Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

oncelıkle masallahhh sana canım, ınsallah bu kez sagsaglım kavusursun evladına ınsallahhh sanırım senın artın normal dogum yapmıs olman canm benım . Rabbımın mucızelerıde bıtmez muhakkak. korunurken mı kaldın gebe canım..

kızlar folbiol hapını ac karnınamı tok karnınamı içiyorduk????

cok sukur havalar burada da gusellestı... gercı ıns esım bugun donuyooo...
candan ercetının dedıgı gıbı..BAHAR GELDIGINDE MI BOYLE OLURUM, YOKSA BAHAR BOYLE OLDUGUMDAN MI GELİR BAHARRRR

Esim donuyo die mı bılmem hava pek gusel geldi bana...

bu sarkı aslında cok gusel. yani bizler icin mesela cok umut dolu. ins yeniden hamıle oldugumuzu ogrendıgmzde bole olcak..rabbim o gunlere hayırla ulastırsın cumlemiziii

Canim korunmaya hazirlanirken megerse hamilweymisim.allahin mucizesine inanin. Eminim sizin icinde gerceklesecekdir. Lutfen benim icin dua edin. Bende sizler icin gozu yolda olan butun melek anneleri icin dua ediyorum.

Canim korunmaya hazirlanirken megerse hamilweymisim.allahin mucizesine inanin. Eminim sizin icinde gerceklesecekdir. Lutfen benim icin dua edin. Bende sizler icin gozu yolda olan butun melek anneleri icin dua ediyorum.

nasılllllllll ? bırlıkte olmadan mı yanı sacma oldu bu sorum ama anlamadım ? Dualarım senle yavrucum Rabbım once senın, sonra bızlerın yuzunu guldursun ınsallah, amıııııın.

nasılllllllll ? bırlıkte olmadan mı yanı sacma oldu bu sorum ama anlamadım ? Dualarım senle yavrucum Rabbım once senın, sonra bızlerın yuzunu guldursun ınsallah, amıııııın.

Hahahaha ;-) ya oyle leylek getirdi bu bebisi ;-)yani bir kere olmusdukda sora dr.korunursan iyi olur dediginde bende korunmaya karar verdim.sora o siralarda isde melgim jardesini yollamis bizlere.allahim saglikli bebekleri cabucak bir zamanda sizleerede yollasin insallah.inanin dun gece uyuyamiyordum zaman gexdikce heyecanim korkum daha cok artiyor.bakdim nefes alamiyorum pencereyi axdim Allaha yalvardim.bebegimi ve beni korusun diye yalvardim. Ibanin sizlri unutmadim Allahim bebek isteyen herkesi sevindir dedim. O taniimadigim gozu yollarda olan butun melek annerini de sevindir dedim. Kizlar biz melek anneleri mutlu olmayi hak ediyoruz. Insallah birgun cekdigimiz acilar,dokdugumuz goz yaslari mutluluk olarak bize geri donecekdir. Meleklerimiz cennetde cok mutlu kardeslride bizim yanimizda olucak Allahin izniyle. Benim icin dua edin. Cok ihtiyacim var. Dondugumdr sizlerden guzel haberler bekliyorum Allahin izniyle...

heyooo herkese gusel haftalarrr
yasasııınnn bu hafta bana okunuomusss..rabbım hepımızden razı olsunnn. dualarımızı kabul etsin ins.
esim de geldi yaa , dua da edilo bana belki biseyler olurrrr:18:

canım bende 5 okuyorum ins. vee opuyorumm hepınızıı

melekyavrum 5

ayşenazz 5

derinsuberfu 5

dilaynur 5

zelalperd 5

emirberkem 5

fatmabeyza 5

in ay 5

greathopes 5

kızlar başka okumak isteyenler varsa okuyabilir ama okudum desin fazla olursa ugurböcegi için bagışlarım allahın izniyle

Son düzenleme:

oooo hadi gözün aydın canım.Allah ayırmasın bi daha.
inş güsel haberleri pespese veririz. derinim içinde ayagımızı sürteriz .

çok hamarat oldum yahu hem pc başında hemde elimde ayşenazımın şalı örüyorum artık hastanede takarız tatlım losa şalı olur ay ne güzel olur

çok hamarat oldum yahu hem pc başında hemde elimde ayşenazımın şalı örüyorum artık hastanede takarız tatlım losa şalı olur ay ne güzel olur

ya ben seni yerim bu ne güsel temenni ve ne güsel hamaratlık öle. ya balım sende kocanı biyerlere yollada sende bi bana kaçıs yap

zelalcim allah hayırmasın canım bak kocada geldi tam denk geldi canım hadi hayırlısı olsun artık duycaz burdan seninde güzel haberlerini canım gerçek ismini bana özelden yazarmısın

Son düzenleme:
ya ben seni yerim bu ne güsel temenni ve ne güsel hamaratlık öle. ya balım sende kocanı biyerlere yollada sende bi bana kaçıs yap

kuşum can atıyorum sana gelmek için inan her fırsatı degerlendiriyorum adamın iyi anında hemen soruyorum:) ama oda bence bıkacak bi gün benden çalarım bi gün kapını artık.

kuşum can atıyorum sana gelmek için inan her fırsatı degerlendiriyorum adamın iyi anında hemen soruyorum:) ama oda bence bıkacak bi gün benden çalarım bi gün kapını artık.

basımın üstünde yerin var. mutlaka beklerim.ah keske altımızda bi araba oluverse be ya.böle adamlar nereye derse oraya gidiyoz .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…