Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım ben bu hafta kırmızıları gördüm ya
benim de adetim masallah basladı mı 6gün sürüyo
biterse 2-3 tane okurum ama siz bu hafta beni es gecin isterseniz

basımın üstünde yerin var. mutlaka beklerim.ah keske altımızda bi araba oluverse be ya.böle adamlar nereye derse oraya gidiyoz .

sondaki ifade çok tatlı olmus ya

Kizlar ben bugun melegimi ziyaret etdim.kapidan iceri girer girmez aglamaya basladim.sora melegime Allahin izniyle kardesinin gelecegini soyledim. Benim yanimda olmasini ve benim icin dua etmesini soyledim. Nolursa olsun onu asla unutmuyacagimi soyledim. Yaa kizlar lutfen sizde dualarinizi esirgemeyin benden...

Kizlar ben bugun melegimi ziyaret etdim.kapidan iceri girer girmez aglamaya basladim.sora melegime Allahin izniyle kardesinin gelecegini soyledim. Benim yanimda olmasini ve benim icin dua etmesini soyledim. Nolursa olsun onu asla unutmuyacagimi soyledim. Yaa kizlar lutfen sizde dualarinizi esirgemeyin benden...haa bu arada kizlar.ben yarin Bakuye gidiyorum. Doktorum nolur nolmaz diye erken gelmemi istedi.bu sirada giremezsem merak etmeyin bol bol dua edin kutfeeeeennnn...Allahin izniyle 15 den sonra sezeyana girecem. Stress yapiyorum diye dr.um tam gununu soylemiyor. Dondugumdr guzel haberlerinizi gormek istiyorum. Hepinizi Allaha emanet ediyorum.

dualarımız seninle ve tüm melek anneleriyle cnm bnm.

Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla kucağına al inşallah dualarımız seninle...

canım hastayım yaaa perşembe biter diye düşünüyorum ama daha erkende biterse okurum

canım hastayım yaaa perşembe biter diye düşünüyorum ama daha erkende biterse okurum
tamam canım o zaman durumu bize yazarsın tekrar
canım ben bu hafta kırmızıları gördüm ya
benim de adetim masallah basladı mı 6gün sürüyo
biterse 2-3 tane okurum ama siz bu hafta beni es gecin isterseniz

sondaki ifade çok tatlı olmus ya

sen nasıl dersen canım benim

bu hafta feci bir soğuk algınlığı geçiiyorum arkadaşlar.offf nefes almakta güçlükçekiyorum.

yasinleri bitirmeye çalışacağım inşallah.

uğurböceği canım Rabbim yar ve yardımcın olsun .dualarımız seninle.

canı gönülden saglıkla hayırlısıyla evladını kucagına almanı diliyorum canım.hersey yolunda gidecek Allahın izniyle.

Hepunize tesekkur ederim. Allah hepunizin kalbine gore versin. Gunu gelsinde ben sizleri boyle guzel sozlerlle ygurluyayim. Ben cok dyygusalim bu aralar surekli gozlerim doluyor. Neyse... Allaha emanet olun guzel meleklerimizin guzel anneleri.seneye hep beraber hem melek hemde bebek annesi olmamizi dilerim...

merhabalar canlarım hepinizi sevgiyle öpüyorum rabbim burdaki tüm melek annelerimizin üzüntülerini alsın sevinçlerine sevinç katsın inşallah
Uğurböcüğüm Allahım hayırlı ve sağlıklı bir doğum nasip etsin sağlıcakla yavrunu kucakla inşallah

kizlaaar biz döndük istanbuldan..
kac gündür giremedim özledim sizleri

istanbul maceramiz güzel gecti dün sadece biraz duygusal anlar yasdim.
macda yanimda bi aile vardi ogluyla birlikte gelmisler.. türkiye marsini söyliyince birden hickiriklara boguldum..kac gündür icime attigim gözyaslarimi tutamadim iste..annesi cocugu cekince yanimdan (tabi hakli olarak beni piskopat sanmisdir) kendimi toparladim..mactan sonra sahilde bir cay icelim dedik bi cocuk geldi yanima abla bana kumpir alirmisin dedi kiyamadim aliyim dedim..arkasindan biri daha geldi abla nolur ona aldin banada al onada aldim derken 6 kisi oldular .. hepsinin gözlerinde oglumu aradim hepsinde onu görmek istedim göremedim ama ya onlarin yerinde oglum olsaydi dedim kiyamadim ve aldim gerci bi sartla alirim dedim bi kez öpeyim sizi ve birlikte yiyelim dedim.. basta tereddüt ettiler yine bu ne piskopat dercesine sonra anlattim hepsine benimde oglum vardi ama melek oldu dedim..
otele döndügümüzde bütün gece agladim, dünden beri resmi elimden düsmüyor cok özledim kuzumu cokk.. icimde hep keskeler var keske öpseydim keske koklasaydim keske son kez daha görseydim keskeler hic bitmiyoki.. ah bide bukadar yanliz olmasam esim bile artik konusmuyor konusmak istemiyor..

bu arada macta biber gazi yedim ya bir bu eksiktiiiiii.. neticede yendik ya son dakikada degdi biber gazina :))

böceğim dualarımız seninle rabbim bir avazda kurtarsın yavrunla sağ salim yuvana dönmeyi nasip etsin inş...darısıda bizlere ve diğer tüm melekannelerinin başına olsun hayırlısıyla....allah yar ve yardımcın olsun..

kırmızıları gördüm ne kadar güzel ne kadar güzel

melekyavrum....hiçbişey için üzülmeyeceğimizi biliyorsun herşey rabbimden almasıda vermeside çok kolay rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün inş. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin arkadaşım...allahım güzel yüreğini tez zmanda aydınlatsın inş..sabret herşey çokkk güzel olacak en yakın zmanda rabbim mükafatını göstersin inş...asla isyan etmeee...

canım cok normal yaptıkların psikopatlıkla alakası yok.normaldede bi çocuk gelse bunu istese yapardık ama simdi melek annesi olunca dahada kolay yapar olduk.
senin yerinde kim olsa aynı seyi yapardı eminim. keske deme canım kardeşim.keskeler hiçbirşeyi geri getirmeyeceği gibi olanıda götürür.

oncelıkle tebrıkler galıbıyet icin bende evden ızledım macı hakkaten derbiydi yanii..

bızım gecıs ustunlugumz var bence, istedigin gibi davranabılırsın. kım ne derse desın.oglunu araman, ozlemen bole davranman o kadar normal ki
nasıl istıosan ole yasa ama bı yanında hep umudunu tut. o olmadan olmaz cunku. o zaman acını yasamak bıle degısıo
bazen aglarken durup dusunuyorum bundan ıkı sene sonra bebegımın kucagımda olacagını garantı etse biri banaç gelecegı gorebılmıs olsak
ve ben yeni evlatlarımla olacagımdan emın olsam dıe dusnuyorum. belkı o zaman bu kadar uzmem kendımı dıorum. ama zaten imtihan sırrı orada ya. basımıza ne gelecek bilmioruz ama umut her zaman var olmalı. rabbımden umut hıc kesılır mı? zaten.

selam canlarım hastalandıım :2: ama hayırlısı yaa napalım zamanı değil demekki korunmuyoruz ama ben 40 ım çıkınıca iğne vurundum.ondan olmuyo zannedersem.bakalım..ben korunmasakta hemen kalamıyorum öyle bi yapım var.olsun rabbim hepimizinde yüzünü güldürsün

senn ne kadar oldu cnm dogum yapalı ? ınsallah tez zamanda olur yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…