zelal nezaman geleceksin bursaya
canım martın 30unda bıletım. ama yenı aldıgımız bır habere gore esımın projesi buradki iside bitio galiba
belki bir daha donmeye gerek kalmaya bılırmıs. bakalım hayırlısı hakkımzda artık. bizde hayırla yerlesmek istıoruz artık bursamıza...
gercı agustos son zaten allahın izniyle mart olmasa bile..
kızla eşim korunmaya devam ediyo ve kaldım ölece sebepsiz. sebebini sölemedi.dagıldım.aglıyorum elimde olmadan.tüm umutlarımı yıktı gecti gene.
az once esimin is arkadasının esıyle konustuk faceden. denk geldık. hamıle kalmadan once gorusup tanısıp beraber tatıle gıtmıstık. sonra onlar tr donmustu.
bizim bebekten sonra gorusmemıstık hıc.
az once konustuk. dıyebılcek bısey bulamadıgı icin elı gıtmedıgı icin bassaglıgı dıleyemedıgını soyledı.
kendısıde 19 haftalık hamıleymıs...hıc hesapta yoktu durup dururken bu mutsuzluk.
bole durumlarda basa donuyorum yinee...
yeni evladın umıdını tasımadan asmak cok zor bu durumları...ne bılıyım yaa dagıldım yinee
cnm uzme kendını ya herseyın hayırlısı de zamanla oda kendını hazır hısseder bı sorun kalmaz cnm benım
slm arkadaslar...
uzun zaman oldu giremiyorum hepinizi cok özledim.. bir kac sayfa okudum ama sayfalar okadar cokki bitiremedim..
inay canim nasilsin..
tobeguk ya sen.. 24 kasimdan haber varmi...
yeni bebekler oldumu
zelalperd yazdim ama okuyamadim galiba bende stuttgarta yakinim görüsebilirdik ama okudugum kadariyla dönüyorsun kismet...
aynurcum sen nasilsin..ve bütün arkadaslar nasilsiniz...
bende oglumda iyiz elh. oglum büyüyor teyzeleri gülücükler atiyor... oglum bana ilac oldu adeta acimi hafifletti... rabbim hepinizin acisinida hafifletsin ins.
hepinizi öpüyorum...kendinize iyi bakin...
selam kızlar
giremiyorum bu ara okuyamadımda geçmişi çok birikmiş çünkü
melekannesi gelmiş gitmiş oğluşu olacakmış aysem gibi :) Rabbim kızlarınıza cennetinde kavuşturacak inşallah. hüzünlenme melekannesi nolur
eskilerden bikaç kişi kaldı çoğu gelmiyor :) demirbaş olarak birkaçkişi biz kaldık :)
hamişler nasılsınız umarım herşey yolundadır
öptüm hepinizi....
slm arkadaslar...
uzun zaman oldu giremiyorum hepinizi cok özledim.. bir kac sayfa okudum ama sayfalar okadar cokki bitiremedim..
inay canim nasilsin..
tobeguk ya sen.. 24 kasimdan haber varmi...
yeni bebekler oldumu
zelalperd yazdim ama okuyamadim galiba bende stuttgarta yakinim görüsebilirdik ama okudugum kadariyla dönüyorsun kismet...
aynurcum sen nasilsin..ve bütün arkadaslar nasilsiniz...
bende oglumda iyiz elh. oglum büyüyor teyzeleri gülücükler atiyor... oglum bana ilac oldu adeta acimi hafifletti... rabbim hepinizin acisinida hafifletsin ins.
hepinizi öpüyorum...kendinize iyi bakin...
62.gün bugün, yok arkadaslar azalmıyor yangınım sanki git gide artıyor. Özellikle iki geçedir çok fenayımkimseye birşey diyemiyorum, konuşmakta iyi gelmiyor bana. Neyse buraya pek yazmıyorum ne bileyim yazacak bişi bulamıyorum bazen. Sizler birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz sizin yazdıklarınızı okuyorum genelde, takipçinizim bazen burayı okumak iyi geliyo Bazende ağlatıyorsunuz beni ne güzel hamileler var aranızda Allah'ım korusun onları sağ sağlim yavrularına kavuştursun inşallah. Yeni umutlarla hamilelik düşünenler, Allah'ım sizlerinde gönlüne göre versin. İnşallah çok uzak değildir yavrularımızı kucaklarımıza alacağımız günler. Gerçi benim doktorum iki yıl bekle dedi, bekleyeceğim
62.gün bugün, yok arkadaslar azalmıyor yangınım sanki git gide artıyor. özellikle iki geçedir çok fenayımkimseye birşey diyemiyorum, konuşmakta iyi gelmiyor bana. Neyse buraya pek yazmıyorum ne bileyim yazacak bişi bulamıyorum bazen. Sizler birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz sizin yazdıklarınızı okuyorum genelde, takipçinizim bazen burayı okumak iyi geliyo bazende ağlatıyorsunuz beni ne güzel hamileler var aranızda allah'ım korusun onları sağ sağlim yavrularına kavuştursun inşallah. Yeni umutlarla hamilelik düşünenler, allah'ım sizlerinde gönlüne göre versin. Inşallah çok uzak değildir yavrularımızı kucaklarımıza alacağımız günler. Gerçi benim doktorum iki yıl bekle dedi, bekleyeceğim
haklısın zelalcim kimseler yok.bu herkesin iyi olduğunu gösteriyor bence.dertleşmek isteyen gelirdi::::::::::))yanlış mıyım?çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?