kızlar ayşenazz bende oturuyoruz .sizde buyrun
kızlar yasinleri tek arkadaşa okuyalım 2 kişi olunca biraz zor oluyo bu hafta dilaynur arkadaşımıza okuyalım olur mu
cnm ya ağlattın beni valla bnm uzak bayramda gitttim en son çoook özlüyorum.bugün ananemi hastaneye götrüdüm aklıma biçok şey geliyo oraya gidinceokuyunca bende anladım bende çok olumsuz şeyler düşünmüştüm ya off.......
ama bundan sonra herşey güzel olacak inşallah hepimiz buna inanıyoruz..
bebişinin mezarı uzakta olan anneler üzülmeyin yaaa oraya gitmek önemli tabi ama onlar cennette zaten mutlular çok şükür... ben şanslıyım heralde bu konuda çok yakın bana mezarlık..her gittiğimde diyorum kızıma melek arkadaşlarına selam götür anneleri onları çok seviyor söyle diye..bi teselli işte hepimizin buna ihtiyacı yokmu
Evet canim bende hak veriyorum bazende yas geciyo bende 2 3 tane cocuk istiyorum bakalim hayirlisi.belki ikizim ucuzum olur :))))
yok canım şuan sezeryan 4500 diye bahsediyorlar ondan :)
ben ozaman 3500 vermiştim 15 ay önce
çok isterim çok memnun kaldım ama malesef maddi anlamda beni aşıyor
sen nerde yaptın doktorun kimdi
yavrum dün yanına geldim annem
büyükninenin evinden bahceden bir sürü çiçek kopardım sana
her zamanki gibi 1 sise suyumu aldım
senle kavusunca sulugözlü olucağım için ceplerime mendilleri koydum bir sürü
baban bu sefer kosarak gitti sana
ilk defa babanı o kadar çaresiz o kadar üzgün o kadar yaralı gördüm
hıçkıra hıçkıra agladı
bu sefer ben teselli ettim babanı mendilden bir tane babana verdim
gecen sefer gelirken sana nergis fidesi almıstık
onuu dikmişti baban üstüne
nergis tam ortanda bitmiş meleğim
baban ona cok üzülmüş
nergisi sen diye öptük sevdik
koparıp cebimde tasıyacaktım nergisten kıyamadım
mezarını temizlerken bir tane solucan gördüm
o kadar içim acıdı ki
neler geçti aklımdan da buraya yazmak kimseyi üzmek istemiyorum
fırlattım attım o solucanı
neyse meleğim
senin mezarına gidene kadar daha bir dalda çiçek görmeyen gözlerim
heryer kara kış yağmur altındayken
bir de ne gördüm
bahar açmış etrafında
sanki cennet gibiydi heryerin etrafın
baska yerde yoktu sadece etrafında çiçekler acmıs agaclar
yerlerde papatyalar
agzım acık kaldı
baban hep bana papatyam derdi
beyaz ve ince papatyam derdi
heryerin papatyalar dolmus annem
agaclar çiçek acmıs
anladımki bir kez daha bu bana bi uyarıydı
kızın cennette çok güzel bir yerde sakın üzülme dedi Rabbim bana
slm hanımlar,31 ockta dogum yaptım bebegımı dogumdan 20dak.sonra kaybettık.henuz 19gun oldu. doktor sezeryan oldugu ıcın 2yıl bebek yok dedı,bu sure bana cook uzun gedı sızlere danısmak ıstedım,yardımınıza ıhtıyacım var.sankı kucagım dolmadan acım dınmıcek gıbı gelıyo
Geçmiş olsun ve başınsağolsun canım.Bebeğin ne kadarlıktı yani normal haftasını doldurmuşmuydu?Sezeryanlılara verilen süre genelde 2 yıl ama daha erken hamile kalanda var doğum yapanda.en sağlıklısı 2 yıl galiba ama bebeğini kaybedenler için bu süre kısalabiliyo bazen
sızlere kendımı tanıtmadan konuya gırdım kusura bakmayın. ısmım seda; 3yıllık evlıyım hıckorunmadık Rabbım 9ay once nasıp ettı hamıle kalmamı es kaynaklı ınertılıteydık fakt dogal yolla geldı mınıgım.14haftalıkken bebegımde hayatla bagdasmayan bulgulara raslandı ve heyet,gebelıgımı sonlandırma kararı vedı ama ben vazgecemedım oglumdandoktorlar dogumda kaybedecegımızı bastan soyledıler ama ben kıyamadım yavruma buna sebep olamadım,hersey Allah tan deyıp dogurdum mınıgımı ama Rabbım yanına aldı kuzumu... buda benım yasadıklarımın ozetı,bundan sonra yoluma sızlerle devam etmek ıstıyorum,benıde aranızaalır mısınız?
Ben 4 düşük yaşadım canım.5. gebeliğimde 35.haftayı görmüştükki maalesef kalp atımı durdu ve doğum yaptım.2 ay oldu hala kendime gelemedim.8 yıllık evliyim bu arada
slm hanımlar,31 ockta dogum yaptım bebegımı dogumdan 20dak.sonra kaybettık.henuz 19gun oldu. Doktor sezeryan oldugu ıcın 2yıl bebek yok dedı,bu sure bana cook uzun gedı sızlere danısmak ıstedım,yardımınıza ıhtıyacım var.sankı kucagım dolmadan acım dınmıcek gıbı gelıyo
Allah sabır versın...ınsallah Rabbım aynı acıyı tekrr yaşatmaz. İnşallah hep beraber toparlancaz sennde cok yeniymiş. Genetik araştırmanız yapılıyor mu?
ben 4 düşük yaşadım canım.5. Gebeliğimde 35.haftayı görmüştükki maalesef kalp atımı durdu ve doğum yaptım.2 ay oldu hala kendime gelemedim.8 yıllık evliyim bu arada
rabbim sabrını arttırsın canımyaaaaa inş.budefa yüzün gülecek allahın izniyle benim 3ay doldu nisan sonu gibi korunmayı bırakacam kısmet olusa sen ne düşünüyorsun tedavi araştırma yapılıyormu?
sağol canım.araştırma yapılcak bişey kalmadı.olana kadar deneyeceksin başka şansın yok diyolar.dr bir iki adetten sonra kendini hazır hissettiğinde yeniden deneyebilirsin dedi.ya nasip bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?