Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar ben bu ara fazla giremiyorum yatılı misafirim var. ama sizi çok seviyorum meliss dualarım seninle canım

bu haftasık giremedim malum okullar açıldı yoğun başladık döneme.özledim sizleri kızlarr.ama melisse nin haberine çok üzüldüm Allah yüzünü en kısa zamanda tekrar güldürsün yeni bir bebiş haberiyle.

ayrıca 5 yasin okudum.

uğurböcüüüm
önden senmi gidiyorsun maşallah 34 olmuşsun aynur kaçtı unuttum
özay olsada tablo yapsa
özay nerdesin kızzzzzzz

burdayım inaycımm ben hep geliyorum okuyup kaçıyorum önceki sayfalarda arkadaşlara liste yapabilirsiniz falan dediydim ama beni kimsecikler sallamamışş:))))))
şaka bir yana siz yeterki isteyi ben yaparım ama bat lar lazım ha birde isimler tabii nasıl yapsakk,

bu arada MELİSe çok üzüldüm Allahım kat kat yardımcısı olur inşallahhh

kız aynur ben senden çok giriyorum bikerem hiç bırakırmıyım buraları pc yi elime alınca mutlaka bi ugruyorum haa eskisi kadar yazmıyorum o doğru bişey diyemiyecemm ona.. ben hep gündüzde çalışmaya başladım pek fırsatım olmuyor ondan giremiyorum aynurcumm

MELEKYAVRUM doğru sölüyor uğurböcükümüzz çoktann solladı biizi biz tam 20 haftalık olduk aynurla doğada 21olmuştur heralde günler geçmiyomuş gibi ama sanki hızlaa geçiyorrr Allahım sonumuzu hayır etsin inşallahhh

canım malesef öleymiş bende yaptırmadım ama öyle söylediler ama gidip 1düşük olsada 3düşük yaptım deyip yaptıranda olmuş kimden duyduğumu hatırlamıyorum ama duymuştum.. özelde yapıyorlarmış ama 600-700 lira falanmışş

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM KIZLAR ALLAHA EMANET OLUN GÜZEL HABERLERİNİZİ DUYMAK DİLEĞİYLEE

gördüm seni canımcım nasılsın bakalımm ama benim çıkmam lazım şekerim öpüyorum seniiii

kızlar bugün işyerinde bir düştüm
ayagımda topuklu ayakkabı vardı
yerler yeni silinmişti,ayagım bir kaydı, sol tarafıma totomun üstüne bir düştüm
sırtım belim bacagım her yanım hala agrıyor

kızlar 5 tane yasin okudum Allah kabul ederse ceren ve ketene niyetle tüm melek annelerine tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim bu cuma aksamı yalvarmalarımızı kabul etsin insallah
gözlerimizden evlat acısı iiçin bir daha yas akmasın
Rabbim bir daha bizi evlatlarımızla sınamasın

bende 6 yasin okudum canlar.Allahım kabul eylesin inş.
kızlar bugün komsumuzun ablasının bi hikayesini duydum.halime sükrettim bi kez daha.
bu kişinin bi cocugu olmus.3-4 yaslarına gelince cocuk birdenbire yürüyemiyo ve günden güne tüm
organları işlevini yitiriyo ve kadıncagız günbegün cocugunun ölümünü bekliyo. ve cocugu 9 yasında vefat ediyo.sonra bi çocugu daha aynı oluyo ve oda 3-4 yaslarında aynı sekilde olup 9 yasında vefat ediyo.tıpta care bulamıyolar.su andada bi oglu daha aynı oldu. oda suanda 3-4 yasında ve yürüyemiyomus. daha yeni baslamıs bununda hastalıgı ve sonuda hep aynı oluyomus. kadıncagız çökmüş durumda tabi. bi kızı ve bi oglu varmıs saglam olan. ne acı bi durum. cok fena oldum.

offff offffff offffffffff
ne denirki
bende 3 evlat acısıı yasadım ama benim acımın kat ve katını yasamıs bir insan
Allahım sabrına sabır katsın
insallah oğlu değil yürümek koşarak gezer bundan sonra

aysenazım kaç tane okundu eksik kaldımı acaba eksikse 1er tane daha okuyalım hemen

rabbim sabrını arttrısın inş.bu annenin nedenirki bu durumda böyle hikayeler duyunca bir nebzede olsa rahatlıyorum beterin beteri bu olsa gerek halimize binlerce kez şükürler olsun

en içten dileklerimle aminnnnnn diyorum diline sağlık rabbim dualarımızı kabul etsin inş iyi geceler

Eskisi gibi neden kimse yok yaaaa geliyorum bakıyorum göremiyorum ne oldu melek annelerim yoksa hepiniz hamiş kalıp evemi kapandınız

Sayfanın alt tarfındaki butik bebe yazısını görmekten nefret ediyorum canım oğluma ordan sipariş vermiştim....şimdide içim burkuluyo sayfaya her bakmamda hep bebek eşyaları inat gibi heryerde çıkıyorlar iilla ki karşımaaaaaaa

Adanada çok iyi kadın doğum prof.meail atmıştım cvb geldi sezeryan arası süreyi sormuştum....bir yıl beklemekte fayda var demişşşşşşşş yaaaaa yine aklım karıştı şimdi allahım 6 ay gözümde büyürken ki 3 ay giitti kalan 3 ay bana dağ gibi görünüyor ya bir yıl nasıl geçer yaaaaaaaa keşke hiç sormasaydımzaten sırf bu yüzzden kadın doğumcuya gtmek istemiyorum umudumu kırar diye korkuyorum yine sil baştan herşeyi yaşamaktan

aysenazım kaç tane okundu eksik kaldımı acaba eksikse 1er tane daha okuyalım hemen

bilmiyorum tatlım derinsu takip ediyo bu işi ama okuyanlarda okudum dese aslında bu iş çözülür ama :S

cnm umudun kırılmasın normali oymus hani vücudun tamamen toparlanabilmesi için. ama biz melek anneleri olarak arastırdım 4 aydan ama en saglıklısı 6 aydan sonra olabilirmiş. hem biraz sıkıntı ceksek sonu hayırlı olsa ne olurki???

kızlar kuzenim var adıyamanda hocalık yapıyo ve benim için ögrencilerinden birini istihareye yatırtmıs. tam 4 kere ve beni aradı. "hülya 4 kerede aynı sey cıkmıs rüyada ve yorum tabiki önemliydi.cnm hamileliğin malesef sıkıntılı gececek ama sonu hayırlı"dedi. bende varsın sonu hayırlı olsunda ben sıkıntı cekeyim diye düşündüm ve sanki yeni bi umut ısıgım yandı. :)

hadi bakem hayırlısı canım benim rabbim yüzünü güldürsün inş.

ben sıkıntı çekerim canımı da veririm bebeğebişe olmasında erken doğum dikişlerin açılması vs. Vs hayırlısı deip rabbime sığınacaz başka çare yokki

ben sıkıntı çekerim canımı da veririm bebeğebişe olmasında erken doğum dikişlerin açılması vs. Vs hayırlısı deip rabbime sığınacaz başka çare yokki

burdada cok okumustum.2,5 ay sonra hamile kalıp dogum yapan bile var. Rabbim ne derse o olur. bi abimin karısı 5-6 aylık dogum yaptıktan sonra tekrar hamile kalmıstı. su anda cocugu büyüdü bile. onun dikiş sıkıntıları olmus ama o kendine bakamadıgı için olmus. kayınvalide falan rahat vermemişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…