Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

öfkende çok haklısın ama nefayda ne çare ateş düşmüş içimize bizi yakıyor kim anlar halimizi ya birde sinir oluyorum ya zaten daha bebekti allahtan ya genç yaşta ölnler ya hayırsı bir evlat olsydı bunları bende biliyorum beterin beteri vardır deyip duruyolar hepsi ağız birliği yapmışlar gibi amaaaaaaaaaa ne yapım allah herkese sabır versin herkesin acısı kendineee buda bizim beterimizzzzzz arkadaş bebekti ama ciğerimizzzzzz ya o hastaneden kucağı boş çıkmak eve bomboş gelmek dayanırmı insan hangi ana yüreği bunu soğuk karşılar bilmemki konu evlat olmazsa yaşada gör diyecen ama denmiyor rabbim vermesin böle bir acı kimseyeeeeee sınamsın kimseyi evladıyla

evet cnm benimkide istemiyordu ilk cesaret edip sölediğimde 5-6 ay sonra demişti.korkuyorum demişti.üzerinden 1 ay gecti dayanamadıgımı söleyince söz hastalıgın bitsin teshis konulsun tamam dedi.bu nedenle üzülme.onunda fikri değişir. daha cok yenisiniz.

kızma cnm degmez. gercekten degmez. bedduada etme sakın.bedduanın dönecegi yer geldiği yermiş. Allaha havale et yeter. bizlerde yasıyoruz dengesiz cokkkkk.

Eskisi gibi neden kimse yok yaaaa geliyorum bakıyorum göremiyorum ne oldu melek annelerim yoksa hepiniz hamiş kalıp evemi kapandınız
nerde keske hamiş kalıp eve kapansak:))

aynen katılıyorum 4-6 ay bekleme yeter
bana 3 doktor dedi bunu biri de proftu

ya benim de aklımda istihareye yatmak
nasıl yapılır bilmiyorum ama
birbirimiz için mi yapsak acaba

Yaaa galiba oyle gorunuyor. Kizlar geceleri uykum kaciyor dusunmekden bri hal oldum. Nolur dualarinizi benden esirgemeyin.

canımmmmmm sürekli aklımdasın
dualarımdasın
topiğimizin 2.umudu olcaksın insallah yakında
ama lütfen korkunu yen
ben hamileliğimin son 2 günü cok üzülmüştüm belki de ondan oldu bebeğimin basına gelenler
bir dahaki hamilelikte ne canımı sıkıyorsa silicem beynimden gerekiyorsa da hayatımdan

kızlar yasinlerde 26 eksigimiz var .

ne yapalım okuyalımmı hemen

o zaman halil sezaiden isyan gelsin bizim için

şaka bir yana agzının payını ver canım
ben olsam veririm yani ya da muhatap olmam bir daha
bir saniye unuttuk mu acaba bebeklerimizi ne yine isyanı
haşa isyanda değiliz ama gerizekalı da değiliz ömür billah unutmayacağımız bir yasımız var

kızlar ya bu gün tamamlayalım yada yarın tamamlayalım yasinleri olmazsa yarın bagışlarız

dilaynurcum adanadan kime sordun?ben adanada yaşıyorum merak ettim. doğrusu ben de alacağım cevabı bildiğim için öncesinde k.doğumcuya gitmedim .iyi mi ettim bilmiyorum.farzedelim ki dedim yanlışlıkla hamile kaldım eee doğurtmayacaklar mı?onlar da haklı belki riski falan vardır ama bana en iyi gelen şeydi yeni bir hamilelik düşünmek.

us

kimse seni üzmesin canım senin acın sana yeter.aynı senin yaptığın gibi yaptım ben de facede yazdım gece gündüz içimden gelenleri.hiç çekinme .insan kafasından geçenleri aktarmazsa daha fena oluyor.çok rahatlıyorsun yazdıktan sonra .bence kimseyi takma.

herkese selam
bu sıralar ozlemım top yaptı yine yaa..ole mı olur bole mı olur derken. galiba bu acıyı yeni bir bebek cozer. tezini sadece dilim degıl artık kalbimde soluo galiba
. esım gecen gun nisanda gecsın baslaylm artık dedi..

facede bu bebeklerını paylasanlar nasıl daglıo icimi yaa...hadi tr donelım. hadi biraz toparlanıyım falan die avutuyodum kendimi ama sonunu dusunmeden ki( zaten dusunmeye gerek yok. zaten rabbım karar verio ya)
baslasak mı dıoorum...yani allah korusun tabi yine bir dusuk yada olumsuz sonuc olursa olsun .olsun ki deneyelim bir an evvel..
amann ne bılıyım ya. costum yine dalgalanıorum ben tey teyy dıorum

artık dengesızlıgımı sız varın dusununn

sagolun canlarim hepinize haklisiniz degmez ya bosuna takiliyorum ztn dediginiz gibi en iyisi böyle insanlarla irtibati kesmek belkide bigün o cesareti bulur yüz yüze geldigimde söylerim icimdekileri..
bu halde bosuna bide bunlari düsünmeyeyim diyorumda iste insan yinede takiliyo.. aman neyse söz bu insanlara takilmamaya caliscam cünki daha önümde insallah uzun yillarim olacak ve ben bununla ögrenmem lazim böyle gidecek degil bi ömür yoksa cekilmez..
bu arada ben yasin okuyamadim bu hafta allaha cok sükür reglm geldi aslinda bu bile icimi parcaladi dogumumdan 60 gün sonra ve ben iki kere düzenli adet gördüm herseyim normal .. neyse yine pozitif yanina görmeye caliscam insallah böyle gider ve haziran temmuzda basliyabilirim.

hani diyodum ya ufacik bi sehirde yasiyoruz hic olmadi yasanmadi yasanmiyor böyle ölüm kalim meseleleri heleki bebeklerde.. ama bugün maalesef bi bebegin öldügünü daha dogrusu alindigini duydum 6inci ayindaymis ve cok cok sakatmis yasama ihtimali yokmus maalesef almalari gerekdi .. oglumun yanina bi bebis daha geliyor oglum abi oluyor.. isin tuhafida esimin eski sevgilisi ( ona mesaj bile attim sizce dogrumu?.. kendisini hic sevmem ama bu zamanda bunlar önemli degil düsündüm ne haldeyiz görüyoruz o da öyledir dedim..

Allaha çok şükürki kızımın ateşi 2 gündür daha yeni 37 ye düştü yavrum ne çekti dünden beri onun yerine keşke ben hasta olsaydım

selamm kızlar
naparsınızzz hatunlar
herkes kahvaltıda cay , kahve keyfınde herhalde...
bende yeni uyandım. ne var ne yokk. herkes iimi?

Allaha çok şükürki kızımın ateşi 2 gündür daha yeni 37 ye düştü yavrum ne çekti dünden beri onun yerine keşke ben hasta olsaydım

gecmıss olsun.cok sukur gecmıs. allah sifa versin

bende bebeklerin cocukların hasta olmasına dayanamzdım. dıodum kızımın asılarında ne yapacam die?

insanoglu ne degısık. aslında hıc ustune almaman gerekn yukleri yukleniyosun ya. bak mesela kızım nasip olmadı bile. oysa ben ne ayrıntılara
takılmısım, dusunmusum vaktı zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…