Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canımmm, yazın benı bıtırdı tıtremekten zor yazıyorum ama... burdakı herkes o kadar ozel kısıler kı... sızlerı dusunuyorum ben 9 ay bebegımı sonunda kaybedecegımı her kontrolde duya duya ama Rabbımden umıdımı duamı hıc kesmeden tamamladım 38haftamı.doguma gırerken tas gıbıydın ne bı hıs ne bı duygu olu gıbı yattım sedyeye zırnık hıs yoktu ıcımde enson hıssettıgım oglumun tekmelerıydı, sonra amelıyatım basladı ve yavrumu cıkardılar ama agglamadı aglayamadı melegım derken bı aksılık oldugunu anladım ve benı sanıyede uyuttular.. ıcımdekı tek ukte bebegımı gorememıs olmam bana yavrumu gostermedıler.. ama yınede ıcım rahat yavrumun bedensel zıhınsel tum sorunlarına ragmen ondan vazgecmedım,dogurdum kuzumu kucagıma alıp kokusunu ıcıme cekemedım ama Rabbım ın taktırı dıyecek bısey yok suan tek duam bu dunyadan goctugumde yavruma kavusup sonsuza kadar ondan ayrılmamak... ama sızler hıcbırseyden habersız gayet yolunda gıden gebelıgınız sonunda yasadınız bu kayıpları,Rabbımm sıze sabır guc kuvvet versın,tez zamanda yenı yavrular nasıp etsın ınsallahh.

aslında canım dayabılsek en dogrusu 2sene, ama enazından 1yıl tut kendını.. bende delırıyorum yenıden hamıle kalmak ıcın ama doktor aldı karsısına anlattı.eger bır yıldan once kalırsan dıkıslerın cok gerılır ve patlayabılır Allah korusun senle ılgılı olumsuz seyler olabılır dedı yada dıkısler tamamen ıyılesmeden kalınan bı gebelıkte rahım tam toparlanmazsa erken dogum olabılır,yıne bı kayıp olabılır dedı sımdı bunları duyunca kendımı tuıtmam gerektıgını farkettım... Allah korusun Rabbım bu acıyı bıdaha yasatmasın.. dedıgın gıbı once bız kendımıze ıyı bakalım gerısı Allah ın taktırı...

Canım valla ağlattın beni, gerçi bu aralar ağlamamak zor benim için. Her gün yeni bir şeye alışmak gerekiyor. Bugün okula gittim ilk defa çocuklar, öğretmen arkadaşlar herkes senden birşey beklermiş gibi bakıyor ya da ben öyle hissediyorum. Küçük sınıflardaki çocuklar geldi yanıma öğretmenim sen neden yoktun? Senin bebeğin mi oldu? Diye sordular. Evet dedim evet benim meleğim oldu. Ayrıca iki arkadas hamile. Biri daha yeni kimse bana söylemiyor ama ben anladım. Ne bileyim zor geliyo, acı geliyo. İçimdekileri sığdıramıyorum ki, anlatamıyorum ki işte. Ama siz anlıyorsunuz beni, geçtiğiniz yollardan geçiyorum

evet canım yazını okuyunca deemekki aceleye gerek yok dedim
Rabbim vaktiyle versin insanlaah sağlıkla

Bende oyretmenim. Allahdan mayisda donmem gerekiyordu izin aldim gitmedim daha dogrusu gidemedim.seninde defiyin sanki herkes birseyler sormak istiyicekdir korkusuyla gidemedim.tam uc ay evden cikamadim.birkersinde magazaya gitdim orda calisan kizin neyinoldu sorunca yani erkekmi kizmi anlaminda.bogazim dugumlendi,sedim kisildi,sadece oldu dedim ve aglayarak hemen disari kkosdum. Isde birileri birsey sorucak korkusuyla aylarca yasadim.o karnimdayken bulundugum yerler,bulusdugum kisilerden kacmaya basladim.bir tek allaha sigindim.birde sagolsunlar buradaki arkadaslar sayesinde toparlandim.yani sizlerde buraya gelin ve icinizdekileri paylasin.burda herkes bir birini anliyor.bizi ancak biz anlariz.ben umudumu asla kayb etmedim nolur sizde kaybdtmeyin.allahim sabrimin mukafatiniverdi bana insallah sizlerede verecekdir.size bir melek annesi yaazisi daha paylasacam.

Ozur dilerim seni daha fazla uzduysem.bende bunu okudumda deli gibi aglamisdim.bu yaziyi buldugum gun dogum gunumdu o gun kendime kusmusdum ben doguramadim yavrumu bende dogmadim diyordum kendi kendime.telefonumu kapatdim facebookumu kapatdim.kimseden tebrik falan duymak istemiyordum eve kapatdim kendimi ve birden buraya girdim ve bu yaziyi gordim.o gun onu sanki oglum melegim bana hefiyye olarak yollamisdi.coook duygulandim agladim ama onun dedigini yapdim.cunku melefim aglama anne uzulme anne demisdi.ve bende onun dedigini yapdim.o gunden sora cok degisdim.dogru aglamadim diyemiycegim cunku hala melegimi dusunduyumde agliyorum.canim benim neler yasadigini neler hiss etdigini okadar iyi anliyorumki.bende melegimi goremedim hic bir sorunu olmadigi halde sadece isde neyse daha oncede soyledigim gibi 80% dr.un hatasi yuzunden kayb etdim onu. Yada ne bilegim belkide dr.un hqtasi degilde o bir melek olarak dogdugu icin cennete gitdi.

ya kızlar tr ye geldıgımde kadın doguma gıdıcem ama adetten 4-5 gun onceye randevu alıca. yanı bu normal muayne olacak. bebek icin yeniden
deneme oncesi. yani adet oncesı olması sorun mu? bazen adetın bıtınce gel dıolar ya o tam olarak ne icin bilen var mı?

Bugün içim çok buruk birincisi Doğumu gelen bir arkadaşım kimseyi bulamadığı için bana söylemek zorunda kaldı bilikte hastaneye gttk 37.hafta oğlu olcak.hayatımın en zor göreviydi anıydı ama mecburdum herşeyden önce allah rızası için kendimle o anlarda mücadele ettim ama öldüm bittim Ama daha erken miş birkaç günü varmış eve geldik.....ikincisi biraz daha sevinçli saz çalmak istiyordum burda kursu varmış görüştük haftada 2 defa en geç 3 aya kadar öğreniliyormuş yarın ilk işim saz almak olcak haftaya başlıcam kısmet olursa ilk çalacağım türküde ali ercan evlat acısı biraz kafamı başka işlerle yoracam bu gidişle kafayı yemek üzereyim sazcı sltn olcam gariiiiiiiiii kimse tutamaz beni çok heycanlıyım

anlıyorum canım ama her doktor ayrı bişi sölüyo.bende anlamadım gitti.nitekim şimdi baslasan hemen cocuk olacak diye bişi yokki. benim kızım 4 ay sonra oldu.ama hayırlısı olsun ben vazgectim zaten.

sana sölememek için ugrasıyorlarmıs.Allah razı olsun.banada tam tersi su hamileymiş.bu hamileymiş denip duruyor.kafayı yicem o anlarda duygularımı belli etmemek için.

canım kafanı dagıtmak için saz ögrencen ama ilk işin gene hüzün dolu bi sarkı calmak olacak.bunu kendine yapma.

hiç aklıma gelmemeşti canım bak haklısında ama olsun bikerecik çalayım bari msni açıp sizede çalarım artık sizde söylersiniz

selam canlar umarım hepiniz iyisinizdir.sizle paylaşmak istedim adet günüm geldi ama tam günündeyim daha ama sanki gelmicek öyle bi his var içimde öyle geçiyo içimden yada sadece öyle istediğim için bilmiyorum belki saçma gelecek size ama paylaşmak istedim.gerçi kiilo verip öyle kalmak istiyodum fazla kilolarım var çünkü ama rabbimin takdiri

hadi inş canım.İnş hayırlı bi zamandır senin için ve Rabbim gönlüne göre verir.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
bu arkadasınızın size bi müjdesi var... kendisi saskın bi o kadarda mutlu.
eşim korunmayı bıraktı. içim içime sıgmıyo. sabahı zor ettim sizlerle paylasmak için.
hepinizi seviyorummmm
hadi hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:

Canim yaa cok sevindim. Hadi hayirlisi. Inallah bir dahaki sefere hamileyim haberini vermek icin kizlardaki 'r' yi dah uzun yaparsin :)

yawrummmm sana dedıydık dımıııııı52:
artıkk ben dedıydımmm dıeyebılırımmm
saka bir yana gozun aydın canım. bosuna harap ettın kendını ama insanoglu iste hepımız farklı seylere uzulup takıoruz.
netıce iyi olsun dimi...
canım ins saglıkla sıhhatle hamıle haberini ama asıl evladınla eve dondugun saglık haberini alırız.

hakkında hayırlısı arkadasım...ben kendı hamılleıgımde bir hafta onceden hıssetmıstım ve bır hafta onceden test yapmıstım. garıp ama ole. insanın icine doguyo sankı...
rabbim ins fazla aratmadan saglıklı gebelık ve saglıklı velatlar nasip etsin

ayşenazımmmmmm çok sevindimmm sana demiştik sabır diye bak sabrın bile kısacık sürdü
hadi inşallahh bende bu ay sonu bırakıcam korunmayı bakalım artık aa hep beraber hamiş olurmuşuz yane güzel melekyavrumla ayı zamanda hamiş olmayı çok istiyorum belki bahaneyle doktora aynı zamanda beraber gideriz tabi önce herşeyin hayırlısı

hepinizi cokkkkkkk seviyorum canlar.bu tepkileri alacagımı biliyordum.
bu yüzden sizlerle paylasıyorum.cok rahatım sizlerle.ailemle olmadıgım kadar rahat.
inş hepimiz peşpeşe güsel haberler veririz birbirimize.saskın bi haldeyim inanın bana.
heleki ugurböceğimin bi cümlesine bayıldım.
bi dahaki sefere hamilelik haberini verirsinde o 'r' daha cok uzar yazmıs.
bundan emin olabilirsin canım benim.inşşşşşşşşşşşşşş

Canimsinizzzzyaaaa vallahi sizleri cok seviyorum. Allah hepinizin yuzunu guldursun cabucak bir zamanda. Nolursa olsun umudunuzu kayb etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…