selam canlarım hastalandıım :2: ama hayırlısı yaa napalım zamanı değil demekki korunmuyoruz ama ben 40 ım çıkınıca iğne vurundum.ondan olmuyo zannedersem.bakalım..ben korunmasakta hemen kalamıyorum öyle bi yapım var.olsun rabbim hepimizinde yüzünü güldürsün
Hahahaha ;-) ya oyle leylek getirdi bu bebisi ;-)yani bir kere olmusdukda sora dr.korunursan iyi olur dediginde bende korunmaya karar verdim.sora o siralarda isde melgim jardesini yollamis bizlere.allahim saglikli bebekleri cabucak bir zamanda sizleerede yollasin insallah.inanin dun gece uyuyamiyordum zaman gexdikce heyecanim korkum daha cok artiyor.bakdim nefes alamiyorum pencereyi axdim Allaha yalvardim.bebegimi ve beni korusun diye yalvardim. Ibanin sizlri unutmadim Allahim bebek isteyen herkesi sevindir dedim. O taniimadigim gozu yollarda olan butun melek annerini de sevindir dedim. Kizlar biz melek anneleri mutlu olmayi hak ediyoruz. Insallah birgun cekdigimiz acilar,dokdugumuz goz yaslari mutluluk olarak bize geri donecekdir. Meleklerimiz cennetde cok mutlu kardeslride bizim yanimizda olucak Allahin izniyle. Benim icin dua edin. Cok ihtiyacim var. Dondugumdr sizlerden guzel haberler bekliyorum Allahin izniyle...
8. ay cnm ama çooook istiyorum yaa kızım var 5 yasında çocuk kardeeeş diye çıldrıyo oda hepimizde istiyoruz bide o okula baslayana kadar 5 6 aylık olur bebişim diyoruz yaa nasip tabii rabbimin takdiri.ço ozr yaa bebek görünce falan dayanamıyorumsenn ne kadar oldu cnm dogum yapalı ? ınsallah tez zamanda olur yavrun
oncelıkle tebrıkler galıbıyet icin bende evden ızledım macı hakkaten derbiydi yanii..
bızım gecıs ustunlugumz var bence, istedigin gibi davranabılırsın. kım ne derse desın.oglunu araman, ozlemen bole davranman o kadar normal ki
nasıl istıosan ole yasa ama bı yanında hep umudunu tut. o olmadan olmaz cunku. o zaman acını yasamak bıle degısıo
bazen aglarken durup dusunuyorum bundan ıkı sene sonra bebegımın kucagımda olacagını garantı etse biri banaç gelecegı gorebılmıs olsak
ve ben yeni evlatlarımla olacagımdan emın olsam dıe dusnuyorum. belkı o zaman bu kadar uzmem kendımı dıorum. ama zaten imtihan sırrı orada ya. basımıza ne gelecek bilmioruz ama umut her zaman var olmalı. rabbımden umut hıc kesılır mı? zaten.
OFFFF
kızlar kayınvaldem gideli daha 1 hafta oldu
az önce aradım birsey söylemeye
tansiyon cihazını da bizde unutmus onu da yolladım demek için
öldün mü sen be dio
çok iyi baktın sağol dio
uyuz ya 10 gün basından ayrılmadım sıkıntıdan patladım
eşim cıktı gezdi ben kaldım basında
1hafta aramadım die soktuğu laflara bakın
tek derdim sensin sanki dicem olmucak
eşim annnemi en son ne zaman aradı acaba
ben neden aramak zorundayım
of hiçbirsey diyemedim içimde kaldı
emirberkem
maç süperdi bizde evde arkadaslarla kalabalık izledik
ben arkam dönüktü ama aklıma sen geldin arada of orda olsak bulusurduk
ben cay falan yaptım kızlarla dedikodu yaptık ama son saniyede gelen gol beni sevindirirken fb fanatiği eşimi depresyona soktu
Allahım bizlere saglıklı evlatlar nasip etsinde maça da gidicez beraber insallahhhhhh
evet o atmosfer gercekten cok acaipdi degdi yani o biber gazini yememize ama neydi o öyle yaaa allah korudu...
insallah olacak ve biz birlikte gidicez maclara fotograflari göstericez birbirimize birlikte bagircaz gülücez ..
insallah allahim nolur bizlere hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip et bir an önce
78 gün oldu hala ayniyim herkes normallesdi
canım kimsenin normallestiği falan yok.zaten herkes normaldi.seni anlıyorum derler ama anlayamazlar.
bizi biz anlarız.bize gelince normalleşme gibi bi durumumuz yok ama hayata adapte olmaya calısıyoruz sadece canım.
benim 6 ay oldu ama hala canım acıyo.canımın acısını ancak belki kızımın kardesi dindirebilir.
Rabbim hepimize nasip eylesin hayırlısıyla
aminnnn inşallahhh güzel rabbimmm bizlere hayırlı evlatlar nasip edecek içimde hissediyorum rabbim bu defa benide sevindirecek nedense esmaları çekmeye başladığımdan beri içimdeki umutlar yeşerdi rabbim bu defa nasip edecek diyorum arada bi içimi bi mutluluk kaplıyor baklava açasım geliyor dağıtayım insanlara diye
akşam üzeri duygulandım kızımı hayal ettim gözyaşları sel oldu yine çaycı farketmiş sen yinemi ağlıyon ne oldu diyor ???? sanki ne olduğunu bilmiyor
canım kimsenin normallestiği falan yok.zaten herkes normaldi.seni anlıyorum derler ama anlayamazlar.
bizi biz anlarız.bize gelince normalleşme gibi bi durumumuz yok ama hayata adapte olmaya calısıyoruz sadece canım.
benim 6 ay oldu ama hala canım acıyo.canımın acısını ancak belki kızımın kardesi dindirebilir.
Rabbim hepimize nasip eylesin hayırlısıyla
haklisin canim bosuna dert yaniyorum aslinda farkindaydimda iste kabullenmek istemiyorum herkesin hayati nekadar ''normal'' olduguna..
ne biliyim iste hala kabullenemiyorum hayatimin degistigine ben neler yasadim neler gördüm ama bunu yasiyacagim hic aklima gelmezdi
rabbim bizim yolumuza bunlarida almamizi istedi hayatimizda bunlaria yasamamimizi istedi hayirlisi vardir elbet biliyorum.. ama ben artik eski
ben degilim hic bi zamanda olamiycam..
yaptigim seyler ne tuhaf aklima geldikce kendi kendime konusuyorum oglum varmis gibi giydiriyorum onu öpüp gidikliyorum sonra yine baska yere
takiliyor aklim unutuyorum sonra yine geliyor pyjamasini giydiriyorum su iciriyorum felan ne biliyim bu ömür boyu böyle sürecek düsünceside beni
deli ediyor böyle olmazki.. esimde eski hayatina geri döndü kendiliginden hic konusmuyo bu konuyu hatta benimde konusmami istemiyor asil
ozaman icim yaniyor yaa ne demek aglasam geri gelecekmi?? o buna deger diyorum bisey demiyor buraya girdigimi gördügünde bile hep internetdesin
ne oluyoki oraya girince fln.. öff ne biliyim iste sanki tek basima yasiyorum dünyam bir sissiziniz arada yemek yemek ve yapilmasi gerekenlerden haricinde
yasamim bundan ibaret.. komunikasyon aktivite hic bisey yok zaten yapsamda iste hep pisman oluyorum sucluluk duygusu sanki hic mutlu olmama hak yok oglumsuz hislerim hep bundan yana..:S hayatim tam tersine döndü iste ..
bi tus olsa gelecegimi görebilsem kucagimda kardesleri olsa
emir berkemin ozaman sabretmeye dahada bi gücüm olur.. böyle hergün gün saymak bi yere kadar
6 ayda gecse bi ömürde gecse olmicak böyle kardesleri gelirse bi nevi anlam katacak hayatimiza acimiz birazda olsa dinecek o günlerde gelir insallah..
canım inanki bir senin eşin DEĞİLKİ benim eşim de öle herşey normale fakat zaten bekleyemem ben benim gibi olmasını enazından anlamaya çalışsa oda yeter hele ağladım zaman bana gelip yine neoldu demesi çıldırtıyor beni yaayşadıkların çok normal ama inaki azalacak zaman dediğin nedirki yeterki sonu hayırlı olsun yeterki rabbim istesin hayırlı hayırlı gelir meleklerimizin kardeşleri benimde 106 gün oldu ayın 19 unda 4 ay bitecek 5 ay bittikten sonra kısmet olursa düşünüyorum hepimiz inş.2014 e bebişlerimizle gireriz RABBİM EN HAYIRLI ZAMANDA HEPİMİZE TEKRARDAN NASİP ETSİN ÖYLE ZORKİİİİİİİİ BİZİM HALİMİZ ÖYLE ZORKİ YAŞAYAN BİLİR YAŞAMAYANA BASİT GELİR HAFİF KALIR HASTANEDEN KARNI VE KUCAĞI BOŞ ÇIKMAKTA İNSANI MAHFEDİYOR ACI EN DORUĞA ULAŞIYOR HAYALLERİN BİRANDA UÇMASI YAAAAA İŞTE SİZ ANLICAKSINIZ BU DURUMU ÇEKEN BİLİR DERLER YAAAAA HAKKATENDE ÇEKEN BİLİR AMA YİNEDE HEP ŞÜKÜR HEP SABIR EMİR BÜYÜK YERDEN
haklisin canim bosuna dert yaniyorum aslinda farkindaydimda iste kabullenmek istemiyorum herkesin hayati nekadar ''normal'' olduguna..
ne biliyim iste hala kabullenemiyorum hayatimin degistigine ben neler yasadim neler gördüm ama bunu yasiyacagim hic aklima gelmezdi
rabbim bizim yolumuza bunlarida almamizi istedi hayatimizda bunlaria yasamamimizi istedi hayirlisi vardir elbet biliyorum.. ama ben artik eski
ben degilim hic bi zamanda olamiycam..
yaptigim seyler ne tuhaf aklima geldikce kendi kendime konusuyorum oglum varmis gibi giydiriyorum onu öpüp gidikliyorum sonra yine baska yere
takiliyor aklim unutuyorum sonra yine geliyor pyjamasini giydiriyorum su iciriyorum felan ne biliyim bu ömür boyu böyle sürecek düsünceside beni
deli ediyor böyle olmazki.. esimde eski hayatina geri döndü kendiliginden hic konusmuyo bu konuyu hatta benimde konusmami istemiyor asil
ozaman icim yaniyor yaa ne demek aglasam geri gelecekmi?? o buna deger diyorum bisey demiyor buraya girdigimi gördügünde bile hep internetdesin
ne oluyoki oraya girince fln.. öff ne biliyim iste sanki tek basima yasiyorum dünyam bir sissiziniz arada yemek yemek ve yapilmasi gerekenlerden haricinde
yasamim bundan ibaret.. komunikasyon aktivite hic bisey yok zaten yapsamda iste hep pisman oluyorum sucluluk duygusu sanki hic mutlu olmama hak yok oglumsuz hislerim hep bundan yana..:S hayatim tam tersine döndü iste ..
bi tus olsa gelecegimi görebilsem kucagimda kardesleri olsa
emir berkemin ozaman sabretmeye dahada bi gücüm olur.. böyle hergün gün saymak bi yere kadar
6 ayda gecse bi ömürde gecse olmicak böyle kardesleri gelirse bi nevi anlam katacak hayatimiza acimiz birazda olsa dinecek o günlerde gelir insallah..
aynen beklenmez zaten biz tasidik 9 ay karnimizda biz gece gündüz onunlaydik canimizdi herseyimizi onlara adamisdik.. ama dedigin gibi agladigimda neden neyin var demesi.. ne olabilirki? annem bile öyle.. nasilsin dediginde hep buruk bi sesle eh diyorum o da her seferinde ne oldu diyo o bile beni mafediyor..
öyle valla iyiki sizler varsiniz napardim yoksa ben
insallah rabbim sana hemen hamile kalmani nasip eder ve yine hepimizide tabikiii..
kizina saril o tesellin olsun bi kardesi olana kadar cnm.. bizde rabbimize siginalim baska dalimiz yok..
sükür her halimize beterin beteri var allah bizlere bunlari unuttaracak daha kötü aci vermesin insallah
evet o atmosfer gercekten cok acaipdi degdi yani o biber gazini yememize ama neydi o öyle yaaa allah korudu...
insallah olacak ve biz birlikte gidicez maclara fotograflari göstericez birbirimize birlikte bagircaz gülücez ..
insallah allahim nolur bizlere hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip et bir an önce
78 gün oldu hala ayniyim herkes normallesdi
OFFFF
kızlar kayınvaldem gideli daha 1 hafta oldu
az önce aradım birsey söylemeye
tansiyon cihazını da bizde unutmus onu da yolladım demek için
öldün mü sen be dio
çok iyi baktın sağol dio
uyuz ya 10 gün basından ayrılmadım sıkıntıdan patladım
eşim cıktı gezdi ben kaldım basında
1hafta aramadım die soktuğu laflara bakın
tek derdim sensin sanki dicem olmucak
eşim annnemi en son ne zaman aradı acaba
ben neden aramak zorundayım
of hiçbirsey diyemedim içimde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?