amin inş tatlım cümlemizin yüzünü güldürsün mevlam. Birgün o günler gelecek inanıyorum. Sadece cok uzun sürmez inş... :)))
yaaaaaaa inş.ayşenazım yaaaaaaa nasıl çoşuverdimMsajınla ben düşünüyorum nisan yada mayıs gibi rabbim nasip ederse birde eşimi bulabilirsem sonbahara kadar.....
burdada cok okumustum.2,5 ay sonra hamile kalıp dogum yapan bile var. Rabbim ne derse o olur. Bi abimin karısı 5-6 aylık dogum yaptıktan sonra tekrar hamile kalmıstı. Su anda cocugu büyüdü bile. Onun dikiş sıkıntıları olmus ama o kendine bakamadıgı için olmus. Kayınvalide falan rahat vermemişler.
ilahi tatlım ya güldürdün beni.
Zincirle gerekirse eve hiçbi yere gitmesin
1: Ya elimde olsa zincirlerimde emir demiri kesermiş görev vatan beklemiyorrrr önce vatan sonra biz
herkese hayırlı cumlaarr
bu ara yavasladı mı ne topıkcıgmızz
gelıyom gıfıyom gelen yoktu. accık yazmısınız ii olmus
Benimde bitti 5 yasin.tam denk geldi regl oldum acayip rahatladim korkuyodum hamile kalirmiyim diye.zaten esimle tartistik aksam ben bebek istiyorum nisan mayis gibi deneriz dedim hayir 1 sene gececek dedi baa.herkes diyomuski siz daha yeni evlisiniz 1 yil bile olmadi evleneli biraz evliligin tadini cikartin kendinize zaman ayirin falanda filan.bende sinirlendim bizim ne yapip yapmayacagimizdan kime ne dedim.oda ben istersem olur dedi ayy boyle gicik oldum.sakinlesincede ben seni dusunuyorum biraz kendini topla bende kendimi topluyum.bir tatile cikalim kendimize gelelim ayni seyleri bidaha yasamayAlim dedi.ne biliyim ya bir yandanda hak veriyorum.evlendik 1.5 ay sonra hamile kaldim dr dusuk tehlikem oldugu icin herseyi yasakladi.6.5 ay kardes gibiydik tabiri caizse bir yere gidemedik evde yatmak zorundaydim devamli kanamam oldugu icin hem psikolojik olarakta cok yiprandik.esimi cok seviyorum herseyim o benim.ama bebegimizde olsun istiyorum. Bakalim zaman ne gosterecek rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin hepimiz icin
cnm bnm üzülme hele biraz daha zaman gecsin fikirleri değişir muhakkak korkuları var.yeniden aynı seyleri yasamaktan korkuyolar.erkekler bizlerden güçlü görünselerde aslında cok daha zayıftırlar. daha yenisiniz sanırım.bikaç ay gecince bi şekilde konusursun ve hersey yoluna girer. şimdilik düşüncelerini pek belli etme. zaten etraftan sölenenlere de ayrıca bi gıcık oluyorum.hekes kendi işine baksa ya
uğurböcüüüm
önden senmi gidiyorsun maşallah 34 olmuşsun aynur kaçtı unuttum
özay olsada tablo yapsa
özay nerdesin kızzzzzzz
cok sinirliyim cokkk öfkeliyim dünden beri icimdekileri gidip herkesin suratina bagirasim kin kusasim var ya..
bardagi tasiran sey oldu bu.. neymis benim facebookdan yazilarimi ,siirlerimi görüyormus hanimefendi ve YINEMI ISYANLARDA diyomus kayinvalideme..
yakin bi tanidigimiz kalkip türkiyelere kadar dügünlerine gitmisdim.. üstellik annesinin ilk cocuguda vefat etmis.. ve kalkmis herkesin icinde yine isyanlardami
diyebiliyo.. bukadarmi insanlik ya hicmi vicdan yok anlamiyorum.. allah kimsenin basina vermesin kimseyi evladiyla sinamasin ama dilerimki birgün o da bu boyutta bisey tadar ve ozaman görürüm ben yinemi isyanlarda demek ne demek.. bugün bana yarin ona.. yazik milletimize..kimbilir daha neler söyleniyor arkamizdan..
5 yasin okudum kızlar bilginize
şuan çok kötüyüm
elim ayagım buz kesti
of uğurböceği sana cevap yazmak için alıntıladım ama yazamıcam
Rabbim melisimin hakkında hayırlısını versin
dualarım melisseyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?