim yanıyor sanki kızıma haksızlık etmiş gibi hissediyorum.

tabi doktorum bana 3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi normal doğum yaptığım için.dedim ya şu an hazır değilim.bu arada sen bursadanmısın....

ay bayağı arkadaş varmış çok sevindim.evet hamiş hamiş görüşürüz.inş.....allah yeniden hamile olanları bebeklerine kavuştursun....

ben niye dönem niye dönemiyorum eki kiloma yahuuuu 8 kilo fazlam kaldı offfffffffffffffff.

gözlerim doldu aynı sahneyi yaşadım eşimde böyle demişti birlikte ağlamıştık.eşim kızımı gömdükten sonra eve geldi ona öyle hiddetlendimki nasıl koydun toğrağa dedim nasıl koydun ben dokuz ay onu korudum kolladım 1,5 yaşındaki oğlumu zor durum haricinde kucağıma almadım kızıma bişey olmasın diye.sen nasıl koydun onu toprağa.sonra mezarlıktakiler eşimin orda çok fena olduğunu hıçkırıklarla ağladığını söylediler.onların görevleriydi o.maleseeeeeeeef...

ben niye dönem niye dönemiyorum eki kiloma yahuuuu 8 kilo fazlam kaldı offfffffffffffffff.
kız ben temmuz basında doğum yaptım
senin daha 3 ay olmus cok normal
verirsin merak etme

hatta eşim sabah manken incecik olmussun dedi
çok mutlu oldum
komple siyah giymiştim bir de topuklu ayakkabı safım belki de ondan öyle dedi

evet bursa çok güzel her zerresiyle çok seviyorum.bellimi olur bursa istanbul çok yakın belki burda buluşuruz....

İnsallah canim benim.karacabeyde kalmistim orda universiteden arkadasim var.uludaga gittim birkackere tophaneye ciktim cok guzel ben karadenizliyimya yesili seviyorum.

çokkk üzüldüm melisse için ya allahım yardımcısı olsun inşalahhh.

kızlr bu arada annem yarın sabah dizinden ameliyat olacak normalde korkmazdı bu defa bi garip annem. ya korkuyorum diyor bi garibim ben diyor lütfen annem için dua eder misiniz o öyle dedikçe bende korkuyorum

Gecmis olsun canim.allah acil sifa versin butun hastalara dularim seninle.korkacak bisey yokki diz ameliyatinda tansiyonu sekeri yoktur umarim.

ben konuya fransiz kaldim.. kimyasal gebelik ne demek??
kötü bisey oldugunu anladim off allah yardimcisi olsun...son günlerde yine iyi haberler alamiyoruz gibi..

Son düzenleme:
ben konuya fransiz kaldim.. kimyasal gebelik ne demek??
kötü bisey oldugunu anladim off allah yardimcisi olsun...son günlerde yine iyi haberler alamiyoruz gibi..

valla cnm bende ilk defa duyuyorum dıs gebelik falan duymustum ama bunu ilk kez duyuyorum.
daha neler duyacagız acaba? bende inanılmaz derecede üzüldüm.

valla cnm bende ilk defa duyuyorum dıs gebelik falan duymustum ama bunu ilk kez duyuyorum.
daha neler duyacagız acaba? bende inanılmaz derecede üzüldüm.

Yumurta dölleniyor ama rahim duvarina tutunamadan dusuyo.bir nevi dusuk gibi bisey kanamayla birlikte daha gebelik olusamadan sonlaniyor.cok kotu bir durum.aslinda farketmeden bizlerde kimyasal gebelik yasayabiliyormusuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…