Sana hikayemi anlatiyimda daha bi umud olsun sana v digerkerine.bu ikinci bebek tamamen o yuce Rabbimin bir hediyyesi bana. Ben 14 nisnd normal dogumd kaub etdim bebegimi. Dogumdan bir kac hafta sor kimseyi dusunmedn diyet yapdim cunku tam 24 kilo almisdim.mayisin 25 de kirkim cikdi.psikolojikmen cok kotuydum. Temmuzda dr.a gitdim dogumdan sonra hic gitmemisdim.bakdi ve bana xok kotu durumda oldugumu,ve tamameb psikolojik oldugunu,stress yuzunden mahf olmus organizman.bir sure bebek yapmayu dusunme zaten istesende olmaz.falanda filan.en az alti ay korunun sora bir kez daha kontrol ederiz olmazsa ilac falan yazarim.ama ilk once psikolojini duzeltnelisin.nneyse bende haklidir dedim o sirada bir azda zayiflarim dedim.40 im cikdikdan sora adet duzenim bozulmusu haziranda ,gecikince temmuzdada bozulmusur diye duundum ama sora bakdim midem bulaniyor test yapdim ve isde yuce rabbimin mucizesi gerceklesdi.o an ne hiss etdiyimi anlatamam insallah sizde en kisa zamanda yasarsiniz o karmakarisik,sevinci,korkuyu,duygusalligi,uzuntuyu hepsini ayni anda yasamak nedir anlarsiniz.ee anliyacginiz dr. Bana istesende bu durumda hamile jalamazsin dediyinde ben zaten hamileymisim.bilmem belki de cok yeni oldugu icin anlamamisdir.kisacasi canim benim nisanda dogum yapdim temmuzda hamile kalmisim.ilk hamileliyim o kadar kolay ve sorunsuz gecmisiki ama bunda cok zorlandim cunku vucudum henuz toparlanmamisdi.ana cok sujur rabbimin sayesinde bu gunlere geldik.gerci her gunum gecem korkuyla gecdi bunca zaan ama sukurler olsunki geldik bu gublere.anliycaginiz allah ne zaaman uygun gorurse o zaman be gonderecekdir sizlerede insallah.umudunuzu asla kaybetmeyin.
oncelıkle masallahhh sana canım, ınsallah bu kez sagsaglım kavusursun evladına ınsallahhh sanırım senın artın normal dogum yapmıs olman canm benım . Rabbımın mucızelerıde bıtmez muhakkak. korunurken mı kaldın gebe canım..
kızlar folbiol hapını ac karnınamı tok karnınamı içiyorduk????
Canim korunmaya hazirlanirken megerse hamilweymisim.allahin mucizesine inanin. Eminim sizin icinde gerceklesecekdir. Lutfen benim icin dua edin. Bende sizler icin gozu yolda olan butun melek anneleri icin dua ediyorum.
nasılllllllll ? bırlıkte olmadan mı yanı sacma oldu bu sorum ama anlamadım ? Dualarım senle yavrucum Rabbım once senın, sonra bızlerın yuzunu guldursun ınsallah, amıııııın.
kızlar folbiol hapını ac karnınamı tok karnınamı içiyorduk????
kızlar bu hafta yasinlerimizi zelalperd için okuyalım
okuyalım canım.ben 5 tane alıyorum. :!6:
tamam canım sagolasın aslında liste yapsak mı sanki böyle karışık oluyo gibi geldi bana
içtin mi folibol sakın unutma
heyooo herkese gusel haftalarrr
yasasııınnn bu hafta bana okunuomusss..rabbım hepımızden razı olsunnn. dualarımızı kabul etsin ins.
esim de geldi yaa , dua da edilo bana belki biseyler olurrrr:18:
canım bende 5 okuyorum ins. vee opuyorumm hepınızıı
çok hamarat oldum yahu hem pc başında hemde elimde ayşenazımın şalı örüyorum artık hastanede takarız tatlım losa şalı olur ay ne güzel olur
ya ben seni yerim bu ne güsel temenni ve ne güsel hamaratlık öle. ya balım sende kocanı biyerlere yollada sende bi bana kaçıs yap
kuşum can atıyorum sana gelmek için inan her fırsatı degerlendiriyorum adamın iyi anında hemen soruyorum:) ama oda bence bıkacak bi gün benden çalarım bi gün kapını artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?