selamm kızlar
naparsınızzz hatunlar
herkes kahvaltıda cay , kahve keyfınde herhalde...
bende yeni uyandım. ne var ne yokk. herkes iimi?
tek uykucu ben değilim demekki
bende güzel bi kahvaltı hazırladım
balkonu yıkadım camasır bulasıkları hallettim
bugün temizlik yapıcam
yarın kayınvaldem bize gelicek
oo hamarat gelinn
mas. sen ıslerı bıtırmısın ...ben nette esım playstıonda sabaha kadar durunca erken bıle uyandım
bende kahvaltı hazırlıycam ama ne yapsam bilemedim.
cok kalorili olmaması lazım.
bu arada bende 63 dustum. dogumdan onceki kilom 64 dğ. ama hedefim 58 ya. biraz daha dısımı sıkmam lazım. 60 olayım ıns korunmayı bırakıcaz.
gerci kiloula alakası yok da. arada ben onuda sıkıstırdım
ne hamaratı canım
yarın kayınvaldeciğim herşeye kkarısıp beni sinir etmesin diye şimdiden önlemlerimi alıyorum
bende 59 kg a düştüm
durmak yok kilo vermeye devam
kızlarrr hepinize slm getirdim :)))) melisse hepinize slm yolladı.bizler içinde devamlı dua ettiğini söledi. bizi takip ediyomus ama yazmaya cesaret edemiyo. bende posta kusu haberlerini getiriyorum size. hersey ii olacak inş.gün gelip mutluluklarıda paylasacagızzz.
düştü mü sonunda cok sevindim canım
aksam gene msj yazcaktım 10dakka limiti varya yazamadım
sonra da uyumusum
gecmıss olsun.cok sukur gecmıs. Allah sifa versin
bende bebeklerin cocukların hasta olmasına dayanamzdım. Dıodum kızımın asılarında ne yapacam die?
Insanoglu ne degısık. Aslında hıc ustune almaman gerekn yukleri yukleniyosun ya. Bak mesela kızım nasip olmadı bile. Oysa ben ne ayrıntılara
takılmısım, dusunmusum vaktı zamanında
oo hamarat gelinn
mas. sen ıslerı bıtırmısın ...ben nette esım playstıonda sabaha kadar durunca erken bıle uyandım
bende kahvaltı hazırlıycam ama ne yapsam bilemedim.
cok kalorili olmaması lazım.
bu arada bende 63 dustum. dogumdan onceki kilom 64 dğ. ama hedefim 58 ya. biraz daha dısımı sıkmam lazım. 60 olayım ıns korunmayı bırakıcaz.
gerci kiloula alakası yok da. arada ben onuda sıkıstırdım
Kızlar bugün çoooooook duaya ihtiyacım var eşim göreve gitti yani rahat uyuyorsak sebebi tsk ve egm allah yardımcılar olsun allaha emanetler...rabbim güç versin bnde kala kaldım kızımla kızım çook hasta hastaneye falan yatmak zorunda kalırsak ben neyapcam tek başıma yaa allahım inş.bugün bari ateşlenmez gurbet elinde yapayanlızım eşimle beraber giden arkadaşlarından birinin eşi gelcek yanıma onunla kalcaz bakalım görev de 10 gün falanmış hayırlısı diyecez yine herşeyin hayırlısı hadi bakalım melek annelerim dualarınıza bugünlük benim için ( )açıverin.
Kızlar bugün çoooooook duaya ihtiyacım var eşim göreve gitti yani rahat uyuyorsak sebebi tsk ve egm allah yardımcılar olsun allaha emanetler...rabbim güç versin bnde kala kaldım kızımla kızım çook hasta hastaneye falan yatmak zorunda kalırsak ben neyapcam tek başıma yaa allahım inş.bugün bari ateşlenmez gurbet elinde yapayanlızım eşimle beraber giden arkadaşlarından birinin eşi gelcek yanıma onunla kalcaz bakalım görev de 10 gün falanmış hayırlısı diyecez yine herşeyin hayırlısı hadi bakalım melek annelerim dualarınıza bugünlük benim için ( )açıverin.
Aksamda biz oyleydik esim playstation oynuyodu bende nette takiliyodum :))) gayet iyi kilon ben 51 kiloyum 49 la hamile kalmistim.tam tersine kilo almaya calisiyom bende.buarada canim seni face de ekledim sormadim ama
ekle bacım nolcak. ben anlıyom gari zaten kk dan oldugunu
valla artık bende basladım plystıon oynmaya. napıyım adamın isi gucu mac. beraber oynuyo
benim en buyuk cocougum esim zatenn
dilaynurcum adanadan kime sordun?ben adanada yaşıyorum merak ettim. doğrusu ben de alacağım cevabı bildiğim için öncesinde k.doğumcuya gitmedim .iyi mi ettim bilmiyorum.farzedelim ki dedim yanlışlıkla hamile kaldım eee doğurtmayacaklar mı?onlar da haklı belki riski falan vardır ama bana en iyi gelen şeydi yeni bir hamilelik düşünmek
CANIM YA SONUNDA BULDUM ADANALI ADANALIYIK ALLAHIN ADAMIYIK İŞTE BUYAAA ŞAKA BİR YANA TABİDECANIM DOKTOR ACIBADEM HASTANESİNDE ÇALIŞIYOR AYRI YETEN PERİNATOLOJİ UZMANI ÖZEL MUAYENSİDE VAR ARI SİNEMASI SOKAĞIDA PROF.DR SÜLEYMAN CANSUN DEMİR ÇOOOK İYİ DR MUAYENESİ 200 LİRA AMA DEĞER.
oleyyy hemen hemşeri damarım kabardı:))))oğlumun sorununu söylediklerinde Adanadaki bütün proflara perinataloglara gittim.derdime bir çare diye.cansun beye de gittim 265 tl aldılar 15 dk muayene için.evet cihazları falan son sitil ama muayenesini beğenmedim.bebeğimin sadece beynine baktı ve göremedim k.kallozumu dedei.bitti.aldı bizi karşısına sonra aldırın özürlü çocuğa bakmaya hazırmısınız nasıl bir özrü var bilemeyiz falan filan dedi.Sonrasında başkentte ebru tarıma gittim.bak farkına.kadın beynine baktı vevet sorun var dedei.sonra midesinden tut böbreğine ,damağına vs herşeyine tepeden tırnağa inceledi.kalbinde çok büyük problem var dedi ve çok iyi bir gözlemciymiş ki bak yarım saatttir inceliyorum bu bebeğin iki parmağı kıpırdamıyor yapışık dedi.tabi ben yıkıldım o ayrı mesele .herşeyi tek tek bildi.onun üstüne doktor tanımam.
bu arada eşin göreve gitmiş Allah kavuştursun sağsalim geri dönsün.kızına da varmış benim gibi.kaç yaşında?inşallah ateşi falan çıkmaz.
neden insanlar bu kadar düşüncesiz??? neden neden neden???
haykırmak istiyorum.susun demek istedim yapamadımmmm.sonucu kacmakta buldum.
alt kat komsumun iki oglunun dogumgünü vardı ve oraya davetliydim.
sonra bi bebek hamilelik konuları girildi ve hiç kapanmadı.
nitekim konumuda biliyorlardı. eve kactım eşimi orda bırakıp.
simdi oturmus hüngür hüngür aglıyorum.
ya canım bosver. ya dengesız, dusuncesız ınsanlr yuzunden uzme kendını
bızımde yeniden bebek muhabbetlerine kucagımızda evladımızla katılıcaz onlara...biz ole dusuncesızde olmıycaz. vakti var. sabret.
cok uzak degıl allahın izniyle.. keske soleseydın .kacmasaydın
ne hıssettıgını belli etseydin. vursaydın yuzlerine dangalaklıklarını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?