Zelal varBURSADA YAŞAMIYORMUŞ AMA AYNI TOPRAKSINIZ siirt 320 bin nüfusu küçük ya zor kimsenin olması aman neyapayım her ilden melek arkadaşlarım var burada yetiyor 320 binde o şansız benim demekki BENİM TOPRAĞIMADA YAKIN AYNUR VAR ADANAYA YAKIN MERSİNLİ
valla bu durumları cok kısa sürede yasattım kendime cnm.hemen bebek görmelerine gittim.kendi üzerime cok gittim bu konuda.iimi yoksa kötümü yaptım bilmiyorum.
cıkıcaz tatlım gidicez bi yerlere cünkü yasamak zorundayız.Hayattan kopmak demek Allaha isyan demek.
hasa bu bize asla yakısmaz.aglicaz acı cekicez ama ruhumuz bedenden ayrılana kadar yasicaz.
meleklerimizde bunu isterlerdi.
tabi doktorum bana 3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi normal doğum yaptığım için.dedim ya şu an hazır değilim.bu arada sen bursadanmısın....bende aynı hıssedıyorum ya.
aslında bır an evvel hamıle olabılıcekmıyım yenıden merak heyecan ıcındeyım ama
bende hastanede dogumu beklerken 4 cm de kalp atısları dustu.:26: yanı bız hastanede olmamıza bu olayın
doktorun onunde olup hemen mudahale edılmesıne ragmen sadece 2 gun yasadı bebegım.
sımdı nedense onları dusununce hazırmısım gıbı gelmıo bana da
normalde 5 ay oluyo.
belkı baslanabılır bıle calısmalara ama
daha zamana ıhtıyac var galıba
canım ben sımdılık fahrı bursalıyım. eylulde bursa da olucam ıns. sımdılık almanyadyımda.
ama bursadan varız. bıkac kısı
ınay var
ve grubun kurucusu 24 kasım
sımdı hamıle o
o da bursadan
bende geldıgımde gorusuruz ıns.
hele bı de ozaman hamıle olursak
ayy ne guzel olur
rabbım hepımıze hayırlı zamanlarda saglıkla versın ıns
Bursa guzel yer bir kac kere gittim.istanbulda yasamasaydim 2.tercihim bursaourdu.sanslisiniz
ben niye dönem niye dönemiyorum eki kiloma yahuuuu 8 kilo fazlam kaldı offfffffffffffffff.insallah bu ay hamile kalırız canım ya
nasıl istiyorum bir bilsen
korkuyorum da tabiki ama
melisim hamile cok şükür arada bakıyorum da gebelik topiklerine yazıyor
onun oralara yazmasına kendim gibi seviniyorum
ama kendime gelince korkuyorum
tuhafım işte
insallah bu ay tobeguk sen ben hamile kalırız
hayırlısı ama önce
sağlıklı olucaksa mutlu sonla olucaksa gelsin bebeklerimiz
yoksa beklerim ben
bu sefer acelem yok
acıdan yoruldum çünkü
kızlar bu arada ben eski kiloma döndüm yupppiiiiiiiii
kızlar dün hastanedeydim bir sürü kan tahlil ve tüm batın istediler kum döküyomuş içerde kanama yapmış yani kum sancısı fena derler ama kalbimin acısını geçemiyo oglumun yanına götürmediler beni herkes kıyamet kopardı annem, ablam, eşim, arkadaşlarım daha çok yeniymiş şu halime bakaymışım ne hale gelmişim bir an önce toparlanmazsam eşimde beni bırakır gidermiş falan filan işte ama dün gece çok agladım sonunda eşim kıyamadı tamam söz götürücem haftasonu dedi bilmiyorum beni mi oyalıyo ama oglumun yanına gidicem orası sadece bebek mezarıymış bir sürü melek varmış bana anlattı bende aglayarak dinledim benim için ne kadar zor biliyomusun ndedi sen hiç bunu düşündün mü dedi kendi elimle oglumu toprakla buluşturdum üstünü ben örttüm dedi ve ikimizde başladık aglamaya
bursada nerdesin canım
kız ben temmuz basında doğum yaptımben niye dönem niye dönemiyorum eki kiloma yahuuuu 8 kilo fazlam kaldı offfffffffffffffff.
kız ben temmuz basında doğum yaptım
senin daha 3 ay olmus cok normal
verirsin merak etme
hatta eşim sabah manken incecik olmussun dedi
çok mutlu oldum
komple siyah giymiştim bir de topuklu ayakkabı safım belki de ondan öyle dedi[/QU
:)) cok guldum.ne safi esin oyle demisse zayifsin demekki guzel gorunmusun .aklima geldide bana doktor zayifliktan ultrasonu ustunde gezdiremiyorum demisti:)).
evet bursa çok güzel her zerresiyle çok seviyorum.bellimi olur bursa istanbul çok yakın belki burda buluşuruz....
çokkk üzüldüm melisse için ya allahım yardımcısı olsun inşalahhh.
kızlr bu arada annem yarın sabah dizinden ameliyat olacak normalde korkmazdı bu defa bi garip annem. ya korkuyorum diyor bi garibim ben diyor lütfen annem için dua eder misiniz o öyle dedikçe bende korkuyorum
ben konuya fransiz kaldim.. kimyasal gebelik ne demek??
kötü bisey oldugunu anladim off allah yardimcisi olsun...son günlerde yine iyi haberler alamiyoruz gibi..
valla cnm bende ilk defa duyuyorum dıs gebelik falan duymustum ama bunu ilk kez duyuyorum.
daha neler duyacagız acaba? bende inanılmaz derecede üzüldüm.
Yumurta dölleniyor ama rahim duvarina tutunamadan dusuyo.bir nevi dusuk gibi bisey kanamayla birlikte daha gebelik olusamadan sonlaniyor.cok kotu bir durum.aslinda farketmeden bizlerde kimyasal gebelik yasayabiliyormusuz
.ama regl gecikmesiyle anlasılamazmıki zaten bu?farketmeme ihtimalimiz için düşünüyorumda!!!!
Yumurta dölleniyor ama rahim duvarina tutunamadan dusuyo.bir nevi dusuk gibi bisey kanamayla birlikte daha gebelik olusamadan sonlaniyor.cok kotu bir durum.aslinda farketmeden bizlerde kimyasal gebelik yasayabiliyormusuz
.ama regl gecikmesiyle anlasılamazmıki zaten bu?farketmeme ihtimalimiz için düşünüyorumda!!!!
Mesela iki gunluk gecikme yasadin ama test alip bakmadin hamilemiyim diye o sira kanama oldun regl oluyorum sandin onun gibi.operasyon gerektirmeyen bir durummus kendi kendine dusuyomus zaten olusmadigi icin.ama kandada idrardada pozitif cikiyormus.kese olusmayinca birde bhcg yukselmeyince kimyasal gebelik oldugu anlasiliyo.canim ya nasi sevinmistim hamileyim diye cok uzuldum ne denirki bizde sevindik onla birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?