canımmm, yazın benı bıtırdı tıtremekten zor yazıyorum ama... burdakı herkes o kadar ozel kısıler kı... sızlerı dusunuyorum ben 9 ay bebegımı sonunda kaybedecegımı her kontrolde duya duya ama Rabbımden umıdımı duamı hıc kesmeden tamamladım 38haftamı.doguma gırerken tas gıbıydın ne bı hıs ne bı duygu olu gıbı yattım sedyeye zırnık hıs yoktu ıcımde enson hıssettıgım oglumun tekmelerıydı, sonra amelıyatım basladı ve yavrumu cıkardılar ama agglamadı aglayamadı melegım derken bı aksılık oldugunu anladım ve benı sanıyede uyuttular.. ıcımdekı tek ukte bebegımı gorememıs olmam bana yavrumu gostermedıler.. ama yınede ıcım rahat yavrumun bedensel zıhınsel tum sorunlarına ragmen ondan vazgecmedım,dogurdum kuzumu kucagıma alıp kokusunu ıcıme cekemedım ama Rabbım ın taktırı dıyecek bısey yok suan tek duam bu dunyadan goctugumde yavruma kavusup sonsuza kadar ondan ayrılmamak... ama sızler hıcbırseyden habersız gayet yolunda gıden gebelıgınız sonunda yasadınız bu kayıpları,Rabbımm sıze sabır guc kuvvet versın,tez zamanda yenı yavrular nasıp etsın ınsallahh.Dedigim o sirri henuz bulamadim ama sana iyi gelecek bir yaziyi yazicam. Biliyorum artik nostalji oldu bu yazi. Ama gercekden cok guzel ve bana ve benden sonrakilere cok iyi gelmisdir. Umarim sanada iiyi gelir.
Ağlama Anneee,
henüz küçücüktüm elleri ayakları kucucuk bır bedendım ben kucuk bır bezelye tanesıydım. mucizevi bir seydim anne senın gözlerinden görünüşüm kapkaranlık bır fotoğraf karesınde kucuk bır keseydim mutlu muydun şaşkın mıydın ?bilmiyorum belki anıden karsına cıkmıştım belkide uzun süre beklenılmiştım .sana bu kocaman dünyada kucuk bır hedıyeydim.
Canım annem sana tutunmam gerekıyordu sımsıkı sarılmam gerekıyordu büyümelıydım karnında daha da buyuyup kucuk ayaklarımla kucuk tekmelerımı hıssetmeliydin. senı ve sevgılı babamı mutlu etmelıydım. Ellının sıcaklığını yuregının sevgısını hıssedıyorum anne cok kucuk olabılırım ama benım kalbım kocaman anne
Uykularını kaçıran sorular var aklında şimdi . sürekli nedeni düşünüyorsun, kendinii suçluyorsun ,herkesin gözlerinden gözlerını kaçırıyorsun ne konuşmak geliyor ne de cıglık cıglıga kalmış yüreğinle susmak .gögüslerinin sızısı hala benı sana hatırlatıyor , gece anıden uyanıp artık bos kalan karnında elini gezdırıyorsun sonra derın bır nefes alıp göz yaslarına boğuluyorsun sessiz sessiz aglıyorsun gidişime. senın her göz yasın benım yüreğime damlayan bir ateş anne.yanağından süzülen gözyaşlarını kucucuk ellerımle siliyorum ve dualarına dualarımı ekliyorum güzel annem.
ağlama artık anne, üzülme senden kopuşuma.kucucuk meleğinim artık senın için dualar eden.cennetin kapısından birlikte huzurla girmek için seni bekleyen VUSLAT BEBEĞİNİM.yüregindeki acını bıtır artık anne. ben en savunmasız halimle en güvenli yerdeyim...ne olur artık ağlama tebessüm et bana anne.güçlü ol benim için, mutlu ol ve seni cok seven cennetteki bebegini unutma gülümse anne
melegin
banada 2 yıl demişti dogum yaptıgım doktorum.sonra baska bi doktora kontrol için gitmiştim oda 1 sene dedi. ama cok var örnekler.bu defa ii bakıcam kendime diyordum hep.sonrası takdiri ilahi zaten.Allah ne derse o olur.
canım ii düşün ii olcak inş Allahın izniyle.saglam durmaya calıs.hatta karnını oksa ve anlasma yap.güldür bebegini sende gülümse.bu defa hersey süper olacak.sen buraya gelecek ve kızlar sunları yapıyoruz bebegimle falan diceksin.ben inanıyorum.inanmak gerek...
canım cok üzüldüm.inş bi sonraki ay artık görmiceksin.bu arada doktora kontrole falan gidiyormusun?
Dedigim o sirri henuz bulamadim ama sana iyi gelecek bir yaziyi yazicam. Biliyorum artik nostalji oldu bu yazi. Ama gercekden cok guzel ve bana ve benden sonrakilere cok iyi gelmisdir. Umarim sanada iiyi gelir.
Ağlama Anneee,
henüz küçücüktüm elleri ayakları kucucuk bır bedendım ben kucuk bır bezelye tanesıydım. mucizevi bir seydim anne senın gözlerinden görünüşüm kapkaranlık bır fotoğraf karesınde kucuk bır keseydim mutlu muydun şaşkın mıydın ?bilmiyorum belki anıden karsına cıkmıştım belkide uzun süre beklenılmiştım .sana bu kocaman dünyada kucuk bır hedıyeydim.
Canım annem sana tutunmam gerekıyordu sımsıkı sarılmam gerekıyordu büyümelıydım karnında daha da buyuyup kucuk ayaklarımla kucuk tekmelerımı hıssetmeliydin. senı ve sevgılı babamı mutlu etmelıydım. Ellının sıcaklığını yuregının sevgısını hıssedıyorum anne cok kucuk olabılırım ama benım kalbım kocaman anne
Uykularını kaçıran sorular var aklında şimdi . sürekli nedeni düşünüyorsun, kendinii suçluyorsun ,herkesin gözlerinden gözlerını kaçırıyorsun ne konuşmak geliyor ne de cıglık cıglıga kalmış yüreğinle susmak .gögüslerinin sızısı hala benı sana hatırlatıyor , gece anıden uyanıp artık bos kalan karnında elini gezdırıyorsun sonra derın bır nefes alıp göz yaslarına boğuluyorsun sessiz sessiz aglıyorsun gidişime. senın her göz yasın benım yüreğime damlayan bir ateş anne.yanağından süzülen gözyaşlarını kucucuk ellerımle siliyorum ve dualarına dualarımı ekliyorum güzel annem.
ağlama artık anne, üzülme senden kopuşuma.kucucuk meleğinim artık senın için dualar eden.cennetin kapısından birlikte huzurla girmek için seni bekleyen VUSLAT BEBEĞİNİM.yüregindeki acını bıtır artık anne. ben en savunmasız halimle en güvenli yerdeyim...ne olur artık ağlama tebessüm et bana anne.güçlü ol benim için, mutlu ol ve seni cok seven cennetteki bebegini unutma gülümse anne
melegin
dularımız seninle canım
aslında canım dayabılsek en dogrusu 2sene, ama enazından 1yıl tut kendını.. bende delırıyorum yenıden hamıle kalmak ıcın ama doktor aldı karsısına anlattı.eger bır yıldan once kalırsan dıkıslerın cok gerılır ve patlayabılır Allah korusun senle ılgılı olumsuz seyler olabılır dedı yada dıkısler tamamen ıyılesmeden kalınan bı gebelıkte rahım tam toparlanmazsa erken dogum olabılır,yıne bı kayıp olabılır dedı sımdı bunları duyunca kendımı tuıtmam gerektıgını farkettım... Allah korusun Rabbım bu acıyı bıdaha yasatmasın.. dedıgın gıbı once bız kendımıze ıyı bakalım gerısı Allah ın taktırı...
Canım valla ağlattın beni, gerçi bu aralar ağlamamak zor benim için. Her gün yeni bir şeye alışmak gerekiyor. Bugün okula gittim ilk defa çocuklar, öğretmen arkadaşlar herkes senden birşey beklermiş gibi bakıyor ya da ben öyle hissediyorum. Küçük sınıflardaki çocuklar geldi yanıma öğretmenim sen neden yoktun? Senin bebeğin mi oldu? Diye sordular. Evet dedim evet benim meleğim oldu. Ayrıca iki arkadas hamile. Biri daha yeni kimse bana söylemiyor ama ben anladım. Ne bileyim zor geliyo, acı geliyo. İçimdekileri sığdıramıyorum ki, anlatamıyorum ki işte. Ama siz anlıyorsunuz beni, geçtiğiniz yollardan geçiyorum
canımmm, yazın benı bıtırdı tıtremekten zor yazıyorum ama... burdakı herkes o kadar ozel kısıler kı... sızlerı dusunuyorum ben 9 ay bebegımı sonunda kaybedecegımı her kontrolde duya duya ama Rabbımden umıdımı duamı hıc kesmeden tamamladım 38haftamı.doguma gırerken tas gıbıydın ne bı hıs ne bı duygu olu gıbı yattım sedyeye zırnık hıs yoktu ıcımde enson hıssettıgım oglumun tekmelerıydı, sonra amelıyatım basladı ve yavrumu cıkardılar ama agglamadı aglayamadı melegım derken bı aksılık oldugunu anladım ve benı sanıyede uyuttular.. ıcımdekı tek ukte bebegımı gorememıs olmam bana yavrumu gostermedıler.. ama yınede ıcım rahat yavrumun bedensel zıhınsel tum sorunlarına ragmen ondan vazgecmedım,dogurdum kuzumu kucagıma alıp kokusunu ıcıme cekemedım ama Rabbım ın taktırı dıyecek bısey yok suan tek duam bu dunyadan goctugumde yavruma kavusup sonsuza kadar ondan ayrılmamak... ama sızler hıcbırseyden habersız gayet yolunda gıden gebelıgınız sonunda yasadınız bu kayıpları,Rabbımm sıze sabır guc kuvvet versın,tez zamanda yenı yavrular nasıp etsın ınsallahh.
aslında canım dayabılsek en dogrusu 2sene, ama enazından 1yıl tut kendını.. bende delırıyorum yenıden hamıle kalmak ıcın ama doktor aldı karsısına anlattı.eger bır yıldan once kalırsan dıkıslerın cok gerılır ve patlayabılır Allah korusun senle ılgılı olumsuz seyler olabılır dedı yada dıkısler tamamen ıyılesmeden kalınan bı gebelıkte rahım tam toparlanmazsa erken dogum olabılır,yıne bı kayıp olabılır dedı sımdı bunları duyunca kendımı tuıtmam gerektıgını farkettım... Allah korusun Rabbım bu acıyı bıdaha yasatmasın.. dedıgın gıbı once bız kendımıze ıyı bakalım gerısı Allah ın taktırı...
Canım valla ağlattın beni, gerçi bu aralar ağlamamak zor benim için. Her gün yeni bir şeye alışmak gerekiyor. Bugün okula gittim ilk defa çocuklar, öğretmen arkadaşlar herkes senden birşey beklermiş gibi bakıyor ya da ben öyle hissediyorum. Küçük sınıflardaki çocuklar geldi yanıma öğretmenim sen neden yoktun? Senin bebeğin mi oldu? Diye sordular. Evet dedim evet benim meleğim oldu. Ayrıca iki arkadas hamile. Biri daha yeni kimse bana söylemiyor ama ben anladım. Ne bileyim zor geliyo, acı geliyo. İçimdekileri sığdıramıyorum ki, anlatamıyorum ki işte. Ama siz anlıyorsunuz beni, geçtiğiniz yollardan geçiyorum
Bugün içim çok buruk birincisiDoğumu gelen bir arkadaşım kimseyi bulamadığı için bana söylemek zorunda kaldı bilikte hastaneye gttk 37.hafta oğlu olcak.hayatımın en zor göreviydi anıydı ama mecburdum herşeyden önce allah rızası için kendimle o anlarda mücadele ettim ama öldüm bittim Ama daha erken miş birkaç günü varmış eve geldik.....ikincisi biraz daha sevinçli saz çalmak istiyordum burda kursu varmış görüştük haftada 2 defa en geç 3 aya kadar öğreniliyormuş yarın ilk işim saz almak olcak haftaya başlıcam kısmet olursa ilk çalacağım türküde ali ercan evlat acısı biraz kafamı başka işlerle yoracam bu gidişle kafayı yemek üzereyim sazcı sltn olcam gariiiiiiiiii kimse tutamaz beni çok heycanlıyım
anlıyorum canım ama her doktor ayrı bişi sölüyo.bende anlamadım gitti.nitekim şimdi baslasan hemen cocuk olacak diye bişi yokki. Benim kızım 4 ay sonra oldu.ama hayırlısı olsun ben vazgectim zaten.
Sana sölememek için ugrasıyorlarmıs.allah razı olsun.banada tam tersi su hamileymiş.bu hamileymiş denip duruyor.kafayı yicem o anlarda duygularımı belli etmemek için.
Canım kafanı dagıtmak için saz ögrencen ama ilk işin gene hüzün dolu bi sarkı calmak olacak.bunu kendine yapma.
selam canlar umarım hepiniz iyisinizdir.sizle paylaşmak istedim adet günüm geldi ama tam günündeyim daha ama sanki gelmicek öyle bi his var içimdeöyle geçiyo içimden yada sadece öyle istediğim için bilmiyorum belki saçma gelecek size ama paylaşmak istedim.gerçi kiilo verip öyle kalmak istiyodum fazla kilolarım var çünkü ama rabbimin takdiri
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
bu arkadasınızın size bi müjdesi var... kendisi saskın bi o kadarda mutlu.
eşim korunmayı bıraktı. içim içime sıgmıyo. sabahı zor ettim sizlerle paylasmak için.
hepinizi seviyorummmm
hadi hayırlısı bakalım.
eşim korunmayı bıraktı. içim içime sıgmıyo. sabahı zor ettim sizlerle paylasmak için.
hepinizi seviyorummmm
hadi hayırlısı bakalım.
selam canlar umarım hepiniz iyisinizdir.sizle paylaşmak istedim adet günüm geldi ama tam günündeyim daha ama sanki gelmicek öyle bi his var içimdeöyle geçiyo içimden yada sadece öyle istediğim için bilmiyorum belki saçma gelecek size ama paylaşmak istedim.gerçi kiilo verip öyle kalmak istiyodum fazla kilolarım var çünkü ama rabbimin takdiri
hepinizi seviyorummmm
hadi hayırlısı bakalım.
hepinizi cokkkkkkk seviyorum canlar.bu tepkileri alacagımı biliyordum.
bu yüzden sizlerle paylasıyorum.cok rahatım sizlerle.ailemle olmadıgım kadar rahat.
inş hepimiz peşpeşe güsel haberler veririz birbirimize.saskın bi haldeyim inanın bana.
heleki ugurböceğimin bi cümlesine bayıldım.
bi dahaki sefere hamilelik haberini verirsinde o 'r' daha cok uzar yazmıs.
bundan emin olabilirsin canım benim.inşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?