6 ay olmak üzere canım.benim bi saglık sorunum vardı.o bahanemizdi korunmanın ama doktor sıkıntı yok dedi dün. ama buda yetmemiş anlasılan eşime. demekki gercekten bahaneymiş hastalgım.cok kötü oldum.umutlarım gitti gene.
canım 62 gün nedir ki daha
dur sen iyileşeceksin ama zamanla az daha sık dişini
acıkcası benim için bu sayfada herkesin yeri ayrı
sakın yabancı hissetme kendini
biz birbirimizin kader arkadasıyız
sende gel yaz
neden senin doktorun 2 sene dedi
canım rabbim sabrın versin bence yaz yazınca insan içindekileri dökünce rahatlıyor bende senin gibi bazen burda fazlalık hissediyorum kendimi yazdıklarıma kimse teselli bile yazmıyor üzülüyorum o yüzden bende okumayı tercih ediyorum herkes tanımış birbirini fazlalığım ben burda :18::18::18:Banada 102 gün oldu yavrumu kaybedeli hala çok kötüyüm bir evladım olmasına rağmen kendimi kaybettiğim anlar oluyor başedemiyorum azgın yaramla inş rabbimin izniyle güzel günlerde gelecek tekraradan hamiş olup yeni hayallerle yzacaz buraya
canım rabbim sabrın versin bence yaz yazınca insan içindekileri dökünce rahatlıyor bende senin gibi bazen burda fazlalık hissediyorum kendimi yazdıklarıma kimse teselli bile yazmıyor üzülüyorum o yüzden bende okumayı tercih ediyorum herkes tanımış birbirini fazlalığım ben burda :18::18::18:Banada 102 gün oldu yavrumu kaybedeli hala çok kötüyüm bir evladım olmasına rağmen kendimi kaybettiğim anlar oluyor başedemiyorum azgın yaramla inş rabbimin izniyle güzel günlerde gelecek tekraradan hamiş olup yeni hayallerle yzacaz buraya
1 tane yasinim kaldı arkadaslar. bu arada kimse kendini fazlalık hissetmesin.herkese yerimiz var burda. dilediginiz gibi dökün içinizi.
bende şimdi biraz dökeyim. vazgectim kızlar.bu aksam itibariyle bebek fikrimden vaz-geç-tim...
hiçbişi olmadı soracaklara sölim.kendimi dinledim ve vaz-gec-tim.cok acı benim için bunu sölemek ama yorgunlugumdan dolayı vazgectim.
düşmicem hiçbişeyin peşine.yasamaktan zevk almicam belki ama umudum olmicak belki ama vazgectim.
Caniiiiimmmm cok duygulandirdin ni bak gozlerim doldu. Yaaa sizleri tanimiyorum bile ama o kadar yakinsinizki bana. Evet allah kismet ederse bir sorun cikmazsa 15 den sonra giricez ameliyyata simdiden stres yaparim diye dr.um tam vakti soylemedi. Ama sayili gunler kaldigini biliyorum. Yaa ben cok korkuyoruumm :-( ama bu defa hersey guzel olucak. Bu eve o elimizde bebegimdn geriye kalan bir iki esyayla geldigim o gunu dusundukce icim yaniyor. Allahin izniyle sizlerin dualari sayesinde bu defa kucagimizda bebegimizle giricem bu kapidan insallah. Allah benim gibi kalbi yarali gozu yaski butun melek annelerini tez bir zaanda sevindirsin. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Sizleri cok seviyorum.kızlar bir sonra ki haftadan sonra uğur böceğine yasinleri okumalıyız
doğuma giricek çünkü
ok mi
Caniiiiimmmm cok duygulandirdin ni bak gozlerim doldu. Yaaa sizleri tanimiyorum bile ama o kadar yakinsinizki bana. Evet allah kismet ederse bir sorun cikmazsa 15 den sonra giricez ameliyyata simdiden stres yaparim diye dr.um tam vakti soylemedi. Ama sayili gunler kaldigini biliyorum. Yaa ben cok korkuyoruumm :-( ama bu defa hersey guzel olucak. Bu eve o elimizde bebegimdn geriye kalan bir iki esyayla geldigim o gunu dusundukce icim yaniyor. Allahin izniyle sizlerin dualari sayesinde bu defa kucagimizda bebegimizle giricem bu kapidan insallah. Allah benim gibi kalbi yarali gozu yaski butun melek annelerini tez bir zaanda sevindirsin. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Sizleri cok seviyorum.
kırmızıları gördüm ne kadar güzel ne kadar güzel
Caniiiiimmmm cok duygulandirdin ni bak gozlerim doldu. Yaaa sizleri tanimiyorum bile ama o kadar yakinsinizki bana. Evet allah kismet ederse bir sorun cikmazsa 15 den sonra giricez ameliyyata simdiden stres yaparim diye dr.um tam vakti soylemedi. Ama sayili gunler kaldigini biliyorum. Yaa ben cok korkuyoruumm :-( ama bu defa hersey guzel olucak. Bu eve o elimizde bebegimdn geriye kalan bir iki esyayla geldigim o gunu dusundukce icim yaniyor. Allahin izniyle sizlerin dualari sayesinde bu defa kucagimizda bebegimizle giricem bu kapidan insallah. Allah benim gibi kalbi yarali gozu yaski butun melek annelerini tez bir zaanda sevindirsin. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Sizleri cok seviyorum.
kızlar bir sonra ki haftadan sonra uğur böceğine yasinleri okumalıyız
doğuma giricek çünkü
ok mi
62.gün bugün, yok arkadaslar azalmıyor yangınım sanki git gide artıyor. Özellikle iki geçedir çok fenayımkimseye birşey diyemiyorum, konuşmakta iyi gelmiyor bana. Neyse buraya pek yazmıyorum ne bileyim yazacak bişi bulamıyorum bazen. Sizler birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz sizin yazdıklarınızı okuyorum genelde, takipçinizim bazen burayı okumak iyi geliyo Bazende ağlatıyorsunuz beni ne güzel hamileler var aranızda Allah'ım korusun onları sağ sağlim yavrularına kavuştursun inşallah. Yeni umutlarla hamilelik düşünenler, Allah'ım sizlerinde gönlüne göre versin. İnşallah çok uzak değildir yavrularımızı kucaklarımıza alacağımız günler. Gerçi benim doktorum iki yıl bekle dedi, bekleyeceğim
anladım cnm ama uzulme ne olureslerımız malesef bızımle aynı acıdan bakamıyorlar... bende enaz 6ay korunup sonrasında Allah nasıp ederse gebelık dusunuyorum ama doktorum dıretıyo 2yıl dıe bende okadar dayanamam dıorum o da o zaman 1yıl kesın korun dıo yoksa dıkıslerın gerılırse ıkıncı gebelıkte bebegını rıske atarsın erken dogum olur dıo :18: korkuyorum bunları duyunca... dıyecegım su esıne kızma guzellıkle anlat ve bu fıkre alısmasını bekle kendını yıpratma canmm...
kırmızıları gördüm ne kadar güzel ne kadar güzel
kızlar bir sonra ki haftadan sonra uğur böceğine yasinleri okumalıyız
doğuma giricek çünkü
ok mi
doktor hamile kalınca gelin demişti
sinir gibi bir iki gün önceden oldum
banada 2 yıl demişti dogum yaptıgım doktorum.sonra baska bi doktora kontrol için gitmiştim oda 1 sene dedi. ama cok var örnekler.bu defa ii bakıcam kendime diyordum hep.sonrası takdiri ilahi zaten.Allah ne derse o olur.
canım ii düşün ii olcak inş Allahın izniyle.saglam durmaya calıs.hatta karnını oksa ve anlasma yap.güldür bebegini sende gülümse.bu defa hersey süper olacak.sen buraya gelecek ve kızlar sunları yapıyoruz bebegimle falan diceksin.ben inanıyorum.inanmak gerek...
Desteyin iin tesekkurler. Allah hepimizin yuzunu guldursun. Hersey guzel olsun bizer icin. Cunku hk ediyoruz.
bazen nette denk gelıorum. anne adaylarının bloglarına...nedense baktıgımda hısetceklerımı blıe bıle sayfaları karıstırıyorum.
cicili bicili hazırlıklar
bebek odaları
bebek kıyafetlerii...insanların heyecanları...
canımı acıtıyo...kıskanmak degıl buradakı ama
bir daha ole hıssedemeyecımı bılmek bıraz uzuyo galiba.
rabbım hayırla bır gebelık nasıp edıp bır evlatla hedıyelendırır ıns ama ole olsa bıle
bız herkesten cok farklı hamıleler olucaz yıne...
o heyecanları bılmıorum ama hıssedemyız galiba.
gercı benımkıde sacma oldu ..sen hamıle kal ,sonuna kocaman gobusunle gel bı ıns ta , hıssettıgın heyeceanı kalsın dımı
salakca oldu bıraz. ama ne bılıym ole bloga bakınca hıssettıklerım bunlar oldu
62.gün bugün, yok arkadaslar azalmıyor yangınım sanki git gide artıyor. Özellikle iki geçedir çok fenayımkimseye birşey diyemiyorum, konuşmakta iyi gelmiyor bana. Neyse buraya pek yazmıyorum ne bileyim yazacak bişi bulamıyorum bazen. Sizler birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz sizin yazdıklarınızı okuyorum genelde, takipçinizim bazen burayı okumak iyi geliyo Bazende ağlatıyorsunuz beni ne güzel hamileler var aranızda Allah'ım korusun onları sağ sağlim yavrularına kavuştursun inşallah. Yeni umutlarla hamilelik düşünenler, Allah'ım sizlerinde gönlüne göre versin. İnşallah çok uzak değildir yavrularımızı kucaklarımıza alacağımız günler. Gerçi benim doktorum iki yıl bekle dedi, bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?