evet cnm bende öyle hissediyorum neden bilmiyorum.ben 1 hafta geçsin öyle bakıcam.güzel dileklerin için sağol arkdsım aaaamiiiiin rabbim hepimize acımızı dindirecek bi mutluluk nasip etsin.hakkında hayırlısı arkadasım...ben kendı hamılleıgımde bir hafta onceden hıssetmıstım ve bır hafta onceden test yapmıstım. garıp ama ole. insanın icine doguyo sankı...
rabbim ins fazla aratmadan saglıklı gebelık ve saglıklı velatlar nasip etsin
ooooo ne gzl hayırlısı olsun cnmkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
bu arkadasınızın size bi müjdesi var... kendisi saskın bi o kadarda mutlu.
eşim korunmayı bıraktı. içim içime sıgmıyo. sabahı zor ettim sizlerle paylasmak için.
hepinizi seviyorummmm
hadi hayırlısı bakalım.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Bu arkadasınızın size bi müjdesi var... Kendisi saskın bi o kadarda mutlu.
Eşim korunmayı bıraktı. Içim içime sıgmıyo. Sabahı zor ettim sizlerle paylasmak için.
Hepinizi seviyorummmm
Hadi hayırlısı bakalım.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
bu arkadasınızın size bi müjdesi var... kendisi saskın bi o kadarda mutlu.
eşim korunmayı bıraktı. içim içime sıgmıyo. sabahı zor ettim sizlerle paylasmak için.
hepinizi seviyorummmm
hadi hayırlısı bakalım.
evet canım yazını okuyunca deemekki aceleye gerek yok dedim
Rabbim vaktiyle versin insanlaah sağlıkla
Ozur dilerim seni daha fazla uzduysem.bende bunu okudumda deli gibi aglamisdim.bu yaziyi buldugum gun dogum gunumdu o gun kendime kusmusdum ben doguramadim yavrumu bende dogmadim diyordum kendi kendime.telefonumu kapatdim facebookumu kapatdim.kimseden tebrik falan duymak istemiyordum eve kapatdim kendimi ve birden buraya girdim ve bu yaziyi gordim.o gun onu sanki oglum melegim bana hefiyye olarak yollamisdi.coook duygulandim agladim ama onun dedigini yapdim.cunku melefim aglama anne uzulme anne demisdi.ve bende onun dedigini yapdim.o gunden sora cok degisdim.dogru aglamadim diyemiycegim cunku hala melegimi dusunduyumde agliyorum.canim benim neler yasadigini neler hiss etdigini okadar iyi anliyorumki.bende melegimi goremedim hic bir sorunu olmadigi halde sadece isde neyse daha oncede soyledigim gibi 80% dr.un hatasi yuzunden kayb etdim onu. Yada ne bilegim belkide dr.un hqtasi degilde o bir melek olarak dogdugu icin cennete gitdi.
selam canlar umarım hepiniz iyisinizdir.sizle paylaşmak istedim adet günüm geldi ama tam günündeyim daha ama sanki gelmicek öyle bi his var içimdeöyle geçiyo içimden yada sadece öyle istediğim için bilmiyorum belki saçma gelecek size ama paylaşmak istedim.gerçi kiilo verip öyle kalmak istiyodum fazla kilolarım var çünkü ama rabbimin takdiri
ılk adetınızı ne zaman gordunuızz? Benım bugun 32.gunum ve kanamam basladı ve bayagı da yogunn.. Dogum sonrası 20gun surmustu az cok gelmıstı 10gundurde bı damla gelmıyordu... Sımdı bu adet mı dogum kanaması mı? Nasıl ayırcammm?
canım benim yavrumu kaybedeli 103 gü oldu bende aynı senin gibi 32.günü çok yoğun kanamam olmuştu dr gttik açıkçası korkmuştum 32.güne kadar hergün kanamm olmuştu ama b denli yoğun değildi dr adet kanamasını 50.gün ve sonrası olabilceğini söylemişti bana.2 gün sürdü o yoğun kanama hata bana doğum kontrol hapı vermişti kanama düzene girsin diye ama ben kullanmadım daha sonra 53.günümdede adet gördüm o günden beri her ay düzenli bir şekilde oluyorum
yaaaaa gördünmü canımcımçok kırılmıştım sana ozaman konuştuğumuzda ben bunu sana söylemiştim sadece biraz zaman görceksin bak demiştim ama sen sadece gülüyorum şuan sana demiştn Rabbim gönlüne göre versin inş.hadi bakem hayırlısı neyaptında ikna ettin bakalım eşini öpüyorum sevgiler sana
tekrar basınsagolsun canımaynen dun basladı kanamam ama oldukca yogun (korktum acıkcası) ama doktora gıtmekte ıstemedım. 40 cıkmadan adet gorulmez dıe duymustum bende ama,bakalım ne kadar surecek. ne guzel duzene gırmıs,ınsallah benımde hemen duzene gırer.
tekrar basınsagolsun canımaynen dun basladı kanamam ama oldukca yogun (korktum acıkcası) ama doktora gıtmekte ıstemedım. 40 cıkmadan adet gorulmez dıe duymustum bende ama,bakalım ne kadar surecek. ne guzel duzene gırmıs,ınsallah benımde hemen duzene gırer.
cnm seni kırmak istememiştim.o anki ruh haliyle kim ne dese bostu sadece.kusuruma bakma lütfen. valla hiçbişi yapmadım canım.vazgecmiştim zaten biliyorsunuz.yazmıstım bunu ama bi baktım kendiliğinden öle oldu.
OLUYOR İŞTE ARADA SIRADA HEPİMİZE ÖLE ANLAR İSTEMESEKT NESE BOŞ VER BENİ ALLAH GÖNLÜNDEKİ MURADINI HAYIRLIYSA YAŞAMAYI NASİP ETSİN HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR UMARIMBENİM DAHA 2 AY KORUNMA SÜREM VAR OZAMANA KADARDA GTSİN FAZLA KİLOLAR HAMİLELİKTE İNSAN İSTER İSTEMEZ KENDİNİ KASIYOR ŞİMDİ VEREYİMDE OZAMAN RAHAT ALIRIM KİLOLARI
cnm seni kırmak istememiştim.o anki ruh haliyle kim ne dese bostu sadece.kusuruma bakma lütfen. valla hiçbişi yapmadım canım.vazgecmiştim zaten biliyorsunuz.yazmıstım bunu ama bi baktım kendiliğinden öle oldu.
cnm banada hep öle sölediler.40 cıkmadan adet görülmez diye ama bende öle oldum.ilk 2 ay hele berabttı kanamam. günde 15 pede yakın değiştirdigimi biliyorum. aslında normal değilmiş ama ben hiç doktora gitmedim.
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK ZOR DÖNEMLERDEN GEÇİYORUZ İNŞ.BUDURUMUDAHAMİŞ OLUP SAĞLICAKLA YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA ALDIKTAN SONRA BİRAZ ATLATACAĞIZ BEN NİSAN DÖNEMİNDEKİ ADETTEN İTİBAREN KORUNMAYI BIRAKÇAM KISMET ARTIK NASİP SE OLUR KISMETTEN ÖTEDE YOL YOK ZATEN SENİNDE BAŞIN SAĞOLSUN RABBİM BİRDAHA YAŞATMASIN AYNI ACILARI
OLUYOR İŞTE ARADA SIRADA HEPİMİZE ÖLE ANLAR İSTEMESEKT NESE BOŞ VER BENİ ALLAH GÖNLÜNDEKİ MURADINI HAYIRLIYSA YAŞAMAYI NASİP ETSİN HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR UMARIMBENİM DAHA 2 AY KORUNMA SÜREM VAR OZAMANA KADARDA GTSİN FAZLA KİLOLAR HAMİLELİKTE İNSAN İSTER İSTEMEZ KENDİNİ KASIYOR ŞİMDİ VEREYİMDE OZAMAN RAHAT ALIRIM KİLOLARI
ooo az kalmıs hayırlısı olsun sımdıden... sagol tatlım benımm...
ayyy sorma cnm ya bende bır saatte 5ped degıstırıyorumm cok gelıyo cok afedersın klozete oturunca akıyo resmendoktora gıtmeyede korkuyorum bı sızlere sorayım dedım
valla tatlım gidilmesi gerekiyormus.bi arkadasım öle demişti. sende git istersen.
olur mu oyle sey cnm benım, aglamak ıyı geldı acıldım. canım bıde sen kac ay sonra gebe kaldın? bu arada saglıcakla kucagına al yavrunu ınsallahhhhhh
olur mu oyle sey cnm benım, aglamak ıyı geldı acıldım. canım bıde sen kac ay sonra gebe kaldın? bu arada saglıcakla kucagına al yavrunu ınsallahhhhhh
ayyy sorma cnm ya bende bır saatte 5ped degıstırıyorumm cok gelıyo cok afedersın klozete oturunca akıyo resmendoktora gıtmeyede korkuyorum bı sızlere sorayım dedım
Canım biz doğumdan sonra emzirmediğiz için 40 gün içinde regl görmeye başlıyoruz. Benim lohusalığım 25 gün sürdü. 30 gün regl oldum.(regl olduğunu Dr söyledi oradan biliyorum) Ama günde dolu dolu 8 ped değiştiriyorsan kesinlikle Dr a görünmen lazım. Doğumdan sonra bilgilendirme için verilen broşürde öyle yazıyordu. Ben de yarım günde 8 ped değiştiriyordum.(ama benim bacaklarından akıyordu resmen) Aynı gün kan kaybından halsizleşince Dr a gittim. Meğer vücut enfeksiyon üretmiş( benim doğum biraz ağır geçmişti de!) Hemen hastaneye yatırdılar beni.
Sende de enfeksiyon var demiyorum yanlış anlama ama tedbiri elden bırakmamakta fayda var canım. Kendini halsiz hissedersen pazartesiyi bile bekleme derim ben. En azından ilaç falan verirler.
Aslında bunlar hep üzüntüden oluyor canım. Çooook geçmiş olur inşallah arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?