Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

artık fit bir bayan oldun haaa bravo sana canım arkadaşım azimli kadın başka.... Gitsin fazla kilolar gelsin hayırlı bebişler....allahım güzel gönlüne göre versin canım arkadaşım....

burdayız arkadaşım çok giremesekte ara ara girmeye çalışıyoz asla arkadaşlarımızı unutmayız....onlar bizlerin kader yoldaşları rabbim hepisinin iyiliğini duyursun inş...

Kzlar bu arada melisse ne durumda hebr alan varmı sanki hiç hayırlı şeyler okumadım ama rabbim yar ve yardımcısı olsun inş... Allahım gönlündeki güzellikleri eline versin inş....

melisseye üzüldüm yaa epeydir girmiyordum ne diyelim hepimizin hakkımızda hayırlısı rabbim bilir herşeyin hayırlısını

yıldırım canım millet mahallesi....bu arada sende bursadansın sanırım hangi hastanede doğum yaptın...

jimerde yaptım canım ama doruk çekirgeye gidiyordum doktorum ayrılmış ordan ben yeni doktor ararken suyum geldi önce zübeydeye ordan jimerde arkadaşın doktoru vardı ii diye acilen oraya gittik ilk vede son kez...

Allah yardımcısı olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun

burdayız arkadaşım çok giremesekte ara ara girmeye çalışıyoz asla arkadaşlarımızı unutmayız....onlar bizlerin kader yoldaşları rabbim hepisinin iyiliğini duyursun inş...

Kzlar bu arada melisse ne durumda hebr alan varmı sanki hiç hayırlı şeyler okumadım ama rabbim yar ve yardımcısı olsun inş... Allahım gönlündeki güzellikleri eline versin inş....[/QUOTE]

Yaa simdi fark ettim maji iyi oldugunuza sevindim.sulurler olsun.bende cok kazla giremiyorum bu aralar oturmakda zorluk cekiyorum.zaman daraldikc bende gerilyorum. Stress yapiyorum.bir azda korkuyorum.ama allahima emanet etmisim bu bebegi insallah sagsalim gelirde yarim kalmis sevincimi tamamlar. Bu arada melisse ne olmus niye hepiniz uzugunuz falan yaziyorsunuz?

uğurböcüüüm
önden senmi gidiyorsun maşallah 34 olmuşsun aynur kaçtı unuttum
özay olsada tablo yapsa
özay nerdesin kızzzzzzz

uğurböcüüüm
özay olsada tablo yapsa
özay nerdesin kızzzzzzz

yok kız özayla aynur daha küçük
uğur böcüğü onlardan 2-3 ay önde

uğurböcüğü sakın korkup kötüyü çağırma
insallah hersey güzel olucak
çoğu gitti cok cok azı kaldı canım dualarımız seninle

uğurböcüüüm
özay olsada tablo yapsa
özay nerdesin kızzzzzzz

inayım özay artık bizleri bayaa bii ihmal etmeye başladı zaten...kırıldık ona gelsede artık liste yaparmı bilmem ? Neyse canları sağ olsun gerisi yalan... Genede arkadaşımızı atmayız onlar bizim kader yoldaşlarımız ....

evet melekyavrum haklı inay biz uğurböcüğüne göre daha miniciğiz allahın izniyle hayırlı olsunda sonumuz rabbimin yardımıyla inş. Herşey güzel olsun cümlemiz adına...bekleyen arkadaşlarımıda sevindirsin rabbim

bu kan pıhtı testi ıcın 3 dusuk ıstıolarmıs. e sımdı allah korusun bıdaha hamıle kalıp dusmesını beklyım ne sacma
benım bırı dusuk bırı olum iste
henuz doktorla gorusmedım ama tr bolemı bu is ya.

aynurcm sen almnydaın demı. acaba bu testi burada daha rahat mı yaptırırm ki ya.. bı bılgın var mı
oleyse burada kadın doguma gıdeyım

kızlar melisseyle konustuk
çok şükür iyi,ve daha da iyi olucak
dularımıza melisseyi de ekleyelim lütfen

Nice umutsuz kapılar vardır açılmaz,
Rabbimin kapısı büyüktür, kapanmaz...
Sen umudunu kaybetme
Rabbim kulunu bırakmaz...
Hz. Mevlana

şimdi okudum hemen yazmak istedim :))
herşey çok güzel olacak Allahın izniyle......

kızlar melisseyle konustuk
çok şükür iyi,ve daha da iyi olucak
dularımıza melisseyi de ekleyelim lütfen

evet bende konustum umutsuzluk yok tekrar denenecek ve inş bu ay hemen olacak hamiş. :)

cnm ne kadar güsel mevlananın cok siirini okudum ama bu baska güselmiş.

arkadaşım ben mersinde yaşıyorum, ney tahlili için bilgi almak istedin anlamadım bu arada ben zati herhangi bir tahlil yaptırmadım allahıma şükürler olsun , valla bu konuda sana yardımcı olamadım kusura bakma arkadaşım....

ay ben yanlıs hatırladımm yaa
ya almanyada yasayn suan hamıle olan kımdı yaaa?
kan pıhtılasması sorunu ıcın test yaptırmak ıatıorumda.onu sormaya calısıyorum. almanyada nasıl olur acaba dıye?

ay ben yanlıs hatırladımm yaa
ya almanyada yasayn suan hamıle olan kımdı yaaa?
kan pıhtılasması sorunu ıcın test yaptırmak ıatıorumda.onu sormaya calısıyorum. almanyada nasıl olur acaba dıye?

aysem almanyada ama o doğum yaptı başka kim vardı hatırlayamadım

aa evet aysemm dıı. aman neyse
dunden berıde bu pıhtılasmaya taktım. senaoryoda yazdım.
kendı kendımı mutsuz ettım

meliseye rabbimden acil şifalar diliyorum bundada vardır bir hayır diyelim Allahım birdaha göstermesin kötü acılar. inşallah en kısa zamanda sağlıcakla hamile kalır

aa evet aysemm dıı. Aman neyse
dunden berıde bu pıhtılasmaya taktım. Senaoryoda yazdım.
Kendı kendımı mutsuz ettım

evt 3 düşükten sonrayapıyorlarmış sağolsun gittiğimiz genetk doktoru istedi bu tahlilleri bi bakalım dedi hepsi çıkmadı henüz ama galiba bende de kan pıhtılaşması var gibi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…