cok sinirliyim cokkk öfkeliyim dünden beri icimdekileri gidip herkesin suratina bagirasim kin kusasim var ya..
bardagi tasiran sey oldu bu.. neymis benim facebookdan yazilarimi ,siirlerimi görüyormus hanimefendi ve YINEMI ISYANLARDA diyomus kayinvalideme..
yakin bi tanidigimiz kalkip türkiyelere kadar dügünlerine gitmisdim.. üstellik annesinin ilk cocuguda vefat etmis.. ve kalkmis herkesin icinde yine isyanlardami
diyebiliyo.. bukadarmi insanlik ya hicmi vicdan yok anlamiyorum.. allah kimsenin basina vermesin kimseyi evladiyla sinamasin ama dilerimki birgün o da bu boyutta bisey tadar ve ozaman görürüm ben yinemi isyanlarda demek ne demek.. bugün bana yarin ona.. yazik milletimize..kimbilir daha neler söyleniyor arkamizdan..
T
Baslarda istiyodu oda korunma sureci bittikten sonra ama cok sevdigi babasi gibi benimsedegi biri aklina girmis neyse.oyle benden cok uzuldugu zamanlari bilirim erkekler bizim gibi paylasamiyorlar belli edemiyorlar duygularini zamanla fikirleri degisir insallah.daha erken 2.5 ay oldu dogum yapali 3 4 ay daha beklemem gerekiyo.seninkide istemiyodu degilmi canim.
cok sinirliyim cokkk öfkeliyim dünden beri icimdekileri gidip herkesin suratina bagirasim kin kusasim var ya..
bardagi tasiran sey oldu bu.. neymis benim facebookdan yazilarimi ,siirlerimi görüyormus hanimefendi ve YINEMI ISYANLARDA diyomus kayinvalideme..
yakin bi tanidigimiz kalkip türkiyelere kadar dügünlerine gitmisdim.. üstellik annesinin ilk cocuguda vefat etmis.. ve kalkmis herkesin icinde yine isyanlardami
diyebiliyo.. bukadarmi insanlik ya hicmi vicdan yok anlamiyorum.. allah kimsenin basina vermesin kimseyi evladiyla sinamasin ama dilerimki birgün o da bu boyutta bisey tadar ve ozaman görürüm ben yinemi isyanlarda demek ne demek.. bugün bana yarin ona.. yazik milletimize..kimbilir daha neler söyleniyor arkamizdan..
nerde keske hamiş kalıp eve kapansak:))Eskisi gibi neden kimse yok yaaaa geliyorum bakıyorum göremiyorum ne oldu melek annelerim yoksa hepiniz hamiş kalıp evemi kapandınız
bilmiyorum tatlım derinsu takip ediyo bu işi ama okuyanlarda okudum dese aslında bu iş çözülür ama :S
cnm umudun kırılmasın normali oymus hani vücudun tamamen toparlanabilmesi için. ama biz melek anneleri olarak arastırdım 4 aydan ama en saglıklısı 6 aydan sonra olabilirmiş. hem biraz sıkıntı ceksek sonu hayırlı olsa ne olurki???
kızlar kuzenim var adıyamanda hocalık yapıyo ve benim için ögrencilerinden birini istihareye yatırtmıs. tam 4 kere ve beni aradı. "hülya 4 kerede aynı sey cıkmıs rüyada ve yorum tabiki önemliydi.cnm hamileliğin malesef sıkıntılı gececek ama sonu hayırlı"dedi. bende varsın sonu hayırlı olsunda ben sıkıntı cekeyim diye düşündüm ve sanki yeni bi umut ısıgım yandı. :)
Yaaa galiba oyle gorunuyor. Kizlar geceleri uykum kaciyor dusunmekden bri hal oldum. Nolur dualarinizi benden esirgemeyin.
kızlar yasinlerde 26 eksigimiz var .
nerde keske hamiş kalıp eve kapansak:))
aynen katılıyorum 4-6 ay bekleme yeter
bana 3 doktor dedi bunu biri de proftu
ya benim de aklımda istihareye yatmak
nasıl yapılır bilmiyorum ama
birbirimiz için mi yapsak acaba
canımmmmmm sürekli aklımdasın
dualarımdasın
topiğimizin 2.umudu olcaksın insallah yakında
ama lütfen korkunu yen
ben hamileliğimin son 2 günü cok üzülmüştüm belki de ondan oldu bebeğimin basına gelenler
bir dahaki hamilelikte ne canımı sıkıyorsa silicem beynimden gerekiyorsa da hayatımdan
ne yapalım okuyalımmı hemen
Adanada çok iyi kadın doğum prof.meail atmıştım cvb geldi sezeryan arası süreyi sormuştum....bir yıl beklemekte fayda var demişşşşşşşş yaaaaa yine aklım karıştı şimdi allahım 6 ay gözümde büyürken ki 3 ay giitti kalan 3 ay bana dağ gibi görünüyor ya bir yıl nasıl geçer yaaaaaaaa keşke hiç sormasaydımzaten sırf bu yüzzden kadın doğumcuya gtmek istemiyorum umudumu kırar diye korkuyorum yine sil baştan herşeyi yaşamaktan
bende nasıl yapıldıgını bilmiyorum tatlım ii bilen biri olmalı ve sadece 1 kere yetmezmiş en az 3 en fazla 7 kere yatılması gerekiyomus
bende nasıl yapıldıgını bilmiyorum tatlım ii bilen biri olmalı ve sadece 1 kere yetmezmiş en az 3 en fazla 7 kere yatılması gerekiyomus
benım bıldıgım istiare bisey hayırlı hakkında hayırsız mı gibi bir konuda
yani kararsız kalınan durumlarda oluo
biz ne niyetle yatcaz?
benım bıldıgım istiare bisey hayırlı hakkında hayırsız mı gibi bir konuda
yani kararsız kalınan durumlarda oluo
biz ne niyetle yatcaz?
cnm işte hamileliğimiz niyetine yatılacak hayırlımı olur hayırsızmı diye.
cnm işte hamileliğimiz niyetine yatılacak hayırlımı olur hayırsızmı diye.
Mesela istihareye yattik diyelim olumsuz bisey cikti.ozaman bebek yapmaktan hangimiz vazgecer.bence hic aklinizi karistirmayin hep olumlu bakalimki guzel seyler gelsin basimiza canlarim.
evet cnm benimkide istemiyordu ilk cesaret edip sölediğimde 5-6 ay sonra demişti.korkuyorum demişti.üzerinden 1 ay gecti dayanamadıgımı söleyince söz hastalıgın bitsin teshis konulsun tamam dedi.bu nedenle üzülme.onunda fikri değişir. daha cok yenisiniz.
İnsallah canim.sende iyilesirsin en kisa zamandada bebisin olur.
evet cnm benimkide istemiyordu ilk cesaret edip sölediğimde 5-6 ay sonra demişti.korkuyorum demişti.üzerinden 1 ay gecti dayanamadıgımı söleyince söz hastalıgın bitsin teshis konulsun tamam dedi.bu nedenle üzülme.onunda fikri değişir. daha cok yenisiniz.
İnsallah canim.sende iyilesirsin en kisa zamandada bebisin olur.
saol cnm inş hepimiz en kısa zamanda yeni umut ısıgımızı hiç kaybetmemecesine buluruz
dilaynurcum adanadan kime sordun?ben adanada yaşıyorum merak ettim. doğrusu ben de alacağım cevabı bildiğim için öncesinde k.doğumcuya gitmedim .iyi mi ettim bilmiyorum.farzedelim ki dedim yanlışlıkla hamile kaldım eee doğurtmayacaklar mı?onlar da haklı belki riski falan vardır ama bana en iyi gelen şeydi yeni bir hamilelik düşünmek
CANIM YA SONUNDA BULDUM ADANALI ADANALIYIK ALLAHIN ADAMIYIK İŞTE BUYAAA ŞAKA BİR YANA TABİDECANIM DOKTOR ACIBADEM HASTANESİNDE ÇALIŞIYOR AYRI YETEN PERİNATOLOJİ UZMANI ÖZEL MUAYENSİDE VAR ARI SİNEMASI SOKAĞIDA PROF.DR SÜLEYMAN CANSUN DEMİR ÇOOOK İYİ DR MUAYENESİ 200 LİRA AMA DEĞER.
Allaha çok şükürki kızımın ateşi 2 gündür daha yeni 37 ye düştü yavrum ne çekti dünden beri onun yerine keşke ben hasta olsaydım
Allaha çok şükürki kızımın ateşi 2 gündür daha yeni 37 ye düştü yavrum ne çekti dünden beri onun yerine keşke ben hasta olsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?