- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
selam kızlar nasılsınız çok şükür annem iyi birkaç gündür onun yanındaydım anne yüreği bengelen gidenle ilgilendim yemek yaptım vs diye sen çok yoruldun dedi durdu tezc anlı hemen kalkıp iş yapası var kadıncağızın
yasinler ne oldu bu hafta cerenle banydı da merak ettim.kızlar ben hala regl olamadım kan testi yaptırdım gebelik yok hormonlar aşırı derece fırlamış bi doktora gittim ultrasonda bakmadı bile bekle 1 hafta daha dedi gayet rahat bi şekilde nede olsa çocuğunu kaybetmişsin senin psikolojin normal değildir dedi başından savdı beni gülermisin ağlarmısıngittim bende tarlusal aldım içmeye başladım kasıklarım çok ağrıyor galiba kist falanmı oluştu bende olsamda bi rahatlasam.
ayşenazım hiç üzülme anneme geçmiş olsuna gelen bi kadın kızı doğum yapmış 15 gün olmuş bilmeden hani senin çocuk nerde dedi öldü dedik kadında utandı sorduğuna ama çok kötü oldum.geçmiş olsuna gelenler ben odadan çıktığım an başlıyorlar benden konuşmaya hemen sanki ben anlamıyorum
kızlar regl olmama 2 gün var ama hiçbir belirtim yok.ve 2 gündür daha sık lavoboya gidiyorum.umutlanmıyorum ama zannetmiyorumda hem ama yani genelde reglime az bi zaman kala karın agrısı falan yasarım ama bu defa yok. sizce ne olabilir??? ya aslında ne sacma bi soru bu... Biliyorum ama anlam yüklemekte istemiyorum. kafam cok karısık. kimseye bişide diyemiyorum.
hadi inşallah canım eski gebeliğime benzemişti benim bi kaç gün öncesinden az çok anlamıştım kasıkta batma vardı.sen de öyle bişey oldu mu ki acaba?
selam kızlar nasılsınız çok şükür annem iyi birkaç gündür onun yanındaydım anne yüreği bengelen gidenle ilgilendim yemek yaptım vs diye sen çok yoruldun dedi durdu tezc anlı hemen kalkıp iş yapası var kadıncağızın
yasinler ne oldu bu hafta cerenle banydı da merak ettim.kızlar ben hala regl olamadım kan testi yaptırdım gebelik yok hormonlar aşırı derece fırlamış bi doktora gittim ultrasonda bakmadı bile bekle 1 hafta daha dedi gayet rahat bi şekilde nede olsa çocuğunu kaybetmişsin senin psikolojin normal değildir dedi başından savdı beni gülermisin ağlarmısıngittim bende tarlusal aldım içmeye başladım kasıklarım çok ağrıyor galiba kist falanmı oluştu bende olsamda bi rahatlasam.
ayşenazım hiç üzülme anneme geçmiş olsuna gelen bi kadın kızı doğum yapmış 15 gün olmuş bilmeden hani senin çocuk nerde dedi öldü dedik kadında utandı sorduğuna ama çok kötü oldum.geçmiş olsuna gelenler ben odadan çıktığım an başlıyorlar benden konuşmaya hemen sanki ben anlamıyorum
Evet canim bende hak veriyorum bazende yas geciyo bende 2 3 tane cocuk istiyorum bakalim hayirlisi.belki ikizim ucuzum olur :))))
evet tuhaf bi sancı gibi batma oldu bikaç gün önce.bugünde sıkıstım afedersin hep.suanda bile sıkısıgım. Bilemiyorum anlam yüklemekte istemiyorum ama :s
niye son kez memnun kalmadınmı yoksa hatıran acın kötü diyemi....
evet tuhaf bi sancı gibi batma oldu bikaç gün önce.bugünde sıkıstım afedersin hep.suanda bile sıkısıgım. bilemiyorum anlam yüklemekte istemiyorum ama :S
kızlar ayşenazz bende oturuyoruz .sizde buyrun
olur ben bu aksam baslıcam direk 5tane alıorum ben
kızlar ayşenazz bende oturuyoruz .sizde buyrun
tamam canım allah kabul etsin bugün kulaklarını çınlattık senin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?