Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım allah ın izniyle okunan yasinler bagışlandı

kızlar regl olmama 2 gün var ama hiçbir belirtim yok.ve 2 gündür daha sık lavoboya gidiyorum.umutlanmıyorum ama zannetmiyorumda hem ama yani genelde reglime az bi zaman kala karın agrısı falan yasarım ama bu defa yok. sizce ne olabilir??? ya aslında ne sacma bi soru bu... Biliyorum ama anlam yüklemekte istemiyorum. kafam cok karısık. kimseye bişide diyemiyorum.

hadi inşallah canım eski gebeliğime benzemişti benim bi kaç gün öncesinden az çok anlamıştım kasıkta batma vardı.sen de öyle bişey oldu mu ki acaba?

hadi inşallah canım eski gebeliğime benzemişti benim bi kaç gün öncesinden az çok anlamıştım kasıkta batma vardı.sen de öyle bişey oldu mu ki acaba?

evet tuhaf bi sancı gibi batma oldu bikaç gün önce.bugünde sıkıstım afedersin hep.suanda bile sıkısıgım. bilemiyorum anlam yüklemekte istemiyorum ama :S

arkadan acıyarak bakmasın kimse
en cok ona sinir oluyorum
kimsenin acımasına ihtiyacım yok

Evet canim bende hak veriyorum bazende yas geciyo bende 2 3 tane cocuk istiyorum bakalim hayirlisi.belki ikizim ucuzum olur :))))

aminnn canım ikiz üçüz ne güzel olur

niye son kez memnun kalmadınmı yoksa hatıran acın kötü diyemi....

yok canım şuan sezeryan 4500 diye bahsediyorlar ondan :)
ben ozaman 3500 vermiştim 15 ay önce
çok isterim çok memnun kaldım ama malesef maddi anlamda beni aşıyor
sen nerde yaptın doktorun kimdi

Son düzenleme:
evet tuhaf bi sancı gibi batma oldu bikaç gün önce.bugünde sıkıstım afedersin hep.suanda bile sıkısıgım. bilemiyorum anlam yüklemekte istemiyorum ama :S

kızımm maden ole bısey var. test yapsana hemencıkkk.nie beklıon
ucarak test al gel
hadi inss. kaza kursunu olur ...ama ıns sımdı degılse bıle hepımız ıns yeniden bu sevıncı yasıycaz ben ınanıyorumm

yavrum dün yanına geldim annem
büyükninenin evinden bahceden bir sürü çiçek kopardım sana
her zamanki gibi 1 sise suyumu aldım
senle kavusunca sulugözlü olucağım için ceplerime mendilleri koydum bir sürü
baban bu sefer kosarak gitti sana

ilk defa babanı o kadar çaresiz o kadar üzgün o kadar yaralı gördüm
hıçkıra hıçkıra agladı
bu sefer ben teselli ettim babanı mendilden bir tane babana verdim

gecen sefer gelirken sana nergis fidesi almıstık
onuu dikmişti baban üstüne
nergis tam ortanda bitmiş meleğim
baban ona cok üzülmüş
nergisi sen diye öptük sevdik
koparıp cebimde tasıyacaktım nergisten kıyamadım
mezarını temizlerken bir tane solucan gördüm
o kadar içim acıdı ki
neler geçti aklımdan da buraya yazmak kimseyi üzmek istemiyorum
fırlattım attım o solucanı

neyse meleğim
senin mezarına gidene kadar daha bir dalda çiçek görmeyen gözlerim
heryer kara kış yağmur altındayken
bir de ne gördüm

bahar açmış etrafında
sanki cennet gibiydi heryerin etrafın
baska yerde yoktu sadece etrafında çiçekler acmıs agaclar
yerlerde papatyalar
agzım acık kaldı

baban hep bana papatyam derdi
beyaz ve ince papatyam derdi
heryerin papatyalar dolmus annem
agaclar çiçek acmıs

anladımki bir kez daha bu bana bi uyarıydı
kızın cennette çok güzel bir yerde sakın üzülme dedi Rabbim bana

Gecen haftaki is görüsmemden sonra bugün prova is günüm vardi sabah 8den 12ye kadar calistim.. Sonunda beni patronum cagirdi ve seninle bisey konusmaliyiz dedi. Cok caliskansin cok cabul ögreniyosun ve iyi niyetlisin dedi ayrica cok güzel bi bayansin ama gözlerin hic gülmüyor dedi.. Iste en büyük sorunda orda gözlerin herseyi anlatiyor sen nekadar cabalasanda gülmeye konusmaya calissanda biz farkindayiz ve bu sekilde kabul edemeyiz dedi. Müsterileri vs icin. Off ki ne offg dedim icimden durumu biliyo kadin söylemistim ama ne yapim baska bu gözler bu bakis her evlat acisi cekende var ve hic gitmeyecek hep ayni .. Oglumla birlikte yasama sevincimde ve birsürü duygularim gitti.. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama yavad yavad tükeniyorum bi yerden tutunup baslamak istiyorum......

öleyiz keske sizde yakın olsaydınız çok isterdim
bu arada test al diyen arkadaslar korkuyorum.

kızlar yasinleri tek arkadaşa okuyalım 2 kişi olunca biraz zor oluyo bu hafta dilaynur arkadaşımıza okuyalım olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…