Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

anladım cnm ama uzulme ne olur eslerımız malesef bızımle aynı acıdan bakamıyorlar... bende enaz 6ay korunup sonrasında Allah nasıp ederse gebelık dusunuyorum ama doktorum dıretıyo 2yıl dıe bende okadar dayanamam dıorum o da o zaman 1yıl kesın korun dıo yoksa dıkıslerın gerılırse ıkıncı gebelıkte bebegını rıske atarsın erken dogum olur dıo :18: korkuyorum bunları duyunca... dıyecegım su esıne kızma guzellıkle anlat ve bu fıkre alısmasını bekle kendını yıpratma canmm...

Canım ben erken doğum yaptım 32 haftalık. Rahim ağzı yetmezliği var bende dikiş atılmıştı ayrıca plasenta previa da vardı neyse bunlar bir daha olacak anlamına gelmiyor tabi ama olasılıklar yükseldi zaten normal süreçte de rahmin kendini toparlaması, güçlenmesi için gerekli bir süre ama bekleyecek olmamın asıl sebebi Allah yaşatmasın inşallah ama bir daha erken doğum olursa keşke bekleseydim demek istemiyorum, vicdan azabı çekmek istemiyorum. Tabi Allah bilir ne olacağını

Âmin canım hepimize sabır versin. Ne güzel bir evladın varmış Allah bağışlasın. Bazen yazmakta tüketiyo beni, aman ne hissettiğimi bende anlayamıyor, anlatamıyorum ki inşallah dediğin gibi hamiş olduğumuz günlerimizde de mutluluğumuzu paylaşırız

canım böyle düşünmene üzüldüm yaa. bak ben en eskilerden biriyim yeni arkadasların çoğunu tanımıyorum ama elimden geldiğince yazıyorum. sakın böyle düşünme olur mu? fazlalık hissetmek ne demek duymim bidaaaaa
benim tam 16 ay oldu..senin daha çok erken bu gelgitler hep oldu yeniyken hepimizde ne hissettiğini hemen hemen herkes hissetti yaşadı. başkası anlamaz eşin bile anlamaz....eşin demişken alttaki yoruma geçeyim :))

canım eşine biraz zaman ver daha öncede yazmıştım galiba onlarda çok zor şeyler yaşadı bizimki tabiki daha zor ama hemen hemen hepimizin eşi bebeği kendi elleriyle toprağa verdi. eşim o mezara ben girdim bunu tekrar yaşama ihtimali hep olacak istemiyorum diyordu ama zamanla fikri değişti. sende bi süre konuyu açma bakalım.. değişecektir emin ol üzme kendini hem belki senin daha çok iyileşmen gebeliğe hazır olman için bu bekleme süresi ii olacaktır. üzme kendini hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebek gelsin inşallah sanada isteyen herkesede...

Son düzenleme:
yasinleri okudumm kızlar..
hayırlı cumalar bu arada. rabbım gonlumuzden gecenlerı hayırla nasip etsinnn hepimize.....

kızlar bir sonra ki haftadan sonra uğur böceğine yasinleri okumalıyız

doğuma giricek çünkü
ok mi
Caniiiiimmmm cok duygulandirdin ni bak gozlerim doldu. Yaaa sizleri tanimiyorum bile ama o kadar yakinsinizki bana. Evet allah kismet ederse bir sorun cikmazsa 15 den sonra giricez ameliyyata simdiden stres yaparim diye dr.um tam vakti soylemedi. Ama sayili gunler kaldigini biliyorum. Yaa ben cok korkuyoruumm :-( ama bu defa hersey guzel olucak. Bu eve o elimizde bebegimdn geriye kalan bir iki esyayla geldigim o gunu dusundukce icim yaniyor. Allahin izniyle sizlerin dualari sayesinde bu defa kucagimizda bebegimizle giricem bu kapidan insallah. Allah benim gibi kalbi yarali gozu yaski butun melek annelerini tez bir zaanda sevindirsin. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Sizleri cok seviyorum.

dularımız seninle canım

ya dusunce bole tatlı tatlı karnım agrıo.mıdemde karıncalanma oluo. senin yerine koyunca kendimi... senin yerine bile heyecanlanıorum.
rabbim selamete erdırsın ins..ins gule oynaya eve geldıgınde yazacaksın bize. bizede bol bol umıt sevınc olacak. tam zamanını bılmemen cok mantıklı olmus.
aynı durumda bende olsam tam gununu ogrenmek istemezdim. gusel olmus..

kızlar bir sonra ki haftadan sonra uğur böceğine yasinleri okumalıyız

doğuma giricek çünkü
ok mi

Canim bende eskilerdenim. Sk sk gelemesemde ama buradakileri asla umitmuyorum. Malesef her gekdiyimde yeni birinin aramiz katildigini goruyorum. Suan sana ne desek be soylesek faydasiz. Ama bilki seb bizden iyi kimse anliyamaz. Allah sabrini bol eylesin. Icinden nasil davranmak geliyorsa oyle davran.kimseyi dysunme ne derler diye takma kafana.aglamak istiyorsan agla,bebeginle konus ona icindeki yanginini anlat. Ama onu gitdi diye suclama. Cunku o bir melekdi gitmesi gerekiyordu. Inanbana burdan cok daha guzek bir yerde suan bizim meleklerimizle gulup oynuyor. Ben daha once ing ce bir siir okuyub turkcesini burda paylasmisdim dur san inu yolluyayim.agliyacaksin belki icin ymacak ama inan bniyi gelecekdir sana.nolursa olsun umudunu kayb etme ve en onemlisi isyan etme. Alahin takdirymos bizi o guzel melegi gercek korumak icin gorrvke dirmisi.beb melegimi tam 9 ay sorunsuz karnimda tasidim hersey guzeldi ama dogumda dojtorun hatasi yuzunden onu kayb etdim.bugun kadar hep o doktoru sucladim. Ama artik belkide onun sucu deguldi o bir meldi ve vakti gelsigi icin gercek sahibine vitme zamani geldiyi icin gitdigini dusunyorum. Neyse cok konusdum. Simdi san bhs etdiyim siiri bulup yolluycam. Unutma biz cok ozeliz cennetde melegi olan ozell anneleriz.

banada 2 yıl demişti dogum yaptıgım doktorum.sonra baska bi doktora kontrol için gitmiştim oda 1 sene dedi. ama cok var örnekler.bu defa ii bakıcam kendime diyordum hep.sonrası takdiri ilahi zaten.Allah ne derse o olur.

canım ii düşün ii olcak inş Allahın izniyle.saglam durmaya calıs.hatta karnını oksa ve anlasma yap.güldür bebegini sende gülümse. bu defa hersey süper olacak.sen buraya gelecek ve kızlar sunları yapıyoruz bebegimle falan diceksin.ben inanıyorum.inanmak gerek...

kırmızıları gördüm ne kadar güzel ne kadar güzel

canım cok üzüldüm.inş bi sonraki ay artık görmiceksin.bu arada doktora kontrole falan gidiyormusun?

Allah’ım, peygamberin Muhammed (s.a.v) in hürmeti için senden istiyorum, sana yöneliyorum! Bu mübarek gün dualarımızı kabul eyle. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.

doktor hamile kalınca gelin demişti
sinir gibi bir iki gün önceden oldum

üzülme canım benim.denemekte bi asamadır.dogru zamanda gelsin inş.Allaha sıgın.dualarımız seninle.Seni Çok Seviyorum.
hersey güsel olacak.bu aydan sonra olacak inşşşşş

bazen nette denk gelıorum. anne adaylarının bloglarına...nedense baktıgımda hısetceklerımı blıe bıle sayfaları karıstırıyorum.
cicili bicili hazırlıklar
bebek odaları
bebek kıyafetlerii...insanların heyecanları...
canımı acıtıyo...kıskanmak degıl buradakı ama
bir daha ole hıssedemeyecımı bılmek bıraz uzuyo galiba.
rabbım hayırla bır gebelık nasıp edıp bır evlatla hedıyelendırır ıns ama ole olsa bıle
bız herkesten cok farklı hamıleler olucaz yıne...
o heyecanları bılmıorum ama hıssedemyız galiba.
gercı benımkıde sacma oldu ..sen hamıle kal ,sonuna kocaman gobusunle gel bı ıns ta , hıssettıgın heyeceanı kalsın dımı
salakca oldu bıraz. ama ne bılıym ole bloga bakınca hıssettıklerım bunlar oldu

sacmalama canım neden salakca olsun sölediklerin?cok haklısın.mantıksız değil sölediklerin.aynı seyleri zaman zaman bende hissediyorum.
nitekim suanda vazgectim zaten cocuk istegimden.herseyi geri plana attım.
sadece herkesin heyecanına bakmakla yetinicem.yoruldum fazlasıyla.umut etmek insanı dahada hırpalıyormus.ben bunu anladım.
bu nedenle umutlara güle güle....

Dedigim o sirri henuz bulamadim ama sana iyi gelecek bir yaziyi yazicam. Biliyorum artik nostalji oldu bu yazi. Ama gercekden cok guzel ve bana ve benden sonrakilere cok iyi gelmisdir. Umarim sanada iiyi gelir.

Ağlama Anneee,
henüz küçücüktüm elleri ayakları kucucuk bır bedendım ben kucuk bır bezelye tanesıydım. mucizevi bir seydim anne… senın gözlerinden görünüşüm kapkaranlık bır fotoğraf karesınde kucuk bır keseydim… mutlu muydun şaşkın mıydın ?bilmiyorum belki anıden karsına cıkmıştım belkide uzun süre beklenılmiştım .sana bu kocaman dünyada kucuk bır hedıyeydim.
Canım annem sana tutunmam gerekıyordu sımsıkı sarılmam gerekıyordu büyümelıydım karnında daha da buyuyup kucuk ayaklarımla kucuk tekmelerımı hıssetmeliydin. senı ve sevgılı babamı mutlu etmelıydım. Ellının sıcaklığını yuregının sevgısını hıssedıyorum anne cok kucuk olabılırım ama benım kalbım kocaman anne…
Uykularını kaçıran sorular var aklında şimdi . sürekli nedeni düşünüyorsun, kendinii suçluyorsun ,herkesin gözlerinden gözlerını kaçırıyorsun ne konuşmak geliyor ne de cıglık cıglıga kalmış yüreğinle susmak….gögüslerinin sızısı hala benı sana hatırlatıyor , gece anıden uyanıp artık bos kalan karnında elini gezdırıyorsun sonra derın bır nefes alıp göz yaslarına boğuluyorsun sessiz sessiz aglıyorsun gidişime. senın her göz yasın benım yüreğime damlayan bir ateş anne.yanağından süzülen gözyaşlarını kucucuk ellerımle siliyorum ve dualarına dualarımı ekliyorum güzel annem.
ağlama artık anne, üzülme senden kopuşuma.kucucuk meleğinim artık senın için dualar eden.cennetin kapısından birlikte huzurla girmek için seni bekleyen VUSLAT BEBEĞİNİM.yüregindeki acını bıtır artık anne. ben en savunmasız halimle en güvenli yerdeyim...ne olur artık ağlama tebessüm et bana anne.güçlü ol benim için, mutlu ol ve seni cok seven cennetteki bebegini unutma gülümse anne
melegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…