komsumun akrabalarıydı hepsi.tanımıyordum hiçbirini. ama hikayemi ögrendiler.
bitanesinin bi cocugu şimdi büyük tabi koca kız olmus
benim kızım gibi 38 cm ve 1.5 kg dogmus.7.5 aylık hemde.
bunuda duyunca kacmak istedim ordan.
bosver arkadasım..biraz daha sabır. bu yuk agır elbet. ama ıns bızımde bu dunyada yasayan evlatlarımız olcak
ustune bıde meleklerımız...aslında buyuk bı lutuf..bıze sefaatcıler. rabbim bizi bu dunyada da anne yapacak ıns. hıc uzulme
bu imtihan herkese nasip olmaz. efendimizle ( ki o da evlatlarını cennete ugurlamıstr) aynı imtihandan gecmek buyuk lutuf...biz peygamber degılız elbet
ama ins hakkıyla sabredenlerden olup evlatlarımızı kucaklıycaz. ve dedıgım gıbı uzak degıl allahın izniylee
inş cnm inş ama canım cok yanıyo suan elimde dfeğil.nden bu kadar düşüncesiz insanlar?nasıl bu kadar duyarsız bi toplum olabildik???
sen aglayıp rahatlamadan ferahlmzsın. bazen ole anlar gelıo gercekten.
en iyisi rabbime sıgınıp..isyan etmiorum ama bes dakikalıgına yukumu bırakıyorum
huzurunda da dermanım sensin yine die dua ederım.icimi ceke ceke, sesli sesli aglayıp rahatlarım ...sonra yine hayata devam.
insanlar
aa isisn mas. toparlandın desin ole sansın..
ole ınsanlara da bacım. ne dusunuyosan sole. belli et. yuzunu as ne bılıyım. tepkin neyse. kacıp aglayacksanda ole yap.
cahıl ınsan zor...nie kendi kendine uzuluyosun bilsin ne yaptıgını
yok anlamıyolar kuzum gözlerimi kacırdım iki defa mutfaga gittim belki anlarlar diye ama ne gezeeeeeerrrr
kız ben temmuz basında doğum yaptım
senin daha 3 ay olmus cok normal
verirsin merak etme
hatta eşim sabah manken incecik olmussun dedi
çok mutlu oldum
komple siyah giymiştim bir de topuklu ayakkabı safım belki de ondan öyle dedi
İnsallah canim benim.karacabeyde kalmistim orda universiteden arkadasim var.uludaga gittim birkackere tophaneye ciktim cok guzel ben karadenizliyimya yesili seviyorum.
jimerde yaptım canım ama doruk çekirgeye gidiyordum doktorum ayrılmış ordan ben yeni doktor ararken suyum geldi önce zübeydeye ordan jimerde arkadaşın doktoru vardı ii diye acilen oraya gittik ilk vede son kez...
Allah yardımcısı olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun
kızlar 5 tane yasin okudum Allah kabul ederse ceren ve ketene niyetle tüm melek annelerine tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim bu cuma aksamı yalvarmalarımızı kabul etsin insallah
gözlerimizden evlat acısı iiçin bir daha yas akmasın
Rabbim bir daha bizi evlatlarımızla sınamasın
Adanada çok iyi kadın doğum prof.meail atmıştım cvb geldi sezeryan arası süreyi sormuştum....bir yıl beklemekte fayda var demişşşşşşşş yaaaaa yine aklım karıştı şimdi allahım 6 ay gözümde büyürken ki 3 ay giitti kalan 3 ay bana dağ gibi görünüyor ya bir yıl nasıl geçer yaaaaaaaa keşke hiç sormasaydımzaten sırf bu yüzzden kadın doğumcuya gtmek istemiyorum umudumu kırar diye korkuyorum yine sil baştan herşeyi yaşamaktan
Benimde bitti 5 yasin.tam denk geldi regl oldum acayip rahatladim korkuyodum hamile kalirmiyim diye.zaten esimle tartistik aksam ben bebek istiyorum nisan mayis gibi deneriz dedim hayir 1 sene gececek dedi baa.herkes diyomuski siz daha yeni evlisiniz 1 yil bile olmadi evleneli biraz evliligin tadini cikartin kendinize zaman ayirin falanda filan.bende sinirlendim bizim ne yapip yapmayacagimizdan kime ne dedim.oda ben istersem olur dedi ayy boyle gicik oldum.sakinlesincede ben seni dusunuyorum biraz kendini topla bende kendimi topluyum.bir tatile cikalim kendimize gelelim ayni seyleri bidaha yasamayAlim dedi.ne biliyim ya bir yandanda hak veriyorum.evlendik 1.5 ay sonra hamile kaldim dr dusuk tehlikem oldugu icin herseyi yasakladi.6.5 ay kardes gibiydik tabiri caizse bir yere gidemedik evde yatmak zorundaydim devamli kanamam oldugu icin hem psikolojik olarakta cok yiprandik.esimi cok seviyorum herseyim o benim.ama bebegimizde olsun istiyorum. Bakalim zaman ne gosterecek rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin hepimiz icin
herkese selam
bu sıralar ozlemım top yaptı yine yaa..ole mı olur bole mı olur derken. galiba bu acıyı yeni bir bebek cozer. tezini sadece dilim degıl artık kalbimde soluo galiba
. esım gecen gun nisanda gecsın baslaylm artık dedi..
facede bu bebeklerını paylasanlar nasıl daglıo icimi yaa...hadi tr donelım. hadi biraz toparlanıyım falan die avutuyodum kendimi ama sonunu dusunmeden ki( zaten dusunmeye gerek yok. zaten rabbım karar verio ya)
baslasak mı dıoorum...yani allah korusun tabi yine bir dusuk yada olumsuz sonuc olursa olsun .olsun ki deneyelim bir an evvel..
amann ne bılıyım ya. costum yine dalgalanıorum bentey teyy dıorum
artık dengesızlıgımı sız varın dusununn
lütfen umudunu kırma herşeyde vardır bir hayır 6 ay 1 veya 2 yıl allah sonunda evladına kavuştursun da sağsağlim bekle arkadaşım bekle....
cnm bnm cok gecmiş olsun inş tez zamanda el safi ismiyle sifa verir rabbim. Kalbini ferah tutmaya calıs en azından bi arkadasınız yanına gelecekmiş. O sana dayanak olur.inş hastaneye ihtiyac kalmadan iileşir melegin.
oleyyy hemen hemşeri damarım kabardı:))))oğlumun sorununu söylediklerinde Adanadaki bütün proflara perinataloglara gittim.derdime bir çare diye.cansun beye de gittim 265 tl aldılar 15 dk muayene için.evet cihazları falan son sitil ama muayenesini beğenmedim.bebeğimin sadece beynine baktı ve göremedim k.kallozumu dedei.bitti.aldı bizi karşısına sonra aldırın özürlü çocuğa bakmaya hazırmısınız nasıl bir özrü var bilemeyiz falan filan dedi.Sonrasında başkentte ebru tarıma gittim.bak farkına.kadın beynine baktı vevet sorun var dedei.sonra midesinden tut böbreğine ,damağına vs herşeyine tepeden tırnağa inceledi.kalbinde çok büyük problem var dedi ve çok iyi bir gözlemciymiş ki bak yarım saatttir inceliyorum bu bebeğin iki parmağı kıpırdamıyor yapışık dedi.tabi ben yıkıldım o ayrı mesele .herşeyi tek tek bildi.onun üstüne doktor tanımam.
bu arada eşin göreve gitmiş Allah kavuştursun sağsalim geri dönsün.kızına da varmış benim gibi.kaç yaşında?inşallah ateşi falan çıkmaz.
KIZ SEN ADANANIN NİRESİNDESİN BAKEM SAĞOL CANIM ALLAH SAĞ SELİM GİDİP GELMEYİ NASİP EDER İNŞ.41AYLIK KIZIM DÖRTTEN GÜN ALDI 5 AYDIR.SENİNKİ KAÇ YAŞINDA?BENİM YAVRUMDADA SĞLIK SORUNU VARDI CANSUN HOCAYI KIZMDAN BERİ TANIYORUM HAKKAETEN SÜPER DİYEMEM BEN SEVİYORUM ÇÜNKÜ ÇOK HASTASI ÇOOOOK MEMNUNLAR ONDA N AMA ADAM HASTA ÇOCUKLARLA İLGİLENMİYORMUŞ BALCALIDA SELİM BEYDE PERİNATALOG O TAKİP EDİYORDU SONRASI BOZDU AMA GATAYA GTMEK ZORUNDA KALDIK HERŞEY YOLUNDAYDI AMA YAVRUM ÖMRÜ OKADARMIŞ YETMEDİ.BAHARDA TEKRAR HAMİLE KALIRSAM İLK.İŞİM ADANAYA GELİP UNIVARSALA GTMK DİLEK YADA EMEL HANIMA METRO HASTANESİDE OLABİLİR SON ZAMANLARDA HEP DUYDUM METROYU...ASLINDA BENDE DUYDUM SEYHAN BAŞKENTTEKİ KADIN DOĞUMCU ÇOK İYİ DİYE KISMET BAKALIM SANA KAÇ AY OLDU CNM YAVRUNU KAYBEDELİ ALLAHIM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN.İNŞ.
selam kızlar nasılsınız çok şükür annem iyi birkaç gündür onun yanındaydım anne yüreği bengelen gidenle ilgilendim yemek yaptım vs diye sen çok yoruldun dedi durdu tezc anlı hemen kalkıp iş yapası var kadıncağızın
yasinler ne oldu bu hafta cerenle banydı da merak ettim.kızlar ben hala regl olamadım kan testi yaptırdım gebelik yok hormonlar aşırı derece fırlamış bi doktora gittim ultrasonda bakmadı bile bekle 1 hafta daha dedi gayet rahat bi şekilde nede olsa çocuğunu kaybetmişsin senin psikolojin normal değildir dedi başından savdı beni gülermisin ağlarmısıngittim bende tarlusal aldım içmeye başladım kasıklarım çok ağrıyor galiba kist falanmı oluştu bende olsamda bi rahatlasam.
ayşenazım hiç üzülme anneme geçmiş olsuna gelen bi kadın kızı doğum yapmış 15 gün olmuş bilmeden hani senin çocuk nerde dedi öldü dedik kadında utandı sorduğuna ama çok kötü oldum.geçmiş olsuna gelenler ben odadan çıktığım an başlıyorlar benden konuşmaya hemen sanki ben anlamıyorum
seni çok iyi anlıyorum ama eşine biraz hak verdim. hemen hamile kalmışsın evliliğin tadını çıkaramadan.zor günlerde geçirmişsin biraz toparlan bence her açıdan ondan sonra düşün. tabi bu benim nacizane fikrim......
sağol allah razı olsun hayır canım egm aaailesinden değiliz tsk ailesindeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?