Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

selamm kızlar
naparsınızzz hatunlar
herkes kahvaltıda cay , kahve keyfınde herhalde...
bende yeni uyandım. ne var ne yokk. herkes iimi?

tek uykucu ben değilim demekki
bende güzel bi kahvaltı hazırladım
balkonu yıkadım camasır bulasıkları hallettim
bugün temizlik yapıcam
yarın kayınvaldem bize gelicek

tek uykucu ben değilim demekki
bende güzel bi kahvaltı hazırladım
balkonu yıkadım camasır bulasıkları hallettim
bugün temizlik yapıcam
yarın kayınvaldem bize gelicek

oo hamarat gelinn

mas. sen ıslerı bıtırmısın ...ben nette esım playstıonda sabaha kadar durunca erken bıle uyandım
bende kahvaltı hazırlıycam ama ne yapsam bilemedim.
cok kalorili olmaması lazım.
bu arada bende 63 dustum. dogumdan onceki kilom 64 dğ. ama hedefim 58 ya. biraz daha dısımı sıkmam lazım. 60 olayım ıns korunmayı bırakıcaz.
gerci kiloula alakası yok da. arada ben onuda sıkıstırdım

ne hamaratı canım
yarın kayınvaldeciğim herşeye kkarısıp beni sinir etmesin diye şimdiden önlemlerimi alıyorum

bende 59 kg a düştüm
durmak yok kilo vermeye devam

kızlarrr hepinize slm getirdim :)))) melisse hepinize slm yolladı.bizler içinde devamlı dua ettiğini söledi. bizi takip ediyomus ama yazmaya cesaret edemiyo. bende posta kusu haberlerini getiriyorum size. hersey ii olacak inş.gün gelip mutluluklarıda paylasacagızzz.

aleykum selamm
allah razı olsun hepimiz birbirimiz ıcın dua ediyoruz eminim.
melisseden de sonra belki bilmiyorum.ya da ole dusunmem gerekio bilmiyorum da. ben psıkolojık olarak artık daha hazır oldugumu dusunuyorum.
melekyavrumla konustugumuz zamanlar hatırlıyorum. ben daha hazır degılım, kendımı hayal edemıyorum falan dıodum.
ama sımdı ne oldu bilmiyorumda bence korunma zamanını doldurmus herkes yeniden denemeli. cunku
ne olacagını bilmiyoruz. yani allah korusun yeniden kotu bir durum bile olsa olsun.
olsun ki biraz daha yaklasalım yenisine, saglıklısına
cunku yasta gecıo..yani bir sene iki sene keyfi hazır olmayı bekleyip yeniden bir husran olsa rabbim korusun...
ayyy sabah sabah dustu cenem de... ole iste

bence melissede bu anlamda cok iyi olmalı zaten. yenisine , gercegıne, saglıklı ve hayırlısına bır adım daha yakın ins

sağol canım allah razı olsun sabaha kadar nöbetteydim biraz düştü gibiydi yine başladı bakalım antibiyotik etkisini gösteren e kadar devam etcek gibi görünüor yüksek ateş.

Kızlar bugün çoooooook duaya ihtiyacım var eşim göreve gitti yani rahat uyuyorsak sebebi tsk ve egm allah yardımcılar olsun allaha emanetler...rabbim güç versin bnde kala kaldım kızımla kızım çook hasta hastaneye falan yatmak zorunda kalırsak ben neyapcam tek başıma yaa allahım inş.bugün bari ateşlenmez gurbet elinde yapayanlızım eşimle beraber giden arkadaşlarından birinin eşi gelcek yanıma onunla kalcaz bakalım görev de 10 gün falanmış hayırlısı diyecez yine herşeyin hayırlısı hadi bakalım melek annelerim dualarınıza bugünlük benim için ( )açıverin.

Aksamda biz oyleydik esim playstation oynuyodu bende nette takiliyodum :))) gayet iyi kilon ben 51 kiloyum 49 la hamile kalmistim.tam tersine kilo almaya calisiyom bende.buarada canim seni face de ekledim sormadim ama

Allah yardimcin olsun canim gonlunu ferah tut.polismi esin

cnm bnm cok gecmiş olsun inş tez zamanda el safi ismiyle sifa verir Rabbim. kalbini ferah tutmaya calıs en azından bi arkadasınız yanına gelecekmiş. o sana dayanak olur.inş hastaneye ihtiyac kalmadan iileşir melegin.

Aksamda biz oyleydik esim playstation oynuyodu bende nette takiliyodum :))) gayet iyi kilon ben 51 kiloyum 49 la hamile kalmistim.tam tersine kilo almaya calisiyom bende.buarada canim seni face de ekledim sormadim ama

ekle bacım nolcak. ben anlıyom gari zaten kk dan oldugunu

valla artık bende basladım plystıon oynmaya. napıyım adamın isi gucu mac. beraber oynuyo
benim en buyuk cocougum esim zatenn

ekle bacım nolcak. ben anlıyom gari zaten kk dan oldugunu

valla artık bende basladım plystıon oynmaya. napıyım adamın isi gucu mac. beraber oynuyo
benim en buyuk cocougum esim zatenn

Tamam canim soyliyimde bil benim oldugumu:)).zevkli oluyo ama bizimkide mac oynuyo.bide hasta fb li.arada maclarada gidiyoz.banada kinect aldi.bende onu oynuyorum.hani elle kolla filan oynuyosunya cocuk olduk ya.zaman geciriyoz iste:)))

neden insanlar bu kadar düşüncesiz??? neden neden neden???
haykırmak istiyorum.susun demek istedim yapamadımmmm.sonucu kacmakta buldum.
alt kat komsumun iki oglunun dogumgünü vardı ve oraya davetliydim.
sonra bi bebek hamilelik konuları girildi ve hiç kapanmadı.
nitekim konumuda biliyorlardı. eve kactım eşimi orda bırakıp.
simdi oturmus hüngür hüngür aglıyorum.

Son düzenleme:

ya canım bosver. ya dengesız, dusuncesız ınsanlr yuzunden uzme kendını
bızımde yeniden bebek muhabbetlerine kucagımızda evladımızla katılıcaz onlara...biz ole dusuncesızde olmıycaz. vakti var. sabret.
cok uzak degıl allahın izniyle.. keske soleseydın .kacmasaydın
ne hıssettıgını belli etseydin. vursaydın yuzlerine dangalaklıklarını..

komsumun akrabalarıydı hepsi.tanımıyordum hiçbirini. ama hikayemi ögrendiler.
bitanesinin bi cocugu şimdi büyük tabi koca kız olmus
benim kızım gibi 38 cm ve 1.5 kg dogmus.7.5 aylık hemde.
bunuda duyunca kacmak istedim ordan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…