Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bosver arkadasım..biraz daha sabır. bu yuk agır elbet. ama ıns bızımde bu dunyada yasayan evlatlarımız olcak
ustune bıde meleklerımız...aslında buyuk bı lutuf..bıze sefaatcıler. rabbim bizi bu dunyada da anne yapacak ıns. hıc uzulme
bu imtihan herkese nasip olmaz. efendimizle ( ki o da evlatlarını cennete ugurlamıstr) aynı imtihandan gecmek buyuk lutuf...biz peygamber degılız elbet
ama ins hakkıyla sabredenlerden olup evlatlarımızı kucaklıycaz. ve dedıgım gıbı uzak degıl allahın izniylee

inş cnm inş ama canım cok yanıyo suan elimde dfeğil.nden bu kadar düşüncesiz insanlar?nasıl bu kadar duyarsız bi toplum olabildik???

inş cnm inş ama canım cok yanıyo suan elimde dfeğil.nden bu kadar düşüncesiz insanlar?nasıl bu kadar duyarsız bi toplum olabildik???

sen aglayıp rahatlamadan ferahlmzsın. bazen ole anlar gelıo gercekten.
en iyisi rabbime sıgınıp..isyan etmiorum ama bes dakikalıgına yukumu bırakıyorum
huzurunda da dermanım sensin yine die dua ederım.icimi ceke ceke, sesli sesli aglayıp rahatlarım ...sonra yine hayata devam.
insanlar
aa isisn mas. toparlandın desin ole sansın..

ole ınsanlara da bacım. ne dusunuyosan sole. belli et. yuzunu as ne bılıyım. tepkin neyse. kacıp aglayacksanda ole yap.
cahıl ınsan zor...nie kendi kendine uzuluyosun bilsin ne yaptıgını

yok anlamıyolar kuzum gözlerimi kacırdım iki defa mutfaga gittim belki anlarlar diye ama ne gezeeeeeerrrr

yok anlamıyolar kuzum gözlerimi kacırdım iki defa mutfaga gittim belki anlarlar diye ama ne gezeeeeeerrrr

var yaa gonder sen bana. cok kezban havamdayım. sacını basını yolabılırım kımse

her zaman degılde bazen gelıo bana bu mevzularda. ama cogu zaman benımde bogazıma dugum dugum oturuyo bı kelıme edemıom.
isin sakası bı yana rabbıme havale ole ınsanlar. rabbım adil olandır.

inş bari verelim kiloları bebek yok kilo var.................

İnsallah canim benim.karacabeyde kalmistim orda universiteden arkadasim var.uludaga gittim birkackere tophaneye ciktim cok guzel ben karadenizliyimya yesili seviyorum.

bende yüksekokulu karacabeyde okudum orası çok küçük bi yer.ama bursa yeşil kalmaya direniyor tüm kötülüklere rağmen....

niye son kez memnun kalmadınmı yoksa hatıran acın kötü diyemi....

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amin arkadaşım.allahım yaşadığımızdan daha beter acı yaşatmasın...

lütfen umudunu kırma herşeyde vardır bir hayır 6 ay 1 veya 2 yıl allah sonunda evladına kavuştursun da sağsağlim bekle arkadaşım bekle....

seni çok iyi anlıyorum ama eşine biraz hak verdim. hemen hamile kalmışsın evliliğin tadını çıkaramadan.zor günlerde geçirmişsin biraz toparlan bence her açıdan ondan sonra düşün. tabi bu benim nacizane fikrim......

allah gönlüne göre versin arkadaşım ama versin kucağına dolu dopdolu versin.....

lütfen umudunu kırma herşeyde vardır bir hayır 6 ay 1 veya 2 yıl allah sonunda evladına kavuştursun da sağsağlim bekle arkadaşım bekle....

öyle dedik be canım vardır bir hayır elbet sabrın sonu selamet olsunda bekleriz allahın izniyle yeterki rabbim bizlere sağlık sıhhat versin hepimizin yardmcı sı olsun rabbim.

cnm bnm cok gecmiş olsun inş tez zamanda el safi ismiyle sifa verir rabbim. Kalbini ferah tutmaya calıs en azından bi arkadasınız yanına gelecekmiş. O sana dayanak olur.inş hastaneye ihtiyac kalmadan iileşir melegin.

canımcım çok sağolasın çok şükür topragımız var burda imdat dedim geldi sağolsun yanımda can yoldaşım valla inş kızım bir iyileşsseydi yanımda uyuyor şuan ilaçlarını verdim bakalım sabah ola hayrola..

selam kızlar nasılsınız çok şükür annem iyi birkaç gündür onun yanındaydım anne yüreği bengelen gidenle ilgilendim yemek yaptım vs diye sen çok yoruldun dedi durdu tezc anlı hemen kalkıp iş yapası var kadıncağızın
yasinler ne oldu bu hafta cerenle banydı da merak ettim.kızlar ben hala regl olamadım kan testi yaptırdım gebelik yok hormonlar aşırı derece fırlamış bi doktora gittim ultrasonda bakmadı bile bekle 1 hafta daha dedi gayet rahat bi şekilde nede olsa çocuğunu kaybetmişsin senin psikolojin normal değildir dedi başından savdı beni gülermisin ağlarmısın gittim bende tarlusal aldım içmeye başladım kasıklarım çok ağrıyor galiba kist falanmı oluştu bende olsamda bi rahatlasam.
ayşenazım hiç üzülme anneme geçmiş olsuna gelen bi kadın kızı doğum yapmış 15 gün olmuş bilmeden hani senin çocuk nerde dedi öldü dedik kadında utandı sorduğuna ama çok kötü oldum.geçmiş olsuna gelenler ben odadan çıktığım an başlıyorlar benden konuşmaya hemen sanki ben anlamıyorum

cnm gecmiş olsun annenin nesi vardı?Allah taz zamanda sifa verir inş. yasinleri derinsu takip ediyordu ama biçogumuz okuduk.

Evet canim bende hak veriyorum bazende yas geciyo bende 2 3 tane cocuk istiyorum bakalim hayirlisi.belki ikizim ucuzum olur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…