melekyavrum 5
ayşenazz 5
derinsuberfu 5
dilaynur 5
zelalperd 5
emirberkem 5
fatmabeyza 5
in ay 5
greathopes 5
kızlar başka okumak isteyenler varsa okuyabilir ama okudum desin fazla olursa ugurböcegi için bagışlarım allahın izniyle
basımın üstünde yerin var. mutlaka beklerim.ah keske altımızda bi araba oluverse be ya.böle adamlar nereye derse oraya gidiyoz .
sondaki ifade çok tatlı olmus ya
dualarımız seninle ve tüm melek anneleriyle cnm bnm.Kizlar ben bugun melegimi ziyaret etdim.kapidan iceri girer girmez aglamaya basladim.sora melegime Allahin izniyle kardesinin gelecegini soyledim. Benim yanimda olmasini ve benim icin dua etmesini soyledim. Nolursa olsun onu asla unutmuyacagimi soyledim. Yaa kizlar lutfen sizde dualarinizi esirgemeyin benden...
Kizlar ben bugun melegimi ziyaret etdim.kapidan iceri girer girmez aglamaya basladim.sora melegime Allahin izniyle kardesinin gelecegini soyledim. Benim yanimda olmasini ve benim icin dua etmesini soyledim. Nolursa olsun onu asla unutmuyacagimi soyledim. Yaa kizlar lutfen sizde dualarinizi esirgemeyin benden...haa bu arada kizlar.ben yarin Bakuye gidiyorum. Doktorum nolur nolmaz diye erken gelmemi istedi.bu sirada giremezsem merak etmeyin bol bol dua edin kutfeeeeennnn...Allahin izniyle 15 den sonra sezeyana girecem. Stress yapiyorum diye dr.um tam gununu soylemiyor. Dondugumdr guzel haberlerinizi gormek istiyorum. Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
melekyavrum 5
ayşenazz 5
derinsuberfu 5
dilaynur 5
zelalperd 5
emirberkem 5
fatmabeyza 5
in ay 5
greathopes 5
kızlar başka okumak isteyenler varsa okuyabilir ama okudum desin fazla olursa ugurböcegi için bagışlarım allahın izniyle
tamam canım o zaman durumu bize yazarsın tekrarcanım hastayım yaaa perşembe biter diye düşünüyorum ama daha erkende biterse okurum
canım ben bu hafta kırmızıları gördüm ya
benim de adetim masallah basladı mı 6gün sürüyo
biterse 2-3 tane okurum ama siz bu hafta beni es gecin isterseniz
sondaki ifade çok tatlı olmus ya
Kizlar ben bugun melegimi ziyaret etdim.kapidan iceri girer girmez aglamaya basladim.sora melegime Allahin izniyle kardesinin gelecegini soyledim. Benim yanimda olmasini ve benim icin dua etmesini soyledim. Nolursa olsun onu asla unutmuyacagimi soyledim. Yaa kizlar lutfen sizde dualarinizi esirgemeyin benden...
caniiiiimmmm cok duygulandirdin ni bak gozlerim doldu. Yaaa sizleri tanimiyorum bile ama o kadar yakinsinizki bana. Evet allah kismet ederse bir sorun cikmazsa 15 den sonra giricez ameliyyata simdiden stres yaparim diye dr.um tam vakti soylemedi. Ama sayili gunler kaldigini biliyorum. Yaa ben cok korkuyoruumm :-( ama bu defa hersey guzel olucak. Bu eve o elimizde bebegimdn geriye kalan bir iki esyayla geldigim o gunu dusundukce icim yaniyor. Allahin izniyle sizlerin dualari sayesinde bu defa kucagimizda bebegimizle giricem bu kapidan insallah. Allah benim gibi kalbi yarali gozu yaski butun melek annelerini tez bir zaanda sevindirsin. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Sizleri cok seviyorum.
kırmızıları gördüm ne kadar güzel ne kadar güzel
kizlaaar biz döndük istanbuldan..
kac gündür giremedim özledim sizleri
istanbul maceramiz güzel gecti dün sadece biraz duygusal anlar yasdim.
macda yanimda bi aile vardi ogluyla birlikte gelmisler.. türkiye marsini söyliyince birden hickiriklara boguldum..kac gündür icime attigim gözyaslarimi tutamadim iste..annesi cocugu cekince yanimdan (tabi hakli olarak beni piskopat sanmisdir) kendimi toparladim..mactan sonra sahilde bir cay icelim dedik bi cocuk geldi yanima abla bana kumpir alirmisin dedi kiyamadim aliyim dedim..arkasindan biri daha geldi abla nolur ona aldin banada al onada aldim derken 6 kisi oldular .. hepsinin gözlerinde oglumu aradim hepsinde onu görmek istedim göremedim ama ya onlarin yerinde oglum olsaydi dedim kiyamadim ve aldim gerci bi sartla alirim dedim bi kez öpeyim sizi ve birlikte yiyelim dedim.. basta tereddüt ettiler yine bu ne piskopat dercesine sonra anlattim hepsine benimde oglum vardi ama melek oldu dedim..
otele döndügümüzde bütün gece agladim, dünden beri resmi elimden düsmüyorcok özledim kuzumu cokk.. icimde hep keskeler var keske öpseydim keske koklasaydim keske son kez daha görseydim keskeler hic bitmiyoki.. ah bide bukadar yanliz olmasam esim bile artik konusmuyor konusmak istemiyor..
bu arada macta biber gazi yedim ya bir bu eksiktiiiiii.. neticede yendik ya son dakikada degdi biber gazina :))
kizlaaar biz döndük istanbuldan..
kac gündür giremedim özledim sizleri
istanbul maceramiz güzel gecti dün sadece biraz duygusal anlar yasdim.
macda yanimda bi aile vardi ogluyla birlikte gelmisler.. türkiye marsini söyliyince birden hickiriklara boguldum..kac gündür icime attigim gözyaslarimi tutamadim iste..annesi cocugu cekince yanimdan (tabi hakli olarak beni piskopat sanmisdir) kendimi toparladim..mactan sonra sahilde bir cay icelim dedik bi cocuk geldi yanima abla bana kumpir alirmisin dedi kiyamadim aliyim dedim..arkasindan biri daha geldi abla nolur ona aldin banada al onada aldim derken 6 kisi oldular .. hepsinin gözlerinde oglumu aradim hepsinde onu görmek istedim göremedim ama ya onlarin yerinde oglum olsaydi dedim kiyamadim ve aldim gerci bi sartla alirim dedim bi kez öpeyim sizi ve birlikte yiyelim dedim.. basta tereddüt ettiler yine bu ne piskopat dercesine sonra anlattim hepsine benimde oglum vardi ama melek oldu dedim..
otele döndügümüzde bütün gece agladim, dünden beri resmi elimden düsmüyorcok özledim kuzumu cokk.. icimde hep keskeler var keske öpseydim keske koklasaydim keske son kez daha görseydim keskeler hic bitmiyoki.. ah bide bukadar yanliz olmasam esim bile artik konusmuyor konusmak istemiyor..
bu arada macta biber gazi yedim ya bir bu eksiktiiiiii.. neticede yendik ya son dakikada degdi biber gazina :))
selam canlarım hastalandıım :2: ama hayırlısı yaa napalım zamanı değil demekki korunmuyoruz ama ben 40 ım çıkınıca iğne vurundum.ondan olmuyo zannedersem.bakalım..ben korunmasakta hemen kalamıyorum öyle bi yapım var.olsun rabbim hepimizinde yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?