Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

zelal nezaman geleceksin bursaya

canım martın 30unda bıletım. ama yenı aldıgımız bır habere gore esımın projesi buradki iside bitio galiba
belki bir daha donmeye gerek kalmaya bılırmıs. bakalım hayırlısı hakkımzda artık. bizde hayırla yerlesmek istıoruz artık bursamıza...
gercı agustos son zaten allahın izniyle mart olmasa bile..

bu arada benım bunu yeniden hatırlamaya ihtiyacım vardı. yeniden hatırlamak isteyenlere...

Bebeği ölen anne cennete gider mi? Söylenene göre küçük bebek anne diye ağlarmış ve annesini yanında cennete götürürmüş. Doğru mu?”

Çocukların vefatlarında azap değil, şefkat; gazap değil, merhamet; korku değil, ümit söz konusu; insafsız bir emir değil, acıyan bir elin izleri görünmektedir. Çünkü çocuklar düpedüz Allah’ın rahmetine ve Cennetine uçmaktadırlar. Öyle ki, kendileri Allah’ın rahmet dairesine girmekle beraber, anne ve babalarının da kurtulmalarına şefaatçi olabileceklerini Resulullah Efendimiz (asm) müjdelemektedir.

Peygamber Efendimiz (asm) küçük yaşta ölen çocuklarla ilgili buyurdu ki:

*“Mü’minlerin ölen çocukları Cennette bir dağdadırlar. Kıyamet Günü babalarına teslim edilinceye kadar bakımlarını Hazret-i İbrahim (as) ve hanımı Sâre üzerine alır.”1

*“Müşriklerin çocukları Cennet ehlinin hizmetçileridirler.”2

*“Ümmetimden bir adam gördüm ki, terazisinin iyilik kefesi hafif gelmişti. Küçük yaşta ölen çocukları geldi ve terazisini ağırlaştırdı.”3

*“Ergenlik çağına gelmeden önce ölen çocuklar, Cennette çok canlı ve hareketli balıklar gibidirler. Birisi babasını karşılar, elbisesinden tutar, Allah ebeveynini de kendisiyle birlikte Cennete koyuncaya kadar bırakmaz.”4

hayırlısı bakalım ....

öncelik greathopes adına sonra bütün melek annelerime 5 yasin okudum rabbim kabul etsin inş.gönlümüzden geçirdiklerimizi hakkımızda hayırlıysa yaşamayı nasip etsin inş(AMİNNNNNNNN)

dönüp dönüp basa geliyoruz dimi canım.suan hayattan hiç zevk almıyorum.ne konusasım var ne bişi yapasım.hiç dermanım yok.

cnm uzme kendını ya herseyın hayırlısı de zamanla oda kendını hazır hısseder bı sorun kalmaz cnm benım

reyhanım gelmişin bulmusun.hadi hayırlısı.amaaannnnn sıkıldım kuzum cok sıkıldım.

slm arkadaslar...
uzun zaman oldu giremiyorum hepinizi cok özledim.. bir kac sayfa okudum ama sayfalar okadar cokki bitiremedim..
inay canim nasilsin..
tobeguk ya sen.. 24 kasimdan haber varmi...
yeni bebekler oldumu
zelalperd yazdim ama okuyamadim galiba bende stuttgarta yakinim görüsebilirdik ama okudugum kadariyla dönüyorsun kismet...
aynurcum sen nasilsin..ve bütün arkadaslar nasilsiniz...
bende oglumda iyiz elh. oglum büyüyor teyzeleri gülücükler atiyor... oglum bana ilac oldu adeta acimi hafifletti... rabbim hepinizin acisinida hafifletsin ins.
hepinizi öpüyorum...kendinize iyi bakin...

mas yavrunla az bır zaman sonra kavuscaksın ıns... rabbım saglıklı sıhhatlı hayırla bulustursun..sezaryenle mi olacak? kacıncı hafta eger sezaryense?[/QUOTE]

Tesekkurler canim. Allah isteyen herkese nasib etsin. gozlerinizi fazla yolda birakmasin insallah. Evet sezeryan olucam. Yaa ben onceki bebegimi normal dogumla yapmisdim, aslinda doktor sorunum yok tekrar dogum yapa bilrisin diyor ama isde bir kere gozumuz korkdu. Ama ne yalan soyleyim sezeryandanda korkuyorum. 38 ci haftam tam olucagi gun alicaklar, allahinda iziniyle. Lutfen dualarinizi esirgemeyin benden. Cok ihtiyacim var.

Canim ya ben senin dogum yuapdgini bile bilmiyordum. Cok sevindim. Allah anali babali buyutsun i nsallah. Doktugun gozyaslari, cekdigin butun acilar cooook eskilerde kalir insallah. Allah bebegini ve seni korusun. Darisi bizlerin basina.

canım arada girmeyi unutmayın hoşşş eskisi gibi çok giremiyok ama ...ne yapalım uğramaya çalışıyoz kızlar.....bu konuda melekyavrumu tebrik ederimmm ...çok fedakar arkadaşım....allah gönlüne göre versin..

ayşemmmmmm canım umudumuz çok iyi allahımın izniyle çokkk sevindim bende merak ediyordum sizleri nasıl oldular diye ...allah yüzlerinizi güldürsün gönlü güzel arkadaşım... rabbim hepimizin umutlarını yanına versin inş... bekleyen tüm melek annelerini sevindirsin rabbim.... allaha emanet ol arkadaşım bebeğimize de iyi bak, bizde 23 haftalık olduk teyzesi iyiyiz hamdolsun rabbime , allahım bu günleri gösterdi binlerce kez şükürler olsun rabbim herkesin acısını hafifletsin diyorum hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın allahım.....

62.gün bugün, yok arkadaslar azalmıyor yangınım sanki git gide artıyor. Özellikle iki geçedir çok fenayım kimseye birşey diyemiyorum, konuşmakta iyi gelmiyor bana. Neyse buraya pek yazmıyorum ne bileyim yazacak bişi bulamıyorum bazen. Sizler birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz sizin yazdıklarınızı okuyorum genelde, takipçinizim bazen burayı okumak iyi geliyo Bazende ağlatıyorsunuz beni ne güzel hamileler var aranızda Allah'ım korusun onları sağ sağlim yavrularına kavuştursun inşallah. Yeni umutlarla hamilelik düşünenler, Allah'ım sizlerinde gönlüne göre versin. İnşallah çok uzak değildir yavrularımızı kucaklarımıza alacağımız günler. Gerçi benim doktorum iki yıl bekle dedi, bekleyeceğim

heyyy herkes nerelerde hatunlar.sırra kadem basdınız beee
ben yanlız kus.donup dolasıp gırıyom ama yasınlerimi okudum.ç haberiniz ola...
hadi birileri gelsin..

haklısın zelalcim kimseler yok.bu herkesin iyi olduğunu gösteriyor bence.dertleşmek isteyen gelirdi::::::::::))yanlış mıyım?çok şükür.

kızlar bir sonra ki haftadan sonra uğur böceğine yasinleri okumalıyız

doğuma giricek çünkü
ok mi

canım 62 gün nedir ki daha
dur sen iyileşeceksin ama zamanla az daha sık dişini
acıkcası benim için bu sayfada herkesin yeri ayrı
sakın yabancı hissetme kendini
biz birbirimizin kader arkadasıyız
sende gel yaz
neden senin doktorun 2 sene dedi

canım rabbim sabrın versin bence yaz yazınca insan içindekileri dökünce rahatlıyor bende senin gibi bazen burda fazlalık hissediyorum kendimi yazdıklarıma kimse teselli bile yazmıyor üzülüyorum o yüzden bende okumayı tercih ediyorum herkes tanımış birbirini fazlalığım ben burda :18::18::18: Banada 102 gün oldu yavrumu kaybedeli hala çok kötüyüm bir evladım olmasına rağmen kendimi kaybettiğim anlar oluyor başedemiyorum azgın yaramla inş rabbimin izniyle güzel günlerde gelecek tekraradan hamiş olup yeni hayallerle yzacaz buraya

haklısın zelalcim kimseler yok.bu herkesin iyi olduğunu gösteriyor bence.dertleşmek isteyen gelirdi::::::::::))yanlış mıyım?çok şükür.

greathopes has toprağım sende hiç girmiyorsun giriyosun hemen geri çıkıosun bende immğlundnım özelden msj attm ama görmedin galiba maşallah hamilelik takvimini takip ediyorum umut oluyorsun adeta allahım tez zamnda sağselim kucagına almayı nasip etsin inş.

1 tane yasinim kaldı arkadaslar. bu arada kimse kendini fazlalık hissetmesin.herkese yerimiz var burda. dilediginiz gibi dökün içinizi.
bende şimdi biraz dökeyim. vazgectim kızlar.bu aksam itibariyle bebek fikrimden vaz-geç-tim...
hiçbişi olmadı soracaklara sölim.kendimi dinledim ve vaz-gec-tim.cok acı benim için bunu sölemek ama yorgunlugumdan dolayı vazgectim.
düşmicem hiçbişeyin peşine.yasamaktan zevk almicam belki ama umudum olmicak belki ama vazgectim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…