Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

cnm ya ağlattın beni valla bnm uzak bayramda gitttim en son çoook özlüyorum.bugün ananemi hastaneye götrüdüm aklıma biçok şey geliyo oraya gidince ama bu aralar hani hamile kaldıgın zamanı sonra düşündüğünde aklına gelir şugün oldu der hisedermişsin ya bide birz içim bulanıyooo bidaha hastalanmazsam şaşırmam. ama hayırlısı yaa illa olsun demiyorum zaten. BU ARADA BEN ÇOK OLUYO GİRMEYELİ YASİN OKUNCAGI ZAMAN MSJ ATABİLİRSİNİZ takip etmek zor oluo ananem rahatsız pek giremiyorum.hepiniz hoşçakalın

yok canım şuan sezeryan 4500 diye bahsediyorlar ondan :)
ben ozaman 3500 vermiştim 15 ay önce
çok isterim çok memnun kaldım ama malesef maddi anlamda beni aşıyor
sen nerde yaptın doktorun kimdi

evet maddi açıdan çok fazla orası olsada vermem şahsen.ben baharda yaptım nagihan hanımda.oğlumuda orda dünyaya gerirdim. güle oynaya geldik evimize.oğlum şimdi 2,5 yaşında.yine aynı doktorda kızımda da ağlaya ağlaya geldik eli boş evimize.anlıcan kısmet işte.ama yeniden gitmem bir sorun yaşamadım ama gidemem heralde.içim kaldırmıyor önünden geçerken bile.

ah canım hepimiz biliyoruz cennetteler.gel gör içimize anlatamıyoruz.rabbim bize sabır ver.....

slm hanımlar,31 ockta dogum yaptım bebegımı dogumdan 20dak.sonra kaybettık.henuz 19gun oldu. doktor sezeryan oldugu ıcın 2yıl bebek yok dedı,bu sure bana cook uzun gedı sızlere danısmak ıstedım,yardımınıza ıhtıyacım var.sankı kucagım dolmadan acım dınmıcek gıbı gelıyo

Geçmiş olsun ve başınsağolsun canım.Bebeğin ne kadarlıktı yani normal haftasını doldurmuşmuydu?Sezeryanlılara verilen süre genelde 2 yıl ama daha erken hamile kalanda var doğum yapanda.en sağlıklısı 2 yıl galiba ama bebeğini kaybedenler için bu süre kısalabiliyo bazen

sızlere kendımı tanıtmadan konuya gırdım kusura bakmayın. ısmım seda; 3yıllık evlıyım hıckorunmadık Rabbım 9ay once nasıp ettı hamıle kalmamı es kaynaklı ınertılıteydık fakt dogal yolla geldı mınıgım.14haftalıkken bebegımde hayatla bagdasmayan bulgulara raslandı ve heyet,gebelıgımı sonlandırma kararı vedı ama ben vazgecemedım oglumdan doktorlar dogumda kaybedecegımızı bastan soyledıler ama ben kıyamadım yavruma buna sebep olamadım,hersey Allah tan deyıp dogurdum mınıgımı ama Rabbım yanına aldı kuzumu... buda benım yasadıklarımın ozetı,bundan sonra yoluma sızlerle devam etmek ıstıyorum,benıde aranızaalır mısınız?

sagol canım.38+1 de yaptım dogumu. sen neler yasadın pekı?

Pek hoş bi geliş olmasada hoşgeldin demek adet olmuş hoşgeldin canım.En doğrusunu yapmışsın bana görede.Ben de olsam kıyamazdım.Burası senin gibi meleklerini cennete göndermiş annelerle dolu ne zaman istersen dök içindekileri paylaş bizlerle.Hepimiz aynı duygularla acılarla hayata tutunmaya devam etmeye çalışıyoruz.

Ben 4 düşük yaşadım canım.5. gebeliğimde 35.haftayı görmüştükki maalesef kalp atımı durdu ve doğum yaptım.2 ay oldu hala kendime gelemedim.8 yıllık evliyim bu arada

Ben 4 düşük yaşadım canım.5. gebeliğimde 35.haftayı görmüştükki maalesef kalp atımı durdu ve doğum yaptım.2 ay oldu hala kendime gelemedim.8 yıllık evliyim bu arada

Allah sabır versın...ınsallah Rabbım aynı acıyı tekrr yaşatmaz. İnşallah hep beraber toparlancaz sennde cok yeniymiş. Genetik araştırmanız yapılıyor mu?

Canım yaa başın sğolsun kelimesini hiç sevmiyorum ama işte hayat deme mecburiyetinde kalıyoruz Aramızabir melek annesi daha katıldı üzgünüm keşke olmasaydı buraya hiç yazmasaydın seni okadar iyi anlıyorumki benimde 92 gün oğlum melek olalı Oldu ve ilk bende buraya sezeryan arası süreyi sormuştum benimde sezeryandı okadar çaresizdimki ama kk umut veriyor hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz rabbim sabrını versin allahım enkısa zamanda karnınıda kucağınada doldursun inş.

Son düzenleme:
Allah sabır versın...ınsallah Rabbım aynı acıyı tekrr yaşatmaz. İnşallah hep beraber toparlancaz sennde cok yeniymiş. Genetik araştırmanız yapılıyor mu?

genetik yaptırdık daha önce bişey çıkmadı.Yıllardır uğraşıyoruz ama kısmet olmayınca napsan olmuyo

ben 4 düşük yaşadım canım.5. Gebeliğimde 35.haftayı görmüştükki maalesef kalp atımı durdu ve doğum yaptım.2 ay oldu hala kendime gelemedim.8 yıllık evliyim bu arada

rabbim sabrını arttırsın canımyaaaaa inş.budefa yüzün gülecek allahın izniyle benim 3ay doldu nisan sonu gibi korunmayı bırakacam kısmet olusa sen ne düşünüyorsun tedavi araştırma yapılıyormu?

sağol canım.Araştırma yapılcak bişey kalmadı.Olana kadar deneyeceksin başka şansın yok diyolar.Dr bir iki adetten sonra kendini hazır hissettiğinde yeniden deneyebilirsin dedi.Ya nasip bakalım

sağol canım.araştırma yapılcak bişey kalmadı.olana kadar deneyeceksin başka şansın yok diyolar.dr bir iki adetten sonra kendini hazır hissettiğinde yeniden deneyebilirsin dedi.ya nasip bakalım

ya ben böyle konuşan drları çok seviyorum şükür ki bende düzenli 2 defa gördüm kırkımdan sonra valla korkumdan gdemiyorum dr süreyi uzun söyler diye umudumu kırmak istemiyorum tek teselli umudum şükrüm ve sabrım birde canım kızım rabbim çifter çifter nasip eder inş.sanada bütün acılarına su serpilir

Derinsu yasin listesi sayısı yok galiba bu hafta bana okunacakmı valla ben 5 yasin okucam 2 sini okudum rabbim kabul etsin herkime niyetle okunuyorsa

Biz tahlil sonuclarini bekliyoruz,doktorlar genetik bi rahatsizlik olabilir diyo ve cok korkuyoruz bi 6ay surcege benziyo tahlil sonuclari .. Insallahkotu birsey cikmaz da bizde sonrasinda korunmayip tekrar bebek. Dusunuruz.tabi herseyin hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…