- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
uğurböcüüüm
önden senmi gidiyorsun maşallah 34 olmuşsun aynur kaçtı unuttum
özay olsada tablo yapsa
özay nerdesin kızzzzzzz
inayım özay artık bizleri bayaa bii ihmal etmeye başladı zaten...kırıldık onagelsede artık liste yaparmı bilmem ? Neyse canları sağ olsun gerisi yalan... Genede arkadaşımızı atmayız onlar bizim kader yoldaşlarımız ....
evet melekyavrum haklı inay biz uğurböcüğüne göre daha miniciğiz allahın izniyle hayırlı olsunda sonumuz rabbimin yardımıyla inş. Herşey güzel olsun cümlemiz adına...bekleyen arkadaşlarımıda sevindirsin rabbim
bu kan pıhtı testi ıcın 3 dusuk ıstıolarmıs. e sımdı allah korusun bıdaha hamıle kalıp dusmesını beklyım ne sacma
benım bırı dusuk bırı olum iste
henuz doktorla gorusmedım ama tr bolemı bu is ya.
m
bende 6 yasin okudum canlar.Allahım kabul eylesin inş.
kızlar bugün komsumuzun ablasının bi hikayesini duydum.halime sükrettim bi kez daha.
bu kişinin bi cocugu olmus.3-4 yaslarına gelince cocuk birdenbire yürüyemiyo ve günden güne tüm
organları işlevini yitiriyo ve kadıncagız günbegün cocugunun ölümünü bekliyo. ve cocugu 9 yasında vefat ediyo.sonra bi çocugu daha aynı oluyo ve oda 3-4 yaslarında aynı sekilde olup 9 yasında vefat ediyo.tıpta care bulamıyolar.su andada bi oglu daha aynı oldu. oda suanda 3-4 yasında ve yürüyemiyomus. daha yeni baslamıs bununda hastalıgı ve sonuda hep aynı oluyomus. kadıncagız çökmüş durumda tabi. bi kızı ve bi oglu varmıs saglam olan. ne acı bi durum. cok fena oldum.
bende 6 yasin okudum canlar.Allahım kabul eylesin inş.
kızlar bugün komsumuzun ablasının bi hikayesini duydum.halime sükrettim bi kez daha.
bu kişinin bi cocugu olmus.3-4 yaslarına gelince cocuk birdenbire yürüyemiyo ve günden güne tüm
organları işlevini yitiriyo ve kadıncagız günbegün cocugunun ölümünü bekliyo. ve cocugu 9 yasında vefat ediyo.sonra bi çocugu daha aynı oluyo ve oda 3-4 yaslarında aynı sekilde olup 9 yasında vefat ediyo.tıpta care bulamıyolar.su andada bi oglu daha aynı oldu. oda suanda 3-4 yasında ve yürüyemiyomus. daha yeni baslamıs bununda hastalıgı ve sonuda hep aynı oluyomus. kadıncagız çökmüş durumda tabi. bi kızı ve bi oglu varmıs saglam olan. ne acı bi durum. cok fena oldum.
bende 6 yasin okudum canlar.allahım kabul eylesin inş.
Kızlar bugün komsumuzun ablasının bi hikayesini duydum.halime sükrettim bi kez daha.
Bu kişinin bi cocugu olmus.3-4 yaslarına gelince cocuk birdenbire yürüyemiyo ve günden güne tüm
organları işlevini yitiriyo ve kadıncagız günbegün cocugunun ölümünü bekliyo. Ve cocugu 9 yasında vefat ediyo.sonra bi çocugu daha aynı oluyo ve oda 3-4 yaslarında aynı sekilde olup 9 yasında vefat ediyo.tıpta care bulamıyolar.su andada bi oglu daha aynı oldu. Oda suanda 3-4 yasında ve yürüyemiyomus. Daha yeni baslamıs bununda hastalıgı ve sonuda hep aynı oluyomus. Kadıncagız çökmüş durumda tabi. Bi kızı ve bi oglu varmıs saglam olan. Ne acı bi durum. Cok fena oldum.
kızlar 5 tane yasin okudum allah kabul ederse ceren ve ketene niyetle tüm melek annelerine tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabbim bu cuma aksamı yalvarmalarımızı kabul etsin insallah
gözlerimizden evlat acısı iiçin bir daha yas akmasın
rabbim bir daha bizi evlatlarımızla sınamasın
aysenazım kaç tane okundu eksik kaldımı acaba eksikse 1er tane daha okuyalım hemen
Adanada çok iyi kadın doğum prof.meail atmıştım cvb geldi sezeryan arası süreyi sormuştum....bir yıl beklemekte fayda var demişşşşşşşş yaaaaa yine aklım karıştı şimdi allahım 6 ay gözümde büyürken ki 3 ay giitti kalan 3 ay bana dağ gibi görünüyor ya bir yıl nasıl geçer yaaaaaaaa keşke hiç sormasaydımzaten sırf bu yüzzden kadın doğumcuya gtmek istemiyorum umudumu kırar diye korkuyorum yine sil baştan herşeyi yaşamaktan
kızlar kuzenim var adıyamanda hocalık yapıyo ve benim için ögrencilerinden birini istihareye yatırtmıs. Tam 4 kere ve beni aradı. "hülya 4 kerede aynı sey cıkmıs rüyada ve yorum tabiki önemliydi.cnm hamileliğin malesef sıkıntılı gececek ama sonu hayırlı"dedi. Bende varsın sonu hayırlı olsunda ben sıkıntı cekeyim diye düşündüm ve sanki yeni bi umut ısıgım yandı. :)
hadi bakem hayırlısı canım benim rabbim yüzünü güldürsün inş.
bilmiyorum tatlım derinsu takip ediyo bu işi ama okuyanlarda okudum dese aslında bu iş çözülür ama :s
cnm umudun kırılmasın normali oymus hani vücudun tamamen toparlanabilmesi için. Ama biz melek anneleri olarak arastırdım 4 aydan ama en saglıklısı 6 aydan sonra olabilirmiş. Hem biraz sıkıntı ceksek sonu hayırlı olsa ne olurki???
ben sıkıntı çekerim canımı da veririm bebeğebişe olmasında erken doğum dikişlerin açılması vs. Vs hayırlısı deip rabbime sığınacaz başka çare yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?